Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Airpods 1 ile 2 nin arasında ses kalitesi açısından fark yok gibi. ozaman Airpods Pro ya kadar olmasada onun arkasından takip edecek kalitede bir sese sahip olduğunu anladım yorumunuzdan. Buda Geleneksel Airpods lardan biraz daha iyi olduğu anlamına geliyor gibi. umarım öyledir.
  • webtekno
    Galaxy Note 20 Cihazlarında Grafit Soğutmaya Rastlandı
    https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-note-20-grafit-sogutma-h98505.html

Bazi modellerde bakir sogutma bazilarinda grafit sogutma kullanilmis yani bu telefonu alan kisinin sansina artik rastgele

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son 5 ürün, siyah renk 11.979 tl Edit: satıcısı hepsiburada değilmiş ama sorun olmaz herhalde.
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-20-ultra-256-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000VSFWF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 26 Ağustos 2020; 12:0:36 >
  • ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    buds vermiyor sanırım. zaten buds ı 1000 tl olarak değerliyorlar. aşağdaki açıklamada buds hediyesi sadece satıcısı hepsiburada olan ürünlerde geçerlidir diye belirtiyor ürün açıklamasında.
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Daha da düşecektir fiyatı yakın zaman içerisinde

• oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için, buds ihtiyacı olmayana güzel o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bugün note 20 ultra satın aldım. İnternet üzerinden bir telefoncudan buldum. 11.000 TL ödedim. Kapalı ambalajlı kutuda teslim aldım. Üzerinde kvk ve samsung elektronik ist paz tic Ltd garantisi yazıyor. Faturası da mevcut. Kvk dan garantisini de kontrol ettim 18.08.2022 ye kadar garantisi görünüyor. Buraya kadar herşey normal. Fakat az önce hafıza giriş yerine 2.ci kartı taktım ve çift hatlı olarak çalışıyor. Her iki numarayı aradığımda da çalıyor. Arama ekranında da iki ara tuşu çıkıyor 1 ve 2. Hat için. Bundan önce de one plus 7t pro çift hatlı kullanıyordum. Sizde böyle bir durum var mı? Vada deneyebilir misiniz? Kvk dan ikinci imei yine kontrol ettiğimde böyle bir kayıt yok diyor. Model numarası sm-n985f/ds

• Bu arada buds live için de başvuru yaptım ve kabul edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

Merhabalar. Bugün note 20 ultra satın aldım. İnternet üzerinden bir telefoncudan buldum. 11.000 TL ödedim. Kapalı ambalajlı kutuda teslim aldım. Üzerinde kvk ve samsung elektronik ist paz tic Ltd garantisi yazıyor. Faturası da mevcut. Kvk dan garantisini de kontrol ettim 18.08.2022 ye kadar garantisi görünüyor. Buraya kadar herşey normal. Fakat az önce hafıza giriş yerine 2.ci kartı taktım ve çift hatlı olarak çalışıyor. Her iki numarayı aradığımda da çalıyor. Arama ekranında da iki ara tuşu çıkıyor 1 ve 2. Hat için. Bundan önce de one plus 7t pro çift hatlı kullanıyordum. Sizde böyle bir durum var mı? Vada deneyebilir misiniz? Kvk dan ikinci imei yine kontrol ettiğimde böyle bir kayıt yok diyor. Model numarası sm-n985f/ds
    İnternet üzerinden telefoncu bulup 11 bin TL ye telefon mu aldınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

İnternet üzerinden telefoncu bulup 11 bin TL ye telefon mu aldınız.

Alıntıları Göster
    Aynen. Az önce mall of avmdeki samsung a gittim. Onlardaki de çift simliymiş. Normal dedi. Yani sorun yok. Ama ben çift hatlı olduğunu az önce öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: btutkan

Aynen. Az önce mall of avmdeki samsung a gittim. Onlardaki de çift simliymiş. Normal dedi. Yani sorun yok. Ama ben çift hatlı olduğunu az önce öğrendim.

Alıntıları Göster
    Çift hatlı.. sitesinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Çift hatlı.. sitesinde yazıyor.

Alıntıları Göster
    Bende tesadüfen yeni öğrendim.

• btutkan B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Çok güzel fiyata almışsınız. Üstelik buds da cabası. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

Hayırlı olsun. Çok güzel fiyata almışsınız. Üstelik buds da cabası. Güle güle kullanın.
    Çok teşekkür ederim.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Samsung ürün bazında marka algısı yaratan en önemli ürünü Note serisi onun dışında hiçbir ürün serisi o derecede bir marka algısına sahip değilken Note ismini tarihe gömüp saçmalamak yani ayakta alkışlamak istiyorum bu ticari özürlü hareketi.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Yeni note serisi katlanabilir ekranlı ve normal ekranlı diye çeşit olacak, anladığım kadarıyla. Ya da üst segment her serisinde kalem olacak. Lite serileri de olabilir. Günümüzde satışa sunulan Note 10 Lite gibi mesela. İsimlendirmeler farklı olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar ben Hindistan'da yaşıyorum. Bu gün note 20ultra ile 3. günüm. Buradaki modeli 12gb ram 5gli ve exynos işlemcili satılıyor. Note 10+'tan buna geçtim. Genel olarak memnunum ekran farkedilir derecede parlak ve akıcılık farkı hissedilebiliyor. Batarya performansı ilk 3gün için hayal kırıklığı diyebilirim. Oyun oynamadım max 30dk kadar video izledim ve sürekli webde gezindim ama gün içinde şarja takmazsam 2 günde de günü çıkaramadı. Öğlen sarja takıp %100e çıkarmama rağmen akşam 8 gibi %10un altına düştü. Umarım güncellemeyle filan arttırabilirler. Note10+'taki batarya performansını şimdiden özledim diyebilirim.

Spigen kılıfla kullanıyorum kamera çıkıntısı oldukça azaldı şuan hiç rahatsız etmiyor diyebilirim ama telefon da at kafası kadar oldu. Cepte filan bi tuhaf duruyor ama sonuçta büyük olduğunu bilerek aldım o yüzden sorun değil.

• maverick0 kullanıcısına yanıt
    1 yıldır note 10 plus kullanan biri olarak, ben note 10 plus'ın bile pil performansını çok iyi bulmuyorum. çok kötü de değil ama ortalama diyebilirim. masa başı çalışıyorum. ve ofis içinde akşam sorun yaşamamak için ikindi vaktine doğru veya ofisten çıkmadan önce mutlaka şarja takıyorum gece 12 ye kadar dışarıda beni taşısınd diye. Özetle pil performansı nefret ettirmiyor fakat hayranlıkta bırakmıyor doğrusu. şimdi note 20 ultra nın bu durumu beni şaşırttı. Bundan da düşük olması üzücü. acaba telefonun ilk günleri heyecanı ile fazla yoğun kullanımdan kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • bu fiyatlar sacma fiyatı ultra nın 9-10 bin olmalı.ram i düşük 8gb.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.