Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kere Gorilla Glass hiç kırılmaz ya da hi çizilmez bir cam değildir.. sadece ÇOk zor çizilen ve kırılan bir camdır.
    S2 lerin hepsinde gorilla glass vardır bunu TR ürünlerinde gorilla koymayalım farklı satalı mdiye birşey olurm usizce ? hangi akıl mantık bunu normal sayabilir ?! belliki işin aslı firma bu durumdan kurutlamk için gorilla glass yok demiş hatta parantez içinde çzilmez cam demişler güldüm ne alakysa hiç bir bilgileri yok bunların demekki.
    tamam konuyu açan arkadaşın başına çok talihsiz bir olay gelmiş, hafif darbede cam çatlamış.. olabilri 1000 de 1 dediğim gibi kırılmaz bir cam deği lzor kırlır ama sende kolay kırılmış şans işi işte olabiliyor 1000de1 bile olsa.

ben normal kullanıyorum telefonumu kota sürütünüyor masaya koyuroum tırnaklarkla oyun oynuyorum ne kamera camında nede ekran camında tek bir micro çizik bile yok(maşallah) başka piyasadak idiğer capasitive telefonlar 0olsa ör: nokia 2-3 dokunmada çizilecek.

konuyla ilgili değil ama iphone 4 ler de gorilla yok ama apple ın kendince kullandığı çiizlmez camı var kullanda çoğu kişi memnun tabii düşünce tuz buz oluyor orası ayrı.

uzun lafın kısası, telefonunuzu iyi temiz kullanın, gorilla glass da vardır merak etmeyin(i9100 de kesinlikle var), kılıf mılıf ya da cam koruma kullanrakta telefonu yıpratmayın (orijinal değilse hele hele hiç kullanmyın çizer çünkü baya) hem o cama dokunmanın verdiği hissi ben şu ana kadar hiç bir yerde yaşamamıştım çok kaliteli pürüzsüz simsiyah gözüken camı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Şubat 2012; 19:51:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Google'a samsung galaxy s2 yazıp aratırsanız çıkan ilk sitede gg olduğu yazıyor ki bu samsung resmi sayfası. Sadece tr modellerinde yok.

Türkiye modeli diye bir şey yok i9100 avrupa için üretilmiş bir modeldir. Türkiye de Avrupayla aynı modeli kullanmaktadır.

Kullandığımız i9100 de kesinlikle gorilla glass ekran vardır ama Türkiye'deki teknik servis bu camın maliyeti çok olduğu için garanti kapsamına almamak adına yok diyor büyük ihtimal.

Hacı bilemem ben o kadarını, en yetkili adamlar yok diyor diye öyle dedim.
  • quote:

quote:

quote:

Google'a samsung galaxy s2 yazıp aratırsanız çıkan ilk sitede gg olduğu yazıyor ki bu samsung resmi sayfası. Sadece tr modellerinde yok.

Türkiye modeli diye bir şey yok i9100 avrupa için üretilmiş bir modeldir. Türkiye de Avrupayla aynı modeli kullanmaktadır.

Kullandığımız i9100 de kesinlikle gorilla glass ekran vardır ama Türkiye'deki teknik servis bu camın maliyeti çok olduğu için garanti kapsamına almamak adına yok diyor büyük ihtimal.

Adamlar garanti işinden yırtmak için yok diyor. Böyle bir saçmalık yok. Cam ile ilgili bir sorunda garantiye alınmıyor ve 500tl civarı bir rakam ödemek zorunda kalıyorsunuz.

• Yalnız bir daha Samsung kullanır mıyım emin değilim. Koskoca firmanın yaptığına bak. GG olsun-olmasın şu durum güven sarsıcı.
  • Size başımdan geçen bir olayı anlatayım.
    Yaklaşık 3 yıldır iphone kullanıyorum.
    3GS model telefonumu bir gün cebimden yere düşürdüm.. Ekranda hiçbirşey yoktu.
    Aradan 2 gün geçtikten sonra ekran yukardan aşağıya çatladı.
    Hatta forumda da ne yapmam gerektiği konusunda baslık açmıştım, arkadaşlardan biri durup dururken kırıldı yazıp yolla garantiye dedi.
    Genpa ya telefonu gönderdim iki gün evvel telefonu dusurdugumu yazmadım çünkü aradan 2 gün geçtikten sonra çatlama ihtimali ne kadar vardı? Kafa bulandırmak istemedim.
    Ve telefonun ekranı garantiden değişmişti.
    Gelde genpa dan uzaklaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

Size başımdan geçen bir olayı anlatayım.
    Yaklaşık 3 yıldır iphone kullanıyorum.
    3GS model telefonumu bir gün cebimden yere düşürdüm.. Ekranda hiçbirşey yoktu.
    Aradan 2 gün geçtikten sonra ekran yukardan aşağıya çatladı.
    Hatta forumda da ne yapmam gerektiği konusunda baslık açmıştım, arkadaşlardan biri durup dururken kırıldı yazıp yolla garantiye dedi.
    Genpa ya telefonu gönderdim iki gün evvel telefonu dusurdugumu yazmadım çünkü aradan 2 gün geçtikten sonra çatlama ihtimali ne kadar vardı? Kafa bulandırmak istemedim.
    Ve telefonun ekranı garantiden değişmişti.
    Gelde genpa dan uzaklaş..

gelde bunun üzerine Samsung Tr'ye güven mümkün mü ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar garanti işinden yırtmak için yok diyor. Böyle bir saçmalık yok. Cam ile ilgili bir sorunda garantiye alınmıyor ve 500tl civarı bir rakam ödemek zorunda kalıyorsunuz.

benim ekran geçen hafta arızalı idi sorgusuz sualsiz 2 günde geri teslim ettiler cihazı ekran değişikliğinden sonra ayrıca piksel sorunlu cihazların da ekranlarını değiştiriyorlarmış, daha ne yapsınlar ? neye dayanarak böyle söylediniz anlamadım.

goril ekran olmadan goril ekran var diye bir inceleme yapılmış olsa internette bu firma onları mahkemeye verebilir oysa böyle bir durum yok. Samsung evet goril ekran var dese biliyor ki millet denemek için bıçakla ekrana dalacak çizildiğinde de servise gidip hani goril ekran vardı diyecek. bence en doğrusunu yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

benim ekran geçen hafta arızalı idi sorgusuz sualsiz 2 günde geri teslim ettiler cihazı ekran değişikliğinden sonra ayrıca piksel sorunlu cihazların da ekranlarını değiştiriyorlarmış, daha ne yapsınlar ? neye dayanarak böyle söylediniz anlamadım.

goril ekran olmadan goril ekran var diye bir inceleme yapılmış olsa internette bu firma onları mahkemeye verebilir oysa böyle bir durum yok. Samsung evet goril ekran var dese biliyor ki millet denemek için bıçakla ekrana dalacak çizildiğinde de servise gidip hani goril ekran vardı diyecek. bence en doğrusunu yapıyorlar.

Hocam arızadan ziyade üstündeki camın kırılma çizilme vs olursa değiştirmiyorlar. Bir çok arkadaş mevcut koruyucu 500 tl civarı apra ödeyip ekranlarını değiştiren.
    Gorilla glass ekran var cihazlarda ancak Türkiye'deki servisin bunu bilerek mi yoksa bilmediklerinden dolayı mı (çizilmez ekran demişler gorilla glass için) yaptıkları belirli olmadığı için öyle düşündüm.

• quote:

quote:

Hocam arızadan ziyade üstündeki camın kırılma çizilme vs olursa değiştirmiyorlar. Bir çok arkadaş mevcut koruyucu 500 tl civarı apra ödeyip ekranlarını değiştiren.
    Gorilla glass ekran var cihazlarda ancak Türkiye'deki servisin bunu bilerek mi yoksa bilmediklerinden dolayı mı (çizilmez ekran demişler gorilla glass için) yaptıkları belirli olmadığı için öyle düşündüm.

iyi de kırılma veya çizilme nedeniyle ekran değişimi yapmaya kalksalar o firma ne kadar ayakta kalabilir ki ? Benim anladığım kadarıyla firma oldukça dayanıklı bir ekran kullanıyor ve bunun ürkerek piyasaya tanıtımını yapıyor çünkü bunu ne kadar vurgulu belirtirse insanlar o kadar hoyratça kullanacak ve servisin yolunu tutacak.

Aslında pek iyi bir örnek değil ama bana kalırsa Mercedes alıp ön camı kırıldı bu aracı değiştirin demek gibi geliyor, pek iyi bir örnek değil dedim çünkü zaten en pahalı üç parçasından biri ekranı bu cihazın.

Ben bel kılıfı kullanıyorum telefon belimde duran bir aparatın içine kayarak oturuyor. Bir gün cüzdanımın zinciri telefon ile bu aparatın arasına girmiş farkında olmadan ben de itiyorum ki telefon otursun diye baya bir zorladım o sırada bir de başka işle meşgulüm kafa başka yerde. Neyse biraz sonra fark ettim, demek istediğim keskin kenarlı bir boyunluk veya zinciri masanın üstüne koyup telefonun ekranını üstüne basıp mantı hamuru yaparken merdane kullanır gibi ileri geri yapmakla eş değer bir test gerçekleştirdim. Ekranda sadece ufacık bir çizik vardı o da sadece çok iyi bakarsanız belli oluyordu. Ekranı kırmak veya çatlatmak için sivri bir yüzeyin orta kesimini ani bir basınç uygulaması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bana kalırsa ekranlar gorildir, zürafadır ne menemdir bilmem ama oldukça sağlam ama neye göre sağlam ne kadar sağlam test edin kendiniz görün. Kırıldığında da pamuk eller cebe.

• quote:

iyi de kırılma veya çizilme nedeniyle ekran değişimi yapmaya kalksalar o firma ne kadar ayakta kalabilir ki ? Benim anladığım kadarıyla firma oldukça dayanıklı bir ekran kullanıyor ve bunun ürkerek piyasaya tanıtımını yapıyor çünkü bunu ne kadar vurgulu belirtirse insanlar o kadar hoyratça kullanacak ve servisin yolunu tutacak.

Aslında pek iyi bir örnek değil ama bana kalırsa Mercedes alıp ön camı kırıldı bu aracı değiştirin demek gibi geliyor, pek iyi bir örnek değil dedim çünkü zaten en pahalı üç parçasından biri ekranı bu cihazın.

Ben bel kılıfı kullanıyorum telefon belimde duran bir aparatın içine kayarak oturuyor. Bir gün cüzdanımın zinciri telefon ile bu aparatın arasına girmiş farkında olmadan ben de itiyorum ki telefon otursun diye baya bir zorladım o sırada bir de başka işle meşgulüm kafa başka yerde. Neyse biraz sonra fark ettim, demek istediğim keskin kenarlı bir boyunluk veya zinciri masanın üstüne koyup telefonun ekranını üstüne basıp mantı hamuru yaparken merdane kullanır gibi ileri geri yapmakla eş değer bir test gerçekleştirdim. Ekranda sadece ufacık bir çizik vardı o da sadece çok iyi bakarsanız belli oluyordu. Ekranı kırmak veya çatlatmak için sivri bir yüzeyin orta kesimini ani bir basınç uygulaması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bana kalırsa ekranlar gorildir, zürafadır ne menemdir bilmem ama oldukça sağlam ama neye göre sağlam ne kadar sağlam test edin kendiniz görün. Kırıldığında da pamuk eller cebe.

Hocam zaten gorilla glass çizilmez kırılmaz ekran demek değil Türkiye'deki servis öyle biliyor belki de . Sadece normal telefon ekranlarına göre darbelere çizilmeye karşı daha dayanıklı bir cam. Sevisle görüşen arkadaşa gorilla glass ekran yok demelerinin sebebi ne olabilir başka aklıma gelmiyor.
    Ben de youtube da izlemiştim telefonun üzerine anahtarla baskı yapıyor çmeye çalışıyordu çizilmiyordu ekran. Benim de denemek aklıma gelmedi değil ama yemedi tabii

• oturup üç sayfa yazılanları okudum. tahminim ülkemize gelen s2'lerin bir kısmında gorilla glass var bir kısmında da başka bir cam kullanılmış. yani var yok diye kesin bir şey söylemek mümkün değil. samsung cihazlarda model aynı olsa bile kullanılan parçalarda zaman zaman farklılıklar olabiliyor. örneğin samsung'un lcd tv'lerinde model aynı olmasına rağmen bazen s_pva panel kullanılıyor bazen de auo panel. bakıyorsunuz aynı model iki tv fakat görüntüde farklılıklar var.
  • ben iki tip ekran olmasına ihtimal vermiyorum birincisi bu fiyasko olurdu hiçbir firma bunu göze alamaz. ben cihazımı Teknosa'dan aldım satarken adam bunda GG var dedi ve eliyle ekrana sıkı bir yumruk vurdu, insanlar bu cihazı GG var diye alıyorlar. ikincisi piyasada iki tip ekran olur da nasıl olur aylarca insanlar fark etmez hiç yan yana gelmedi mi yani bir spot S2 ile faturalı ? birçok kullanıcı cihazlarını karşılaştırıyor, hani az satmış bir cihaz olsa belki diycem ben sokağa çıkıyorum maşallah herkeste S2 var Iphone kadar çok değil ama oldukça fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

tekrar yazalım konuyu başlatan arkadaşın derdini,
    adam ne bu telefon kötüdür diyor ne de gorilla glass kötüdür diyor.

iddiası; samsung türkiye'nin türkiye'de satılan sgs 2'lerde gorilla glass'ın olmadığını söylemesidir.

genel kanı türkiye'de satılan sgs 2'lerin de gorilla glass'ın olduğu şeklinde.
    ancak durum bu şekilde değilmiş anlaşılan.
    not: bu kadar okuma ve anlama engelli olmayın.

gerçekten de samsung türkiye sgs 2 ürün sayfasında gorilla glass ile alakalı bir bilgi yok.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/GT-I9100LKATUR/index.idx?pagetype=prd_detail

sabahın 7 si ...gülmekten catladım :D ya adam derdini anlatamadı gitii:D daha 5 nci sayfadayım mesajları okuyorum , durup durup biri işte şöyle yazıyor ya " gorilla glass hic kırılmıcak diye birşey mi var,yok sen kırmışsın servise atıyorsun suçu vs."
    adam kendi kusuruyla kırdığını kabul ediyor zaten..
    arkadasın ne demek istediğini birinci mesajında anladım da geri kalanları komedi gibi okuyorum..arkadas baya sabırlı ama :D !!!!
    aloo biraz algılarınızı açın da okuyun..hadi eyv :) hey Allah'ım...

• Türkiyeye klimasız gelen araçlar gibi bu telefonunda gorilla glass olmama ihtimali olabilir.
    Ama bu çok saçma bir olay. Sonuçta bu teknolojik bir alet ve listede adı var.
  • Mesajımı değiştiremediğim için üst üste 2. mesajı atmak durumunda kalıyorum.

Abimin galaxy s2 telefonun kutusuna baktım Gorilla Glass ile alakalı bir ibare yok.
  • Resmi sitede yazan yazı ne ozaman ? Tıklayınca direk GG nin sitesine geçip camın özelliklerini anlatıyor. Bu teknik servis neyin peşinde. Aklı başında birisi Mahkemeye yada Tüketici haklarına başvursa yaptıkları üçkağıtı yüzlerine vursa çokgüzel olur.

Eğer Türkiye'ye GG siz model yolluyorlarsa iş gerçekten büyür. Ozaman denizaşırı ülkelere bilgi vermemeyi görürüz.

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık )

http://e1202.hizliresim.com/u/6/2guw8.png

• quote:

ben iki tip ekran olmasına ihtimal vermiyorum birincisi bu fiyasko olurdu hiçbir firma bunu göze alamaz. ben cihazımı Teknosa'dan aldım satarken adam bunda GG var dedi ve eliyle ekrana sıkı bir yumruk vurdu, insanlar bu cihazı GG var diye alıyorlar. ikincisi piyasada iki tip ekran olur da nasıl olur aylarca insanlar fark etmez hiç yan yana gelmedi mi yani bir spot S2 ile faturalı ? birçok kullanıcı cihazlarını karşılaştırıyor, hani az satmış bir cihaz olsa belki diycem ben sokağa çıkıyorum maşallah herkeste S2 var Iphone kadar çok değil ama oldukça fazla.

Ben de teknosadan aldım.Aldığım eleman da SG2 kullanıyordu.Arka kapağı resmen büküp cebindeki anahtarlığı telefonunun ekranına sürtmüştü ve ışığa tuttuğumuzda hiçbirşey olmamıştı.Dedim bende bir deneyebilir miyim kardeş dedim Baş parmağımın tırnağı ile yukarı aşşağı bastırıp sürttüm ve hiçbirşey olmadı.Bu cihaz gg ekran ama samsung kırılmaz ekran demedi.Sadece pekçok telefona göre daha dayanıklı daha bir çizilmez bir sistemle üretilmiş bu ekran.Şimdi bir iphone bir se telleri ve nokialar çok çabuk çiziliyorlar ama bu cihaz çizilmiyor işte.
    İnsanlar telefonlarını hor kullanıp kalkıp da bağıra bağıra '' YOK EFENDİM SAMSUNG DEDİ KIRILMAZ CAM ÇİZİLMEZ CAM DA BİLMEM NE DE'' diye bağırıp duruyorlar.Yahu ben gorilla glas camlı n8 kullandım ekran koruyucusu ile.Koruyucuyu çıkarırken tırnağımda çizilmişti.Demekki gg çizilmez diye birşey yok ama diğer tellere göre darbelere çizilmelere daha dayanıklı bu telefon.Belli ki gg camların da kademe kademe dayanıklısı daha az dayanıklıları var.Koskoca ülkeme mi sırf bir telefonun ggsiz versiyonunu getirecekler? Yalandır iftiradır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husock

iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube

buna bir bakın derim

Türkiye modellerinde yok.

Yaw hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz şaşırtmayın insanları yahu. TÜRKİYE MODELLERİNDE GORILLA GLASS VAR. Gorilla Glassın sitesine de bakın, önemli telefon karşılaştırma sitelerine de bakın var diyor hepsi. İki tane daha ne iş yaptığını bilmeyen görevli yok dedi diye yok değil. Bizim S2lerimiz de diğer international GT-I9100 ler ile aynı. Hiçbir farkı yok. Aklima gelen diğer bir ihtimal de ekranın kırılmasını garanti kapsamına almak istememeleri.
  • samsung tr ye mail atmıştım gelen cevap aynen aşağıdadır. başka bir şey demeye gerek yok diye düşünüyorum.

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık )
  • maalesef bende samsung la konustum yok dediler ayrıca samsung un kendi sitesinde yurt dısı sitesinde gorilla glass yazıyor ama turkiye sitelerinde yazmıyor kandırıldık yine benim iinde samsung bitmiştir elimden geleni yapıcam butun arkadaslarıma söyleyceğim samsungun müşteri memnuniyetini iyice sıktılar gercekten hiç birşeyden anlamıyorlar ya da anlamamzlıktan geliyorlar garn<ati kapsamına sokmak istmeiyorlar :@
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.