Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani evet biraz yoğun kullanıyorum. Elimden düşmüyor herşeyini kurcalıyorum. Bu gün güncelleme de yaptım. Bir kaç gün kullanıp yine yazarım. Yani çok bir beklentim yok şahsen ama ortalama kullanımda da günü çıkarmasını isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

1 yıldır note 10 plus kullanan biri olarak, ben note 10 plus'ın bile pil performansını çok iyi bulmuyorum. çok kötü de değil ama ortalama diyebilirim. masa başı çalışıyorum. ve ofis içinde akşam sorun yaşamamak için ikindi vaktine doğru veya ofisten çıkmadan önce mutlaka şarja takıyorum gece 12 ye kadar dışarıda beni taşısınd diye. Özetle pil performansı nefret ettirmiyor fakat hayranlıkta bırakmıyor doğrusu. şimdi note 20 ultra nın bu durumu beni şaşırttı. Bundan da düşük olması üzücü. acaba telefonun ilk günleri heyecanı ile fazla yoğun kullanımdan kaynaklanıyor olabilir mi ?
    Hocam şaşılacak birşey yok. Kullanıcısı olduğum 5.000 mah lık s20 ultra nın pili bile tatminkar değil. 4500 mah lık bir cihazın da iyi olması çok mümkün gözükmüyor. Exynos 990 ile bu kadar oluyor.

• Note 20 ultra nın pil performansını gösteren kapsamlı bir test yapılmış merak edenler izleyebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=kWkVVrnr_7U&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Note 20 ultra nın pil performansını gösteren kapsamlı bir test yapılmış merak edenler izleyebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=kWkVVrnr_7U&feature=youtu.be
    bu test sonuçlarına göre s20 ultranın bile gerisinde bildiğin vasat yani !
  • YKında düşecek zaten

• Dün itibari ile yurt disindan snapdragonlu 12gb note 20 ultra sipariş etmis bulunuyorum. Snapdragonlu versiyonun incelemelerini gordukten sonra onu almaya karar verdim. Bu telefonun exynos versiyonunu almak mantıklı değil diye düşünüyorum. Telefonum geldiğinde incelemelerimi paylaşırım. Su an s20 ultra exynos kullanmaktayıim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 27 Ağustos 2020; 22:31:36 >
  • Arkadaşlar bugün kurumsal taraftan bir teklif aldım (daha önce şirkete toplu alım yapmıştık)

Note20 Ultra Cihazı 11.000TL'den veriyorlar
    Members uygulamasından Buds Live hediyesi alınacak
    Note 9 cihazımı 4500TL'den sayıyorlar

Ayrıca fatura şirkete kesileceğinden 1.000TL civarı vergi iadesi alacağım.

Sonuç : 10.000 - 4500 = 5.500TL çıkıcak cebimden
    (Note9'u verip Note20 Ultra + Buds Live almak için)

Sizce almaya değer mi bu şartlarda? Cihazı çok beğendim.
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    5500 tlye note 20 ultra almaya değer desem de exynos ve 8gb ye değmez hocam. 1000 lira da buds hediyesi olacak 4500 civarı bir fiyata gelecek ama yine de exynos ile snapdragon cok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 27 Ağustos 2020; 22:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Arkadaşlar bugün kurumsal taraftan bir teklif aldım (daha önce şirkete toplu alım yapmıştık)

Note20 Ultra Cihazı 11.000TL'den veriyorlar
    Members uygulamasından Buds Live hediyesi alınacak
    Note 9 cihazımı 4500TL'den sayıyorlar

Ayrıca fatura şirkete kesileceğinden 1.000TL civarı vergi iadesi alacağım.

Sonuç : 10.000 - 4500 = 5.500TL çıkıcak cebimden
    (Note9'u verip Note20 Ultra + Buds Live almak için)

Sizce almaya değer mi bu şartlarda? Cihazı çok beğendim.
    Begendiyseniz alın, şu anda yapılabilecek en mantıklı alım senaryosu. Cihazı satmakla ugrasmiyorsunuz ve değerinde aliyor. piyasadan 2 bin ucuza veriyor ve buds hediyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hocam şaşılacak birşey yok. Kullanıcısı olduğum 5.000 mah lık s20 ultra nın pili bile tatminkar değil. 4500 mah lık bir cihazın da iyi olması çok mümkün gözükmüyor. Exynos 990 ile bu kadar oluyor.

Alıntıları Göster
    batarya konusunda yazdıklarım, bu yorumlarla beraber doğrulandı. batarya biraz yoğun kullanımda günde iki defa şarj gerektirebilir. s20 seriside bayarya iyi değildi. bana göre sebebi işlemci ve ekran. s20 ile beraber kullanılan işlemci çok batarya harcıyor. ve 2x dinamik ekran. bu ekran çok iyi olabilir ama yüksek güç harcıyor.
    note 10 plus en iyi giden cihazlar arasında. işlemcinin yeni nesli s20, note 20 de kullanılan işlemci. geriye ekran farkı kalıyor. note 10 2x dinamik ekran yok. sadece dinamik ekran. yani sene 4x dinamik ekran çıkarsa 6000 batarya bile kurtarmaz.

• Herkese selamlar,

Bir hesap yapmaya çalıştım. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Note 8 çıkış fiyatı: 4.999TL

Note 9 Çıkış Fiyatı: 7.499TL

Note 10 Çıkış Fiyatı: 9.899TL

Note 10 Plus çıkuş fiyatı: 11.399TL

Note 20 Çıkış Fiyatı: 9.299TL

Note 20 Çıkış Fiyatı: 12.999TL

Şu anda note 10 plus kullanıyorum. Note 20 ultra ile Note 10 plus ın eş değer telefonlar olduğunu düşünürsek. Geçen sene telefon 1600tl üzerine koyarak piayasaya çıkmış. Muhtemelen Note 21 piyasaya sürüldüğünde bu şekilde devam edersek 14.599tl gibi bir fiyatla gelecek. Gelecek sene değiştirmek istesem chazı Note 10 plus telefonumda muhtemelen 4800-5000 aralığında geri almak isteyecekler. Bu durumda cihaz bana 9.799 gibi bir fiyata mal olmuş olacak. 24 ay kullandığımı varsayacak olursak, aylık maliyet 408tl gibi bir fiyata geliyor. Note 22 e geçmek istesem, yine aynı şekilde devam edeceğimizi varsayacak olursak, cihaz 2 sene sonra 16.199tl olacak. Note 10 plus telefonuda 3800 e aldıklarını varsayacak olursak, 12.399tl ye mal olmuş olacak. 36 ay kullandığımı varsayacak olursak, aylık maliyet 344tl ye geliyor. Direkt olarak bu sene değiştirecek olursan cihazı, 12.999tl çıkış fiyatı var. 7200tl note 10 plus ı alıyor. 5799 a cihaz geliyor. Aylık maliyet 483tl oluyor. İçlerinde en avantajsız gözüken bu sene değiştirmek gibi gözüküyor.

Cihazı minimum 3 sene kullanmak daha avantajlı gibi duruyor ancak arada da yeni cihazı kullanım maliyeti aylık 100-130 lira daha fazlaya geliyor.

Sizlerin konu hakkında yorumuunu almak istedim...

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında kısmen doğru. Ben exynos note 10+ da kullandim Snapdragon 855 note 10+ da kullandim. Arasında çok fark var. Ayrıca göz ardı edilen baska bir nokta türkiye LTE standartlarına göre şebeke değerlerine bakılmaksizin alinan cihazlardan kaynaklaniyor. Bunlar çok fazla güç harcayan ve telefonu ısındıran etmenler doğal olarak pil de olması gerekenden önce bitiyor.

Snapdragon 855+ ile kullandigim TR'ye uyumlu note 10 + cihaziyla 11 saat üzerinde ekran süresi aliyordum rahat. Degil günde 2 kere 2 günde 1 kere sarj yeterli oluyor cogu zaman.
  •  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]   Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    bu yine iyi, note 10 lite verip almak istiyorum dedim, o modeli almıyoruz dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=p6OcmT18R-I&feature=youtu.be

Note 20 Ultra vs Iphone 11 Pro max drop test. Kesinlikle izleyin. Gerçekten etkileyici.

• svs S kullanıcısına yanıt
    Note8 imi 3299 tl ye almıştım, bunu 13 e aldık, kulaklığı hadi saymayalım, tam 36 ayda note 8 i aylık 100 liradan az bir maliyete kullanmışım ve üstüne 2. Elde de sanırım 2500 gibi bir degeri kalmış. Tabi tl ne hale geldi kur vb. Konuşmuyorum. Bu cihazı shop tan filan aldigim için muhtemelen her sene yenileye yenileye de gidebilirim artık ama alınca 3 yıl kullanmak gerçekten mantıklı bir davranış.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 3 yıl kullanmak mantıklı gibi duruyor. Değişim için 4. seneye de bırakmamak gerekiyor. Ha şöyle bir noktada var. Note 8 i şimdi sahibinden de satmak istesek, 1.000-1.500tl arasına gider gibi duruyor. Değişim kampanyası +1.000tl daha avantaj veriyor gibi duruyor. Ancak Note cihazları genelde kasım aralık ayı gibi ciddi düşüş yaşanıyor. Döviz kurunda ciddi bir yükesliş olmazsa, note 20 ultra kasım ayında 9750 bandına gelir diye tahmin ediyorum. Ha ben olsam, şimdi değişim kampanyasını değerlendirirdim. En azından aldığın yer belli.

Şu düştürğümüz hale bak :) Telefon almak için ne analizler yaptırıyor devletimiz.

Yazık!
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok yazık. Ben normalde Kasım gibi alırım note5 i 1700, note8 i 3300, eşime note9 u 4500 gibi çok iyi fiyatlara aldım ama bu sefer riske girmek istemedim dolar 8 lira olmaz doyen varsa buyursun girsin.

Benim telefon babama gidiyor bu arada satma niyetim yok babam hala note4 kullanıyor cunku onun için çok büyük devrim olacak :)

• Evet arkadaşlar saniyorum turkiyede ilk Note 20 ultra Snapdragon 865i almis bulunuyorum.
    Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Inceleme yapip en kisa sürede deneyimlerimi paylaşacağım

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Evet arkadaşlar saniyorum turkiyede ilk Note 20 ultra Snapdragon 865i almis bulunuyorum.
    Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Inceleme yapip en kisa sürede deneyimlerimi paylaşacağım

Hayırlı olsun, nasıl bulabildiniz kaça geldi?

Uzun kullanımda ısınma var mı, pil ömrü nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.