Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21
    iyi de kırılma veya çizilme nedeniyle ekran değişimi yapmaya kalksalar o firma ne kadar ayakta kalabilir ki ? Benim anladığım kadarıyla firma oldukça dayanıklı bir ekran kullanıyor ve bunun ürkerek piyasaya tanıtımını yapıyor çünkü bunu ne kadar vurgulu belirtirse insanlar o kadar hoyratça kullanacak ve servisin yolunu tutacak.

Aslında pek iyi bir örnek değil ama bana kalırsa Mercedes alıp ön camı kırıldı bu aracı değiştirin demek gibi geliyor, pek iyi bir örnek değil dedim çünkü zaten en pahalı üç parçasından biri ekranı bu cihazın.

Ben bel kılıfı kullanıyorum telefon belimde duran bir aparatın içine kayarak oturuyor. Bir gün cüzdanımın zinciri telefon ile bu aparatın arasına girmiş farkında olmadan ben de itiyorum ki telefon otursun diye baya bir zorladım o sırada bir de başka işle meşgulüm kafa başka yerde. Neyse biraz sonra fark ettim, demek istediğim keskin kenarlı bir boyunluk veya zinciri masanın üstüne koyup telefonun ekranını üstüne basıp mantı hamuru yaparken merdane kullanır gibi ileri geri yapmakla eş değer bir test gerçekleştirdim. Ekranda sadece ufacık bir çizik vardı o da sadece çok iyi bakarsanız belli oluyordu. Ekranı kırmak veya çatlatmak için sivri bir yüzeyin orta kesimini ani bir basınç uygulaması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bana kalırsa ekranlar gorildir, zürafadır ne menemdir bilmem ama oldukça sağlam ama neye göre sağlam ne kadar sağlam test edin kendiniz görün. Kırıldığında da pamuk eller cebe.

Hocam zaten gorilla glass çizilmez kırılmaz ekran demek değil Türkiye'deki servis öyle biliyor belki de . Sadece normal telefon ekranlarına göre darbelere çizilmeye karşı daha dayanıklı bir cam. Sevisle görüşen arkadaşa gorilla glass ekran yok demelerinin sebebi ne olabilir başka aklıma gelmiyor.
    Ben de youtube da izlemiştim telefonun üzerine anahtarla baskı yapıyor çmeye çalışıyordu çizilmiyordu ekran. Benim de denemek aklıma gelmedi değil ama yemedi tabii

Almanya'da garanti süresinin dolmasına 1 gün kala telefonunuzun ekranında ufak bir çizik olsa dahi götürüp verebiliyor, yerine de sıfırını alabiliyorsunuz. Afedersiniz ama biz alışmışız kerizliğe. MP4 player aldım, bir süre kullandım ve ekranında piksel yanığı olduğunu farkettim. Götürdüm şak diye sıfırını verdiler. Sorgusuz ve sualsiz. Bizde olsa kırk dereden su getirmeden onu töbe değiştirmezlerdi. Onu beşi bilmem. Biz kendimizi önemsiz görerek iade, değişim vs. haklarımızı hiçe sayarsak, elin oğlu bizi tefe koyar. Alman'ın bizden farkı ne ki çatır çatır değiştirip iade ediyorlar. Kabahat bizde. Anlaşmayı yapan distrübütörlerde.

• samsung Türkiye facebook sayfasında durumu bildirdim onlarda galaxy s 2 nin gorilla glass ekrana sahip oldugunu söyledi ;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365759326785799&set=a.156478071047260.33340.135448153150252&type=1&theater&notif_t=comment_mention
  • ee o zaman neden attığımız maillere verdikleri cevapta s2 lerde gorilla glass yoktur diye cevap veriyorlarmış on da sor bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

samsung Türkiye facebook sayfasında durumu bildirdim onlarda galaxy s 2 nin gorilla glass ekrana sahip oldugunu söyledi ;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365759326785799&set=a.156478071047260.33340.135448153150252&type=1&theater¬if_t=comment_mention

umarım bu vakitten sonra anlarlar.. "anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az"

• quote:

samsung Türkiye facebook sayfasında durumu bildirdim onlarda galaxy s 2 nin gorilla glass ekrana sahip oldugunu söyledi ;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365759326785799&set=a.156478071047260.33340.135448153150252&type=1&theater¬if_t=comment_mention

Samsung un Türkiye çalışanlarını bir an önce gözden geçirmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: acquatina

quote:

quote:

iyi de kırılma veya çizilme nedeniyle ekran değişimi yapmaya kalksalar o firma ne kadar ayakta kalabilir ki ? Benim anladığım kadarıyla firma oldukça dayanıklı bir ekran kullanıyor ve bunun ürkerek piyasaya tanıtımını yapıyor çünkü bunu ne kadar vurgulu belirtirse insanlar o kadar hoyratça kullanacak ve servisin yolunu tutacak.

Aslında pek iyi bir örnek değil ama bana kalırsa Mercedes alıp ön camı kırıldı bu aracı değiştirin demek gibi geliyor, pek iyi bir örnek değil dedim çünkü zaten en pahalı üç parçasından biri ekranı bu cihazın.

Ben bel kılıfı kullanıyorum telefon belimde duran bir aparatın içine kayarak oturuyor. Bir gün cüzdanımın zinciri telefon ile bu aparatın arasına girmiş farkında olmadan ben de itiyorum ki telefon otursun diye baya bir zorladım o sırada bir de başka işle meşgulüm kafa başka yerde. Neyse biraz sonra fark ettim, demek istediğim keskin kenarlı bir boyunluk veya zinciri masanın üstüne koyup telefonun ekranını üstüne basıp mantı hamuru yaparken merdane kullanır gibi ileri geri yapmakla eş değer bir test gerçekleştirdim. Ekranda sadece ufacık bir çizik vardı o da sadece çok iyi bakarsanız belli oluyordu. Ekranı kırmak veya çatlatmak için sivri bir yüzeyin orta kesimini ani bir basınç uygulaması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bana kalırsa ekranlar gorildir, zürafadır ne menemdir bilmem ama oldukça sağlam ama neye göre sağlam ne kadar sağlam test edin kendiniz görün. Kırıldığında da pamuk eller cebe.

Hocam zaten gorilla glass çizilmez kırılmaz ekran demek değil Türkiye'deki servis öyle biliyor belki de . Sadece normal telefon ekranlarına göre darbelere çizilmeye karşı daha dayanıklı bir cam. Sevisle görüşen arkadaşa gorilla glass ekran yok demelerinin sebebi ne olabilir başka aklıma gelmiyor.
    Ben de youtube da izlemiştim telefonun üzerine anahtarla baskı yapıyor çmeye çalışıyordu çizilmiyordu ekran. Benim de denemek aklıma gelmedi değil ama yemedi tabii

Almanya'da garanti süresinin dolmasına 1 gün kala telefonunuzun ekranında ufak bir çizik olsa dahi götürüp verebiliyor, yerine de sıfırını alabiliyorsunuz. Afedersiniz ama biz alışmışız kerizliğe. MP4 player aldım, bir süre kullandım ve ekranında piksel yanığı olduğunu farkettim. Götürdüm şak diye sıfırını verdiler. Sorgusuz ve sualsiz. Bizde olsa kırk dereden su getirmeden onu töbe değiştirmezlerdi. Onu beşi bilmem. Biz kendimizi önemsiz görerek iade, değişim vs. haklarımızı hiçe sayarsak, elin oğlu bizi tefe koyar. Alman'ın bizden farkı ne ki çatır çatır değiştirip iade ediyorlar. Kabahat bizde. Anlaşmayı yapan distrübütörlerde.

Almanya ile ilgili söylediklerinizden şunu mu anlamamız gerekiyor ? GG çizilmezdir eğer çizilirse bu bir üretim hatasıdır ve cihazın değiştirilmesini gerektirmektedir.

Eğer buna olumlu cevap verirseniz sanırım teknoloji dünyasında devrim niteliğinde bir buluş gerçekleşmiş de bundan haberim olmadığı sonucunu çıkaracağım. Çizilmez bir cam ürettiğini iddia eden bir firma var piyasada ve sektöre tamamen hakim değil.

Dayanıklı olmak ile çizilmemezlik arasındaki basit fark konusunda anlaşamıyoruz. Ve ne kadar tartışırsak tartışalım anlaşamayacağız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acquatina

quote:

quote:

Almanya ile ilgili söylediklerinizden şunu mu anlamamız gerekiyor ? GG çizilmezdir eğer çizilirse bu bir üretim hatasıdır ve cihazın değiştirilmesini gerektirmektedir.

Eğer buna olumlu cevap verirseniz sanırım teknoloji dünyasında devrim niteliğinde bir buluş gerçekleşmiş de bundan haberim olmadığı sonucunu çıkaracağım. Çizilmez bir cam ürettiğini iddia eden bir firma var piyasada ve sektöre tamamen hakim değil.

Dayanıklı olmak ile çizilmemezlik arasındaki basit fark konusunda anlaşamıyoruz. Ve ne kadar tartışırsak tartışalım anlaşamayacağız.

Teşbihte hata olmaz diyerek bu örneği vermiştim hocam :) Tam da Gorilla Glass konusunun üstüne gelince yanlış anlaşılmaya müsait oldu. Şöyle düzeltebiliriz ufak bir sorun olsa dahi aldığınız ürünü iade edebiliyor ya da değiştirebiliyorsunuz. Yanlış anlaşılma için afedersiniz :)

• valla bende bir ara samsung omnia vardı ekranı bozuldu gittim verdim servise koreden parça geldi vs 4. günde sıfır ekranla garanti içinde verdiler değil bu cihaz ama en ufak kılcal çizikte millet kapılarına dayandıysa ki dayanmıştır yaparız bizim satıcılar çizilmez ekran diye sattığından tabii adamlara gına gelmiştir. Ekranı kendiniz bile kullanılmayacak hale getirseniz durup duruken oldu diyip garanti yolunu denemek en mantıklısı etik mi değil ama sonuçta ciddi bir para bu cihazlar, bence konun özeti bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatab -- 9 Şubat 2012; 0:08:40 >
  • Samsung galaxy s 2'de gorilla glass vardır diyenler lütfen "gorilla glass olmaz olur mu yaaa" tavrını biraz geliştirip şu nedenle vardır diye bir açıklama yapsınlar. Benim telefonumda gorilla glass vardır, ben öyle hissediyorum diye bir açıklama bu forumun kalitesine uygun değil. Gorilla glass yoktur diyenler ki bunu derken kimse bu durumdan memnun değil samsung ve bu ürünü Türkiye'ye getiren firmalarla yazışmalarını dile getiriyorlar. Ayrıca kendim Gold, 2 farklı TİM, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da durumu sorduğumda ya gorilla glass'ın ne olduğunu bilmediklerini söylediler ya da gorilla yoktur zaten gorilla vardır deyip de satmıyoruz ki cevaplarını aldım. Forumlarda gorilla glass bulunan telefonların kutusunda bu özelliğin yazacağı da belirtilmiş. 2 mağazada kutu inceledim. Ne Corning gorilla glass yazısı ne de herhangi bir simge mevcut değil. Ayrıca böyle bir özelliğin olup da bunun gözümüze sokulmuyor olması yine dikkat edilmesi gereken bir durum. Umarım birisi çıkıp evet vardır, kanıtı da şudur der ve ben de yarın gidip bu telefondan alırım. Tabi elin ürettiği telefon için biz niye çırpınırız...bu da Türkiye'de tüketici olmanın bir cilvesi sanırım....

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTry

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar,
    Buraya bu konuyu açmamın sebebi başımdan geçen bir tahlilsiz olay yüzünden bazı ürünler hakkında Samsung tarafından bilgilendirilmemdir.

Lider teknolojik ürünler satan bir firmada çalışmaktayım.
    Aynı zamanda bir kullanıcıyım, ürünleri seçerek diğerlerinden sivrilen özelliklerine göre tercih ederim.

Konuya kısaca gelecek olursak, severek, isteyerek kaşınarak Samsung Galaxy S2 cep telefonu aldım.
    Samsung Galaxy S2 cep telefonumun ekranı ufak bir darbe sonucu çatladı. Gorilla Glass kullanılıyor hayret nasıl oldu bu demeye kalmadı Samsung Yetkili servisi ile iletişime geçtim, oda yetmedi Samsung Türkiye ile iletişime geçtim, oda tatmin etmedi Samsung Türkiye ile yaklaşık olarak 3 gündür karşılıklı iletişim halindeyim.
    Alınan sonuç:

" Samsung Galaxy S2 cep telefonunda gorilla glass ( çizilmeye ve darbeye dayanıklı ekran ) yoktur." oldu.. Gülmekten öldüm..

Bilindiği üzere internette teknolojik ürünlerin tanıtımını yapan sitelerde bu özellik hep var olarak ön plana çıkarıldı.

O kadar ürün arasından eleyerek seçtiğiniz bir ürünün asıl öne çıkan bu özelliğinin Samsung Türkiye tarafından HAYIR YOKTUR denmesi sizi ne kadar hayal kırıklığına uğratırdı.

Aşağıda vermiş olduğum link Gorilla Glass ı üreten firmanın hangi ürünlerde bu camı kullandığını listelemektedir göreceğiniz üzere "Samsung" başlığı altında ürün orada.

---> Yetkili Firma

Bu linkte ise ürünün özellikleri ayrıntılı şekilde listelenmektedir.

---> GsmArena

Aynı şekilde Lets Go Mobile

---> LetsGo

Zoruma giden, servisin onarım için istediği ücret değil. Reklamın iyisi kötüsü olmaz cümlesinin bu kadar iyi kullanılmasıdır.

Durumla ilgili Samsung Türkiye benimle iletişime geçmiş olup. Hiç bir Samsung internet sitesinde gorilla glass kullanılmaktadır yazmıyor bey efendi demesi benim için bu firma için yeterli olmuştur.

O zaman neden Samsung bunun yazılmasına izin veriyor? Samsung Türkiye Güney Kore ile iletişime geçerek bu cep telefonunda Gorilla Glass kullanılmamaktadır yazısını aldığını ve bundan emin olduklarını söylüyor.

Sizde bundan sonra emin olarak ürünleri tercih edin. Benim gibi tahlilsiz bir olay sonrası telefonun öbür yüzünü görmeyin.
    Ne sinirlendim anlatamam

daha 3 gün önce telefonumu samsung bakırköyden tamirine aldım ve şunu kesinlikle biliyorum ki ve herkesindir bilmesini isterdim samsung beyi gerçekten nasıl olurda kitleniz ve duzensiz bir çalışma yürüten bir bayimis Samsung galaxy s2 kullanıyorum telefonumun 1. ayında kaldırıma düşündüm ekran input tuşuna kadar ayrıldı o değilde bu kırılma camda 3.haftada kılcal çizimler fark ediyordum gerilla glass hani nerde ve benden 450 türlü parası ücret aldılar bana telefonunuz hakkında 3 gün içersinde dönüncez dediler ben sürekli aradigim halde yanıt alamıyorum birgün dedim geliyor bekleyin arabaya atladım ve show yapmaya başladım sonraki gün geliniz hazır dediler ve kontrol ettim aldım teli sensor bozuk diyorum sensor bozuk bunun beyfendi 2 gün sonraki gelin demez mi babanın uşağı mi sandı beni hergün trafiğe çıkıp bakırköy mi gidicemde bana telefonunuz hazır kontrollerden geçiyor diyorsunuz orda bunlara gerekeni söyledim mudurlerini çağırdım adam beni pamuk gibi yaptı gel bir kahve içelim beyfendi ben telefonuday alacaktım dedim bunu sizden çıkarmasını bilirim beyaz masa orada buraya hep yazimi yazmıştım neyse ki müdür insan gibi konarak çözdük diğerlerinin ego ve bilmezlikten başka birşey yaptıkları yok insan der ki kusarak bakmayın vs vs yapici olur sonraki herşeyi tatlıya bağladık ama samsun türkiye bitmiştir benim için .. bu yazımda galaxy s2%)den yaziyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usheracc -- 13 Şubat 2012; 11:50:51 >

• Cumartesi günü yolladığım e-mailin cevabı geldi.

Sayın ..........................

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I9100 model ürünlerimizde Gorilla Glass özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri
  • quote:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365759326785799&set=a.156478071047260.33340.135448153150252&type=1&theater&notif_t=comment_mention

Hocam en başta söyledim zaten bu bence samsung'un ayıbından çok teknik servis "CEHALETİ"ne benziyor diye.. Ama doğrusunu söylemek de gerekirse ne samsung amerika ne de genel merkez KORE tatmin edici cevabı geçtim daha öncede söylediğim gibi "saçma salak " cevaplar verdiğinden samsung maalesef bende artık hayal kırıklığından öteye geçemeyecektir.
    Gorilla glass mevzusunu ise korkarım ki hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz gibi bi his var içimde yani ne degiştide daha önceden ürünlerimizde gorilla glass (Kırılmaz cam) yoktur diyen servis bisüre sonra heryerde var demeye başladı. Bıraksınlar bu işleri çünkü insanlar bu topiği okuduktan sonra büyük ölçüde cayacaklar almaktan.
    Ne diyeyim yani Allah kabul etsin samsung efendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: echo61

Samsung galaxy s 2'de gorilla glass vardır diyenler lütfen "gorilla glass olmaz olur mu yaaa" tavrını biraz geliştirip şu nedenle vardır diye bir açıklama yapsınlar. Benim telefonumda gorilla glass vardır, ben öyle hissediyorum diye bir açıklama bu forumun kalitesine uygun değil. Gorilla glass yoktur diyenler ki bunu derken kimse bu durumdan memnun değil samsung ve bu ürünü Türkiye'ye getiren firmalarla yazışmalarını dile getiriyorlar. Ayrıca kendim Gold, 2 farklı TİM, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da durumu sorduğumda ya gorilla glass'ın ne olduğunu bilmediklerini söylediler ya da gorilla yoktur zaten gorilla vardır deyip de satmıyoruz ki cevaplarını aldım. Forumlarda gorilla glass bulunan telefonların kutusunda bu özelliğin yazacağı da belirtilmiş. 2 mağazada kutu inceledim. Ne Corning gorilla glass yazısı ne de herhangi bir simge mevcut değil. Ayrıca böyle bir özelliğin olup da bunun gözümüze sokulmuyor olması yine dikkat edilmesi gereken bir durum. Umarım birisi çıkıp evet vardır, kanıtı da şudur der ve ben de yarın gidip bu telefondan alırım. Tabi elin ürettiği telefon için biz niye çırpınırız...bu da Türkiye'de tüketici olmanın bir cilvesi sanırım....

Sanırım uzun yazınca olay karışıyor.http://www.corninggorillaglass.com/ GG cam üreten firmanın web sitesinin ana sayfasında ilk çıkan telefon Galaxy S2. Şimdi bu noktada sulandırmak isteyenler peki Türkiye'ye ihraç edilenlerde var mı diye soruyor, yanıtı yine kısa tutayım Samsung Türkiye için farklı Almanya için veya İngiltere için farklı cihaz üretmiyor, ayrıca kutunun üzerinde hangi bölgeler için üretildiği yazıyor. Yani üretim bölgesi fark edebiliyor Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ( umarım bunun nedenini açıklamama gerek yoktur teknoloji ile ilgilenen herkesin bileceğini sanıyorum ) ama aynı coğrafi bölgedeki iki ülkeye farklı cihaz ( kutu içeriği ve yazılımsal farklılıklar ) üretilmiyor.

GG olmamasına rağmen corning firmasının web sitesinde varmış gibi reklam yapmasının ne gibi telif hakları sıkıntısı yaratacağını ve rekabete aykırı olacağını düşünebiliyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 14 Şubat 2012; 20:36:45 >

• herkes o kadar çok şey yazmış ki valla okumak içimden gelmedi. fakat konuyu açan arkadasa bir sorum var. 3 kere yaklaşık 2 metrelik yerden ;iki defa yüz üstü olmak üzere,yere düştü bu cihaz. fakat cam çatlamadi. siz nasıl başardınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

herkes o kadar çok şey yazmış ki valla okumak içimden gelmedi. fakat konuyu açan arkadasa bir sorum var. 3 kere yaklaşık 2 metrelik yerden ;iki defa yüz üstü olmak üzere,yere düştü bu cihaz. fakat cam çatlamadi. siz nasıl başardınız ?

Bir bilyenin üstüne S2'yi 20 cm'den dahi yüz üstü bırakırsanız ekranının kırılacağına inanıyorum, tüm mesele darbeyi tek noktadan alması ekranın.

20 cm yeterli olacaktır
  • quote:

quote:

Samsung galaxy s 2'de gorilla glass vardır diyenler lütfen "gorilla glass olmaz olur mu yaaa" tavrını biraz geliştirip şu nedenle vardır diye bir açıklama yapsınlar. Benim telefonumda gorilla glass vardır, ben öyle hissediyorum diye bir açıklama bu forumun kalitesine uygun değil. Gorilla glass yoktur diyenler ki bunu derken kimse bu durumdan memnun değil samsung ve bu ürünü Türkiye'ye getiren firmalarla yazışmalarını dile getiriyorlar. Ayrıca kendim Gold, 2 farklı TİM, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da durumu sorduğumda ya gorilla glass'ın ne olduğunu bilmediklerini söylediler ya da gorilla yoktur zaten gorilla vardır deyip de satmıyoruz ki cevaplarını aldım. Forumlarda gorilla glass bulunan telefonların kutusunda bu özelliğin yazacağı da belirtilmiş. 2 mağazada kutu inceledim. Ne Corning gorilla glass yazısı ne de herhangi bir simge mevcut değil. Ayrıca böyle bir özelliğin olup da bunun gözümüze sokulmuyor olması yine dikkat edilmesi gereken bir durum. Umarım birisi çıkıp evet vardır, kanıtı da şudur der ve ben de yarın gidip bu telefondan alırım. Tabi elin ürettiği telefon için biz niye çırpınırız...bu da Türkiye'de tüketici olmanın bir cilvesi sanırım....

Sanırım uzun yazınca olay karışıyor.http://www.corninggorillaglass.com/ GG cam üreten firmanın web sitesinin ana sayfasında ilk çıkan telefon Galaxy S2. Şimdi bu noktada sulandırmak isteyenler peki Türkiye'ye ihraç edilenlerde var mı diye soruyor, yanıtı yine kısa tutayım Samsung Türkiye için farklı Almanya için veya İngiltere için farklı cihaz üretmiyor, ayrıca kutunun üzerinde hangi bölgeler için üretildiği yazıyor. Yani üretim bölgesi fark edebiliyor Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ( umarım bunun nedenini açıklamama gerek yoktur teknoloji ile ilgilenen herkesin bileceğini sanıyorum ) ama aynı coğrafi bölgedeki iki ülkeye farklı cihaz ( kutu içeriği ve yazılımsal farklılıklar ) üretilmiyor.

GG olmamasına rağmen corning firmasının web sitesinde varmış gibi reklam yapmasının ne gibi telif hakları sıkıntısı yaratacağını ve rekabete aykırı olacağını düşünebiliyormusunuz ?

hocam samsung un türkiye için farklı ingiltere için farklı almanya için farklı cihaz üretmediği bilgisine nereden ulaştın çok merak ediyorum.

ayrıca üretim bölgesi farklı olabilir diyorsun. o zaman farklı fabrikalarda üretilen telefonlarda kullanılan malzemelerin kalitesi hakkında detaylı bilgiye nereden ulaştın ? bu konularda detaylı bilgiye sahipmisin ? burada ben dahil bir çok kişi samsung türkiye ye mail yada telefonla ulaşıp gorilla glass olayını sordu. alınan cevap aynı i9100 modelinde gorilla glass yoktur diye belirttiler sürekli. şimdi kime inanacağız. samsung türkiyeden edindiğimiz bilgiye mi yoksa burada senin varsayımlar üzerine yazdıklarına mı ? belki varsayım yapmıyor olabilirsin ama o zamanda bunu kanıtlamalısın. yoksa araba alırken bile aynı marka ve model için bile motor seçenekleri oluyor. samsungda bunun gibi ürünlerini üretirken farklı kalitede malzeme kullanıyor olamaz mı ?

• quote:

Cumartesi günü yolladığım e-mailin cevabı geldi.

Sayın ..........................

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I9100 model ürünlerimizde Gorilla Glass özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri

hocam sen de aşağıdaki arkadaş gibi mailin orjinal ekran görüntüsünü koysana

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık )

bu arkadaş gibi samsung türkiye bana da galaxy s2 lerde gg yoktur diye cevap vermişti.....

forumdan başka mesajlar.... camı çok kolaylıkla çizilen galaxy s2 ler
    http://forum.donanimhaber.com/m_52008248/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Şubat 2012; 1:12:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

quote:

hocam samsung un türkiye için farklı ingiltere için farklı almanya için farklı cihaz üretmediği bilgisine nereden ulaştın çok merak ediyorum.

ayrıca üretim bölgesi farklı olabilir diyorsun. o zaman farklı fabrikalarda üretilen telefonlarda kullanılan malzemelerin kalitesi hakkında detaylı bilgiye nereden ulaştın ? bu konularda detaylı bilgiye sahipmisin ? burada ben dahil bir çok kişi samsung türkiye ye mail yada telefonla ulaşıp gorilla glass olayını sordu. alınan cevap aynı i9100 modelinde gorilla glass yoktur diye belirttiler sürekli. şimdi kime inanacağız. samsung türkiyeden edindiğimiz bilgiye mi yoksa burada senin varsayımlar üzerine yazdıklarına mı ? belki varsayım yapmıyor olabilirsin ama o zamanda bunu kanıtlamalısın. yoksa araba alırken bile aynı marka ve model için bile motor seçenekleri oluyor. samsungda bunun gibi ürünlerini üretirken farklı kalitede malzeme kullanıyor olamaz mı ?

S2'nin kullanıcıları klübünde ekranım arızalanıp servise verdiğimde insanları cihazdan soğutuyorsun diyorlardı şimdi de sanki Samsung'un avukatı durumuna düştüm ama içim rahat sonuna kadar bu cihazda GG olduğunu söylerim benden ne beklendiğini bilmiyorum yani Samsung'un ihracat raporlarında bu cihazlar Türkiye'ye gidecek bunlara fason ekran taktık bunlar zaten teknolojiden anlamaz gibi bir ibare mi, yoksa 2 farklı ekran kalitesine sahip S2'nin yan yana fotoğraflarını mı ?

Birileri bana kutunun üstünde GG'li S2 içermektedir yazan bir paket göstersin ben size inanayım. Samsung Türkiye'nin GG vardır diyen iletilerini neden göz önünde bulundurmuyorsunuz da yoktur diyenleri esas alıyorsunuz ? Ben size yoktur yorumlarına neyin sebep olduğuna dair bir mazeret sunuyorum ve oldukça da makul bir sebep bu, serviste bir ekran değişiminin maliyeti 550 TL insanların GG var nasıl olsa kırılmıyormuş diye hoyratça kullanacakları sonra da hani kırılmaz cam vardı diyecekleri aşikar değil mi ? Kaç tane örnek mevcut buna.

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ? Bahsettiğimiz şey pil değil, plastik kasa değil ekranın kendisi. Ayrıca Samsung yedek parça olarak Türkiye'ye farklı başka ülkelere farklı ekran temin etmesi ne kadar mümkün ? Bir biz mi keşfettik bunu Samsung'un iletisinden sonra, ebay'da yüzlerce satıcı S2 ekranı satıyor neden hiçbirinde 2. kalite S2 ekranı bu, şu da 1. kalite diye bir tabir yok ?

• quote:

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ?

kokusu çıktı...kokusu çıktı.... şimdide yangın cayır cayır yanıyor....forumdaki eski mesajlarda da var... bu nasıl gorilla glass diye.... önce araştırın sonra bugüne kadar kokusu çıkmadı diyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ?

kokusu çıktı...kokusu çıktı.... şimdide yangın cayır cayır yanıyor....forumdaki eski mesajlarda da var... bu nasıl gorilla glass diye.... önce araştırın sonra bugüne kadar kokusu çıkmadı diyin....

Haklısınız ipad'in gorilla glass'ı AK-47 ile ateş edildiğinde dahi kırılmazken S2 düştüğünde kırılıyor. Yeteri kadar araştırma yapmamışım

Forumlarda bu tip yaklaşıma hep bayılmışımdır, günlerce birşey tartışırsınız yazarsınız çizersiniz biri çıkar okumadan, araştırmadan yazmayın der

Konunun başlığı Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) iken bunu görmemişim, bilmiyormuşum gibi nasıl yazıyorsunuz anlamak imkansız. Biri çıkıp ben bu ekrandan memnun değilim kırıldı veya çizildi deyince bu o ekranın GG olmadığı anlamına mı gelir ? Zaten tartıştığımız şey bu !

Birileri çıkıyor otomatik silahla dahi GG kırılmaz diye iddia ediyor sırf makara olsun diye, başkaları da kurşun geçirmeyen bu cam nasıl olurda cebimde çizilir diyor.

Madem kokusu çıktı, yanıyor, çok şikayet var koysanıza 2 farklı görüntü kalitesine sahip galaxy S2. Bana iki farklı ekran var ve tam aynı kalitede görüntüyü yakalamayı başarmışlar derseniz çok daha ilginç mecralara kayacak bu konu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.