Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karatab

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Adamların bir şeyden haberi yok biz içinde kullanılan lcd den değil lcd üzerinde ki dokunmatik kısımın gorilla glass olup olmadığından bahsediyoruz. Önceki yorumlarda arkadaşın biride samoled ekran kırılmaz demiş bide video vermiş ama okumamış ki videounun başlığını! Video başlığında Aynen şu yazıyor SAMSUNG Flexible AMOLED Display yazıyor. Yani samoled farklı flexible amoled farklı.

Konuya dönecek olursak Galaxy SII alama arifesindeyken bu konuyu ve samsung yetkili servislerinin verdikleri cevabları görünce insan tereddüt etmiyor değil hani.

rahat ol kardeşim , gönül rahatlığıyla alabilirsin çok telefon değiştridim kesinlikle en memnun kaldığım cihaz bu ekranı da kesinlikle çok sağlam ben bir ay korumasız kullandım çizik falan oluşmadı g.class diyede çok üstüne düşmedim sgp kılıf aldım birtane içinden bir koruyucu çıktı taktım bende boşa gitmesin diye bozarsa görüntüyü atarım dedim 6 ay geçti taş gibi koruyucu belli bile olmuyor.
    Servis konusuna gelince bir dönem omnia kullanmıştım ekranı bozuldu üsküdarda ki cadde üstü servise götürdüm verdim dediler ekran koreden gelecek elimizde yok gözümün önünde sipariş çektiler , nasıl oldu bilmiyorum ama 3. günde telefonu onardılar ekranı değiştirdiler sıfır gibi oldu bir sıkıntı yaşamadım

Parça değişimi sorun değil kendimde teknik serviste çalışıyorum zaten. Ama yinede garantili bir ürünü parçalayıp garanti dışı parça takmak içime sinmez açıkçası.

Sgp kılıfı nereden aldığınızı veya internet üzerinden nereden bulabileceği mi söylerseniz sevinirim.

Konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun baştan sona okudum konuyu. Dediğiniz gibi servisler durumdan bi haber. Smasung Kore nin kayıtsız kalması hakikaten can sıkıcı bir durum. Birde baya pahalıya takmışlar dokunmatiği.

• quote:

quote:

quote:

Adamların bir şeyden haberi yok biz içinde kullanılan lcd den değil lcd üzerinde ki dokunmatik kısımın gorilla glass olup olmadığından bahsediyoruz. Önceki yorumlarda arkadaşın biride samoled ekran kırılmaz demiş bide video vermiş ama okumamış ki videounun başlığını! Video başlığında Aynen şu yazıyor SAMSUNG Flexible AMOLED Display yazıyor. Yani samoled farklı flexible amoled farklı.

Konuya dönecek olursak Galaxy SII alama arifesindeyken bu konuyu ve samsung yetkili servislerinin verdikleri cevabları görünce insan tereddüt etmiyor değil hani.

rahat ol kardeşim , gönül rahatlığıyla alabilirsin çok telefon değiştridim kesinlikle en memnun kaldığım cihaz bu ekranı da kesinlikle çok sağlam ben bir ay korumasız kullandım çizik falan oluşmadı g.class diyede çok üstüne düşmedim sgp kılıf aldım birtane içinden bir koruyucu çıktı taktım bende boşa gitmesin diye bozarsa görüntüyü atarım dedim 6 ay geçti taş gibi koruyucu belli bile olmuyor.
    Servis konusuna gelince bir dönem omnia kullanmıştım ekranı bozuldu üsküdarda ki cadde üstü servise götürdüm verdim dediler ekran koreden gelecek elimizde yok gözümün önünde sipariş çektiler , nasıl oldu bilmiyorum ama 3. günde telefonu onardılar ekranı değiştirdiler sıfır gibi oldu bir sıkıntı yaşamadım

Parça değişimi sorun değil kendimde teknik serviste çalışıyorum zaten. Ama yinede garantili bir ürünü parçalayıp garanti dışı parça takmak içime sinmez açıkçası.

Sgp kılıfı nereden aldığınızı veya internet üzerinden nereden bulabileceği mi söylerseniz sevinirim.

Konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun baştan sona okudum konuyu. Dediğiniz gibi servisler durumdan bi haber. Smasung Kore nin kayıtsız kalması hakikaten can sıkıcı bir durum. Birde baya pahalıya takmışlar dokunmatiği.

hepsi burada dan aldım sgp yi normal mağazada tim fiyatının yarısı orada

• quote:

Teşekkürler cevabınız için
  • quote:

quote:

Teşekkürler cevabınız için

ne demekhttp://www.facebook.com/groups/131065150321139/?notif_t=group_activity burayada bekleriz
  • Samsung yabancı sitelerinde de GorillaGlass ismi zikredilmiyor. Bunun tek nedeni Samsung un kendisinin dünyanın en büyük panelcisi olması ve malzemeleri tedarik ettiği firmaların adını prensip olarak hiçbir zaman zikretmediği içindir. Tıpkı otomobil markalarının araçlarında abs olduğunu belirttiği ama o abs nin Bosch marka olduğunu belirtmediği gibi.
    Ayrıca teyit etmek isteyen GorillaGlass resmi sitesinden ve buradan teyit edebilirsiniz.
    http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_galaxy_s_ii-4327.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Demek ki bu telefonun başına gelenler s2 nin başına gelse kimbilir neler olurdu ekranına

hani bazı videolar olur ya acısını sen kendin hissedersin aynı o şekil içim gitti ulan o telefona bu yapılır mı çekiçle vuruyo tel banamısın demedi valla helal

• zaten mantik olarak 'kirilmaya dayanikli' diye bir tanim olamaz. darbeye dayanikli olabilir ama kirilmaz denemez. simdi kirilmaz cam diye cikip birileri soylenebilir hic bir cam kirilmaz degildir ancak darbeye dayanikli olabilir. mesela mimaride kullanilan ve uzerinde yurunebilen camlar ustten darbe alinca kirilmaz fakat camin yanindan kucuk bi tasla tik diye vurdugunuzda tuz buz olur. bu yazdiklarimin telefonla alakasi yok ama iste satarken insanlari nasil kandirabilirim diye strateji guden firmalar boyle kelime oyunlari yaparak satis yapiyor malesef. kirilmaya dayanikliysa ne kadar dayanikli diye sorarim ben de?
  • galaxy note ile ilgili samsung.uk'de sorulmuş bir soru ve cevabı.

gorilla glass, note'da yok diyor adam. samsung geliştirdiği başka bir cam kullanılmış.

s2'de de benzer camı denemiş olabilirler.

http://answers.uk.samsung.com/answers/7463-en_gb/product/GT-N7000ZBAXEU/samsung-galaxy-note-questions-answers/questions.htm

Question
    Does Samsung Galaxy Note use Gorilla Glass?
    I would like to know if Samsung Galaxy Note uses Gorilla Glass or some sort of Fortified Glass.
    asked 2 weeks, 6 days ago
    Levster
    Australia
    on Galaxy Note

Answers
    We can confirm that the Galaxy Note does not use Gorilla Glass but instead uses our own version.
    answered 2 weeks, 4 days ago
    Customer Support

• bende alma arafesindeyim kesin bir cevap varsa bu konuda karar vereceğim lütfen acil yardım.

ayrıca birde böyle bir sorun varmış şaşırdım kaldım.

http://www.androidturkiye.org/showthread.php?t=950&page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 30 Ocak 2012; 10:02:04 >
  • Arkadaslar, telefonun cami gorrila glass markasina ait olsada olmasa cok saglam bir ekran. Ama yinede bu ekranin kirilmaya karsi garantisi yokki. Bende kirdim yaptiriyorum. Kimseyi suclu tutamam bundan!
  • ben turkiyeden alınma 2.el bir cihaz alıcaktım sırf garantisi olsun diye ee garantide en pahalı parçayı zaten sağlamıyor ozaman sıfır yurt dışı bir cihaz alırım daha iyi simdi yurt dısından getirmiş olan arkadaslar ekranları hakkında ne dusunduklerini söylerlerse daha iyi olur ebnce
  • katılıyorum kullanıcı hatası. ekranı kırmayacaksın çizmiyeceksin.

çizilmeyen her ekran çizilebilir
    kırılmayan her ekran kırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

katılıyorum kullanıcı hatası. ekranı kırmayacaksın çizmiyeceksin.

çizilmeyen her ekran çizilebilir
    kırılmayan her ekran kırılabilir.

Adam kırıp kırılmamasını umursamıyor. Samsung Türkiye'nin Gorilla Glass yok demesine şaşırıyor.

Benimki yurt dışından alınma Gorilla Glass var mı bilmiyorum ama bu haberi göünce hemen bir ekran koruyucu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 2 Şubat 2012; 17:55:13 >
  • Google'a samsung galaxy s2 yazıp aratırsanız çıkan ilk sitede gg olduğu yazıyor ki bu samsung resmi sayfası. Sadece tr modellerinde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede s2 var ben aldığım anda koruyucu taktım ayrıca deri bir kılıfta taşıyorum bence olması gerekende odur. gorilla glas varmı yokmu tartışmasına girmem ama telefon bence fiziksel olarak sağlam bir yapıyoa sahip s2 ve iphone çarpışması diye ararsanız videodan görürsünüz . nasıl bir yapıya sahip olduğunu . ama kullananlara tavsiyem keisnlikle klıf taşısınlar bunda bir gariplik yok gorilla diye kırılmıcak anlamına gelmez..

iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube

buna bir bakın derim

ben saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 2 Şubat 2012; 18:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

buna bir bakın derim

Türkiye modellerinde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: husock

buna bir bakın derim

Türkiye modellerinde yok.

hocam ben zannetmiyorum global bi pazarda heryere farklı uygulama yada arayüz yapabilirler belki ama fiziksel özellikleri bu denli değiştirmezler. ayrıca keisn bir dille konsuuyosunuz naısl bukadar eminsinz ?
  • Benim telefon spot ürün, spor ürününde böylece bir avantajı olduğunu görmüş olduk

Şaşıyorum.. Samsung bunu nasıl yapabilir ki? Türkiyedeki kullanıcıları aptal yerine koymak da ne demek ya, bu kadar mı değer veriliyor Türk kullanıcılara?.. Tam bir rezalet..
  • yahu ne saçmalıyorsunuz siz ya????? türkiyede satılan ürünlerde nasıl gorilla glass cam yok..şaka mı yapıyorsunuz=?

o yukarıda samsung da çalışan görevlinin attığı mail ne öyle? ya bunlar kafayı çekip geliyor yada sokaktan adam bulup masa başı yaptırıyorlar...

bugün bizzat gittim electroworld e.... galaxy note ve s2 nin deneme ürünlerinin başına geçtim..çıkardım cebimden anahtarımı hayvan gibi abandım ekrana ama çizilmedi?

ne yani bu şimdi teşhir ürünleri gorilla glass camlı normal sıfır kutusu açılmamış ürünler mi gorilla glass sız....ya bi yürüyün gidin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Google'a samsung galaxy s2 yazıp aratırsanız çıkan ilk sitede gg olduğu yazıyor ki bu samsung resmi sayfası. Sadece tr modellerinde yok.

Türkiye modeli diye bir şey yok i9100 avrupa için üretilmiş bir modeldir. Türkiye de Avrupayla aynı modeli kullanmaktadır.

Kullandığımız i9100 de kesinlikle gorilla glass ekran vardır ama Türkiye'deki teknik servis bu camın maliyeti çok olduğu için garanti kapsamına almamak adına yok diyor büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.