Şimdi Ara

Galaxy s 2'nizde echo problemi var mı? (cevaplarınız çok önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cevaplarınız aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar için de çok önemli;

Benim telefonuma kılıf takılı iken konuştuğumda karşı taraf kendi sesini duyuyor. kılıfsız ise sorun yok. her türlü kılıfı denedim olmadı. hatta sorun sadece kılıftan da değil; sorun, aynı zamanda telefon sert bi zemin üzerine (masa vb) konulduğunda da oluyor.

Teknik servis elemanı bana sorunun kılıf sorunu oldugunu ve bişey yapamayacaklarını, yani kılıf kullanmak zorunda olmadığımı söyledi ilgisizce.

Eğer diğer aynı modellerin (galaxy s 2) kılıf takılı iken sorun çıkartmadığı konusunda onları ikna edersem sorun büyük ihtimal çözülecek.

O yüzden bu yankı sorununu yaşamayan arkadaşların bu başlık altında beni bilgilendirmeleri çok faydalı olacak.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• hocam yanlışım yok ise telefonunuzda ikitane mikrofon var biri konuşma sesini almak için digeride gürültü engellemek için. bu gürültü engellemek için kullanılan mikrofonu siz kılıf kullandığınzda yada masaya koyduğunuzda kapatıyor olmalısınız ve bu yüzden bu sorunu yaşıyorsunuz sanırım.
  • evet 2. microfon gürültü azaltmak için. ancak o microfon bildiği gibi zaten kapak tarafından kapalı. telefonun arka kapağının üzerine başka bir engel konulduğunda gürültü microfonu görevini tam yapamıyor sanırım. yani sorun kalibrasyon sorunu gibi. çünkü diğer GS2 modellerinde bu problem yok.

Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. yok mu koskoca forumda galaxy s 2'si olupta bu sorunla karşılaşmayan
  • dedikleriniz doğrudur hocam cihazı kullanmak nasip olmadı daha ikinci mikrofon nerede ne durumda bilmiyorum sadece tahim yürüttüm

valla hocam sizmi açtınız bilmiyorum ama böyle bir konu daha vardı forumda onda cvplar vardı bikaç kişide daha varmış ama konu şu anda nerde bilemicem

ek: konuyu buldum aşagıda linki

http://forum.donanimhaber.com/m_53222252/tm.htm

evet konuda sizde varmışsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 15 Ekim 2011; 20:23:55 >
  • ilgin için saol :)

bana gerekli olan şey, bahsettiğim echo probleminin sadece "linkini verdiğin başlığı" açan arkadaşın ve benim sahip olduğum bazı telefonlarda olduğunu ispatlamak.

bu forumda yazılanlar benim işimi daha da kolaylaştıracak aslında ama kimse galiba ya bu sorunun farkında değil yada yazmaya üşeniyor :)

Kısacası asıl amacım teknik servisi bu echo probleminin sadece belirli telefonlarda olduğuna ikna etmek.

yoksa kılıf kullanmak zorunda değilsin gibi saçma cevaplar alıyorum onlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2 -- 15 Ekim 2011; 23:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno2

evet 2. microfon gürültü azaltmak için. ancak o microfon bildiği gibi zaten kapak tarafından kapalı. telefonun arka kapağının üzerine başka bir engel konulduğunda gürültü microfonu görevini tam yapamıyor sanırım. yani sorun kalibrasyon sorunu gibi. çünkü diğer GS2 modellerinde bu problem yok.

Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. yok mu koskoca forumda galaxy s 2'si olupta bu sorunla karşılaşmayan

Hocam benim bilidğim kadarıyla noise canceller mikrofon teefonun üstünde, kulaklık girişinin yanında. Benim kılıfım orayı kapatmıyor. Sırf bu konu başlığını gördüğüm için normal ve hoparlörle denedim sorun yok teefonumda. Kılıf sadece arkayı ve yanları kapatanlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

evet 2. microfon gürültü azaltmak için. ancak o microfon bildiği gibi zaten kapak tarafından kapalı. telefonun arka kapağının üzerine başka bir engel konulduğunda gürültü microfonu görevini tam yapamıyor sanırım. yani sorun kalibrasyon sorunu gibi. çünkü diğer GS2 modellerinde bu problem yok.

Hocam benim bilidğim kadarıyla noise canceller mikrofon teefonun üstünde, kulaklık girişinin yanında. Benim kılıfım orayı kapatmıyor. Sırf bu konu başlığını gördüğüm için normal ve hoparlörle denedim sorun yok teefonumda. Kılıf sadece arkayı ve yanları kapatanlardan.

Eğer telefonun arka kısmı kılıf tarafından normal olarak kapalı ise demek ki aynı problem sende olmuyor.

ben şimdiye kadar 3 çeşit kılıf kullandım: delikli, noktalı-pürüzlü ve 0.3 mm'lik en ince kılıf (herkese mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim) ve hiçbirisi telin deliklerini(mic vs) kapatmıyordu. ona rağmen sorun yaşadım.

senin telin de sorun yok anlaşılan.

teşekkürler mesajın için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 590 yakın galaxy s2 telefonu olupta bi mesaj yazma zahmetinde bulunmayan arkadaşlara teşekkür ederim.

sizden cevap bulamayınca sorunun çözümünü başka yerden aradım, ingiltere... samsung'un ingiltere'deki yetkili servisine mesaj attım. onlar da sorunun telden olduğunu söyledi. yarın onlardan gelen maille birlikte başarı yetkili servisine gidicem.
  • quote:

590 yakın galaxy s2 telefonu olupta bi mesaj yazma zahmetinde bulunmayan arkadaşlara teşekkür ederim.

sizden cevap bulamayınca sorunun çözümünü başka yerden aradım, ingiltere... samsung'un ingiltere'deki yetkili servisine mesaj attım. onlar da sorunun telden olduğunu söyledi. yarın onlardan gelen maille birlikte başarı yetkili servisine gidicem.

Sorunu olmayan adam niye yazsın ki, böyle gereksiz sitemler yanlış. Bende yok böçyle bir problem ve yazmadım cevap, 600 kişi bende yok diye yazarsa ne olur bu forumun hali.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

590 yakın galaxy s2 telefonu olupta bi mesaj yazma zahmetinde bulunmayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Sorunu olmayan adam niye yazsın ki, böyle gereksiz sitemler yanlış. Bende yok böçyle bir problem ve yazmadım cevap, 600 kişi bende yok diye yazarsa ne olur bu forumun hali.

Kolay Gelsin

galaxy s2 üyeleri adı altında açılmış başlığa bi bak istersen. 400'e yakın "sayfa" var ve her sayfada da onlarca mesaj.. bunun gibi bi sürü başlık sayarım sana.

koskoca forum sitesi hakkındaki endişelerin gerçekten garip.

ben yığınlarlarca cevaplarda beklemiyorum. benim isteğim sadece telimde olan sorunun bi başka telde olmadığını öğrenmek. bunu öğrenmekte zor değil;

eğer sorunu olmayan varsa kısaca "bende öyle bi sorun yok" diyecek ve bende en az 20 mesaj sonra da konuyu kapatıcam.

ve bu forumda yazılanları teknik servise göstericem. zaten teknik servis bizzat talep etti bunu benden.

o yüzden 1000'lerce mesaj bulunduran başlıklara bi bakmanı ve ona göre değerlendirme yapmanı tavsiye derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Kılıf kullanıyorum ve öyle bir problem yok.

silikon kılıfla birlikte echo sorunu bende de var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam00

quote:

Eğer telefonu alalı 30 gün geçmediyse hemen teknik servise vermen çok iyi olacak. Bu sayede değiştirme veya iade etme şansın da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam00

quote:

aynı sorun bende de var.kılıfın çeşitli yerlerini kestim microfon, arka kısmının nerdeyse hepsini kestim yinede yapıyo.delikli kılıflar var silikon gibi onlardan kullanınca sorun yok hatta kılıfta sorun var diye yeni bir tane aldım oda aynı.1700 tl ver göz göre göre çizilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.