Şimdi Ara

Galaxy Pro B7510 vs B5510

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy Pro'nun bu iki modeli arasında çok kaldım. B 5510 daha yeni bir model, ama bazı açılardan B 7510'dan daha düşük özellikleri var. Örneğin ekranı 2.6 inç (B 7510'da 2.8), pili 1200mA (B 7510'da 1350 Mhz), ve dahili hafızası 160 MB (B 7510'da 512 MB - fark çok büyük). Öte yandan B 7510'a göre bir kaç önemli artısı da var. Örneğin Andrid 2.3 sürümüyle geliyor (B 7510 2.2 yüklü). İşlemcisi 833 Mhz (B 7510'daki işlemci 800 Mhz).

Bu arada yeni model olan B 5510'nun özelliklerini incelediğimde Adobe flash desteğinin olduğunu gördüm. Forumlar da B 7510'da yüklü olan 2.2. Androidin de Flash destekli olduğunu, ama 7510'daki işlemcinin bunu desteklemediği söyleniyor. Şu anda ismini anımsayamadığım bir forumda ise kullanıcılardan biri B 7510 ile sorunsuz bir şekilde flash destekli web sitelerinde surf yapabildiğini söylüyor. Hatta desteklemediğini de nereden çıkardınız? gibi bir söz etmiş..

Öğrenmek istediğim acaba B 7510'a android yükseltmesi yapıp 2.3 Ginder Bread yükleyebilir miyiz? Bir de bu Adobe flash meselesi gerçekten kafamı karıştırdı. B 7510'da flash uygulamalarını açabilen var mı? Bir de son olarak bu iki telefonu karşılaştırabilecek kullanıcılar var mı? İkisinden birini bayramdan sonra satın almayı düşünüyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler :)

• +++++++++++++++++
    Arkadaşlar bende bu iki telefon arasında kaldım
    Galaxy pro;
    B 7510
    B 5510

kullananlardan bilgisi olanlardan tavsiyelerinizi bekliyorum... p.ertesi günü almayı düşünüyorum...
  • +++++++++
  • galaxy pro kullanıyorum gayet memnunum.öncelikle şunu söyleyeyim ikisi arasında aradaki fiyat farkına değecek hiçbir özellik yok bu sebeple galaxy y pro fiyatını haketmiyor bence.2.3 olayına gelirsek galaxy pro içinde 2.3 sürümü çıktı fakat şuanlık sadece europa rom çıktı bu sebeple yakında türkiye için rom undan çıkacağını düşünüyorum.birde yakında çıkacak olan galay m pro var onu beklerim derseniz bekleyin.çünkü galaxy pro ve y pro ya nazaran üst versiyon diyebileceğimiz özellik farklılıklarına sahip beklemem dersen bence fiyat ve ekran boyutu sebebi ile galaxy pro daha iyi bir seçim
  • pro daha iyi bence
  • 5510 da ekran kilidini iptal etmenin bir yolu var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.