Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
114
Favori
437.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar samsung note 20 ultra alacağım nerden alayım en avantajlısı nerede
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekle fiyatların hızlıca ineceğini düşünüyorum boşuna fazladan parar verme note 20 nin satış rakamaları aşırı kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar değişim kampanyasından faydalanınca kulaklık hediyesini alabiliyomuyuz?

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Samsung deneyim mağazalarında değişim ücreti düşük olmakla birlikte kulaklık hediyesi alınabiliyor.

• GSTAD G kullanıcısına yanıt
    S10 plus a ne kadar veriyorlar bilginiz varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GSTAD G kullanıcısına yanıt
    Note 10+a ne kadar verirler acaba? 6700e mi geri alıyorlardır mağazalarda?

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Ben sadece Note 9 için fiyat aldım. Mağazada 3.300 TL. ye sayıyor. İnternette 4.800 geri alım bedeli.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Saygılarımla...
  • Doc_tor kullanıcısına yanıt
    Her sene geriye giden bir hizmet anlayışı sadece Samsung Türkiye'ye özgü sanırım.

Örnek vermek gerekirse; İlk açıldığında Emaar deneyim mağazası hızlı servis hizmeti veriyordu ki şu an itibari ile sizden alınan ürün destek bilişime gönderiliyor (bu arada da 2 kere farklı servisler ile anlaşma yapıldı ve niye ise bir türlü stabiliteyi beceremediler) ve kendiniz götürün en az 1 gün süre kazanın bile deniliyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim ve bana göre üzücü bir durum.

Benim gözlemim bu şekilde.
    Umarım an gelir de yanılırım...

Saygılarımla...
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    fiziksel Mağazalar çok saçma fiyatlar veriyor. 5700 TL diyorlar note10 plus için. Ama buds da veriyoruz diyorlar. shop.samsung.com online mağazada 7200 TL geri iade alıyor. Fakat geri iadede herhangibir hediyeden faydalanılmıyor.

Fakat ilave olarak, samsung çağrı merkezi, Eski note 10 plus sahibi müşterileri arayıp özel teklifler veriyorlar. Mesela beni aradılar normalde 7200 TL iade fakat size özel 8000 TL iade teklifinde bulunuyoruz dediler. Düşüneceğimi söyledim. 1 hafta sonra çağrı merkezini tekrar aradım. ben düşünüyorum almayı. Fakat hem 8000 TL iade hemde galaxy buds live hediyesi istiyorum mümkünmü diye sordum. Hayır mümkün değil fakat buds live hediyesi yerin Ja Malone parfüm ve mum hediye seti hediye edebilriz dediler. Fakat teşekkür ettim kabul etmedim.

Sizde şansınızı deneyip çağrı merkezini arayıp teklif alın. belki aynı teklifi sizede verirler sizede.

• oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben gerekmedikçe kılıf bile kullanmıyorum, ön ve arkada ekran koruyucu var sadece ve nazarlardan saklasın 1 tane çizik bile hala yok ki zaten dikkatli kullanmaya özen gösteren biriyim :)
    İnceliği ve hafifliği ile her görüşünüze de katılıyorum.

One UI sürümü hala 1.0 ve Android 9 :)
    Yasal gelen güncellemeler hariç herhangi bir şey yapmıyorum yani.
    Wipe cache partition da sadece bir önceki sürümde kalan bir nevi artıkları temizleme yöntemi sadece.

Bu arada siz de güzel günlerde, sorunsuzca kullanın.
    Bir arkadaşımda her sene yeni modele geçiyor ve o da NOte 10 plus tan çok memnun.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 23 Ağustos 2020; 17:59:10 >
    Kulaklık yerine, parfüm ve mum verebiliriz mantığı ile yakında tuvalet kağıdı bitti yerine zımpara kağıdı verelim mi derlerse de şaşırmamak lazım, yok artık diyorum...

Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkürler.

Saygılarımla...
    Bana da aynı teklifi yaptılar. Gülesim geldi parfüm deyince 😀 Bari hediye çeki filan verselerdi. Şimdilik bekliyorum bakalım.

• geçen yıl salak gibi acele edip shop samsung dan kulaklık hediyeli note 10 plus aldım elime ulaştı 1 hafta kullandım sonra shop samsung da gezerken sana özel galaxy watch kodu diye bir kod verdi durduk yere yani note 10 plus ı alırken yanında artık 2 bin tl likı saat hediyesi vardı bende fırsat bu fırsat deyip sipariş verdim yeni telefonum gelince elimdekinide iade ettim shop samsung a hem telefonsuz kalmadım hemde saatli almış oldum o yüzden acele etmeyin muhakkak ya hediyeler çoğalacak yada fiyat düşecek note 10 plus ı 12gb ramla getirip note 20 ultrayı 8 gb ramla getirmek dolandırıcılıktan başka birşey de değil
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    İçerisinde teknoloji barındıran markası Samsung olan herhangi bir üründe olurdu da, hayır gerçekten parfüm ve mum ne alaka ?
    Bir çok konuda üretim yapıyor Samsung hatta gemi bile ama parfüm ve mum'u ben hiç duymadım.

Beni arasalar ve böyle bir teklifte bulunsalar direkt A101 den mi BİM den mi arıyorsunuz diye sorardım, yalan yok.
    Ben utanacağıma onlar utansın :)

Saygılarımla...
    Çağrı merkzini defalarca aradım böyle bir kampanya mız yok diyor
    Verse 8.000 bende alicakdim.Birbirlerinden ya haberleri yok yada çamur yapıyor lar

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Note 10 plus ön siparişinde verdikleri hediyelerdendi bunlar. büyük ihtimal ellerinde kalmış olabilir. Biraz lüks ve pahalı bir markanın ürünleri. Buradaki kitleye hitap etmez dediğiniz gibi :). ama meraklısı için kıymetli ürünler cidden. Gerçi şuan bırakın Ja Malone ları normal note 10 plus ı 8 bine alma kampanyamız bile yok diyorlarmış baksanıza. Demekki herkese sunmuyorlar bu kampanyayı.
  • XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung çağrı merkezini arayın, dahili 12 yi çevirin. oradaki arkadaşlara, tekrar sorun. ve niyetinizin ciddi olduğunu gerçekten alacağınızı ve 8000 TL lik teklifin başka note 10 plus sahiplerine yapıldığını iyi bildiğinizi söyleyin. şu aşamada bana bu özel teklifi sunmayarak müşteri kaybediyorsunuz diyin. ve bunu üstlerinize iletin lütfen gibisinden kışkırtın. Bence vereceklerdir aynı teklifi size.
    Tamam teşekkürler bugun deniyeceğim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.