Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan81

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380262
    GT-I9100/M16 (GT-I9100LKATUR)
    GT-I9100G/M16 (GT-I9100LKGTUR)

Biz camı konuşuyoruz, meğersem adamlar komple içini değiştirmiş, aynı telefon diye satıyor,

vay anasını sayın seyirciler, diyeceğim ayıp olmazsa

yok artık almaktan vazgeçebilirim bunu duyduktan sora..
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380262
    GT-I9100/M16 (GT-I9100LKATUR)
    GT-I9100G/M16 (GT-I9100LKGTUR)

Biz camı konuşuyoruz, meğersem adamlar komple içini değiştirmiş, aynı telefon diye satıyor,

vay anasını sayın seyirciler, diyeceğim ayıp olmazsa

yok artık almaktan vazgeçebilirim bunu duyduktan sora..

ya arkadasim arastirmadan konusuyosunuz..i9100G modeli sadece arap ulkelerinde satilan modeldir.. ulkemizde ve avrupada i9100 modeli satilmaktadir..

• Arkadaşlar lütfen konu çerçevesinde kalalım. Hani çok yanlış anlamalar oluşmuş.
    Benden mi kaynaklandı anlayamadım ama sorunu önceki mesajlarda üstüne basarak belirttim.
  • Arkadaslar bugun gorilla glass olayi kafama takildi TELPA ve BASARI yi aradim..

Telpa ya gore gorilla glass s2 de yok BASARI ise kesinlikle s2 ler gorilla glass li dedi...

Ne is bende anlamadim...
  • gorillaglass'ın sitesinde s2'de var.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung

ayrıca şöyle bir ibare var "Look for Corning® Gorilla® Glass on the Samsung GALAXY SII."
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903
    Akrilik cam denilen şey pleksiglass dır son derece rahatlıkla çizilebilir, kolaylıkla ayırt edilebilir, Galaxy s2 de ki koruyucu cam herşey olabilir ama akrilik olamaz. Bu Samsung Türkiye çalışanlarını toptan kovmak lazım.
    Gorilla glass ne çizilmez ne de kırılmaz camdır, bir kullanıcı hatasını ne boyutlara getirmişler, baştan bu cam dediginiz özelliklerde değil, siz zorlamışsınız ve çarklaymışsınız deseler kimsenin söyleyeceği laf kalkmazdı.
    Kolay gelsin

arkadaşım ben samsung servisindeki bir yetkilinin bana söylediğini aktardım..... akrilik cam veya akrilik esaslı cam çizilmeye ve lekelenmeye karşı dayanıklı, esneyen-dayanıklı, solmayan ve hatta yeteri kadar saydam olabilen v.b. bir malzeme.... pleksiglass olarak bilinse de otomotiv sektöründe farklı türevlerde ve farklı isimlerde de kullanılıyor.... benim bahsettiğim ana konu galaxy s2'de gorilla glass denen cam türü kullanılmamış olduğu, akrilik cam veya akrilik esaslı bir cam kullanılmış olduğudur...

ben de bir galaxy s2 sahibiyim ve telefonumu pantalon ve mont cebinde herhangi bir koruma olmaksızın taşımaktayım... açıkçası galaxy s2'yi alırken camı gorilla glass diye biliyordum.... ancak kullandıkça cam yüzeyinde ince kılcak çizikler oluştu... galaxy s2'den önce aldığım iphone 4 ile karşılaştırdığımda iphone'da bu kadar çok çizik yoktu...-ki her iki telefonu aynı derecede kullanıyorum, iphone özel telefonum, galaxy s2 şirket telefonudur......gorilla glass'ın çok dayanıklı çizilmez bir cam olduğunu duyduğum ve okuduğum için bu şekilde çizikler olmasını garipsemiştim ancak üzerinde çok fazla durduğumu söyleyemem, bu durumu kabüllenip hayatıma devam ettim

taaki bu forumda bu başlığı görene kadar.... o zaman dankkkk etti .... ben gorilla glass cam var diye düşünüyordum ve oluşan kılcal çiziklere şaşırıyordum ve kafamı kurcalıyordu ..... haaa demekki gorilla glass yokmuş dedim... ama asla bundan ötürü aşırı kızmış filan değilim, çünkü bana satıcı veya Türkiye samsung veya içinden çıkan kılavuz veya broşürlerinde galaxy s2'de gorilla glass var dememişlerdi...-ki, bunu araştırdım..... ancak internet üzerinde bulabildiğim yabancı kaynaklı incelemelerin veya haberlerin çoğunda galaxy s2'de gorilla glass cam olduğu belirtiliyordu... servislerindeki birkaç yetkili ile bir kaç kere konuştuktan sonra (şirket telefonları hep samsung olduğundan ve çok sayıda -100den fazla- samsung telefon kullandığımızdan hatırı sayılır müşterileriyiz) galaxy s2'de gorilla glass cam olmadığı kesinleşti.... benim anlam veremediğim kılcal çizikler de aydınlanmış oldu....

açıkçası burada kızdığım konu şu dur..... çok eskiden çocukluğumda yurtdışında klimalı satılan arabalar Türkiye'ye klimasız ithal edilirdi, şimdi ise yurtdışında navigasyonlu satılanlar Türkiye'ye navigasyonsuz ithal ediliyor, amerika ve kore gibi ülkelerde gorilla glass'lı galaxy s2'ler Türkiye'ye başka daha ucuz bir cam ile ithal ediliyor.... peki hangi akla hizmeten bu şekilde bize sunuluyor bu ürünler?.... bize layık görülmüyormu?.... veya daha ucuza geldiğinden mı? HAYIR çünkü biz o halleri ile bile bu ürünlere yurtdışındakilerinden daha fazla para ödüyoruz... amaç bize yani Türk tüketicilere bu ürünleri daha ucuz satmak değil.... ithalat mevzuatı yüzünde mı? HAYIR o konuda da bir engel bir sıkıntı yok... lafı fazla uzatmayalım... ama asıl neden ithalatçı veya temsilci firmanın cebini biz Türk tüketiciler vasıtası ile daha fazla doldurma isteğidir.... yani biz enayiyiz ya, çünkü daha düşük özelliklerdeki ürüne dünyanın diğer tarafındaki daha üst özellikli olanlardan daha fazla para harcıyoruz, hemde ortalama gelir düzeyimiz onlardan daha düşük olmasına rağmen..... ya da bu firmalar çok uyanık ve ceplerini daha çok doldurma peşinde.... cevap aslında HER İKİSİ..... kısaca ekonomik, kültür ve eğitim düzeyi düşük olanları sömürme düzeni basit ifadesi yine karşımıza çıkıyor.... benim kızdığım ve karşı çıktığım budur.... elbette anlayabilene.....

bu konuda yazacağım son mesaj olmaını arzu ediyorum....

• oldukca aciklayici ve mantikli bir yazi olmus,
  • Arayacak olanlar;
    444 77 11 numarasından Samsung Türkiyeye ulaşabilirler.Arayan bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • geçmiş olsun dostum..
  • arkadaşlar telefonun kabına bakın gorilla glass yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

arkadaşlar telefonun kabına bakın gorilla glass yazıyor mu?

kabında gorilla glass yazıyor mu bilmiyorum ama telefonda kullanılan entegrelerinde numaralarını yazmadığına eminim.

o zaman sana bir soruda ben sorayım kabında gorilla glass yazmıyorsa neden incelemelerin çoğunda gorilla glass olduğu üzerine basa basa belirtiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

arkadaşlar telefonun kabına bakın gorilla glass yazıyor mu?

kabında gorilla glass yazıyor mu bilmiyorum ama telefonda kullanılan entegrelerinde numaralarını yazmadığına eminim.

o zaman sana bir soruda ben sorayım kabında gorilla glass yazmıyorsa neden incelemelerin çoğunda gorilla glass olduğu üzerine basa basa belirtiliyor ?

incelemelerdeki modellerden satılan modeller farklı olablir. mesela kardeşiminki 9100t(hong kong'tan alınma) onda gorilla glass yok . ekranda ufak çizikler var. ama benimki bimeksten alınma. kabında da yazıyor gorilla glass diye.
  • Samsung Gorilla Glass olduğunu söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Samsung Gorilla Glass olduğunu söyledi.

hadi bakalım al buradan yak ne olacak şimdi durum. bir arkadaşa gorilla glass olduğunu söylemedik diyor şimdide başka bir arkadaşa gorilla glass diyor.konu bence sürüncemede kaldı. samsung türkiyenin bu durum hakkında bir çaıklama yapmasını umarım şahsen
  • Durumu özetlemek gerekirse: Trajikomik.
  • sordum verdikelri cevap :
    Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Ülkemizde satılan GT-I9100 model cihazlarımızda Gorilla Glass özelliği bulunmamaktadır. Ülkemizde
    satılan cihazlarımızda Super Amoled Plus özelliği bulunmaktadır. Detaylı bilgi için Samsung Çağrı
    Merkezi ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Türkiye
    Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

tam olarak ne olduğunu bildiklerini zannetmiyorum gorilla class ın bu çalışanların kesinlikle bir garantiden yırtma çabası bizim Türk distribitörlerin gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatab

sordum verdikelri cevap :
    Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Ülkemizde satılan GT-I9100 model cihazlarımızda Gorilla Glass özelliği bulunmamaktadır. Ülkemizde
    satılan cihazlarımızda Super Amoled Plus özelliği bulunmaktadır. Detaylı bilgi için Samsung Çağrı

Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

tam olarak ne olduğunu bildiklerini zannetmiyorum gorilla class ın bu çalışanların kesinlikle bir garantiden yırtma çabası bizim Türk distribitörlerin gibime geliyor.

Gorill glass degil super amoledmis arkadaslar konu kilit!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: karatab

sordum verdikelri cevap :

Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

Gorill glass degil super amoledmis arkadaslar konu kilit!

aynen samsung ta eş dost yeğen kadrolaşmasına gitmiş resmen ben ne diyorum bunlar ne diyor hiç birşeyden haberleri yok :D
    şahsi fikrim yurt dışı alan bir kullanıcıyla ekranımı karşılaştırmak
    en doğru sonucu vericek olay bu en kısa sürede yapıp fark varmı buraya yazıcam...

• Adamların bir şeyden haberi yok biz içinde kullanılan lcd den değil lcd üzerinde ki dokunmatik kısımın gorilla glass olup olmadığından bahsediyoruz. Önceki yorumlarda arkadaşın biride samoled ekran kırılmaz demiş bide video vermiş ama okumamış ki videounun başlığını! Video başlığında Aynen şu yazıyor SAMSUNG Flexible AMOLED Display yazıyor. Yani samoled farklı flexible amoled farklı.

Konuya dönecek olursak Galaxy SII alama arifesindeyken bu konuyu ve samsung yetkili servislerinin verdikleri cevabları görünce insan tereddüt etmiyor değil hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Adamların bir şeyden haberi yok biz içinde kullanılan lcd den değil lcd üzerinde ki dokunmatik kısımın gorilla glass olup olmadığından bahsediyoruz. Önceki yorumlarda arkadaşın biride samoled ekran kırılmaz demiş bide video vermiş ama okumamış ki videounun başlığını! Video başlığında Aynen şu yazıyor SAMSUNG Flexible AMOLED Display yazıyor. Yani samoled farklı flexible amoled farklı.

Konuya dönecek olursak Galaxy SII alama arifesindeyken bu konuyu ve samsung yetkili servislerinin verdikleri cevabları görünce insan tereddüt etmiyor değil hani.

rahat ol kardeşim , gönül rahatlığıyla alabilirsin çok telefon değiştridim kesinlikle en memnun kaldığım cihaz bu ekranı da kesinlikle çok sağlam ben bir ay korumasız kullandım çizik falan oluşmadı g.class diyede çok üstüne düşmedim sgp kılıf aldım birtane içinden bir koruyucu çıktı taktım bende boşa gitmesin diye bozarsa görüntüyü atarım dedim 6 ay geçti taş gibi koruyucu belli bile olmuyor.
    Servis konusuna gelince bir dönem omnia kullanmıştım ekranı bozuldu üsküdarda ki cadde üstü servise götürdüm verdim dediler ekran koreden gelecek elimizde yok gözümün önünde sipariş çektiler , nasıl oldu bilmiyorum ama 3. günde telefonu onardılar ekranı değiştirdiler sıfır gibi oldu bir sıkıntı yaşamadım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.