Şimdi Ara

Galaxy on Fire 2, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Fishlabs tarafından geliştirilen popüler uzay temalı oyun Galaxy on Fire 2, Appstore'da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mobil oyuncuları eski bir savaş kahramanı olan Keith T. Maxwell'in macera dolu uzay yolculuğuna davet eden Galaxy on Fire 2; kaliteli grafikleri, birbirinden farklı uzay gemileri ve başarılı uzay betimlemeleriyle kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Kimi zaman korsanlara karşı mücadele vereceğiniz kimi zamanda bir filoya eskortluk edeceğiniz yapım, çeşitli ekipmanlar ile uzay gemisini özelleştirmeye de imkan tanıyor. Oldukça uzun bir oynanış süresi sunan Galaxy on Fire 2, ana görevlerinin yanı sıra yan görevleri ve belirli bir ücret karşılığı sahip olabileceğiniz ek paketleriyle de bu sürenin uzatılmasını sağlıyor. Basit bir D-pad kontrol sistemine sahip olan oyun, sesleriyle de başarılı bir grafik çiziyor.

Macera dolu bir uzay yolculuğuna atılarak evrenin en iyi kaptanı olmak istiyorsanız, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulan Galaxy on Fire 2’ye Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 

• Ne şans varmış ben de. Asphlat 7'i de para ödeyerek almıştım bunu da. İkisi de 3,4 gün arayla ücretsiz oldu.
  • Ben bu oyunu çözemedim. Uzayda sürekli dönüp duruyorum çözenler çözemeyenlere anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Ben bu oyunu çözemedim. Uzayda sürekli dönüp duruyorum çözenler çözemeyenlere anlatsın

Öncelikle yapımda kendinizi uzay korsanlarıyla savaşırken buluyorsunuz. Oyun kısaca kontrolleri vb. dinamikleri tanıtıyor. Sonrasında ise evrenin haritası açılıyor ve çeşitli istasyonlara uğrayarak oradaki npc'lerden görev alarak yerine getiriyorsunuz. Bun görevlerle birlikte hikayede ilerliyor. Giriş bu şekilde kısaca.

• Süpeer
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Ben bu oyunu çözemedim. Uzayda sürekli dönüp duruyorum çözenler çözemeyenlere anlatsın

Öncelikle yapımda kendinizi uzay korsanlarıyla savaşırken buluyorsunuz. Oyun kısaca kontrolleri vb. dinamikleri tanıtıyor. Sonrasında ise evrenin haritası açılıyor ve çeşitli istasyonlara uğrayarak oradaki npc'lerden görev alarak yerine getiriyorsunuz. Bun görevlerle birlikte hikayede ilerliyor. Giriş bu şekilde kısaca.

saygılar hocam itunes hesabıma atayım iphone gelince denerim

• Para verdiğim birkaç oyundan biri. Lanet olsun. Hatta nalet olsun.

Ek: HD paralıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 22 Kasım 2012; 21:43:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabreden muradi erermis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, merak ettim, HD olanı da mı ücretsiz? Açıp bakmaya üşeniyorum billahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Kısa ve öz olmuş, teşekkürler.

• Teşekkürler indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, merak ettim, HD olanı da mı ücretsiz? Açıp bakmaya üşeniyorum billahi.

HD olan ücretli satılmaya devam ediyor. HD olmayanı ücretsiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan666

HD olan ücretli satılmaya devam ediyor. HD olmayanı ücretsiz..

O zaman boşuna üzülmüşüz. HD'ler üvey evlat muamelesi görüyor demek ki.
  • HDnin ne farkı var arkadaşlar hiç ios kullanmadım da bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

HDnin ne farkı var arkadaşlar hiç ios kullanmadım da bilmiyorum

HD'ler iPad için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

HDnin ne farkı var arkadaşlar hiç ios kullanmadım da bilmiyorum

HD'ler iPad için.

He tamam teşekkürler

• Yukledim pismanim

• HD olanlar genelde retina destekli olan oyun türleri oluyor. Burada da retina desteği ve daha iyi grafikler ve kaplamalar ile geliyor.

Benim şahsen appstore'daki en beğendiğim oyunlardan birisidir. Ayrıca oyun halen çok iyi olduğu için iki tane yeni paket yayınladılar. Bu derece yüksek grafik kalitesinde bir oyun için yeni paketler ile 20 saat boyunca oynayabiliyorsunuz.

• iTunes'dan indirdim ama şu media markt'lerde olan oyunalr vardır ya metal bilmem ne onun gibi kontrol varsa hiç uğraştırmasın beni. Kontrol edemiyorum.
  • Neden HD değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.