Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat oldu alali henuz hocam kurulumlari yaptim 1 saattir herşeyi kurcaladim hiçbir ısınma yok muazzam cihaz cidden harika otesi olmus. Note 10 plusdan cok daha hoşuma gitti. Bronz rengini aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

1 saat oldu alali henuz hocam kurulumlari yaptim 1 saattir herşeyi kurcaladim hiçbir ısınma yok muazzam cihaz cidden harika otesi olmus. Note 10 plusdan cok daha hoşuma gitti. Bronz rengini aldım.
    Hayirlisi olsun bize bu Exynos u reva gören Samsung a da lanet gelsin.

• Ben arada ciddi fark olmadığını düşündüğüm için note 10 plus almayi düşünüyordum. Note 20 çıkınca note 10 fiyati düşer diye bekliyordum ama daha yükseldi.
    Neden acaba ? Üretimi mu durdu acaba ?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Cihazda isinmayla yakindan uzaktan alaka yok. Bambaşka bir dünya gerçekten keyif alıyorum kullanirken. Sanıyorum cihaz daha yeni bataryasi ile 1 saatte max %7 sarj harcadi 120hz adaptive refresh rate, bluetooth acik YouTube music acik, tüm yüklemeler yedeklemer yapıliyorken. Sanıyorum batarya oturduğu zaman rahatt 11 saat ekran süresi alir telefon.

Herşey bir yana ülkenin ekonomik durumundan ötürü su konulardaki mesajlar ne kadar azaldi. Saka gibi degersiz paramız uzerine ac gözlü hukumet ve sonuc hep kaybeden vatandaslar. Su forumda eskiden yeni birsey çıkınca çoğu kisi upgrade yapardı sirada beklerdi.Simdi 3 5 kisi anca yazıklar olsun bu ulkeye yapilanlara

108mp ile çektiğim bir resim bugun

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

link:
    imgbb
    20200829-154723
    https://ibb.co/Tgr7TQ7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 29 Ağustos 2020; 21:55:20 >

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nereden aldınız telefonu ve kayıt işini nasıl çözdünüz? Note 10 larda server kayıt olayı vardı onun gibi mi çözdünüz?

• oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Surekli getirtiyorum ya da getiriyorum yurt dışından. Tr den ürün almisligim yoktur neredeyse. Bunu getirttim daha on siparisteydi korede o kadar hizli oldu yani.

Server kayit yaptiriyorum evet.

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Server kayitlara güncelleme geliyor mu? Güncelleme yapinca kayit dusuyor mu?
    Google play project
    Google play sistemi guncellemesi.
    Güvenlik ilkesi güncellemesi aliyor mu?

• Tabiki geliyor normal kullandığınız telden farki yok

• yani note 20 ye server kayıt yapılıyor.

çok hızlı oldu..
    rootla kayıtta yakında gelir ozaman..

• Hediye gelen Buds Live kulaklık nasıl arkadaşlar ?

Buds Plus ile kıyaslayınca almaya değer mi diye merak ediyorum.

• Ben kullanıyorum. Buds da kullandım. Live kulakta çok daha güzel duruyor. Ses de oldukça iyi. İlk başlarda kulakları ağrıtıyor ama alışınca sorun yok. Buds daki kulakların içine giren plastik beni çok rahatsız ediyordun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde buds live ı yaka mikrofonu olarakda kullanıyorsunuz. Benim gibi içerik üreticileri için çok kullanışlı bir özellik.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Yapısı gereği Airpods Pro bence de daha başarılı olacaktır lakin o üründe de benim merak ettiğim malum Android bir telefon ile kullanacağımız için
    kulaklığa gelecek herhangi bir güncellemeyi Android tarafında da uygulaması olmadığı için nasıl yapacağız ?

Son olarak, Buds Live da ya da Airpods Pro da fazlası ile gürültülü bir ortamda telefon görüşmesi yaparak karşı tarafa giden sesi kıyaslama şansınız oldu mu ?

Açıkçası kendi adıma müzikten bile önceliğim teelfon görüşmesi kısmında performans bu tarz ürünlerde.

Tabii bir de ne Buds Live da ne de Airpods Pro da olmayan aynı anda 2 farklı cihaza aynı anda bağlanma ki bunu neredeyse tek yapan marka JAbra ama onda da hala ANC yok :)

Saygılarımla...
  • Fikir olarak güzel gelmişti bana ama bir video da izlediğimde video ses kaydını bluetooth a alinca kaydedilen ses pürüzlü ve telefon kaydı gibi duruyordu. Cihaz üzerindeki mic ler gibi berrak ses kaydetmiyordu. Sanki telefon görüşmesi kaydı gibiydi.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Şu ana kadar ki yurt dışı incelemelerine göz gezdirdiğim kadarı ile tam da sizin dediğiniz gibi yorumlar görüyorum.

Hadi aynı anda çift cihaz desteği yok bari ANC si iyi olsa idi :)

XM3 yanılmıyor isem kulak üstü olduğu için hadi onu uç kıyaslama saysak bile ANC diye bir özellik koyuyor isen böyle de olmamalı açıkçası.

Şu ana kadar ANC özelliği olan, Android tarafında uygulaması da mevcut ve çift cihaz destekli bir ürün çıkmadı. Bir ümit Jabra nın Elite serisinden
    böyle bir şey bekliyorum ama dedikodusunu bile duymadım ya da kaçırdım.

Çok zor şeyler istemiyoruz ama niye ise teknolojiyi gıdım gıdım vermeyi misyon görüyor tüm markalar zaar.

Saygılarımla...
  • spdrmn kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler lakin katılamadığım tek nokta, Buds Live ve Airpods Pro arasında 2 kat fiyat farkı olmadığı konusu.

Buds Live 1289-1299 TL civarı , Airpods Pro ise 1599 TL ye de bulunabilen bir ürün.

Aradaki 300 TL civarı farkı ben şahsen ANC özelliği konusunu layığı ile yapıyor ise vermeyi tercih ederim.

Sonuç olarak kullanım tercihlerine göre bizlerin belirlediği bir konu aslında.

Saygılarımla...
  • maverick0 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın öncelikle.

Gözümden kaçmış herhalde, Exynos lu 5G ve 12 GB lı bir modelide varmış demek NOte 20 Ultra'nın, bilmiyordum.

Bu arada, pilin oturması için biraz zaman tanıyın derim.

Saygılarımla...
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Zaten 3 seneden fazlada Samsung kullandırmayacak telefonlarını gibi gözüküyor :)
    Herkes derdi de inanmazdım ama ilk kez bir Note serisini (Note 8) 3 senedir kullanıyorum ve son zamanlarda garip durumlar baş göstermeye başladı kendi kendine.

Home ekranında arka plan fotoğrafı gözüküyor ama tüm klasör ve ikonlar gidiyor, home tuşu çalışmıyor, aşırı ısınıyor vs vs.

Hadi hayırlısı diyorum :)

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Iron hocam 1 sene daha kullanacaksınız eger yapmadi iseniz bence batarya yenileyin ve cihazı sıfırlayın. Sorunlar %90 yetersiz güç kaynaklı olabilir...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Evet öyle bir model var. ilk açıklandığında Hintliler baya söylendiler exynos istemiyoruz diye ama şuan stoklar tükenmiş vaziyette.

Batarya dediğiniz gibi biraz daha düzeldi. Ben de artık daha az kullanıyorum ilk günlere nazaran. Ama yine de istediğim gibi bir batarya performansı olmayacak gibi duruyor. Aslında bu telefonun hakkı 6000 mah'lık bir bataryaydı hem onu koysalar kamera çıkıntısı da kaybolurdu belki

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.