Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aircon

Arkadaşlar telefon alıyorsunuz. Zırhlı araba değil. Elmas cam bile olsa kullanmasını bilmeyen camı çizer. N95 kullandım 2 sene camında çizik olmadı.
    Cam çizilme kaygısı taşıyorsanız dokunmatik telefon almayın. Özellik olarak bakıyorsanız android olarak Samsung galaxy piyasanın en iyisi.

Hiç yazılanları okudunuz mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

Arkadaşlar telefon alıyorsunuz. Zırhlı araba değil. Elmas cam bile olsa kullanmasını bilmeyen camı çizer. N95 kullandım 2 sene camında çizik olmadı.
    Cam çizilme kaygısı taşıyorsanız dokunmatik telefon almayın. Özellik olarak bakıyorsanız android olarak Samsung galaxy piyasanın en iyisi.

zaten arkadaşın takıldığı konu bu değil yani kırılmaz kırılır yada çizilmez çizilir konusu değil. bakın biz bir otomotiv firmasının bayiliğini yapıyoruz. bizim sattığımız ürünler 1000 2000 tl lik değil 30.000 40.000 150.000 tl lik ürünler ve bunlarda insan hayatını ilgilendiren bir yönde var. ancak bu olay klasik pazarlama hilelerinden biridir. reklamda ya da katalog ve ya broşürde olupda araçta olmayan çok donanım vardır. örneğin bir modelde reklamda sunroof dediğimiz açılır tavan özelliği led tipi ön farlar falan vardı reklamda bunlar özellikle gösterildi ancak satılan hiç bir araçta bunlar yoktu gelen müşteride bunları sorduğunda türkiyedeki ürünlerde bu donanım mevcut değil diyoruz geçiyoruz zaten bütün reklamlarda kataloglarda altta şu yazar 'buradaki donanım ve özellik bilgilerini değiştirme hakkı saklıdır' ayrıca her ülkeye ayrı donanımda ürün getirilebilir. bu tamamen distribütör ve üretici arasındaki bir anlaşmadır. şu da var samsung laptop umdan biliyorum samsung un türkiyedeki servisi çok kötü ki genel olarak türkiyede satış sonrası hizmetleri pek kaliteli değildir. çünkü bu ülkede amerikadaki gibi veya avrupadaki gibi yapılacak ufak bir hatadan ötürü firmanın başına dert olabiliecek müşteri sayısı çok az. yani hakkını arayan insan çok az. sonuç olarak türkiyeye gelen telefonlarda gorilla glass olmayabilir veya firma bu ekranlardan garanti sıkıntısı yaşamamak için adını direkt olarak gorilla glass diye belirtmeyebilir ya da ithalatçıdan ithalatçıya fark vardır biri gorilla glasslı diğeri gorillasız getirebilir cihazı ve ya servis çalışanları birşey bilmiyordur. sorunu yaşayan arkadaşa da şunu söylicem benimde laptop umda servis hiç bir şey yok demişti fakat benim hakklarımı bilmem ve aramam neticesinde garantisi bitmesine 6 ay kala pili ve harddiski değiştirdiler.

Dün akşam Samsung Amerika ile iletişime geçtim aynı durumu kendilerine aktardım.
    Samsung Türkiye hakkında konuştum bana direk dedikleri:
    Böyle bir durum olduğu için çok özür dileriz, yurt dışı servis ve ürünlerine müdahalemiz sınırlıdır, bu konu ile kendi ülkenizin servisi ile görüşün dediler.
    Zaten sorun orada dedim.
    Onlarında eli kolu bağlandı...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz, her türlü görmezden gelinebilirsiniz. Biraz can acıtmak lazım, üstüne düşmek bunalmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTry

quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

zaten arkadaşın takıldığı konu bu değil yani kırılmaz kırılır yada çizilmez çizilir konusu değil. bakın biz bir otomotiv firmasının bayiliğini yapıyoruz. bizim sattığımız ürünler 1000 2000 tl lik değil 30.000 40.000 150.000 tl lik ürünler ve bunlarda insan hayatını ilgilendiren bir yönde var. ancak bu olay klasik pazarlama hilelerinden biridir. reklamda ya da katalog ve ya broşürde olupda araçta olmayan çok donanım vardır. örneğin bir modelde reklamda sunroof dediğimiz açılır tavan özelliği led tipi ön farlar falan vardı reklamda bunlar özellikle gösterildi ancak satılan hiç bir araçta bunlar yoktu gelen müşteride bunları sorduğunda türkiyedeki ürünlerde bu donanım mevcut değil diyoruz geçiyoruz zaten bütün reklamlarda kataloglarda altta şu yazar 'buradaki donanım ve özellik bilgilerini değiştirme hakkı saklıdır' ayrıca her ülkeye ayrı donanımda ürün getirilebilir. bu tamamen distribütör ve üretici arasındaki bir anlaşmadır. şu da var samsung laptop umdan biliyorum samsung un türkiyedeki servisi çok kötü ki genel olarak türkiyede satış sonrası hizmetleri pek kaliteli değildir. çünkü bu ülkede amerikadaki gibi veya avrupadaki gibi yapılacak ufak bir hatadan ötürü firmanın başına dert olabiliecek müşteri sayısı çok az. yani hakkını arayan insan çok az. sonuç olarak türkiyeye gelen telefonlarda gorilla glass olmayabilir veya firma bu ekranlardan garanti sıkıntısı yaşamamak için adını direkt olarak gorilla glass diye belirtmeyebilir ya da ithalatçıdan ithalatçıya fark vardır biri gorilla glasslı diğeri gorillasız getirebilir cihazı ve ya servis çalışanları birşey bilmiyordur. sorunu yaşayan arkadaşa da şunu söylicem benimde laptop umda servis hiç bir şey yok demişti fakat benim hakklarımı bilmem ve aramam neticesinde garantisi bitmesine 6 ay kala pili ve harddiski değiştirdiler.

Dün akşam Samsung Amerika ile iletişime geçtim aynı durumu kendilerine aktardım.
    Samsung Türkiye hakkında konuştum bana direk dedikleri:
    Böyle bir durum olduğu için çok özür dileriz, yurt dışı servis ve ürünlerine müdahalemiz sınırlıdır, bu konu ile kendi ülkenizin servisi ile görüşün dediler.
    Zaten sorun orada dedim.
    Onlarında eli kolu bağlandı...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz, her türlü görmezden gelinebilirsiniz. Biraz can acıtmak lazım, üstüne düşmek bunalmamak lazım.

Samsung tr neyse abd de aynı yani bu konuda bir yetkileri yok bu konuda tek yetkili genel merkez ki buda koredir. eğer yapabilirsen koredeki merkeze mail atma yolunu bul. yani bundan bir kazancın olmayabilir ancak bu yapılanın bir şekilde biri tarafından duyrulması gerekli. belki koreden bu konuya bir müdahale gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Beni anlamadınız sanırım : ) Ben de bunların farkındayım aynı cep telefonunu kullanıyorum. Ekran çizilmiyor kolay kırılmıyor. Ancak kullanılan camı Samsung Gorilla Glass olarak kabul etmiyor.

Bana Atılan 2 adet Mail,

Sayın Tansel G....,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Ülkemizde satışa sunulan cihazlarımızda Gorilla Glass (Çizilmez Cam) özelliği bulunmamaktadır.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri

--------------------------------------------------------

Sayın Tansel Gölbaşı,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I9100 model cihazınızda Gorilla Glass (Çizilmez Cam) özelliği bulunmamaktadır.

Cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics, Genpa tarafından getirilmektedirve 2 yıl garanti kapsamındadır. Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi belirtmek isteriz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Müşteri Hizmetleri

Bu mailleri (özellikle parentez içinde Çizilmez Cam yazmışsa) hangi, teknolojiden bi haber Samsung yetkilisi yazmışsa firmada çok fazla yaşayamaz.

Bir defa Gorilla Glass yazıldığı gibi çizilmez cam değildir. İngilizce kendilerini ifade ettikleri yazıları sitesinden okursanız anahtar kelime Demage Resistance (Hasara Karşı Dayanıklı) tır, çizilmeye düşmeye vb şeylere dayanma gücünden bahsedilir. Unscratchable (Çizilmez) kelimesi asla geçmez.

http://www.corninggorillaglass.com/characteristics

Bu mailler ya Fake yada Samsung çok amatör kişilerle çalışıyor. Asıl mesele S2 de Gorilla Glass olup olmaması değil budur bence. Ayrıca Samsungun Türkiye vb ülkelere özel Gorilla Glass olmayan bir model üreteceği mantık sınırlarının ötesinde bir durum.

Kolay Gelsin

Çizilmez cam yazılmasına karşı çıkmışsınız ama imzanızda Gorilla Glass çizilmez cam yazıyor.

O zaman değiştirirseniz kendinizle ters düşmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

quote:

Beni anlamadınız sanırım : ) Ben de bunların farkındayım aynı cep telefonunu kullanıyorum. Ekran çizilmiyor kolay kırılmıyor. Ancak kullanılan camı Samsung Gorilla Glass olarak kabul etmiyor.

Bana Atılan 2 adet Mail,

Sayın Tansel G....,

Ülkemizde satışa sunulan cihazlarımızda Gorilla Glass (Çizilmez Cam) özelliği bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

Müşteri Hizmetleri

Sayın Tansel Gölbaşı,

GT-I9100 model cihazınızda Gorilla Glass (Çizilmez Cam) özelliği bulunmamaktadır.

Cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics, Genpa tarafından getirilmektedirve 2 yıl garanti kapsamındadır. Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi belirtmek isteriz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Müşteri Hizmetleri

Bu mailleri (özellikle parentez içinde Çizilmez Cam yazmışsa) hangi, teknolojiden bi haber Samsung yetkilisi yazmışsa firmada çok fazla yaşayamaz.

Bir defa Gorilla Glass yazıldığı gibi çizilmez cam değildir. İngilizce kendilerini ifade ettikleri yazıları sitesinden okursanız anahtar kelime Demage Resistance (Hasara Karşı Dayanıklı) tır, çizilmeye düşmeye vb şeylere dayanma gücünden bahsedilir. Unscratchable (Çizilmez) kelimesi asla geçmez.

Bu mailler ya Fake yada Samsung çok amatör kişilerle çalışıyor. Asıl mesele S2 de Gorilla Glass olup olmaması değil budur bence. Ayrıca Samsungun Türkiye vb ülkelere özel Gorilla Glass olmayan bir model üreteceği mantık sınırlarının ötesinde bir durum.

Kolay Gelsin

Çizilmez cam yazılmasına karşı çıkmışsınız ama imzanızda Gorilla Glass çizilmez cam yazıyor.

İmza tam olarak benim değil alıntı, ayrıca benim yazmam bir şeyi değiştirmez fakat Samsung un yazması büyük hatadır.

İşin özü gorilla glass çizilmez cam değildir, bunu bilmek kafidir.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

quote:

Bana Atılan 2 adet Mail,

Sayın Tansel G....,

Saygılarımızla

Müşteri Hizmetleri

Sayın Tansel Gölbaşı,

Saygılarımızla

Müşteri Hizmetleri

Kolay Gelsin

İmza tam olarak benim değil alıntı, ayrıca benim yazmam bir şeyi değiştirmez fakat Samsung un yazması büyük hatadır.

İşin özü gorilla glass çizilmez cam değildir, bunu bilmek kafidir.

Kolay gelsin

Tamam, teşekkür ederim.

• hocam zaten samsung Türkiye'de servisi en kötü markalar arasında....... elektronik eşya ve beyaz eşyada da durum aynı....
    samsung servisinden bir şey ümit etmeyin.... malı sattılar ya artık sizinle işleri bitti......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Ocak 2012; 19:40:02 >
  • Hocam Kore'yle iletişime geç derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Hocam Kore'yle iletişime geç derim

Siteleri çok karışık Url lere bakarak ve Google Translete kullanarak iletişim - mail sayfasını buldum bakalım ne olacak.
    Geri bildirimde bulunurlarsa buraya yazarım.
  • quote:

quote:

Siteleri çok karışık Url lere bakarak ve Google Translete kullanarak iletişim - mail sayfasını buldum bakalım ne olacak.

Google Translete 'le yollarsan seni Kore vatandaşı falan yaparlarbence ingilizce yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetilker

Buda ayrıca ek olsun, Gorilla glass kullanan tüm cihazların firmanın sitesinden listesi

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list

İyi günler dilerim.

Üreticinin sitesinde adının geçmesi bir şeyi değiştirmiyor. LG'de listede ama bizim cihazlarda da Gorilla Glass yok.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg

• quote:

quote:

quote:

Google Translete 'le yollarsan seni Kore vatandaşı falan yaparlarbence ingilizce yolla

Zaten İngilizce olarak iletişim kuruyorum.

Korece bilmediğim için internet sitelerinde iletişim bölümünü bulmak zor oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten İngilizce olarak iletişim kuruyorum.

Korece bilmediğim için internet sitelerinde iletişim bölümünü bulmak zor oldu.

tamam tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

Orijinalden alıntı: ismetilker

Buda ayrıca ek olsun, Gorilla glass kullanan tüm cihazların firmanın sitesinden listesi

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list

İyi günler dilerim.

Üreticinin sitesinde adının geçmesi bir şeyi değiştirmiyor. LG'de listede ama bizim cihazlarda da Gorilla Glass yok.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg

LG'nin bazı ürünlerinde özellikle not düşülmüş "USA ONLY" diye.

Ancak Samsungda öyle bir yazı göremedim açıkcası.

• eğer bu dediğiniz doğruysa ki aksini idda etmiyorum Samsung firmasının yaptığı resmen nitelikli dolandırıcılık. tüm incelemelerde her yerde bas bas Gorilla Glass diye yırtılınıcak ama sen bu ürünü Türkiye pazarına sokmadık diyeceksin böyle bir aymazlık, böyle bir pişkinlik, böyle bir utanmazlık olur mu ya?

madem gelmeyecek gor. gla. o zaman resmi sitene yazasın gorilla glass ekran mevcut değildir diye.
  • Samsungun global sitesine girildiğinde karşımıza direk Corning Gorilla Glass Yazısı çıkıyor zaten samsung neyin peşinde

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/
  • ben sgs2 alacaktım ama bu durumu çürenince beklemedeyim. alırmıyım almazmıyım şimdilik söylemesi zor ama samsung tr ye güvenim kalmadı. tam bir rezalet bu gördüğüm durum. global sitesinde gorilla glass diyecek tr deki sayfasında gorilla glasstan bahsetmeyecek. böyle apsürt ve abes bir durum olabilir mi ? şaşarak izliyorum durumu ve sadece yuh diyebiliyorum
  • Gorilla glas değil demelerinin tek nedeni garanti kapsamında değişim ya da ücretsiz değişim yapılması vb. durumlardan kendilerini korumaktır. Başka bir açıklaması olamaz bunun. Kaldı ki Türkiye'ye özel gorilla glass olmayan ekranlı ürün girmesine de imkan yok. Böyle bir durum varsa bunun da sitede belirtilmesi gerekir. Kaldı ki böyle bir durum varsa da fiyatın bu kadar uçuk olmaması gerekir.

Bu durumu açıklayacak tek yer Kore'dir. Oraya detayları ile bilegi vererek örnek sitelerin ekran görüntüleri de yollanarak bilgi alınması ve Türkiye'ye gorilla glass olmayan ürün gelmesi gibi bir durumun olup olmaması teyit edilmelidir. Ve zaten dikkate alırlarsa Samsung Türkiye ile irtibata geçeceklerdir. Umarım dikkate alır ve üstüne düşerler. Düşmezlerse onurlu ve gururlu bildiğim Kore imajı da yok olur :)

Son olarak DoSöDoKöKo gibi Samsung firmasına direk cephe almış hatta işi fanboy ya da Türkçesi ile firma yandaşlığına varacak şekilde ve özellikte olan arkadaşlarımızdan konuyu bulandırmamalarını ve işi başka bir yöne çekmeye çalışmamalarını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Gorilla glas değil demelerinin tek nedeni garanti kapsamında değişim ya da ücretsiz değişim yapılması vb. durumlardan kendilerini korumaktır. Başka bir açıklaması olamaz bunun. Kaldı ki Türkiye'ye özel gorilla glass olmayan ekranlı ürün girmesine de imkan yok. Böyle bir durum varsa bunun da sitede belirtilmesi gerekir. Kaldı ki böyle bir durum varsa da fiyatın bu kadar uçuk olmaması gerekir.

Bu durumu açıklayacak tek yer Kore'dir. Oraya detayları ile bilegi vererek örnek sitelerin ekran görüntüleri de yollanarak bilgi alınması ve Türkiye'ye gorilla glass olmayan ürün gelmesi gibi bir durumun olup olmaması teyit edilmelidir. Ve zaten dikkate alırlarsa Samsung Türkiye ile irtibata geçeceklerdir. Umarım dikkate alır ve üstüne düşerler. Düşmezlerse onurlu ve gururlu bildiğim Kore imajı da yok olur :)

Son olarak DoSöDoKöKo gibi Samsung firmasına direk cephe almış hatta işi fanboy ya da Türkçesi ile firma yandaşlığına varacak şekilde ve özellikte olan arkadaşlarımızdan konuyu bulandırmamalarını ve işi başka bir yöne çekmeye çalışmamalarını istiyorum.

+1

• kardeşim sen kendi hatandan dolayı telefonun ekranını çatlamışsın sonra da servise yıkmaya çalışmışsın,ne için bu olayı buraya taşıyorsun..Buradaki rezillik senin kendi hatan sonucu ekranı kırıpta,servise yıkmaya çalışman bence..Godzilla screen olsun olmasın telefon ekranı bu,kurşun geçirmez cam değilya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.