Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimdeki teknoloji canavarını durduramadım ve nihayetinde Note 20 Ultra Bronz alarak aranıza katıldım.

Fakat dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden durum. Cihaz hissedilir derecede ısınıyor.

Cihazı elime alıp ekranı açtığım anda arka kısım ve yan çerçevelerde hemen hafif hafif sıcaklık başlıyor.

Kamera açtığınızda, instagram, web de gezindiğinizde bariz ısınıyor.

Cpu monitor yükledim ve kontrol ettim.

Cihaz boşta dururken ısı 36 Derece

Web, instagram vs. ısı 39 Derece

Kameraya girip birkaç foto çekince 40 Derece

Oyuna girince 44 Dereceye kadar çıkıyor.

Bu durum normal mi? Yoksa benim cihazımda mı bir anormallik var?

Not: Güç tasarrufunda değil, tüm ayarlar full açık kullanıyorum.
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    exynos .
    imkanı olan snapdragonlusunu alsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

exynos .
    imkanı olan snapdragonlusunu alsın.
    Samsung Türkiye Kurumsal kampanyasından dolayı mecburen TR cihaz aldım.

Öğrenmek istediğim şu, bu Exynos 990'lu cihazların hepsi mi ısınıyor?

Yoksa benim ki mi bozuk?
    havalar sıcak olduğu için bence normal ve cihazınızda aykırı bir durum yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    hocam nerden nasıl temin ettin söylede bizde alalım inşallah saygılar..
    öncelikle hayırlı olsun dostum valla bende almayı düşüyorum ana işte tipik samsung ex işlemcili sorunları cesaret edemiyorum note 10 plus almıştım 2 ay zor dayandım şarjı su gibi tükeniyordu ama ıısnma falan yoktu..
  • Arkadaşlar herkese selam bu sndapdaragon işlemcide ram 12gbmı 5g desteği varmıdır acaba bilgisi olan..
  • Hali hazırda suan iphone 11 pro max kullanıyorum aslında herseyıyle cok memnunum ama ultranın ekranı gördükten snra gercekten cok beğendim inanılmaz güzel ısınma ve şarjın cabuk bitmesi sorunları yüzünden bi türlü cesaret edemiyorum saygılar..
  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    Ben getirtiyorum konum var ulasin yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nedir ücreti hocam nasıl nerden teslim alabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 20 Ultra Bronze Samsung Mağazasından bugün aldım. Cihaz hakikaten çok şık. Bu arada dün başlayan bir kampanya varmış. Samsung yetkilisi satın alırken iletti. Ekran ilk 6 ay içinde her ne sebepten olursa olsun kırılırsa 99 TL karşılığında yetkili serviste değişim yapılıyormuş. Bilginize
    Merhaba,

iPhone 11 pro kullanıcısıyım.Yaklaşık olarak 7 ay süredir kullanmaktayım.

iPhone 6 - 7plus 256 gb - iPhone X - xsmax 256 gb - 11 pro olarak devam ediyorum.Belli aralıklarla da samsung deneyimim oldu.S7 Edge - s8 - note 8 cihazlarını kullandım.En son kullandığım samsung Note 8 de ciddi şarj sorunu nedeniyle de tekrar iPhone X ‘e geçerek uzun zamandır samsung’a korkudan yanaşmıyorum.Fakat 2 haftadır samsung note20 ultranın ekranı beni inanılmaz ilgimi çekiyor ve muhteşem bir kullanım deneyimi sunuyor. arkadaşında bahsettiği gibi açık ara iPhone dan iyi.

Telefon ile birlikte AirPods pro günün neredeyse yarısı kulağımda ve iwatch 5.nesil sürekli takılı ( şarja takma süreci hariç) kullanıyorum.Bu cihazlarda takdir edersiniz ki telefon ile sürekli bağlantıda olmasından kaynaklı şarjı ciddi oranda tüketen cihazlar.Fakat buna rağmen telefonu sabah şarjdan aldığımda akşam 23:00 - 00 :00 a kadar asla takma ihtiyacı duymuyorum.Gün içinde mail , WhatsApp ,1 saat kadar Instagram , araçta Spotify ve telefon görüşmesi ağırlıklı kullanan biriyim.Oyun ile haftada belki 1 kez işim oluyor.Gün içinde iş nedeniyle şarj a tak çıkar uğraşmak işimi de engelliyor.Şarj tarafı oldukça karar kısmımda önemli.

Geçmişte yaşadığım şarj sorununu yine note20 de yaşamak beni hem maddi ( memnun kalmaz isem iOS Eko sistemine ne yazıkki döneceğim ) , hemde tekrar uğraşmak yedeklemeler ,bağlantılar vs beni üzecek.Oyüzden sağlıklı bir inceleme yapmadan da bu sefer geçiş yapmak istemiyorum.

Kullanıcı sayısı grupta çok az malesef ve günde bir kaç kez bakmama rağmen sayılı yorum görebiliyorum.
    Kulaklık , saat , telefon 3lüsü ile tam gün keyifli bir kullanım sağlayabilirmiyim ? Ekran deneyimi ve keyifli kullanım için iPhone , AirPods pro, iwatch tan komple samsung ekosisteminde keyifli kullanbilirmiyim ?
    Kullanan arkadaşlar yorumda ve detaylı bilgi paylaşabilirseniz çok ama çok sevinirim.

Saygılar.

• Dream_Rocker kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun ancak exynosa verilen para bana gore cok yersiz. Bir kere kore snapdragon kullansanız bir daha yüzüne bakmazsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 3 Eylül 2020; 10:45:36 >
  • Alıpta kullanan arkadaşlar lütfen kullanıcı deniyimlerinizi bekliyoruz sizden gelen cvp ve yorumlarla bende karar vericem alıp almamaya lütfen herkes herkese yardımcı olsun özellikle batarya süreleri nasıl ve ex işlemcide note 10 plus konusunda yüzlerce şikayet var şebeke ve ınternet kopmalarıyla alakalı ex işlemcilerde özellikle turkcell operatör kullananlar yasıyormus varmı suan böyle şikeyet acaba turkcell kullanan arkadaslar hiç denk geldinizmi saygılar..

Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Bende alma arefesindeyim. ama renkte karar veremedim. videolarda BRONZE çok güzel gözüküyor ama gösterdiğim arkadaşlarım pembemsi bir renk olduğunu ve kadın telefonu gibi olduğunu düşündüler. Siyah almak istiyorum ama note 8 den,note9, note 10 hepsi siyah oldu biraz bıktım açıkcası. sen eline alıp kullanan biri olarak ne düşünüyorsun ? Bronze aldığına memnun musun?

ısınma sorun hakkındaysa note 10 plus daki ısınma deneyimimden bahsedeyim hocam sana belki fikir verir.

benim telefon el hissi olarak çok ısınmıyor gibiydi. Evet 5 - 10 dk üzeri uzun ısınıyor ama ateş gibi olmuyordu. Fakat telefonun performansında sorunlar oluyordu. geekbench skorları hep olduğundan düşük çıkıyordu. bir kere telefonu buzdolabına koyarak 15 dk bekletip serinlettim ve dolaptayken geekbench testi yaptım ve bu sefer internetteki incelemelerdeki note 10 plus ların aldığı benchmark sonuçlarını aldım. Fakat Cihaz çok soğuk olmadığı zaman işlemci tam performans vermiyordu yani. Sonra cpu sıcaklığını takip ettiğim program yükledim. ve gördümki benim elimin ısınma hissetmediği zamanlarda bile telefon 47-48 derece, ve 5 dakkalık kullanımda 65 derecelere geliyor. tüm note 10 larda böylemi bilmiyorum ama işlemci üzerindeki sıcaklık kasaya dağılamıyor gibiydi. böyle oluncada işlemci throttle down dediğimiz ısınınca performans düşürme olayını yaşatıyordu.

Sende ise kasa ısınıyor ama boştaki ve yoğunluktaki sıcaklık değerleri benimkine göre çok düşük. Tüm note 10 lar böylemi bilmiyorum ama sanırım performans sorunu olmasındansa sıcaklığın kasanın etrafına daha kolay yayılması ve çipi soğutmasını tercih ederdim.

hocam note 20 ultra konusunda batarya tecrübelerini bende merak ediyorum arkadaşların. bundan bağımsız Note 10 için yazdıklarınıza tecrübemi paylaşmak istiyorum 8 aydır note 10 plus kullanıyorum türkiye exynos cihazı fakat ben hiç şebeke veya internet kopması yaşamadım. nasıl bir şikayet var acaba. ona göre note 20 dede değerlendirelim.
  • Arkadaşlar Note 20 Ultra'yı 24 saattir kullanıyorum. Telefon elimden hiç düşmedi diyebilirim. Bu süre içerisinde 2 defa full şarj ettim. Şarj hızı beklediğimden biraz daha yavaş. Yarım saatte %50 dolar diyorlardı. Sanırım telefon kapalıyken geçerli bu. Tel açıkken yarım saatte %40 falan doluyor.

Telefonu kullandığım ilk 2-3 saat ısınmasından ve pilin hızlı bir şekilde boşalmasından dolayı pişmanlık duydum. Keşke almasaydım dedim.

Fakat, biraz süre geçtikçe ısınma biraz daha hafifledi. Özellikle akşamları daha az ısınıyor. Önümüz kız, havalar soğudukça ısınma problemi azalacaktır. Yinede cihaz ısınıyor arkadaşlar, özellikle kamera açıkken yanıyor. Gördüğüm en yüksek sıcaklık 46 derece. Fakat el değmeyecek kadar değil tabi ki. Isıyı tüm kasaya (kenarlara yayıyor) Bilinçli mi yapmışlar bilmiyorum. Her ne kadar ısınırsa ısınsın cihazda en ufak bir takılma yavaşlama olmadı.

Windows eşlikçisi süper çalışıyor. Bilgisayara kablosuz bağlıyım. Mesajlar, aramalar, uygulamalar, ekran yansıtma, galerideki fotoğrafları görüntüleme bilgisayara tek tuşla aktarma gibi bir çok özellik barındırıyor. Microsoft işbirliği çok başarılı olmuş.

Ayrıca evimdeki Samsung Smart TV ye bağlayarak telefonun kablosuz DeX özelliğini denedim. Gerçekten muhteşem bir deneyim. Televizyonu bilgisayara çevirdi. O anda ekranı mouse olarak kullanabildim. Yazı yazmam gereken bir yer olduğunda telefon ekranı mouse'dan klavyeye dönüştü. Süper ya..

24 saatlik deneyin sonunda iyi ki almışım diyorum.
    Exynos 990 gömdükleri kadar kötü değil bence (ısınma haricinde)

Mutlaka snapdragon işlemcili olan bir tık daha iyidir fakat hissedilir bir fark yoktur.

Gelelim renk konusuna. Ben kendimi bildim bileli hep Siyah telefon kullandım. Kıyafetlerimin bile %80'i siyahtır. Siyah benim için tutkudur. Ama radikal bir değişiklik yapmaya karar vererek bu telefonu BRONZ aldım

İyi ki BRONZ almışım. Adamlar acayip bir renk yapmışlar. Bugün sokakta telde konuşurken bir kaç kişi dönüp baktı hatta.

Önümüzdeki günlerde deneyimlerimi paylaşırım.

Teşekkürler hocam. Sizin de hayırlı olsun. Yasal yollarla şu sıralar yurtdisi cihaz almam çok mumkun degildi. Çok da ince eleyip sık dokumuyorum açıkçası. Cihazdan memnunum şu durumda :)

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaancakir

Merhaba,

iPhone 11 pro kullanıcısıyım.Yaklaşık olarak 7 ay süredir kullanmaktayım.

iPhone 6 - 7plus 256 gb - iPhone X - xsmax 256 gb - 11 pro olarak devam ediyorum.Belli aralıklarla da samsung deneyimim oldu.S7 Edge - s8 - note 8 cihazlarını kullandım.En son kullandığım samsung Note 8 de ciddi şarj sorunu nedeniyle de tekrar iPhone X ‘e geçerek uzun zamandır samsung’a korkudan yanaşmıyorum.Fakat 2 haftadır samsung note20 ultranın ekranı beni inanılmaz ilgimi çekiyor ve muhteşem bir kullanım deneyimi sunuyor. arkadaşında bahsettiği gibi açık ara iPhone dan iyi.

Telefon ile birlikte AirPods pro günün neredeyse yarısı kulağımda ve iwatch 5.nesil sürekli takılı ( şarja takma süreci hariç) kullanıyorum.Bu cihazlarda takdir edersiniz ki telefon ile sürekli bağlantıda olmasından kaynaklı şarjı ciddi oranda tüketen cihazlar.Fakat buna rağmen telefonu sabah şarjdan aldığımda akşam 23:00 - 00 :00 a kadar asla takma ihtiyacı duymuyorum.Gün içinde mail , WhatsApp ,1 saat kadar Instagram , araçta Spotify ve telefon görüşmesi ağırlıklı kullanan biriyim.Oyun ile haftada belki 1 kez işim oluyor.Gün içinde iş nedeniyle şarj a tak çıkar uğraşmak işimi de engelliyor.Şarj tarafı oldukça karar kısmımda önemli.

Geçmişte yaşadığım şarj sorununu yine note20 de yaşamak beni hem maddi ( memnun kalmaz isem iOS Eko sistemine ne yazıkki döneceğim ) , hemde tekrar uğraşmak yedeklemeler ,bağlantılar vs beni üzecek.Oyüzden sağlıklı bir inceleme yapmadan da bu sefer geçiş yapmak istemiyorum.

Kullanıcı sayısı grupta çok az malesef ve günde bir kaç kez bakmama rağmen sayılı yorum görebiliyorum.
    Kulaklık , saat , telefon 3lüsü ile tam gün keyifli bir kullanım sağlayabilirmiyim ? Ekran deneyimi ve keyifli kullanım için iPhone , AirPods pro, iwatch tan komple samsung ekosisteminde keyifli kullanbilirmiyim ?
    Kullanan arkadaşlar yorumda ve detaylı bilgi paylaşabilirseniz çok ama çok sevinirim.

Saygılar.
    Dertsiz başınıza dert alırsınız. Exynos tarihinin en kötü işlemcisi var bu telefonda. Pil ve ısınma yönünden olumsuz yönde ciddi fark olur. Bu işe girmeyin derim.

• oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Bende daha almadım acele etmiyorum note 10 plus ana konusuna bakarsan yüzlerce şikayet var batarya ve ınternet kopması şebeke cekmemesiyle ilgili bunu yasayanların coğu turkcell hat kullanıcılar turkcelle cok sıkayet gitti bununla ilgili turkcell şöyle bi acıklama yapmıs ex işelmcilerin içindeki modemler bizim şebekeyle uyumsuz çalıstığı için ınternet kopmaları meydana gelmektedir samsungla konu hakkında sürekli görüsüyoruz bununla alakalı güncelleme yayınlancak diye ama güncelleme halen yayınlanmamıs note 20 ultrada turkcell hat kullanan arkadasların yorumları cok önemli ısınma zaten yine bas göstermiş forumda arkadaslar paylasmıs batarya yine note 10 plus gibi cabuk bitcene düşünüyorum saygılar..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.