Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn_chn

Members uygulamasına girin. En sağda avantajlar var oraya girin. En alta inin kodu oradan alabilirsiniz.
    Merhaba,

Kodu aldıktan sonra başvuru nasıl yapılıyor ?

Tam yapılacak işlemleri söyler misiniz ?
  • Merhaba,

Samsung Members uygulamasından kodu aldıktan sonra, Samsung'un online mağazasından sepetinize hangi rengi istiyorsanız o kulaklığı ekliyorsunuz. Daha sonra ödeme sayfasına gelince promosyon kodu kullan kısmına Members uygulamasından aldığınız kodu yapıştırıyorsunuz. Zaten toplam tutar otomatik olarak 0 TL oluyor. Sonra siparişi veriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_chn

Merhaba,

Samsung Members uygulamasından kodu aldıktan sonra, Samsung'un online mağazasından sepetinize hangi rengi istiyorsanız o kulaklığı ekliyorsunuz. Daha sonra ödeme sayfasına gelince promosyon kodu kullan kısmına Members uygulamasından aldığınız kodu yapıştırıyorsunuz. Zaten toplam tutar otomatik olarak 0 TL oluyor. Sonra siparişi veriyorsunuz.
    Merhaba tekrar,

Ben telefonu Samsung'dan almadım. Ama Samsung Türkiye Garantisi altında ve buds hediyeli olarak bir satıcıdan aldım.

Bu durumda Buds başvurusu farklı olacaktır herhalde...
  • imtr kullanıcısına yanıt
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

Farketmemesi lazım. İşaretledim bakacağınız yerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Mi 10 ultra 120w kablolu 55w kablosuz şarj iken note 20 ultrada 25w kablolu şarj olması üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Tamam teşekkürler

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Bende 2 sene note 8 kullandım. note 9 çıktığında hemen aldım ama beğenmeyip sattım. Çünkü Note 9 kalınlaşmış kabalaşmış, ağırlaşmış, ekran edge kıvrımlarının açısı kaba ve kasaya birleştiği noktalarda kasa sertliği ele batıyor, kusursuz bir aliminyum çerçeve-ekran geçişi yok ve kasa ele takılıyor sürekli. kibar bir telefon değil. note 8 ile devam etmeye karar verdim. güncellemeler ve yeni arayüz gelseydi, yine devam edecektim. lakin gelmediği için note 10 plusa geçtim. şahsi fikrim kasası en iyi telefon note 8 hocam. herşeyden önce elle çok rahat tutuluyor. aşırı geniş değil. inceliği çok ideal. kamera çıkıntı sıfır. kasa köşeleri yani dirsekler yuvarlağımsı. s8 ve s9 lar kadar yuvarlak değil. fakat note 10 ve note 20 ler kadar da sıfır köşe değil daha yumuşak kavisli. buda avuç içine otururken rahat hissettiriyor. Ve ekran... herşeye rağmen deliksiz kamerasız ekran özellikle gece bişeyler izlenirken herşeyi unutturuyor. ekran bütünlüğü harika. üstelik gece yatay modda yanlardan tutarken parmaklarınız ekrana geçmiyor gizli bir tutamaç gürevi görüyor. tasarım olarak harika

özetle note 8 efsane kasadır hocam. Benim satmaya bile gönlüm el vermedi. bazen youtube-netflix izliyorum. deliksiz ekran ve hafif bir telefon olduğu için.

Siz güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz? One UI 2.0 a geçiş yapabildinizmi bu wipe cache dediğiniz yöntemle?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Dediğiniz gibi halloldu ve siparişi verdim biraz önce...

Yaklaşık ne kadar zaman alır teslim edilmesi ?

• imtr kullanıcısına yanıt
    Bana kulaklık 2 günde geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shop samsung dan bronz renk alıp eline ulaşan varmı arkadaşlar
  •  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• Samsung shop dan note 10 plus alanlara 8.000 tl değişim desteği veriyor.Ama yine kendi fiziki mağazasından, bayisinden yine Distribütör ürünü aynı cihaza 7.200 tl değişim bedeli veriyor. İyice şaçmaladılar ..

• XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    enteresan
  • velocan85 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aldınız mı telefonu? 7200e direkt aldılar mı?

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Dostum selam.

Sabah aradi samsung turkiye'den bir arkadas. Teknisyenlerimiz cok yogun, en erken carsamba gunu gelebilecekler, ne zaman musait olursunuz dedi. Delirdim haliyle, bu aksam sehir disina cikiyorum cunku.

Neden on sipariş esnasinda cuma gunu randevulari bostu o zaman dedim. Hatta bunu butun gun 4 5 farkli musteri temsilcisine söyledim. Ama gercekten cok yetersizler problem cozme konusunda. Ezberletilmis metinleri okuyarak "notlarimizi aldik, size gun icinde dönüş olacak" dediler hep.

Istedigin kadar delir, kız, bağır vs. Cocuklarin da bi gunahi yok. Samsung turkiye kadar basiretsiz ve musteri memnuniyeti zayif bi firma az gordum. Kaldi ki butun note serilerini kullandim, note2 ile baslayarak. Note7 dahil, aldim ve iade ettim pil patlama olaylari sonrası.

Neyse. Sonuc, elde var koca bir sifir. Eylule kdr sehir disinda olucam. Pazartesi sali aralar heralde, musaitseniz tekniysenimiz gelecek diye. Agir dolusu laflar hazirladim, bekliyorum.

Siparişi iptal edip Note10Plus ile devam etmek cok cok mantikli su sartlarda, su olaylar da yasanmisken. Ama kendimden emin olamiyorum. 7200 liralık buyback de hala gel gel yapıyor.

Bakalim...

• velocan85 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, üzüldüm adınıza. Ben de sizin gibi içimdeki teknoloji canavarıyla savaşmaya devam ediyorum :)

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Genelde canavar kazanıyor. :)

Ama teknolojik bisi almadan önce gecen araştırma, izleme aşamaları da keyifli. O şekilde geçer istanbul dışında olacagim 1 hafta.

Dönüşte yine adres belli sanki, ne yazik ki.

Bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: XCrazyBLaderX

https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-note20-ultra-kamera-modulu-sikayeti-h98297.html
    Bu şikayetler sadece Kore'de ki kullanıcılara denk gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.