Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Iphone'ların kutusunda veya web sitesinde bu cihazlar GG ile üretilmiştir diye bir ibare var mı ?

bu sorunun samsungla ne alakası var. biz samsung galaxy s2 de gorilla glass var mı yok mu şayet varsa yetkili servisler neden gorilla glass vardır diyemiyorlar üzerine konuşuyoruz. sen iphone da gg ile üretilmiştir diye bir ibare var mı diye garip bir soru sormuşsun bir mana veremedim bu soruna ?

emin değilim fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi iphone çizilmez olduğunu iddaa ettiği bir ekran kullanıyor ama yapılan deneylerde çizilmeyen cam çok kolay kırılıyor buda garip

Iphone ve Samsung rakip firmalardır, eğer Iphone'da da GG olsaydı ve bunu kutularına yansıtmamayı tercih etselerdi Samsung'un da bu şekilde davranması için rasyonel bir zemin oluşurdu....

Artık düşünmeden cevap yazıldığından emin oldum dolayısıyla yazdıklarımı aklıma gelen bir örnekle açıklamak istiyorum. Babamın bir hekim arkadaşı var bu kişi yaşını başını almış üniversitede ders veren birisi. Amcam biraz Mercedes düşkünüdür, her yeni E modelini daha gelmeden ön sipariş ile ısmarlar. 90'ların sonunda çıkan yumurta benzeri farı olan model için buna kim dediyse 10-20 Km/h ile vursanız da araç hiç hasar almaz demişler. Amcam da denerken babam camdan görmüş sonrasında ne yaptığını sormuş.

Sözün özü, bir kez bir ürüne şu kadar sağlamdır diye bir söylenti yayılırsa ( bırakın kutunun üstüne yazmayı ) insanlar eğitimi yaşı ne olursa olsun bunu deniyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Iphone'ların kutusunda veya web sitesinde bu cihazlar GG ile üretilmiştir diye bir ibare var mı ?

bu sorunun samsungla ne alakası var. biz samsung galaxy s2 de gorilla glass var mı yok mu şayet varsa yetkili servisler neden gorilla glass vardır diyemiyorlar üzerine konuşuyoruz. sen iphone da gg ile üretilmiştir diye bir ibare var mı diye garip bir soru sormuşsun bir mana veremedim bu soruna ?

emin değilim fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi iphone çizilmez olduğunu iddaa ettiği bir ekran kullanıyor ama yapılan deneylerde çizilmeyen cam çok kolay kırılıyor buda garip

Iphone ve Samsung rakip firmalardır, eğer Iphone'da da GG olsaydı ve bunu kutularına yansıtmamayı tercih etselerdi Samsung'un da bu şekilde davranması için rasyonel bir zemin oluşurdu....

Artık düşünmeden cevap yazıldığından emin oldum dolayısıyla yazdıklarımı aklıma gelen bir örnekle açıklamak istiyorum. Babamın bir hekim arkadaşı var bu kişi yaşını başını almış üniversitede ders veren birisi. Amcam biraz Mercedes düşkünüdür, her yeni E modelini daha gelmeden ön sipariş ile ısmarlar. 90'ların sonunda çıkan yumurta benzeri farı olan model için buna kim dediyse 10-20 Km/h ile vursanız da araç hiç hasar almaz demişler. Amcam da denerken babam camdan görmüş sonrasında ne yaptığını sormuş.

Sözün özü, bir kez bir ürüne şu kadar sağlamdır diye bir söylenti yayılırsa ( bırakın kutunun üstüne yazmayı ) insanlar eğitimi yaşı ne olursa olsun bunu deniyorlar.

bahsettiğim deney youtube da meşhur iphone ile galaxy s2 nin sağlamlık karşılaştırması olan deney ama sen merak etme kırılmaya ve çizilmeye karşı dayanıklı derlerse deneyen pek olmaz ama kırılmaz yada çizilmez diye belirtirlerse deneyen çok olur. aslında biz burada gorilla glass ın kırılmaya ve çizilmeye dayanıklılığını tartışmıyoruz. biz burada s2 de gg varmıdır yokmudur, varsa samsung tr kendilerine yöneltilen sorulara genelde neden yoktur diye cevap veriyor onu tartışıyoruz. samsung tr de çalışan müşteri temsilcileri yaa ürünler hakkında bilgiye sahip değiller yada samsung tr nin anlamadığımız bir düşüncesi var yada gerçekten samsung s2 de gg yok ama sen konuyu anlamadığın için gorilla glass var diye tutturuyorsun. o zaman kanıtla dediğimde de varsayımlara sarılıyorsun yada düz mantık yürütüyorsun yalan mı hocam ?

• Olmayan birseyi varmis gibi gosterebilirler.bu gayet normal bir durumdur.

Samsung istedigi an gloria glass vardir yazini yoktur a cevirebilir.

Urununu satmak icin vardir demis adam.is buyurse yoktur der cikar kiyiya

Konu kapanmistir.Siz birbirinizi yiyin durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bahsettiğim deney youtube da meşhur iphone ile galaxy s2 nin sağlamlık karşılaştırması olan deney ama sen merak etme kırılmaya ve çizilmeye karşı dayanıklı derlerse deneyen pek olmaz ama kırılmaz yada çizilmez diye belirtirlerse deneyen çok olur. aslında biz burada gorilla glass ın kırılmaya ve çizilmeye dayanıklılığını tartışmıyoruz. biz burada s2 de gg varmıdır yokmudur, varsa samsung tr kendilerine yöneltilen sorulara genelde neden yoktur diye cevap veriyor onu tartışıyoruz. samsung tr de çalışan müşteri temsilcileri yaa ürünler hakkında bilgiye sahip değiller yada samsung tr nin anlamadığımız bir düşüncesi var yada gerçekten samsung s2 de gg yok ama sen konuyu anlamadığın için gorilla glass var diye tutturuyorsun. o zaman kanıtla dediğimde de varsayımlara sarılıyorsun yada düz mantık yürütüyorsun yalan mı hocam ?

Niye yalan olsun ki ? Doğru tabi.

• yeasen burada seviyeli bir şekilde bir durum hakkında tartışıyoruz niye birbirimizi yiyelim. sen buradaki mevcut tartışmayı birbirini yemek olarak yorumluyorsan seninle her hangi bir konu hakkında iştişarede bulunmam merak etme
  • quote:

yeasen burada seviyeli bir şekilde bir durum hakkında tartışıyoruz niye birbirimizi yiyelim. sen buradaki mevcut tartışmayı birbirini yemek olarak yorumluyorsan seninle her hangi bir konu hakkında iştişarede bulunmam merak etme

ben bu iletiyi doğru okumamışım baştaki yeasen'in nick olduğunu fark etmedim herhalde ya sen diyecekti yanlış yazdı dedim, tamamı bana serzeniş gibi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 16 Şubat 2012; 20:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

Olmayan birseyi varmis gibi gosterebilirler.bu gayet normal bir durumdur.

Samsung istedigi an gloria glass vardir yazini yoktur a cevirebilir.

Urununu satmak icin vardir demis adam.is buyurse yoktur der cikar kiyiya

Konu kapanmistir.Siz birbirinizi yiyin durun.

Olmayan birşey nasıl varmış gibi gösterilebilir ki ? Hem de gayet normal bir durumdur demişsin. Bence çok sıradışı bir durum bu. Örnek istiyorum lütfen.
  • ali ıhsan sen ne anlatıyorsun.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

ali ıhsan sen ne anlatıyorsun.?

Anlatmamı istediğiniz özel birşey varsa PM atın lütfen burada kafa kafaya verdik S2'de GG olup olmadığını çözmeye çalışıyoruz.
  • quote:

aynen ben de bu arkadaşın derdini ve ne satmak istediğini anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Beni hiç şaşırtmadın DoS.... dolayısıyla kopyala/yapıştır -----> Anlatmamı istediğiniz özel birşey varsa PM atın lütfen burada kafa kafaya verdik S2'de GG olup olmadığını çözmeye çalışıyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Beni hiç şaşırtmadın DoS.... dolayısıyla kopyala/yapıştır -----> Anlatmamı istediğiniz özel birşey varsa PM atın lütfen burada kafa kafaya verdik S2'de GG olup olmadığını çözmeye çalışıyoruz.

sen gelmeden önce o konu çözüme kavuştu.... anlayamayan sensin.....
    ama sen okumadan çok yazmaya meraklı olduğundan sadece parazit yapıyorsun...... ama ne yazıkki farkında değilsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen gelmeden önce o konu çözüme kavuştu.... anlayamayan sensin.....
    ama sen okumadan çok yazmaya meraklı olduğundan sadece parazit yapıyorsun...... ama ne yazıkki farkında değilsin

Seviyeni korumanı tavsiye ederim, parazit vs. pek hoş olmuyor. İnsanlar istedikleri kadar tartışırlar okumak istemiyorsan git başka başlığa, benim konuştuğum insanlar var. Babanın forumu değil burası.

• quote:

Seviyeni korumanı tavsiye ederim, parazit vs. pek hoş olmuyor. İnsanlar istedikleri kadar tartışırlar okumak istemiyorsan git başka başlığa, benim konuştuğum insanlar var. Babanın forumu değil burası.

senin demenle olmaz o işler.... soralım bakalım diğerlerine senimi yoksa benimi istemeyecekler;???
    gidecek biri var ise o sensin.... önce bunu anla...ok??
  • quote:

quote:

senin demenle olmaz o işler.... soralım bakalım diğerlerine senimi yoksa benimi istemeyecekler;???

Muhabbete gel Hiç yakışmıyor Donanım Haber kullanıcılarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

quote:

quote:

Küçükken mahallede büyüklerimiz bizi toplar, bir araziye götürür kavga ettirirlerdi. Onlar da biz de zevk alırdık. Eski günler güzeldi, her şey yüz yüzeydi.

Bence böyle daha güzel, dil kılıçtan keskindir diye boşuna söylememişler.

Hem burada geriye dönüp kimin kime garezi varmış görmek te mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN
    Küçükken mahallede büyüklerimiz bizi toplar, bir araziye götürür kavga ettirirlerdi. Onlar da biz de zevk alırdık. Eski günler güzeldi, her şey yüz yüzeydi.

sizin büyükler bayağı bir sadistmiş yahu
    hadi ikimizde burdayız bari bize boş bir arazi bulun.....istanbulda boş arazi de kalmadı ya neyseee.
    samsung türkiye düşürdü ya bizi birbirimize...valla helal olsun....bu şekilde eğer eğlenceli ise samsung almaya devam o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Şubat 2012; 22:13:32 >

• alttaki ekran kırılıyor arkadaşlar aynısı bende oldu garantide yapıldı tabi garanti şubesindekilerin lavukların granti kapsamı dışına alma çabası sonuç vermedi e haliyle polisim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquistador*

alttaki ekran kırılıyor arkadaşlar aynısı bende oldu garantide yapıldı tabi garanti şubesindekilerin lavukların granti kapsamı dışına alma çabası sonuç vermedi e haliyle polisim :D

Herkes polis değil ama..
  • yapacak bişi yok desem susup pısırık kalmayın sesiniz çıksın kaldır telefonu at adamın masasına nasıl yapılmıyomuş yenisini versin o zaman lavuklar bağır çağır tavır koymazsan tavır koyarlar adama ..şey abi bunu camı kırıldı bu gorillalı glass değilmiydi demiyecen ne biçim telefon lan bu pat adamın masanına yapıştırıcan böle telefonunda yapanında bilmem ne koyucan geçicen bak nasıl yapıyolar bende öle dedim adam efendim garanti kapsamı dışındadır o diyince delirdim önce garanti kapsamı içindekileri sölesene bi dedim bende sustu alın yapın bunu deyip attım adamın önüne kimlik bilgi,lerimi al dedim polis kimliğini verdim efendim kusura bakmayın falan filan yarına istiyorum telefonu dedim ertesi gün aradılar telefonunuz hazırdır efendim ...ve birşey daha ayrıntı yakladım bi çalışanı konusturdum korktu çocuk bu başarı telpa gibi teknik servis garanti firmaları yedek parça film ekran kasa gibi parçalar fazlaca geliyormuş ve en önemlisi gelen yüz telefondan ellisi garanti kapsamı içinde olsa dahi dışına çıkarlıyormuş ve dahada önemlisi bu gelen fazla parçalar fahiş fiyata yedek parça sorunu olan firma telefonculara yüzde yüz karla satılıyormuş adama en son mali denetim ne zaman yapıldı diyince gözleri faltaşı gibi açıldı efendim oturup bi kahve içsek dedi konuşsak ...ah başarı ahhh... ne dolaplar dönüyor :D telpaya damı gitsek :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.