Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

ekranlarında çizik olmayan arkadaşlar..ekranlarını ışığa yan tutarak kontrol etsinler bide..

4 ay dır kullanıyorum dediğim gibi telefon ufiber bezle tezmilerken ışığa her açıdan tutup bakıyorum hala daha çizik yok.. ve bu 4 ay içinde telefon kotlara girdi çıktı 1-2 kez çok hafif düştü. birde arabanın içinde düşmüştü car docktan .

not: telefonda koruma ya da kılıf vs yok

note kullanıoum bahsettiğim çizikden 1-2 adet mevcut..arkadaşımda s2 var.. ekranda çizik yok derken inceleyince çiziklerin varolduğunu gördük.. başka ekran olsaydı çok daha fazla derin çizik olacagını biliyorum..

dostum ekranda çziiğim yok yalnız ! bugün bir hata yaptım.. car dock un lock kısmı hafif üstteymiş meğelim ben de teleofnu girsin diye zorladım zorlamaz olaydım telefonun usb çıkışının tam üstü yüzüldü jack yüzünden ama birkaç mm. dikkatli bakınca belli oluyor.. ilk canım sıkıldı fakat nasıl olsa öyle ya da böyle çizilecekti dedim geçiştirdim sinirimi

• youtube da bir sürü video mevcut..

[DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=aVxj6gRYwS0

http://www.youtube.com/watch?v=aVxj6gRYwS0
  • Bende Galaxy Ace var daha alali 2 ay oldu. Ekranina film bile taktirdim cizilmesin diye aldigim gun.
    Dun yolda yururken elimden kaydi kaldirima dustu yaklasik 1 metreden.
    Ekra ust kisimda soldan saga catladi
    Cok moralim bozuldu 1 kere dusmede nnasil kirilir yaa.. ilk kez dusurdum ve kirildi. Bu kadar dayaniksiz mi bu Samsung larin ekrani
    Ekran gayet normal calisiyor, dokunmatikte de sorun yok ama catlak gozu rahatsiz ediyor.
    Garantiye girer mi bu durum? Girmezse ne yapmaliyim en ucuza nasil mal edebilirim. Daha telefonun taksitlerini odemedim
    Ondeki cam mi catladi acaba, kav kat cam var bunda_?

• Üstlerde bir arkadaşta söylemişti,

Çizinlenler ve çizilmeyenler üretim tarihini, tam model uzantısını veya üretim yerini yazarsa bataryanın altından belki bir sonuç çıkabilir.

Örn; Çizildi :( Çünkü ; 10.10.2010 üretim Çin

Çizilmedi :) Çünkü ; 10.11.2011 üretim Kore

gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903
    Akrilik cam denilen şey pleksiglass dır son derece rahatlıkla çizilebilir, kolaylıkla ayırt edilebilir, Galaxy s2 de ki koruyucu cam herşey olabilir ama akrilik olamaz. Bu Samsung Türkiye çalışanlarını toptan kovmak lazım.
    Gorilla glass ne çizilmez ne de kırılmaz camdır, bir kullanıcı hatasını ne boyutlara getirmişler, baştan bu cam dediginiz özelliklerde değil, siz zorlamışsınız ve çarklaymışsınız deseler kimsenin söyleyeceği laf kalkmazdı.
    Kolay gelsin

arkadaşım ben samsung servisindeki bir yetkilinin bana söylediğini aktardım..... akrilik cam veya akrilik esaslı cam çizilmeye ve lekelenmeye karşı dayanıklı, esneyen-dayanıklı, solmayan ve hatta yeteri kadar saydam olabilen v.b. bir malzeme.... pleksiglass olarak bilinse de otomotiv sektöründe farklı türevlerde ve farklı isimlerde de kullanılıyor.... benim bahsettiğim ana konu galaxy s2'de gorilla glass denen cam türü kullanılmamış olduğu, akrilik cam veya akrilik esaslı bir cam kullanılmış olduğudur...

ben de bir galaxy s2 sahibiyim ve telefonumu pantalon ve mont cebinde herhangi bir koruma olmaksızın taşımaktayım... açıkçası galaxy s2'yi alırken camı gorilla glass diye biliyordum.... ancak kullandıkça cam yüzeyinde ince kılcak çizikler oluştu... galaxy s2'den önce aldığım iphone 4 ile karşılaştırdığımda iphone'da bu kadar çok çizik yoktu...-ki her iki telefonu aynı derecede kullanıyorum, iphone özel telefonum, galaxy s2 şirket telefonudur......gorilla glass'ın çok dayanıklı çizilmez bir cam olduğunu duyduğum ve okuduğum için bu şekilde çizikler olmasını garipsemiştim ancak üzerinde çok fazla durduğumu söyleyemem, bu durumu kabüllenip hayatıma devam ettim

taaki bu forumda bu başlığı görene kadar.... o zaman dankkkk etti .... ben gorilla glass cam var diye düşünüyordum ve oluşan kılcal çiziklere şaşırıyordum ve kafamı kurcalıyordu ..... haaa demekki gorilla glass yokmuş dedim... ama asla bundan ötürü aşırı kızmış filan değilim, çünkü bana satıcı veya Türkiye samsung veya içinden çıkan kılavuz veya broşürlerinde galaxy s2'de gorilla glass var dememişlerdi...-ki, bunu araştırdım..... ancak internet üzerinde bulabildiğim yabancı kaynaklı incelemelerin veya haberlerin çoğunda galaxy s2'de gorilla glass cam olduğu belirtiliyordu... servislerindeki birkaç yetkili ile bir kaç kere konuştuktan sonra (şirket telefonları hep samsung olduğundan ve çok sayıda -100den fazla- samsung telefon kullandığımızdan hatırı sayılır müşterileriyiz) galaxy s2'de gorilla glass cam olmadığı kesinleşti.... benim anlam veremediğim kılcal çizikler de aydınlanmış oldu....

açıkçası burada kızdığım konu şu dur..... çok eskiden çocukluğumda yurtdışında klimalı satılan arabalar Türkiye'ye klimasız ithal edilirdi, şimdi ise yurtdışında navigasyonlu satılanlar Türkiye'ye navigasyonsuz ithal ediliyor, amerika ve kore gibi ülkelerde gorilla glass'lı galaxy s2'ler Türkiye'ye başka daha ucuz bir cam ile ithal ediliyor.... peki hangi akla hizmeten bu şekilde bize sunuluyor bu ürünler?.... bize layık görülmüyormu?.... veya daha ucuza geldiğinden mı? HAYIR çünkü biz o halleri ile bile bu ürünlere yurtdışındakilerinden daha fazla para ödüyoruz... amaç bize yani Türk tüketicilere bu ürünleri daha ucuz satmak değil.... ithalat mevzuatı yüzünde mı? HAYIR o konuda da bir engel bir sıkıntı yok... lafı fazla uzatmayalım... ama asıl neden ithalatçı veya temsilci firmanın cebini biz Türk tüketiciler vasıtası ile daha fazla doldurma isteğidir.... yani biz enayiyiz ya, çünkü daha düşük özelliklerdeki ürüne dünyanın diğer tarafındaki daha üst özellikli olanlardan daha fazla para harcıyoruz, hemde ortalama gelir düzeyimiz onlardan daha düşük olmasına rağmen..... ya da bu firmalar çok uyanık ve ceplerini daha çok doldurma peşinde.... cevap aslında HER İKİSİ..... kısaca ekonomik, kültür ve eğitim düzeyi düşük olanları sömürme düzeni basit ifadesi yine karşımıza çıkıyor.... benim kızdığım ve karşı çıktığım budur.... elbette anlayabilene.....

bu konuda yazacağım son mesaj olmaını arzu ediyorum....

Hocam turkiye deki sistem alin teri ile degil.kazik atarak kazanmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Bende Galaxy Ace var daha alali 2 ay oldu. Ekranina film bile taktirdim cizilmesin diye aldigim gun.
    Dun yolda yururken elimden kaydi kaldirima dustu yaklasik 1 metreden.
    Ekra ust kisimda soldan saga catladi
    Cok moralim bozuldu 1 kere dusmede nnasil kirilir yaa.. ilk kez dusurdum ve kirildi. Bu kadar dayaniksiz mi bu Samsung larin ekrani
    Ekran gayet normal calisiyor, dokunmatikte de sorun yok ama catlak gozu rahatsiz ediyor.
    Garantiye girer mi bu durum? Girmezse ne yapmaliyim en ucuza nasil mal edebilirim. Daha telefonun taksitlerini odemedim
    Ondeki cam mi catladi acaba, kav kat cam var bunda_?

Hocam bunun ilki ikincisi fark etmiyor.düşüş tarzina gore tek seferde olsa kirilabilir ve kullanici hatasidir.gorilla glass cizilmeye ve kirilmaya dayanikli yalniz kirilmasi ve cizilmesi imkansiz degildir.

• Kaç kere sert zeminden tut cakilli yollardan, betona asfalta düşürmediğim yer kalmadı 1yildir kılcal çizik bile yok. Gerçi belli olmaz yarın halinin üzerine düşürürüm ekran buza doner bu birazda düşüş şekliyle alakalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

7 aydır ekran koruyucusuz kullnaıyorum ve şu anda ekranda tek çizik bile yok. Bugün çok kötü bir şekilde yaklaşık 30 cm yükseklikten ekranın üstüne düştü telefon. İçim gitti bir hamleyle bir kaldırdım ve çizik iz hiçbir şey olmamıştı. Telefonda GG olduğuna %100 eminim.

telefonu nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Üstlerde bir arkadaşta söylemişti,

Çizinlenler ve çizilmeyenler üretim tarihini, tam model uzantısını veya üretim yerini yazarsa bataryanın altından belki bir sonuç çıkabilir.

gibi...

bataryanın altındaki yerde üretim yeri nerede yazıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maidebeatles

quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Üstlerde bir arkadaşta söylemişti,

gibi...

bataryanın altındaki yerde üretim yeri nerede yazıyo?

Made in .... gibi veya tarih olabilir mi?

Kutuyu da kontrol edin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

herkes o kadar çok şey yazmış ki valla okumak içimden gelmedi. fakat konuyu açan arkadasa bir sorum var. 3 kere yaklaşık 2 metrelik yerden ;iki defa yüz üstü olmak üzere,yere düştü bu cihaz. fakat cam çatlamadi. siz nasıl başardınız ?

Bir bilyenin üstüne S2'yi 20 cm'den dahi yüz üstü bırakırsanız ekranının kırılacağına inanıyorum, tüm mesele darbeyi tek noktadan alması ekranın.

20 cm yeterli olacaktır

buyuk bir başarı göstererek telefonu arabanın üzerinde unutup yürüdüm. Otopark bir üst katına çıkarken kaymış tavandan doğal olarak ve yere kapaklanmış o anda arkadan gelen arabada üstünden geçti. Telefonu paramparça beklerken sapasağlam görünce şaşırdım. Sağlam derken:) üst kısmından direk düşmüş ve sağ üst köşeye çekiç ile vurulmuş gibi içeri girdi. Ayrıca ekran üstüne düşmüş ve bayağı bir kılcal çizik oluştu. Normal kullanımda belli olmuyor ama bezle silip ışığa tutunca kabak gibi çıkıyorlar. Ayrıca hoparlör kısmının boyası kalkmış. Bu anlattığım üzerine 2-3 kere daha elimden fayans zemine düşürdüm. 2 ayrı köşe daha ezildi ve telefonun köşeleri artık düz:) Alah tan bu sürede camı kırılmadı. Bugün kamera çalışmadığı için seervise verdim. Çiziklerin giderilmesini istedim. Ama 2 saat önce mesajgeldi ürünüzü hazır diye !! Büyük ihtimal yeni sürüm yüklediler kamera düzeldi bana kakalayacaklar ama teslim almayacağım.:)

• Başınızdan geçen bu olay için üzüntülerimi dile getirip geçmiş olsun diliyorum. Fakat cihazı alırken S3 ile karşılaştırıp ekranı biraz mıncıklasaydınız Ekranın gorilla glass olmadığını zaten anlardınız?

Nerden anlardınız?

HTCde olsun, LG de ve Nokiada olsun (sony gorilla glass kullanmıyor nedense ) , Samsungda olsun Gorilla Glass kullanılan modellerde özellikle ekranın kenarları hep birazcık aşağı doğru çökük şekilde tasarlanmış ve bariz olarak ekran kalınlığını belli eder nitelikte yerleştirilmiş. Aynı serinin iki farklı incelemesi sizi kesmediyse şöyle bakalım: Lumia 920 ve SII yi karşılaştıralım ekran olarak. 920 nin ekranı özellikle elinize daha kaliteli gelir çünki Gorilla glass kullanılmış, fakat SII de gorilla glass kullanılmamış ve bu kendini belli ediyor, veya ben ekranın gorilla glass olup olmadığını anlayabiliyorum. Garip bir yetenek ama işe yaradığı zamanlar oluyormuş demek ki

Tekrar geçmiş olsun.. Sitelere güvenmeyin derim Samsung bayiinden alırken direk satıcının kendisine sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Başınızdan geçen bu olay için üzüntülerimi dile getirip geçmiş olsun diliyorum. Fakat cihazı alırken S3 ile karşılaştırıp ekranı biraz mıncıklasaydınız Ekranın gorilla glass olmadığını zaten anlardınız?

Nerden anlardınız?

HTCde olsun, LG de ve Nokiada olsun (sony gorilla glass kullanmıyor nedense ) , Samsungda olsun Gorilla Glass kullanılan modellerde özellikle ekranın kenarları hep birazcık aşağı doğru çökük şekilde tasarlanmış ve bariz olarak ekran kalınlığını belli eder nitelikte yerleştirilmiş. Aynı serinin iki farklı incelemesi sizi kesmediyse şöyle bakalım: Lumia 920 ve SII yi karşılaştıralım ekran olarak. 920 nin ekranı özellikle elinize daha kaliteli gelir çünki Gorilla glass kullanılmış, fakat SII de gorilla glass kullanılmamış ve bu kendini belli ediyor, veya ben ekranın gorilla glass olup olmadığını anlayabiliyorum. Garip bir yetenek ama işe yaradığı zamanlar oluyormuş demek ki

Tekrar geçmiş olsun.. Sitelere güvenmeyin derim Samsung bayiinden alırken direk satıcının kendisine sorun.

Corning ile Samsung yalan söylüyor, sen elinlen dokununca üstün mühendislik çıkarımlarınlan anlıyorsun öylemi? Hayırlı işler kardeş.

http://www.corninggorillaglass.com/news/press-releases/samsung%E2%80%99s-premium-smartphone-galaxy-s-ii-features-corning%C2%AE-gorilla%C2%AE-glass

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/

• quote:

Orijinalden alıntı: postgres

quote:

Başınızdan geçen bu olay için üzüntülerimi dile getirip geçmiş olsun diliyorum. Fakat cihazı alırken S3 ile karşılaştırıp ekranı biraz mıncıklasaydınız Ekranın gorilla glass olmadığını zaten anlardınız?

Nerden anlardınız?

Corning ile Samsung yalan söylüyor, sen elinlen dokununca üstün mühendislik çıkarımlarınlan anlıyorsun öylemi? Hayırlı işler kardeş.

http://www.corninggorillaglass.com/news/press-releases/samsung%E2%80%99s-premium-smartphone-galaxy-s-ii-features-corning%C2%AE-gorilla%C2%AE-glass

Bilmiyorum valla ben elime aldığımda farkedebiliyorum normal cam mı gorilla mı olduğunu

• quote:

quote:

quote:

Nerden anlardınız?

Bilmiyorum valla ben elime aldığımda farkedebiliyorum normal cam mı gorilla mı olduğunu

Doğru bencede haklısın hemen samsung' la Corning' e mail atmalı bunlar gg değil diye.

Allah Razı olsun kardeş büyük bi hatadan geri döndük senin ellerin olmasa ne yapardık bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden anlardınız?

Doğru bencede haklısın hemen samsung' la Corning' e mail atmalı bunlar gg değil diye.

Allah Razı olsun kardeş büyük bi hatadan geri döndük senin ellerin olmasa ne yapardık bilmiyorum.

• geçmiş olsun bu samsungun yaptığı resmen dolandırıcılık

• Dostum lafım sana değil ama S2'yi tam 3 yıldır kullanıyorum.

Telefonun merdivenlerden düştüğü, bisiklete binerken düşüp ekran üstünde 5-6 metre sürüklendiği, sağa sola şiddetle çarptığı oldu ama kurşun geçirmez gibi hiç bir şey olmadı.

Kusura bakma ama 3 yıllık bir kullanıcı olarak hatayı kendinde araman gerektiğini düşünüyorum. S2 harika bir telefondur.
  • S2 Samsung un can damarı cananıdır. Galaxy serisinin gurur kaynağıdır bence. S2 den sonrasi S2 kadar efsane yaratamadı gerçi.
    2.5 yıl S2 kullandım sonra 430 a sattım. O kadar root rom attim telefona banamısın demedi. Şarjı sıkıntıydı ama bir günü çıkarmak için her şeyden kısıyordum. Galaxy serisinde S2 çok başkadır gözümde. Şuan G2 kullanıyorum Samsungda istediğimi bulamadım.

Dediginiz gibi telefonda gorilla glas olmayıp Gorilla Glass lı olarak tanıtmak tam bir sahtekarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 26 Ekim 2014; 16:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

S2 Samsung un can damarı cananıdır. Galaxy serisinin gurur kaynağıdır bence. S2 den sonrasi S2 kadar efsane yaratamadı gerçi.
    2.5 yıl S2 kullandım sonra 430 a sattım. O kadar root rom attim telefona banamısın demedi. Galaxy serisinde S2 çok başkadır gözümde. Şuan G2 kullanıyorum Samsungda istediğimi bulamadım.

Dediginiz gibi telefonda gorilla glas olmayıp Gorilla Glass lı olarak tanıtmak tam bir sahtekarlık.

S2 için söylediklerinize harfiyen katılıyorum. 3 yılı geçecek sayılır ve hala maşallahı var canavarın :)

- Benim merak ettiğim Samsung'ta arayıpta bulamadığınız şey nedir?

- G2'de o şeyi buldunuz mu?

- Ayrıca G2'nin en çok neyi cezbetti?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.