Bildirim
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok teşekkürler alakanız için, bu mesajdan anladığım kadarıyla buds + ürününden live ürününe geçmek şu an için mantıklı değil.
Özellikle görüşme kalitesi meselesi Iron hocamın da dediği gibi benim açımdan da ön sırada.
Orada çok fazla bir toparlama yoksa es geçebiliriz sanırım bu modeli. -
Hiç gerek yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum hocam alakanız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yurt dışındaki satis fiyatı neyse o 1300 dolar. Wqhd de.120hz olmasının hiçbir olayı yok bana ben wqhd kullanmayali uzun zaman oldu. Öyle güzel bir ekran ve görüntü var ki umrunuzda olmuyor. OnePlus asla kullanmam bu cihaz varken arada ucurum fark var tercih meselesi tabi
Türk telekom kendini şaşırmış. Ağam tarifeye ek vermek için 2500 TL istiyor, buraya kadar normal, sonra da 4106 x 3 istiyor.
Yani 3 ay taksite bölmek için toplamda 14.818 TL İstiyor. Şaka gibi. -
Bende note serisi kullanmış biri olarak oneplus markası bana çok uzak gelirdi, ama şu an oneplus 8 pro var elimde ve gerçekten çok iyi genel anlamdaquote:
Orijinalden alıntı: frozensoul
Yurt dışındaki satis fiyatı neyse o 1300 dolar. Wqhd de.120hz olmasının hiçbir olayı yok bana ben wqhd kullanmayali uzun zaman oldu. Öyle güzel bir ekran ve görüntü var ki umrunuzda olmuyor. OnePlus asla kullanmam bu cihaz varken arada ucurum fark var tercih meselesi tabi
Salaklar ya. Başka yerler ayni fiyata zaten 3 taksit le veriyor
Ben samsungun akiciligini diğer telefonlarda bulamıyorum malesef bu arayüz ve ozellikler bir yana note serisi bir baska. Baska telefon kullanamiyorum :)
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Geçen sene batarya yenileme yaptırmıştım ayrıca cihazı henüz fabrika ayarlarına döndürmedim ama sanırım bir de öyle deneyeceğim ki
yapsam bile bir süre sonra son güncellemelerde bunu bilerek yapıyorlar ise kısır döngüye girmiş olacağım :)
Saygılarımla... -
Nereye verebilirlerse, şartları nerede zorlayabilirlerse oraya veriyorlar sanki Exynos'u :)
6000 mAh lık pil fikri gayet mantıklı bence de.
Kamera çıkıntısı başka türlü göz ardı edilemeyecek kadar fazla :)
Saygılarımla... -
Kendi kendilerini gömmüşler haberleri yok :)
Samsung.com.tr web sitesinden alıntılıyorum (Tab S7+ sayfasında kendi ifadeleri)
BU da bahsettiğim link
Hakikaten garip.
Hem rakibi öv, hem utanmadan bize çok gör.
Sanki bedava veriyorsun...
Bu arada bir de Samsung Galaxy Z Fold 2 konusu var ki onda da Snapdragon 865+ kullanıyor işlemci olarak ve ülkemizde de satışa o şekilde çıkacak.
Demek istediğinde Snapdragon işlemci ile de her bölge de satabiliyormuş...
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Eylül 2020; 21:20:51 >
-
Gerçekleri yazmışlar hocam zaten tüm karsılastirma ve performans videolarında görülen birşey. Şimdi amd ile snapdragonu geçerler diye düşünüyorum pek de taktıklarını sanmıyorum çünkü dünya genelinde en cok istenen telefonları Snapdragonlar -
bugun magazadan duz note 20 modelini inceledim.
ekran cok sonuk kalıyor. parlak degil. canlı durmuyor. parlaklık ayarı sondaydı.
tasarımı guzel. ultraya gore daha kullanıslı. cok uzun degil. ekranın duz olması dahada guzel. kenarlara dogru kavisli degil.
kamerayı note 10 ile kıyasladım. ozellikle zoom. 10x zoomda note 20 daha iyi. detaylar daha iyi. bunlar kısa mesafede. mesela 4-5 metrede 10x zoom note 20 daha iyi. ama uzak mesafe 10x zoom note 10 daha iyiydi. note 20 uzak mesafede 10x biraz sulu boya gibi oluyor cekilmis resimde.
64mp olarak cekim yapabiliyor. 64mp 6x zoom yapıyor. ama berbat.
samsung cihazlarında neden macro modu yok bilemiyorum. diger ureticilerde nerdeyse hepsinde var. ozellikle oneplus 8pro macro modu muazzam. -
Arkadaslar merhaba,
Bugun ben de Note20Ultra alarak aranıza katıldım.
1 yıl daha garantisi olan Note10Plus'i Kadıköy'de 6750 liraya bi telefoncuya sattım. Buds'ı da 1000 liraya satabilirsem, nispeten kãrlı bi alışveriş olmuş olacak gibi düşünüyorum.
Fakat bir sorun yaşıyorum ki, şöyle. Telefonumu emaar samsung konsept magazadan aldım. Samsung members uygulamasinda buds icin siparis kodu bölümü çıkmıyor. Magazadaki arkadaslar da anlam veremedi. Yarın tekrar bakacagiz.
Tecrubesi olanlar beni yonlendirebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bende cihazı dün aldım, evet bendede çıkmıyor maalesef. Genel bir hata olabilir. Kayıt açtılar bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: velocan85
Arkadaslar merhaba,
Bugun ben de Note20Ultra alarak aranıza katıldım.
1 yıl daha garantisi olan Note10Plus'i Kadıköy'de 6750 liraya bi telefoncuya sattım. Buds'ı da 1000 liraya satabilirsem, nispeten kãrlı bi alışveriş olmuş olacak gibi düşünüyorum.
Fakat bir sorun yaşıyorum ki, şöyle. Telefonumu emaar samsung konsept magazadan aldım. Samsung members uygulamasinda buds icin siparis kodu bölümü çıkmıyor. Magazadaki arkadaslar da anlam veremedi. Yarın tekrar bakacagiz.
Tecrubesi olanlar beni yonlendirebilir mi ?
-
Merhaba OnePlus 8 pro ile Samsung note 10 plus arasında kaldım tavsiyeniz nedir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba. One plus 7t pro kullanmış biri olarak kesinlikle 8 pro öneririm. Şu anda note 20 ultra kullanıyorum, arasında çok gidip geldim. Sırf işim ve kalem için note aldım. Benim tavsiyem one plus 8pro olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: akuruk
Merhaba OnePlus 8 pro ile Samsung note 10 plus arasında kaldım tavsiyeniz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btutkan -- 2 Eylül 2020; 9:58:38 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X