Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek
    Son olarak DoSöDoKöKo gibi Samsung firmasına direk cephe almış hatta işi fanboy ya da Türkçesi ile firma yandaşlığına varacak şekilde ve özellikte olan arkadaşlarımızdan konuyu bulandırmamalarını ve işi başka bir yöne çekmeye çalışmamalarını istiyorum.

evet samsung'u sevmiyorum...sebebi aldığım bir sürü samsung ürünü neticesinde yediğim kazıkların ve memnuniyetsizliklerimin bileşkesinin sonucudur....
    sonuçta sevmek veya tarafsız kalmak zorunda değilim...... her türlü görüş ve fikre açık olun, çağdaş olun, her olumlu veya olumsuz eleştiriyi fan'lıkla suçlamayın... bana göre samsung Türkiye'de en kötü servis hizmetine sahip şirketlerden biridir..... bu tarz bir başlık görünce ilgilenip kendi fikrimi yazarım, bunu da samsung müşterisi olarak söylerim, hakkım var..... tüm dünyada da böyledir.... memnunsan översin, kazık yersen de söversin.... hakarete varmadıktan sonra her türlü olumsuz eleştiriye insanların hakkı var.... farklı fikirlere açık olun.....

Tamam olabilir ancak bu Samsung'un kötü ürünler yaptığını göstermez. Mesela Asus çok iyi ürünler yapar ama servisi berbattır. Servis konusu apayrı bir konudur ve Asus markasının dandik ürünler ürettiğini göstermez. Çoğu firmada servis konusunda sıkıntı var.

Ama dediğim gibi bu ürünün kalitesinin düşük olduğunu göstermez. Kim ne derse desin şuan akıllı telefon piyasasında hiç bir telefon Samsung galaxy S2'nin eline su dökemez bu da acı ama bir o kadar da gerçektir.

arkadaş ben samsung kötü ürün yapıyor demiyorum ki? nerden çıkardınız bunu şimdi? hayret bir şey

tam tersine, ben samsung ürünlerini severim ve hatta samsung ürünlerine sıcak bakan biriyim....
    aksi takdirde nasıl olur da başımdan geçen olumsuz olaylara rağmen birçok samsung ürünü sahibi olabilirim? bir düşünün...

ben Samsung'un Türkiye teknik desteğinin veya servisinin berbat olduğunu söylüyorum....ürünlerin değil...
    lütfen bazı şeyleri açıklamak zorunda kalmadan anlayın....lütfen....

konumuzda bu zaten.... ürün karalayan yok burda...
    Samsung'un Türkiye'deki destek anlayışının ve hizmet kalitesinin BERBAT olduğunu söylüyoruz....

• DoSöDoKöKo adlı arkadaş aslında haklı Türkiye Distrübütörlerinin yediği naneyi maalesefki markaya bağlıyoruz bir noktada haklıyız ama bağlamamak gerekli.
  • gorilla glass 2 çıkmış ilk çıkanlar fazla dayanıklı değil belkide.
  • 1)Olayın böyle geliştiğini nerden bilelim yada cihazın nasıl bir darbeye maruz kaldığını?
    2)Gorilla Glass kırılmaz yada çizilmez değil,normal cama göre daha dirençlidir.Kimsenin öyle bir iddiası yok zaten.
    3)"Videolarda 2 metreden düşünce kırılmayan camı nasıl kırdınız?" diye sorarlar adama.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=elKxgsrJFhw

Varsa kanıtınız buyrun tartışalım.Çamur at izi kalsın mantığıyla yürümez bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Ocak 2012; 1:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

1)Olayın böyle geliştiğini nerden bilelim yada cihazın nasıl bir darbeye maruz kaldığını?
    2)Gorilla Glass kırılmaz yada çizilmez değil,normal cama göre daha dirençlidir.Kimsenin öyle bir iddiası yok zaten.
    3)"Videolarda 2 metreden düşünce kırılmayan camı nasıl kırdınız?" diye sorarlar adama.

Varsa kanıtınız buyrun tartışalım.Çamur at izi kalsın mantığıyla yürümez bu işler.

Konunun ne olduğunu tam olarak idrak edebildiniz mi acaba ki benimle tartışmaya çalışacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTry

quote:

1)Olayın böyle geliştiğini nerden bilelim yada cihazın nasıl bir darbeye maruz kaldığını?

Konunun ne olduğunu tam olarak idrak edebildiniz mi acaba ki benimle tartışmaya çalışacaksınız?

Samsung yetkilisinin size o cümleyi kurduğunu nerden bilebiliriz peki?Camın kırık şekilde fotoğrafını bize ulaştırırsanız sevinirim.Camın nasıl kırıldığını cidden merak ettim.

• quote:

Samsung yetkilisinin size o cümleyi kurduğunu nerden bilebiliriz peki?Camın kırık şekilde fotoğrafını bize ulaştırırsanız sevinirim.Camın nasıl kırıldığını cidden merak ettim.

Olayların nasıl geliştiğini sana anlatsam neye yarar? Çok umursayacağını, konunun üzerine düşüp, benim harcadığım kadar zaman harcayıp araştırma yapacağını sanmıyorum ama
    buyur;

GİRİŞ
    Telefon ince geniş bir yapıya sahip olduğu için fiziksel olarak esnemeye uygun, ortopedik yatakta esnemenin çok olabileceğini düşün sevgili yalan söylediğimi düşünen arkadaşım.

Yataktan kalkarken dirseğimle telefona bastırmışım ve esnemeden dolayı telefon yatakta içe doğru gömülmüş ve çıt diye bir ses duyulmuş. Bir bakılmış ki telefonda bir şey yok..
    Ancak ekrana görüntü gelmemiş, ne görelim.. Süper AmoLED Plus ekran çatlamış...

GELİŞME
    Olaylar sonrası telefonun sahibi(ben) gülerek yataktan kalkıp, cihazı kutusuna koyup ertesi gün Samsung Yetkili servisini arayarak, cihazın garanti dışı kaldığını kabul ederek para karşılığı ekranı yaptırmaya karar verdim. Küçük bir muhabbet sonrası telefonda kullanılan dış camın Gorilla Glass olup olmadığının tartışmasına girdim yetkili servisdekilerle..

SONUÇ ( Sadece burayı okusan yeterli benim için)

Üründe Gorilla Glass var mı yok mu? Asıl soru bu, ürünü almaya çalıştığınızda herkes size
    "Evet var, çizilmez darbeye dayanıklı" diye satar.
    Gorilla Glassın üretici firması "Samsung" başlığı altında GALAXY SII yazar.

Türkiye Samsung üründe Gorilla Glass yok der..
    Amerika ve Güney Kore kendi ülkenizin servisi ile görüşün, ürünler bölgelere göre farklılık gösterebilir der..

Senin asıl anlaman gereken,
    Bir kazadan dolayı Samsung Türkiye'nin ne kadar amatör olduğunu görebilmek, bu anlattıklarıma inanmıyorsan da bana mail adresini vermektir..

• geçen hafta samsung merkez servisine meraktan bu konuyu sordum.... amerikan ve kore versiyonları dışında gorilla glass kullanılmıyormuş...yani Türkiye'ye resmi yollarla yetkili ithalatçısının getirdiği galaxy s2 lerde kullanılan cam gorilla glass değilmiş....hatta bu konudan haberi olduğu hissini uyandıran kişi biraz kinayeli bir şekilde "biz hiç bir yerde galaxy s2 'de gorilla glass var demedikki, nerden çıkarıyorsunuz bunu?" dedi...
    Türkiye'de yayınlanan döküman, reklam ve benzeri kağıt üzerindeki yazılara bakmak lazım.... samsung galaxy s2'de gorilla glass var şeklinde bir Türkçe samsung dökümanı var ise samsung'a yedirmek farz olur...

ilave: servisteki yetkili kişinin samsung galaxy s2'deki cam için gorilla glass değil özellikle üstüne basa basa akrilik cam dediğini ilave edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2012; 12:11:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

geçen hafta samsung merkez servisine meraktan bu konuyu sordum.... amerikan ve kore versiyonları dışında gorilla glass kullanılmıyormuş...yani Türkiye'ye resmi yollarla yetkili ithalatçısının getirdiği galaxy s2 lerde kullanılan cam gorilla glass değilmiş....hatta bu konudan haberi olduğu hissini uyandıran kişi biraz kinayeli bir şekilde "biz hiç bir yerde galaxy s2 'de gorilla glass var demedikki, nerden çıkarıyorsunuz bunu?" dedi...
    Türkiye'de yayınlanan döküman, reklam ve benzeri kağıt üzerindeki yazılara bakmak lazım.... samsung galaxy s2'de gorilla glass var şeklinde bir Türkçe samsung dökümanı var ise samsung'a yedirmek farz olur...

Benim midem kalktı artık..

• bir arkadaşım 5. kattan beton zemine düşürdü galaxy S II sini, ekranda cihazda hiç kırık yok ama ekranın rengi attı.
    bir başka arkadaş ise ceketini asarken cebinden düşürdü ekran kırıldı.
    Bu iş biraz kısmet işi ama şunu diyelim Gorilla Class ekranın su geçirmez! botgibi kesin iddiası yok. kırılmaya ve cizilmeye daynıklı iddiası var.
  • tekrar yazalım konuyu başlatan arkadaşın derdini,
    adam ne bu telefon kötüdür diyor ne de gorilla glass kötüdür diyor.

iddiası; samsung türkiye'nin türkiye'de satılan sgs 2'lerde gorilla glass'ın olmadığını söylemesidir.

genel kanı türkiye'de satılan sgs 2'lerin de gorilla glass'ın olduğu şeklinde.
    ancak durum bu şekilde değilmiş anlaşılan.
    not: bu kadar okuma ve anlama engelli olmayın.

gerçekten de samsung türkiye sgs 2 ürün sayfasında gorilla glass ile alakalı bir bilgi yok.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/GT-I9100LKATUR/index.idx?pagetype=prd_detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 23 Ocak 2012; 10:10:20 >

• quote:

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar,
    Buraya bu konuyu açmamın sebebi başımdan geçen bir tahlilsiz olay yüzünden bazı ürünler hakkında Samsung tarafından bilgilendirilmemdir.

Lider teknolojik ürünler satan bir firmada çalışmaktayım.
    Aynı zamanda bir kullanıcıyım, ürünleri seçerek diğerlerinden sivrilen özelliklerine göre tercih ederim.

Konuya kısaca gelecek olursak, severek, isteyerek kaşınarak Samsung Galaxy S2 cep telefonu aldım.
    Samsung Galaxy S2 cep telefonumun ekranı ufak bir darbe sonucu çatladı. Gorilla Glass kullanılıyor hayret nasıl oldu bu demeye kalmadı Samsung Yetkili servisi ile iletişime geçtim, oda yetmedi Samsung Türkiye ile iletişime geçtim, oda tatmin etmedi Samsung Türkiye ile yaklaşık olarak 3 gündür karşılıklı iletişim halindeyim.
    Alınan sonuç:

" Samsung Galaxy S2 cep telefonunda gorilla glass ( çizilmeye ve darbeye dayanıklı ekran ) yoktur." oldu.. Gülmekten öldüm..

Bilindiği üzere internette teknolojik ürünlerin tanıtımını yapan sitelerde bu özellik hep var olarak ön plana çıkarıldı.

O kadar ürün arasından eleyerek seçtiğiniz bir ürünün asıl öne çıkan bu özelliğinin Samsung Türkiye tarafından HAYIR YOKTUR denmesi sizi ne kadar hayal kırıklığına uğratırdı.

Aşağıda vermiş olduğum link Gorilla Glass ı üreten firmanın hangi ürünlerde bu camı kullandığını listelemektedir göreceğiniz üzere "Samsung" başlığı altında ürün orada.

---> Yetkili Firma

Bu linkte ise ürünün özellikleri ayrıntılı şekilde listelenmektedir.

---> GsmArena

Aynı şekilde Lets Go Mobile

---> LetsGo

Zoruma giden, servisin onarım için istediği ücret değil. Reklamın iyisi kötüsü olmaz cümlesinin bu kadar iyi kullanılmasıdır.

Durumla ilgili Samsung Türkiye benimle iletişime geçmiş olup. Hiç bir Samsung internet sitesinde gorilla glass kullanılmaktadır yazmıyor bey efendi demesi benim için bu firma için yeterli olmuştur.

O zaman neden Samsung bunun yazılmasına izin veriyor? Samsung Türkiye Güney Kore ile iletişime geçerek bu cep telefonunda Gorilla Glass kullanılmamaktadır yazısını aldığını ve bundan emin olduklarını söylüyor.

Sizde bundan sonra emin olarak ürünleri tercih edin. Benim gibi tahlilsiz bir olay sonrası telefonun öbür yüzünü görmeyin.
    Ne sinirlendim anlatamam

sizinki darbe olduğu için durum farklı ama ben gene de prosedürü anlatayim. böyle durumlarda boşuna türkiye ile uğraşmayın. bilmiyorum yaptınız mı ama direk samsung global ile iletişime geçin. aynen derdinizi anlatıni. türkiyedeki servislerde rezillik diz boyu. hakkınızı bu şekilde aramanız gerkiyor. türkiye ile çözüm sağlayamıyorsanız onların da partonları global şirketler. aynı durum çeşitli iyi markalarda yaşanıyor. logitech türkiye servisinde sorun yaşayan arkadaşlarım oldu. yurt dışlna bir mail attılar geri gelen cevap bize adresinizi verin ürününüzün aynısı size yollanacaktır şeklindeydi. ne ürünü istediler ne başka bir şey çünkü bir üründen adamlara bir şey olmaz. sadık ve mutlu müşteri o markanın 5 ürününü daha alır ki genelde arakadaşlarımda öyle oldu =) türkiye haricinde firmalar marka isimlerine ve dava açılmamasına inanılmaz dikkat ediyorlar. türkiye samsung sonuçta üretici değil buraya getiren firma direk ana firma ile muattap olun...

türkiye samsunga da karşı delil link vereyim bunları göster. ama gorilla glass dayanıklı olsa da sizin nasıl bir tepkiye maruz kaldığını kanıtlayamacağınız için öyle pek bir şansınız yok malesef. ayrıca çizilmeye karşı korumalı demek de çivi ile girişirsen çizilmez demek de değil. normal kullanım altında el ile koyafet ya da küt objeler ile çizilmez demektir. gorilla glass biraz sıkıcı bir konu çünkü sen gidip ya bu çizildi ya da kırıldı dediğin zaman biz dayanıklı dedik yok edilemez demedik derler :D
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass
    http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list
    istersen telefonun tam model numarasını internete yaz başka samsung sitelerinden bak. model numarası aynı olan bir üründe farklı özellikler olması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 23 Ocak 2012; 10:25:37 >

• quote:

quote:

Olayların nasıl geliştiğini sana anlatsam neye yarar? Çok umursayacağını, konunun üzerine düşüp, benim harcadığım kadar zaman harcayıp araştırma yapacağını sanmıyorum ama
    buyur;

GİRİŞ
    Telefon ince geniş bir yapıya sahip olduğu için fiziksel olarak esnemeye uygun, ortopedik yatakta esnemenin çok olabileceğini düşün sevgili yalan söylediğimi düşünen arkadaşım.

Yataktan kalkarken dirseğimle telefona bastırmışım ve esnemeden dolayı telefon yatakta içe doğru gömülmüş ve çıt diye bir ses duyulmuş. Bir bakılmış ki telefonda bir şey yok..

GELİŞME
    Olaylar sonrası telefonun sahibi(ben) gülerek yataktan kalkıp, cihazı kutusuna koyup ertesi gün Samsung Yetkili servisini arayarak, cihazın garanti dışı kaldığını kabul ederek para karşılığı ekranı yaptırmaya karar verdim. Küçük bir muhabbet sonrası telefonda kullanılan dış camın Gorilla Glass olup olmadığının tartışmasına girdim yetkili servisdekilerle..

Üründe Gorilla Glass var mı yok mu? Asıl soru bu, ürünü almaya çalıştığınızda herkes size

Amerika ve Güney Kore kendi ülkenizin servisi ile görüşün, ürünler bölgelere göre farklılık gösterebilir der..

Bir kazadan dolayı Samsung Türkiye'nin ne kadar amatör olduğunu görebilmek, bu anlattıklarıma inanmıyorsan da bana mail adresini vermektir..

Hem twitterdan hemde Mail atarak iletişime geçtim.Bakalım cevapları ne olacak.

Not:Bu arada Türkiyede hiç bir yerde gorilla glass'lı diye satıldığını duymadım.

• quote:

quote:

quote:

buyur;

GİRİŞ

GELİŞME

Not:Bu arada Türkiyede hiç bir yerde gorilla glass'lı diye satıldığını duymadım.

arkadaşın sorunu zaten gorilla glassla alakasız bir şeymiş boşuna konuşmuşuz :D ben üşendim sadece ilk yazdığını okumuştum. gorilla glass zaten esnek olduğu için darbelere dayanıyor. corning sitesinde vidolar var onları inceleyin isterseniz.çindeki amoled çatlamış... samsung servisinin cahilliği gorilla glass değil demesi. tabi konuyu uzatmak istememeiş ya da sizin ya bu ürün gorilla glass böyle bir şey olmaması lazım diye olay çıkartacağınızı da düşünmüş olabilir. halbuki kırılan amoled zaten gorilla glassın yapacağı bir şey yok :D verdiğim linklere bakın orada bütün gorilla glass ürünleri göreceksiniz detaylı bilgi de var. avrupada satılan telefonlar ile türkiyede satılan telefonların aynı olduğunu biliyoruz zaten. inanmıyorsanız model no korşılaştırın(aynı şey samsung servis için de geçerli). samsung ürünlerini severim servisinde de bana sorun çıkarmadılar şimdilik inşallah da çıkarmazlar geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

quote:

quote:

quote:

buyur;

GİRİŞ

GELİŞME

arkadaşın sorunu zaten gorilla glassla alakasız bir şeymiş boşuna konuşmuşuz :D ben üşendim sadece ilk yazdığını okumuştum. gorilla glass zaten esnek olduğu için darbelere dayanıyor. corning sitesinde vidolar var onları inceleyin isterseniz.çindeki amoled çatlamış... samsung servisinin cahilliği gorilla glass değil demesi. tabi konuyu uzatmak istememeiş ya da sizin ya bu ürün gorilla glass böyle bir şey olmaması lazım diye olay çıkartacağınızı da düşünmüş olabilir. halbuki kırılan amoled zaten gorilla glassın yapacağı bir şey yok :D verdiğim linklere bakın orada bütün gorilla glass ürünleri göreceksiniz detaylı bilgi de var. avrupada satılan telefonlar ile türkiyede satılan telefonların aynı olduğunu biliyoruz zaten. inanmıyorsanız model no korşılaştırın(aynı şey samsung servis için de geçerli). samsung ürünlerini severim servisinde de bana sorun çıkarmadılar şimdilik inşallah da çıkarmazlar geçmiş olsun...

Amoled ekranın kırılması imkansız.

Arkadaş bir Corning Glass diyor,bir Amoled ekran kırıldı diyor
    Corning Glass'ın kırılması zor,Amoled'in kırılması imkansızdır neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Ocak 2012; 10:55:42 >

• quote:

olmayan bir ürün hakkında yorum da yapmışsın tam olmuş.
    corning glass diye bir ürün yok. corning inc. firmasının ürettiği gorilla glass var.
    http://www.corning.com/displaytechnologies/en/index.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 23 Ocak 2012; 11:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

corning glass diye bir ürün yok. corning inc. firmasının ürettiği gorilla glass var.

corning gorilla glasstan bahsediyoruz şurada arkadaş gorilla yazmayı unutmuş yukarıda da link vermişim sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmak komik =)

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 23 Ocak 2012; 11:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Detaya takılma,büyük resmi gör.

• quote:

servisteki yetkili kişi samsung galaxy s2 camı için akrilik cam ifadesini bir kaç kere kullandı.... gorilla glass olmadığını ise üstüne basa basa ifade etti...
    yani ne gorilla glass ne de corning glass kullanılmamış galaxy s2'de, akrilik cam kullanılmış....
    büyük olasılıkla akrilik cam gorilla glass'dan çok çok daha ucuzdur ve bizlere ucuz yollu akrilik camı uygun görmüşler...
    hani derler ya herkese kavun bize kelek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2012; 12:16:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Demek ki bu telefonun başına gelenler s2 nin başına gelse kimbilir neler olurdu ekranına

izlemeye yürek dayanmaz be

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.