Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın note20 ailesi. Ailenin telefona sahip olmuş asıl üyelerinden biraz daha detaylı uzun kullanım testi deneyimleri bekliyoruz :). Gerek iç kullanım deneyimleri ( pil işlemci ve Ram kullanımı), gerekse telefonun fiziksel detaylarıyla ilgili deneyimleri ( boyut, ekran, kamera çıkıntısı, kılıf sonrası kamera çıkıntısı ) detayları doğrudan kullananlardan duymak çok güzel olurdu.
  • Arkadaşlar s20 serisinde kullanılan 96 hz e düşürme apksını Note 20 ultra da da denedim. Herhangi bir sıkıntı yok. Pil ömrünü uzatmak için 96 hz de kullanıyorum. Aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-96hz-refresh-rate-mode/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 25 Ağustos 2020; 17:37:57 >
  • cagrimir kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kıymetli bir bilgi bu. Böyle ince bir ayar yapıldığını bilmiyordum.

Fakat birşey merak ettim, note20 ultra da adaptive refreshrate var. S20 de olmayan bu özellikle samsungun iddiasına göre düşük hareketli ekranlarda hz düşürerek enerji tasarrufu yapıyormuş. Monitör lerdeki gsync freesync gibi. Tabi geliştirici modu ile veya bir program ile bunu monitor etmek lazım hakkaten bunu yapıyormu diye.

Şimdi siz programla 96 yapınca acaba 96 ya sabitlendi mi? Yoksa adaptive özelliği devam ediyor fakat tepe noktası 96 da limitleniyor mu? Eger böyle ise guzel fakat s20 deki gibi her daim 96 ya sabitleniyorsa, s20 de tasarruf olur ama note20 de tasarruf oluyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Yapıyordur diye tahmin ediyorum.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı şekilde ben de izlediğim bir incelemede adaptif seçeneğini seçtiğiniz zaman ilk defa 10 Hz'e kadar düştüğünü ve çok iyi bir tasarruf sağladığını duydum. Sanırım Erdi Özüağ'ın incelemesiydi. 96 iyi bir fikir olmayabilir.
  • ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Yine mod adaptif fakat 96 hz de limitlediğini düşünüyorum. Tahminim 10 hz de AOD yi gösteriyordur. Bende AOD kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 24 Ağustos 2020; 15:32:18 >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ben aldım ulaştı tarafıma.
  • Alanlara kesinlikle lafım yok lakin gerçekten kırpılmış versiyonunu aldığınız note 20'den memnun musunuz?

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    Bayağı eksiği çok.
    Plastik kasa, 120hz yok. Kalemin verdiği tepki süresi daha kötü. Ekran dinamik amoled değil.
    2k çözünürlük değil. Vsvs.

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    20 için bir şey diyemem ama 20 ultra da kırpılmış alıyoruz, açıkçası exynos un sd den bu kadar fark yemesi ve bize exynos vermeleri çok zoruma gidiyor. Ha kullanımda en ufak sıkıntı ısınma problem olmadı zaten oyun da oynamıyorum şarjı da günü kesinlikle ve rahat olarak çıkartıyor ama yine de bir dünya para verip exynos almak bence çok ciddi problem. Bulabilen SD bulsun derim.

Bu arada Ram hiç problem değil eğer 4 gb ram e karşılık 128 gb rom verdilerse bin kere kabul ederim 12gb saçma gereksiz bence en az 2 3 sene daha.

Açıkçası yıllardır çağrı merkezinin birbirinden bile bi haber olduğu durumlar devam ediyor demek ki.
    Zamanında NOte 5 ilk olarak 32 GB ile çıkmıştı hatırlarsınız ve bir kaç ay sonrasında da 64 Gb lik modeli sınırlı sayıda dağıtılmıştı.
    Ben bekleyip aldığımda bir arkadaşım da istemişti ve çağrı merkezini arayıp hangi mağazalarınızda bu üründen var diye sorduğumda
    bizim 64 GB lık NOte 5 modelimiz yok demişti ısrarla

Bu arada hala sistemleri ve işleyişi aynı mı bilemiyorum ama farklı kampanyalar için farklı birimleri var.
    Özel müşteri numarası ile bağlanılan ve özel hizmet verilen bir birim vardı, benim 2 aydan fazladır süren bir şaj cihazı sorunumu onlar 2 saatte çözmüştü.

Neye göre kişilere özel kampanya fiyatı belirliyorlar bilemem ama anında paylaşılan bu tarz bilgiler ile hata üstüne hata yapıyor gözüküyorlar.

Umarım düzeltirler ama benim pek umudum yok.

Saygılarımla...

• Telefonlarınızın yanında hediye gelen Buds Live kulaklık ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası.

Geçmiş sayfalarda AirPods Pro kullanan ve her iki ürünü de test edeceğini ifade eden bir arkadaşımızda vardı.

Bu konuyu özellikle ANC sebebi ile çok merak ediyorum.

Yurt dışı kaynakların incelemelerinin çoğunda ürün ile ilgili hep olumlu görüş belirtilmiş ama ANC konusunda sanki söz birliği yapmışlar gibi
    fazla bir şey beklemeyin deniyor.

Kullanan ve deneyimleyen sizlerin fikirleri nedir ?

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Airpods pro ile karşılaştırdım. ANC olarak Airpods pro daha başarılı çünkü kulak uçları olduğundan dolayı deliği komple kapatabiliyor. Buds live da bu özellik yok. Ama hiç yoktan iyidir. Ben memnunum.
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi çok iyi. Anc ise hiç yok denebilir, elektrik süpürgesi ile test ettim azaltıyor diyemem sesi. Sony whxm3 var mesela onu takınca kesinlikle duymuyorsun makineyi. Bunun onunla alakası yok.

2 kere kayıt açtırdım geri döndüler bu şekilde bir kampanyamız yok diyorlar.Alan biri fatura paylaşsa da gözlerine soksak

• Buds Live bence gayet kullanışlı. Ses kalitedi de tatmin edici. Tasarımı güzel, ilk kez kulakiçi bir kulaklıkla bu kadar rahat ettim.
    Fakat kalite olarak airpods pro ile karşılaştırmak mantıksız, arada 2 kat fiyat farkı var.
  • XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    Değişim yapacağınız telefonu oradan aldıysanız yapıyorlar genelde bu kampanyayı.

• Bu haberden sonra beklemeye karar verdim. Gerçi netleşmiş bir bilgi yok. Note 10 plus ile şimdilik devam edeceğim.
    hardware plus - hwp
    Samsung S21 Ultra, S-Pen ile gelebilir!
    https://hwp.com.tr/samsung-s21-ultra-s-pen-ile-gelebilir-147670

• spdrmn kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Galaxy buds live dan airpods pro kalitesi beklemiyorum fakat standart airpods 2 ile kıyaslama şansınız var mı?

Ben airpods 2 sahibiyim hali hazırda. daha iyi ses almak için airpods pro aldım fakat memnun kalmayıp sattım. ses kalitesi airpods 2 ye göre biraz daha iyiydi ama beklediğim kadar aşırı sıçrama olmamıştı. ve buna rağmen pompa uçlu yapısının kullanışsızlığı, kutusunun büyük ve zor kullanımı, aktif gürültü engellyicinin organik olmayan rahatsız edici hissiyatı, ve dışarıdan içeri ses alma özeliğinin gecikmeli ve tiz olması, sıkma tuşlarının rahat kullanılamamsı gibi konforsuzlukların karşısında ses kaliteside en fazla %10 kalite farkı olduğu için için 1 hafta sonra sattım.

Galaxy buds live'ı bu iki kulaklıkla ses kalitesi açısından kıyaslarsanız nereye konumlandırırsınız? airpods 2 ile aynı diyecek kadar yakın mı? yoksa airpods 2 ile Airpods pro arasında tam ortada mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxiabit -- 25 Ağustos 2020; 15:54:12 >
    Selam
    Ben airpods 1 kullandim fakat kulagimi rahatsiz ettigi icin satmistim. Airpods 2 yi hic almadim ayni sebepten oturu ama airpods pro aldim ve memnun kaldim. Hala kullanirim. Buds Live icin sizin arzu erriginiz tarzda bir kiyaslama ne kadar yapabilirim bilmiyorum cunku bangir bangir muzik dinleyen birisi degilim. Genel itibari ile airpods pro daha guclu bir ses veriyor ama gundelik kullanimda farki anlamazsiniz. Tasarim ve kullanislilik acisindan ikisi de iyi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.