Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

.
    .
    .

çok boş konuşuyorsun be kardeşim

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Şubat 2012; 2:21:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ?

kokusu çıktı...kokusu çıktı.... şimdide yangın cayır cayır yanıyor....forumdaki eski mesajlarda da var... bu nasıl gorilla glass diye.... önce araştırın sonra bugüne kadar kokusu çıkmadı diyin....

Haklısınız ipad'in gorilla glass'ı AK-47 ile ateş edildiğinde dahi kırılmazken S2 düştüğünde kırılıyor. Yeteri kadar araştırma yapmamışım

Forumlarda bu tip yaklaşıma hep bayılmışımdır, günlerce birşey tartışırsınız yazarsınız çizersiniz biri çıkar okumadan, araştırmadan yazmayın der

Konunun başlığı Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) iken bunu görmemişim, bilmiyormuşum gibi nasıl yazıyorsunuz anlamak imkansız. Biri çıkıp ben bu ekrandan memnun değilim kırıldı veya çizildi deyince bu o ekranın GG olmadığı anlamına mı gelir ? Zaten tartıştığımız şey bu !

Birileri çıkıyor otomatik silahla dahi GG kırılmaz diye iddia ediyor sırf makara olsun diye, başkaları da kurşun geçirmeyen bu cam nasıl olurda cebimde çizilir diyor.

Madem kokusu çıktı, yanıyor, çok şikayet var koysanıza 2 farklı görüntü kalitesine sahip galaxy S2. Bana iki farklı ekran var ve tam aynı kalitede görüntüyü yakalamayı başarmışlar derseniz çok daha ilginç mecralara kayacak bu konu.

Az önce yaptığın ve seni uyardıgim şeyi yineledin. Sanki ben o yazıyı görmemişim ve hatta onu yorumlamamışım gibi tekrar gündeme getiriyorsun dolayısıyla boş konuşsan da sen oluyorsun. üslubu bozdugun için bundan sonraki mesajlarına cevap vermeyeceğim.

• yalan bi haber şimdi 4447711 ile görüştüm gorilla glass olmuyan bi i9100 yok yer yüzünden test cihazları ile teyit edildi üretici kayıtları yoklandı böyle bi bilgi bile yok bilinçsiz müşteri temsilcilerinden kaynaklanıyor ayrıca galasy s2 çok tipi var i9100 olarak sorunuz...
  • Talep geldi yayınlıyorum

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık )
  • İkinize de inanmıyorum, neden inanayım ki üretici firmanın sözüne, ben görsel kanıt isterim.

Bıçakla çizin, kalaşnikofla ateş edin, TNT kalıbı bağlayın kanıtlayın sağlam olduğunu ama onda da bir sıkıntı olacaktır ya videodaki ile piyasada satılan aynı cihaz olmazsa ?
  • vatanda gg var deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

vatanda gg var deniyor

Ben aslında kim var, kim yok diye ilgilenmiyorum. İnsanların olduğunu kanıtlamak için böylesine gelişmiş bir cihazın üzerinde görsel şovlar yapmaları bir diğer grubunda vay be gerçekten sağlammış ama acaba bunun sınırı ne diye gaza getirmeleri çok hoşuma gidiyor.

Daha önce de dediğim gibi Teknosa'da satış sorumlusu elini yumruk yapıp ekrana indirdi, daha ne deyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: echo61

Samsung galaxy s 2'de gorilla glass vardır diyenler lütfen "gorilla glass olmaz olur mu yaaa" tavrını biraz geliştirip şu nedenle vardır diye bir açıklama yapsınlar. Benim telefonumda gorilla glass vardır, ben öyle hissediyorum diye bir açıklama bu forumun kalitesine uygun değil. Gorilla glass yoktur diyenler ki bunu derken kimse bu durumdan memnun değil samsung ve bu ürünü Türkiye'ye getiren firmalarla yazışmalarını dile getiriyorlar. Ayrıca kendim Gold, 2 farklı TİM, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da durumu sorduğumda ya gorilla glass'ın ne olduğunu bilmediklerini söylediler ya da gorilla yoktur zaten gorilla vardır deyip de satmıyoruz ki cevaplarını aldım. Forumlarda gorilla glass bulunan telefonların kutusunda bu özelliğin yazacağı da belirtilmiş. 2 mağazada kutu inceledim. Ne Corning gorilla glass yazısı ne de herhangi bir simge mevcut değil. Ayrıca böyle bir özelliğin olup da bunun gözümüze sokulmuyor olması yine dikkat edilmesi gereken bir durum. Umarım birisi çıkıp evet vardır, kanıtı da şudur der ve ben de yarın gidip bu telefondan alırım. Tabi elin ürettiği telefon için biz niye çırpınırız...bu da Türkiye'de tüketici olmanın bir cilvesi sanırım....

Sanırım uzun yazınca olay karışıyor.http://www.corninggorillaglass.com/ GG cam üreten firmanın web sitesinin ana sayfasında ilk çıkan telefon Galaxy S2. Şimdi bu noktada sulandırmak isteyenler peki Türkiye'ye ihraç edilenlerde var mı diye soruyor, yanıtı yine kısa tutayım Samsung Türkiye için farklı Almanya için veya İngiltere için farklı cihaz üretmiyor, ayrıca kutunun üzerinde hangi bölgeler için üretildiği yazıyor. Yani üretim bölgesi fark edebiliyor Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ( umarım bunun nedenini açıklamama gerek yoktur teknoloji ile ilgilenen herkesin bileceğini sanıyorum ) ama aynı coğrafi bölgedeki iki ülkeye farklı cihaz ( kutu içeriği ve yazılımsal farklılıklar ) üretilmiyor.

GG olmamasına rağmen corning firmasının web sitesinde varmış gibi reklam yapmasının ne gibi telif hakları sıkıntısı yaratacağını ve rekabete aykırı olacağını düşünebiliyormusunuz ?

hocam samsung un türkiye için farklı ingiltere için farklı almanya için farklı cihaz üretmediği bilgisine nereden ulaştın çok merak ediyorum.

ayrıca üretim bölgesi farklı olabilir diyorsun. o zaman farklı fabrikalarda üretilen telefonlarda kullanılan malzemelerin kalitesi hakkında detaylı bilgiye nereden ulaştın ? bu konularda detaylı bilgiye sahipmisin ? burada ben dahil bir çok kişi samsung türkiye ye mail yada telefonla ulaşıp gorilla glass olayını sordu. alınan cevap aynı i9100 modelinde gorilla glass yoktur diye belirttiler sürekli. şimdi kime inanacağız. samsung türkiyeden edindiğimiz bilgiye mi yoksa burada senin varsayımlar üzerine yazdıklarına mı ? belki varsayım yapmıyor olabilirsin ama o zamanda bunu kanıtlamalısın. yoksa araba alırken bile aynı marka ve model için bile motor seçenekleri oluyor. samsungda bunun gibi ürünlerini üretirken farklı kalitede malzeme kullanıyor olamaz mı ?

S2'nin kullanıcıları klübünde ekranım arızalanıp servise verdiğimde insanları cihazdan soğutuyorsun diyorlardı şimdi de sanki Samsung'un avukatı durumuna düştüm ama içim rahat sonuna kadar bu cihazda GG olduğunu söylerim benden ne beklendiğini bilmiyorum yani Samsung'un ihracat raporlarında bu cihazlar Türkiye'ye gidecek bunlara fason ekran taktık bunlar zaten teknolojiden anlamaz gibi bir ibare mi, yoksa 2 farklı ekran kalitesine sahip S2'nin yan yana fotoğraflarını mı ?

Birileri bana kutunun üstünde GG'li S2 içermektedir yazan bir paket göstersin ben size inanayım. Samsung Türkiye'nin GG vardır diyen iletilerini neden göz önünde bulundurmuyorsunuz da yoktur diyenleri esas alıyorsunuz ? Ben size yoktur yorumlarına neyin sebep olduğuna dair bir mazeret sunuyorum ve oldukça da makul bir sebep bu, serviste bir ekran değişiminin maliyeti 550 TL insanların GG var nasıl olsa kırılmıyormuş diye hoyratça kullanacakları sonra da hani kırılmaz cam vardı diyecekleri aşikar değil mi ? Kaç tane örnek mevcut buna.

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ? Bahsettiğimiz şey pil değil, plastik kasa değil ekranın kendisi. Ayrıca Samsung yedek parça olarak Türkiye'ye farklı başka ülkelere farklı ekran temin etmesi ne kadar mümkün ? Bir biz mi keşfettik bunu Samsung'un iletisinden sonra, ebay'da yüzlerce satıcı S2 ekranı satıyor neden hiçbirinde 2. kalite S2 ekranı bu, şu da 1. kalite diye bir tabir yok ?

bak hocam sana kısaca tr de satılan s2 lerde gorilla glass olduğunu kanıtla dedim sen yine varsayımlarda bulunarak mantık çerçevesinde yorumlar yaptın. soruya soruyla cevap vermeye çalışıyorsun. kısaca tekrar soruyorum. dünyada satılan bütün s2 lerde gorilla glass olduğunu yorum yaparak yada varsayımlarda bulunmadan kanıtla bana ? sen önce bunu kanıtlayabilirsen bende farklı ekranlar olabileceğini kanıtlamaya çalışacağım.

yazdığın yorumun 2. paragrafında sana göre mantıklı bir sebep olan ekranın değiştirilmesinin 550 tl civarında olacağı için samsung tr nin gg vardır diyemiyeceği varsayımında bulunuyorsun. bu benim için hala varsayım senin kafanda oluşan bir düşünce. mantıklı mı mantıklı ama dediğim gibi bu senin düşüncen. fakat samsung tr sattığı ürünün en önemli özelliklerini bilmeyen bir müşteri temsilcilerine sahipse kusura bakma bu s2 de gorilla glass olsa bile samsung tr nin ayıbıdır. forumda kaç kişi mail attı telefon etti hepsine gorilla glass yoktur dedikten sonra öyle bir çark etttiler ki şimdide gorilla glas vardır demeye başladılar. bu telefonun malzemeleri gün aşırı değişiyor mu da bu şekilde 180 derece döndüler. bu nasıl bir aymazlıktır biri bana açıklasın lütfen.

3. paragrafta benimki sadece malumun ilamı diyorsun fakat samsung tr kendi sitesinde ve müşteri temsilcilerinin verdiği yanıtlarda bile o malumu ilam edememiş sen etmişsin sana da helal olsun. samsung'un yedek parça temin ederken tr ye farklı başka ülkelere farklı yedek parça temin etmesinin ne kadar mümkün olduğunu sormuşsun. sen hala aynı şekilde mantık çerçevesinde düşünüyorsun fakat için içine maliyet muhasebesi girerse o yedek parçayı temin etmenin ne kadar kolay olabileceğine akıl sır erdiremezsin. yani istedikten sonra o şekilde de yedek parçayı çok kolay temin edebilirler. yapılamayacakmış gibi göstermeye çalışma burası Türkiye burada herşey mümkün. bilmem anlayabildin mi ?

bu son samsung tr den gelen maillerdeki s2 lerde gorilla glass vardır diye bahsetmeleri benim içime su serpmedi hala, cep telefonum artık sapıtmaya başladı ama samsung tr ye şuan için ikircikli hareketleri sebebiyle güvenim yok.

• Samsung'un S3 modelini piyasaya tanıtacağı ülkeye S2 modelini fason ekranla ihraç edebileceğinin düşünülmesi bile çok yanlış, bu ticari bir intihar olurdu. Samsung açık seçik Nexus modelinde GG kullanmayacağını duyurdu, şu ülkede olacak şunda olmayacak diye birşey söz konusu değil. Küresel bir dünyada yaşıyoruz, birçok insanın bir ayağı bir ülkede diğer ayağı başka bir ülkede ayrıca kişisel olarak iş, gezi amaçlı dolaşımın dışında internet ticareti de oldukça artış durumda. Durum böyle iken S2 her tanıtımında ( geçen ilkbaharda Samsung başkanı basın açıklamasında üründe GG kullanılacağını söyledihttp://www.corninggorillaglass.com/news/press-releases/samsung’s-premium-smartphone-galaxy-s-ii-features-corning®-gorilla®-glass ), her incelemesinde GG var denirken aksini düşünmek gereksiz.

• mantıklı olarak düşünüsek haklısın ama yaa mantıksız bir şekilde hareket ettilerse ki maillere verdikleri cevaplar ve sitelerinde gg den bahsetmemeleri samsung un koredeki merkezine atılan maile deniz aşırı ülkelerdeki ürünler hakkında bilgi vermemeleri vs insanın aklında soru işaretleri oluşturuyor. kaldı ki maliyet sebebiyle gg yoktur demeleri de işin danizkası. sitelerinde üründe gg olup çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. diye uyarabilirlerdi. zaten burada herkes kabul ediyor gg'ın kırılmaz yada çizilmez olmadığını fakat samsung tr sattığı ürünün arkasında duramıyor ve sattığı ürünün en önemli özelliğini bile bilmiyor işte bu işin daniskası
  • quote:

mantıklı olarak düşünüsek haklısın ama yaa mantıksız bir şekilde hareket ettilerse ki maillere verdikleri cevaplar ve sitelerinde gg den bahsetmemeleri samsung un koredeki merkezine atılan maile deniz aşırı ülkelerdeki ürünler hakkında bilgi vermemeleri vs insanın aklında soru işaretleri oluşturuyor. kaldı ki maliyet sebebiyle gg yoktur demeleri de işin danizkası. sitelerinde üründe gg olup çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. diye uyarabilirlerdi. zaten burada herkes kabul ediyor gg'ın kırılmaz yada çizilmez olmadığını fakat samsung tr sattığı ürünün arkasında duramıyor ve sattığı ürünün en önemli özelliğini bile bilmiyor işte bu işin daniskası

aynen bunu hala anlayamayan var
    bazı samsung fanları veya yetkili satıcıları bizim ürüne kötü dediğimizi düşünüp panikleyip yanlış anlamaya devam ediyorlar....
    ürün canavar gibi ona laf yok ama samsung türkiye müşteri hizmetleri ve destek servisi BERBAT... bir de bunu bir anlayabilseler

• quote:

quote:

quote:

Benim ısrarla olduğunu savunmamı varsayım diye niteleyebilirsiniz ama benim ki sadece malumun ilamı. Sizce 2 tip ekran olup ta bugüne kadar bunun kokusunun çıkmaması mümkün mü ?

kokusu çıktı...kokusu çıktı.... şimdide yangın cayır cayır yanıyor....forumdaki eski mesajlarda da var... bu nasıl gorilla glass diye.... önce araştırın sonra bugüne kadar kokusu çıkmadı diyin....

Haklısınız ipad'in gorilla glass'ı AK-47 ile ateş edildiğinde dahi kırılmazken S2 düştüğünde kırılıyor. Yeteri kadar araştırma yapmamışım

Forumlarda bu tip yaklaşıma hep bayılmışımdır, günlerce birşey tartışırsınız yazarsınız çizersiniz biri çıkar okumadan, araştırmadan yazmayın der

Konunun başlığı Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) iken bunu görmemişim, bilmiyormuşum gibi nasıl yazıyorsunuz anlamak imkansız. Biri çıkıp ben bu ekrandan memnun değilim kırıldı veya çizildi deyince bu o ekranın GG olmadığı anlamına mı gelir ? Zaten tartıştığımız şey bu !

Birileri çıkıyor otomatik silahla dahi GG kırılmaz diye iddia ediyor sırf makara olsun diye, başkaları da kurşun geçirmeyen bu cam nasıl olurda cebimde çizilir diyor.

Madem kokusu çıktı, yanıyor, çok şikayet var koysanıza 2 farklı görüntü kalitesine sahip galaxy S2. Bana iki farklı ekran var ve tam aynı kalitede görüntüyü yakalamayı başarmışlar derseniz çok daha ilginç mecralara kayacak bu konu.

Bu videonun gorilla glass ile alakası bile yok, ne alaka koydun?

• Bazı arkadaşlarımız sidik yarışındalar.
    Amerika dogosu iphone doyuruyor bunları sanki.
    200 dolar maliyetli telefonun 3 milyara satılması hoşlarına gidiyor.
    Ondan takmışlar Samsunga.
    Çatlayın hemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 16 Şubat 2012; 0:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Bazı arkadaşlarımız sidik yarışındalar.
    Amerika dogosu iphone doyuruyor bunları sanki.
    200 dolar maliyetli telefonun 3 milyara satılması hoşlarına gidiyor.
    Ondan takmışlar Samsunga.
    Çatlayın hemi.

Tüketici hakkınıza tecavüz ediyorlar sen kalkmış sidik düdükten bahsediyorsun arkadaşım haklarına tecavüz edilmesi hoşuna gidiyorsa zevk almaya bak o zaman ne diyeyim sana.
  • quote:

quote:

mantıklı olarak düşünüsek haklısın ama yaa mantıksız bir şekilde hareket ettilerse ki maillere verdikleri cevaplar ve sitelerinde gg den bahsetmemeleri samsung un koredeki merkezine atılan maile deniz aşırı ülkelerdeki ürünler hakkında bilgi vermemeleri vs insanın aklında soru işaretleri oluşturuyor. kaldı ki maliyet sebebiyle gg yoktur demeleri de işin danizkası. sitelerinde üründe gg olup çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. diye uyarabilirlerdi. zaten burada herkes kabul ediyor gg'ın kırılmaz yada çizilmez olmadığını fakat samsung tr sattığı ürünün arkasında duramıyor ve sattığı ürünün en önemli özelliğini bile bilmiyor işte bu işin daniskası

aynen bunu hala anlayamayan var
    bazı samsung fanları veya yetkili satıcıları bizim ürüne kötü dediğimizi düşünüp panikleyip yanlış anlamaya devam ediyorlar....
    ürün canavar gibi ona laf yok ama samsung türkiye müşteri hizmetleri ve destek servisi BERBAT... bir de bunu bir anlayabilseler

Samsung Türkiye'nin sayfasında dil seçeneği değiştir linkinden tüm ülkelerin sayfalarının linkinin bulunduğu bir sayfa var. Orada orta doğu, afrika amerika, avrupa vs. bölümlerinde 10 farklı ülkenin samsung s2 sayfasını inceledim. Hiçbirisinde gorilla glass ibaresi bulunmuyor. Samsung s 2 ve gorilla glass'ın yanyana geldiği tek yer corning firmasının sayfasında samsung galaxy s 2 linkinin üzerine gelip "learn more" dendiğinde açılan bir site var. Bu sayfayı ben direk olarak samsungun hiçbir sitesinde bulamadım. Çünkü sitenin adresine baktığınızda "samsung global/galaxy s2 mikrosite" ye benzer bir adres olduğunu göreceksiniz. Samsung Türkiye sayfasında gorilla glass özelliğinin yazmaması durumuna çok sinirlenen birisi olarak yukarıda bahsettiğim durum düşüncemi değiştirdi.

Alıntıyı içteki mesaja yapmak istemiştim. Yanlışlık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echo61 -- 16 Şubat 2012; 11:08:46 >

• Iphone'ların kutusunda veya web sitesinde bu cihazlar GG ile üretilmiştir diye bir ibare var mı ?
  • quote:

Iphone'ların kutusunda veya web sitesinde bu cihazlar GG ile üretilmiştir diye bir ibare var mı ?

iphonelarda GG yok dostum ama kendilerince çizilmez ekran diye satılıyorlar. kolay kırıldığı bir gerçek ama
  • quote:

Iphone'ların kutusunda veya web sitesinde bu cihazlar GG ile üretilmiştir diye bir ibare var mı ?

Yanlış anlamışsın sanırım. Iphone'u bilmem.... Ancak demek istediğim Türkiye sitesinde gorilla glass yazmıyor, o nedenle Türkiye'deki telefonlarda yoktur demek yanlış. Çünkü diğer ülkelerin sitelerinde de gorilla glass ibaresi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echo61

quote:

Yanlış anlamışsın sanırım. Iphone'u bilmem.... Ancak demek istediğim Türkiye sitesinde gorilla glass yazmıyor, o nedenle Türkiye'deki telefonlarda yoktur demek yanlış. Çünkü diğer ülkelerin sitelerinde de gorilla glass ibaresi yok.

Ben senin mesajına binaen sormadım bunu sadece merak ettim.
  • quote:

bu sorunun samsungla ne alakası var. biz samsung galaxy s2 de gorilla glass var mı yok mu şayet varsa yetkili servisler neden gorilla glass vardır diyemiyorlar üzerine konuşuyoruz. sen iphone da gg ile üretilmiştir diye bir ibare var mı diye garip bir soru sormuşsun bir mana veremedim bu soruna ?

emin değilim fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi iphone çizilmez olduğunu iddaa ettiği bir ekran kullanıyor ama yapılan deneylerde çizilmeyen cam çok kolay kırılıyor buda garip
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.