Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung bu işte uyanıklık yapmış ve Türkiyeye sattığı mallardan kendi cebine daha fazla para atmak düşüncesi ile hareket etmiştir...
    hani Türk halkı enayi yaa, anlamaz gorilla glass'dan, ne gerek var onlara gorilla glass'a, akrilik cam yeterde artar hesabı...
    tabii daha ciddi hesap Türk halkına satılan maldan daha fazla para götürme anlayışıdır....

kimse diyemez ki samsung gorilla glass yerine akrilik cam kullanarak ürününü ucuzlatıp Türk halkına satıyor diye, YEMEZLER!.... yurtdışından daha pahallıya alıyoruz... bunu biliyoruz.... akrilik camlı s2 ye gorilla glass camlı s2 den daha fazla para ödüyoruz....
    bir başka konu bizim halkımızın gorilla glass camlı telefon kullanmaya hakkı olup olmadığı kısmı ise, ona samsung karar veremez, biz korelilerden daha anlı şanlı bir halkız ve onları kuzeylilerin elinden kurtaran ve bu uğurda şehit veren de bir halkız... ayrıca bizim yaşam şartlarımız amerikalıdan ağırdır ve Türk halkının hakkıdır gorilla glass camlı telefon kullanmak.... elbette bahane bu değil, biliyoruz....

sonuçta, servisi berbat olan samsung, yine rezil bir pazarlama ve satış anlayışı ile Türk halkına ikinci veya üçüncü sınıf malları yurtdışındakinden daha pahallı fiyatlar ile ittirme veya kaktırma gayretindedir.... ve bizleri bir yerde enayi yerine koyarak cebini daha çok doldurma amaçlı işlerdir bunlar.... ortaya çıkan hadise bundan başka birşey değildir.....

bunun aksini iddia eden arkadaşlar ile kesinlikle aynı fikrde olmadığımı ve onlara herhangi bir cevap vermeyeceğimi belirtirim....

başında da belirttiğim gibi, bana değer vermeyen (müşterisine ve Türk halkına) samsung şirketini şiddetle kınıyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2012; 19:06:53 >

• hemen yine komplekse girmişsiniz. s2 güney kore, amerika, türkiye'de mi satılıyor sanki?

nerden biliyorsunuz diğer ülkelerde de gorilla glass olduğunu? belki dedikleri gibi sadece güney kore ve amerika'da ki ürünlerde var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

hemen yine komplekse girmişsiniz. s2 güney kore, amerika, türkiye'de mi satılıyor sanki?

nerden biliyorsunuz diğer ülkelerde de gorilla glass olduğunu? belki dedikleri gibi sadece güney kore ve amerika'da ki ürünlerde var?

hop arkadaş hop.....orada dur bakalım... önce yazılanı anlamaya çalış ve ayrıca kompleksli filan diye hakaret etme...ağır ol....

bunun kompleks ile filan alakası yok..... bu TÜRKLÜK ONURU ile ilgili.... önce anla sonra konuş... haaaa bende öyle bir onur yok diyorsan o senin sorunun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

hemen yine komplekse girmişsiniz. s2 güney kore, amerika, türkiye'de mi satılıyor sanki?

hop arkadaş hop.....orada dur bakalım... önce yazılanı anlamaya çalış ve ayrıca kompleksli filan diye hakaret etme...ağır ol....

bunun kompleks ile filan alakası yok..... bu TÜRKLÜK ONURU ile ilgili.... önce anla sonra konuş... haaaa bende öyle bir onur yok diyorsan o senin sorunun....

gorilla glass camın türklük onuru ile ne alakası var şimdi?

mesajınızda samsung'un türklere üçüncü sınıf muamele yaptığını belirtmişsiniz, bende bu olayın saadece türkiyede olduğu ne malum diyorum.

hakkaten ne malum? varmı elinizde kanıt?

• quote:

mesajınızda samsung'un türklere üçüncü sınıf muamele yaptığını belirtmişsiniz, bende bu olayın saadece türkiyede olduğu ne malum diyorum.

önce okuduğunu anlamaya çalış..... okuduğunu anlayamıyorsan ben sana ne yapayım?
    baştan itibaren yavaş yavaş yazılanları oku ve sindir, anlamaya çalış.... anlayamıyorsan olayı hakarete dökme.....
  • quote:

quote:

önce okuduğunu anlamaya çalış..... okuduğunu anlayamıyorsan ben sana ne yapayım?
    baştan itibaren yavaş yavaş yazılanları oku ve sindir, anlamaya çalış.... anlayamıyorsan olayı hakarete dökme.....

quote:

bir başka konu bizim halkımızın gorilla glass camlı telefon kullanmaya hakkı olup olmadığı kısmı ise, ona samsung karar veremez, biz korelilerden daha anlı şanlı bir halkız ve onları kuzeylilerin elinden kurtaran ve bu uğurda şehit veren de bir halkız... ayrıca bizim yaşam şartlarımız amerikalıdan ağırdır ve Türk halkının hakkıdır gorilla glass camlı telefon kullanmak....

bu metin herşeyi anlatıyor aslında, olayı kore savaşına bağlayarak ne kadar milleyetçi duygularla yaklaştığınızı vs..

• quote:

bu metin herşeyi anlatıyor aslında, olayı kore savaşına bağlayarak ne kadar milleyetçi duygularla yaklaştığınızı vs..

milliyetçi olmanın nesi kötü? sen koreci olmayı mı tercih ediyorsun yoksa?
    adam sana 2. 3. sınıf malı satıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan, ve buna layık görüyorsan kendini, sana yazık diyorum sadece...
  • quote:

quote:

milliyetçi olmanın nesi kötü? sen koreci olmayı mı tercih ediyorsun yoksa?
    adam sana 2. 3. sınıf malı satıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan, ve buna layık görüyorsan kendini, sana yazık diyorum sadece...

ben kötü demedim ki? gorilla glassız ürünü göndermesi de normal demedim?

demek istediğim gorilla glasssız tek ürünün türkiye'de satılıyormuş gibi muamele yapmanız. ha sadece türkiyede gorilla glass olmadığını ispatlayın, eyvallah der giderim.

• quote:

demek istediğim gorilla glasssız tek ürünün türkiye'de satılıyormuş gibi muamele yapmanız. ha sadece türkiyede gorilla glass olmadığını ispatlayın, eyvallah der giderim.

sen birşey demeye çalışmadan önce denileni anlamaya çalışsan çok iyi edersin

samsung belli ülkelere bu telefonu gorilla glas ile satarken sen aynı telefonu akrilik cam gibi daha ucuz bir cam ile ama onlardan daha pahallıya alıyorsan buna ne açıklama getirirsin, samsung'un derdi nedir sence? buna layık buluyormusun kendini? ... asıl sorun burada..... ama sende bu hassasiyet yok anlaşılan.... kendine verdiğin değer bu kadar demekki... bu sana son mesajım.... hâlâ anlayamadıysan sana cevap yazmak zaten anlamını yitiriyor...
  • quote:

quote:

sen birşey demeye çalışmadan önce denileni anlamaya çalışsan çok iyi edersin

samsung belli ülkelere bu telefonu gorilla glas ile satarken sen aynı telefonu akrilik cam gibi daha ucuz bir cam ile ama onlardan daha pahallıya alıyorsan buna ne açıklama getirirsin, samsung'un derdi nedir sence? buna layık buluyormusun kendini? ... asıl sorun burada..... ama sende bu hassasiyet yok anlaşılan.... kendine verdiğin değer bu kadar demekki... bu sana son mesajım.... hâlâ anlayamadıysan sana cevap yazmak zaten anlamını yitiriyor...

Akrilik cam denilen şey pleksiglass dır son derece rahatlıkla çizilebilir, kolaylıkla ayırt edilebilir, Galaxy s2 de ki koruyucu cam herşey olabilir ama akrilik olamaz. Bu Samsung Türkiye çalışanlarını toptan kovmak lazım.

Gorilla glass ne çizilmez ne de kırılmaz camdır, bir kullanıcı hatasını ne boyutlara getirmişler, baştan bu cam dediginiz özelliklerde değil, siz zorlamışsınız ve çarklaymışsınız deseler kimsenin söyleyeceği laf kalkmazdı.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu resmen saçmalamış kapatın şu konuyu daha telefonların özelliklerini bilmeden saçma sapan yorum yapan insanlar doluştu buraya. adam akrilik cam dedi ya akrilik cam! samsung s2de gorilla glass var. he manyak gibi çekiçkle vurduk mu hayır çünkü camın amacı o değil!!!! arkadaşım aylardır üzerinde tek bir çizik olmadan kullanıyor. bende glaxy tab 10.1(o da gorilla glass) var bende aynı şekilde kullanıyorum hatta düz zemine ihtiyaıcım oluyor bazen sigara sararken gorilla glass diye rahat rahat üstünde sigara sarıyorum bir şey olmuyor. hergangi bir ekran camını sürekli parmakla dokunduğunuz zaman bir şekilde çizersiniz. şu an kullandığım corby prodan biliyorum ekran dokunmatik ve çizik içinde. o yüzden saçmalamaya başlamadan önce gidin bir iki yazı okuyun satış sistemlerinin nasıl çalıştığını öğrenin. bütün dünyaya gorilla glass satılan ürünün türkiyeye o şekilde satılmaması mümkün değil. türkiyeye gelen samsungları türkiye samasung kendine ürettirmiyor böyle saçma bir düşünce de yanlış. türkiyue samsun sadece samsung ürünleri türkiyeye getiren aracı firmadan başka bir şey değil. samsung fanı değilim ama giderek bu konunun samsungu kötülemek için açılmış bir konudan başka bir şey olmadığını görmekteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

konu resmen saçmalamış kapatın şu konuyu daha telefonların özelliklerini bilmeden saçma sapan yorum yapan insanlar doluştu buraya. adam akrilik cam dedi ya akrilik cam! samsung s2de gorilla glass var. he manyak gibi çekiçkle vurduk mu hayır çünkü camın amacı o değil!!!! arkadaşım aylardır üzerinde tek bir çizik olmadan kullanıyor. bende glaxy tab 10.1(o da gorilla glass) var bende aynı şekilde kullanıyorum hatta düz zemine ihtiyaıcım oluyor bazen sigara sararken gorilla glass diye rahat rahat üstünde sigara sarıyorum bir şey olmuyor. hergangi bir ekran camını sürekli parmakla dokunduğunuz zaman bir şekilde çizersiniz. şu an kullandığım corby prodan biliyorum ekran dokunmatik ve çizik içinde. o yüzden saçmalamaya başlamadan önce gidin bir iki yazı okuyun satış sistemlerinin nasıl çalıştığını öğrenin. bütün dünyaya gorilla glass satılan ürünün türkiyeye o şekilde satılmaması mümkün değil. türkiyeye gelen samsungları türkiye samasung kendine ürettirmiyor böyle saçma bir düşünce de yanlış. türkiyue samsun sadece samsung ürünleri türkiyeye getiren aracı firmadan başka bir şey değil. samsung fanı değilim ama giderek bu konunun samsungu kötülemek için açılmış bir konudan başka bir şey olmadığını görmekteyim...

Konu bu değil sakin ol konuyu oku. Sende ateşe körük verme.

Arkadaşa Samsung Türkiye'den gelen mail açık ürünlerimizde "gorilla glass yoktur" deniyor. Bizde Samsung kullanıcısıyız fanboyluğun alemide yok.

Gorilla glass olduğunu samsung teyit etmiyor sen nasıl var diyebiliyorsun?

• Bu telefon camlarında hardlex mineral cam yada safir kullansalar olmaz mı ya?
  • bu konu samsungu bitirir!!
    ama daha da onemlisi konunun ozunu anlayanin gozunu acar; demek ki alacagimiz "herhangi bir marka" teknolojik urunu cok daha iyi arastirip almaliyiz.
  • Gorilla glass olmadığı halde telefonun camı bu kadar sağlam ise glass olunca neler olur bilemiyorum. Arkadaşımızın anlatmak istediği; "Tamam ekran sağlam glass kadar fakat glass olmadığı halde glass var diyip insanları kandırmayın." Bu arada bilgilendirmeden dolayı tesekkür ediyorum. Firmalar telefonu çıkartıyor ve satıcıya veriyor. Satıcı ise doğal olarak şu var o var bu var diyor bizlerde inanıyoruz. Firmaların bu konuda hassas olmalarını beklerdim ayrıca bilmediğimiz daha neler vardır kim bilir..
  • telefonda gorilla glass var veya yok onu bilmiyorum fakat samsung Türkiye servisinin sattıkları ürünün arkasında duramaması sebebiyle samsung s2 den soğudum. hemen hemen bütün incelemelerde gorilla glass var denirken samsung servisinin yoktur demesi midemi bulandırdı.
    buda aklıma 2 ihtimali getirdi.
    1- telefonda gorilla glass olmasına rağmen samsung Türkiye yetkilileri bunu bilmiyor
    2- türkiye'ye gelen samsung s2 lerde gorilla glass yok.

bu 2 ihtimalde de biz kullanıcıları hafife alıyorlar yada keriz yerine konuluyoruz. ben bunu hazmedemem. kimse kusura bakmasın.
  • babamda var telefon onda çizildi ekranı çok belli olmasada çizildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

konu resmen saçmalamış kapatın şu konuyu daha telefonların özelliklerini bilmeden saçma sapan yorum yapan insanlar doluştu buraya. adam akrilik cam dedi ya akrilik cam! samsung s2de gorilla glass var. he manyak gibi çekiçkle vurduk mu hayır çünkü camın amacı o değil!!!! arkadaşım aylardır üzerinde tek bir çizik olmadan kullanıyor. bende glaxy tab 10.1(o da gorilla glass) var bende aynı şekilde kullanıyorum hatta düz zemine ihtiyaıcım oluyor bazen sigara sararken gorilla glass diye rahat rahat üstünde sigara sarıyorum bir şey olmuyor. hergangi bir ekran camını sürekli parmakla dokunduğunuz zaman bir şekilde çizersiniz. şu an kullandığım corby prodan biliyorum ekran dokunmatik ve çizik içinde. o yüzden saçmalamaya başlamadan önce gidin bir iki yazı okuyun satış sistemlerinin nasıl çalıştığını öğrenin. bütün dünyaya gorilla glass satılan ürünün türkiyeye o şekilde satılmaması mümkün değil. türkiyeye gelen samsungları türkiye samasung kendine ürettirmiyor böyle saçma bir düşünce de yanlış. türkiyue samsun sadece samsung ürünleri türkiyeye getiren aracı firmadan başka bir şey değil. samsung fanı değilim ama giderek bu konunun samsungu kötülemek için açılmış bir konudan başka bir şey olmadığını görmekteyim...

Konu bu değil sakin ol konuyu oku. Sende ateşe körük verme.

Arkadaşa Samsung Türkiye'den gelen mail açık ürünlerimizde "gorilla glass yoktur" deniyor. Bizde Samsung kullanıcısıyız fanboyluğun alemide yok.

Gorilla glass olduğunu samsung teyit etmiyor sen nasıl var diyebiliyorsun?

hop konuya ortadan dal yazdığım 2 sayfa şeyi okuma ondan sonra beni fan boy yap :D yukarıda samsung fanı değilim diye özellikle belirmişim üstüne komik oldu. belki sonradan 2. 3. parti ürünlerde böyle bir değişiklik olmuş olabilir orasını bilmiyorum. Biraz daha bakınca samsungun(türkiye ve diğer yurt dışı)kendi sitelerinde ürünleri için gorilla glass yazmadığını fark ettim bu da sonradan oluşan bir durum olabilir. ekim kasım gibi kendi tabletim için bakınırken gorilla glass ibaresini çok net hatırlıyorum ve aynı şey galaxy s2 için de vardı şu an bu ibarenin iki üründe de bir çok samsun sitesinde olmaması ilginç. ürünler gorilla glasstır derken aşağıdaki sitelerden okuduklarıma göre konuştum samsung sonradan saçma sapan bir şey yapıp gorilla glass kullanmayı bıraktıysa bilemiyorum tabiki...
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass
    http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list
    http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_II#Europe

samsung türkiye internet sitesinde aynı telefon için iki kod var bu da en başta dediğim sonradan donanım değişikli sonucu olmuş olabilir. ben kullanıcısı olmadığüım için takip etmememiştim ama sonradan piyasa düşük bir sürüm sürülmüş.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380262
    GT-I9100/M16 (GT-I9100LKATUR)
    GT-I9100G/M16 (GT-I9100LKGTUR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 24 Ocak 2012; 0:56:13 >

• hala çizildi, çizilmedi yazanlar var :-)

Yazıklar olsun Samsung'a , yazıklar olsun Samsung Türkiye'ye

Bunun adı resmen dolandırıcılık, sahtekarlık.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayet etmek lazım.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380262
    GT-I9100/M16 (GT-I9100LKATUR)
    GT-I9100G/M16 (GT-I9100LKGTUR)

Biz camı konuşuyoruz, meğersem adamlar komple içini değiştirmiş, aynı telefon diye satıyor,

vay anasını sayın seyirciler, diyeceğim ayıp olmazsa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.