Şimdi Ara

Galaxy S 2 ( Rezillik ve Pişmanlık ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Qarizma

bende s2 alacaktım aylar önce samsung türkiyeyi aradım galaxy s2 nin ekranı nedir diye sordum s.amoled plus dedi adam gg var mı diye sordum o nedir dedi sonra yok dedi. kapattım teli almayı erteledim.biraz araştırdım ordan burdan bilmem o mail aldım yok diyor. o mail aldım var diyor. söylentiler var.birileride türkiyedeki s2 lerde gg yok demiş(mantıga bak sen)ama çok düşük olsada böyle birşeyin olma ihtimali var.neyse bugün aklıma geldi ben bu adama ekranı nedir diye sordum camı nedir diye sormadım dedim kendi kendime.neyse gene aradım.dedimki abi ekranı nedir s.amoled pulus dedi.peki ekranda kullanılan cam gorilla glass mı dedim evet dedi.şimdi özetle şimdi markanın suçu var mı yok peki kim suçlu '' biz ''neden peki.çünkü biz hakkımızı aramazsak kimse hakkımızı aramaz gerekli yerlere şikayet edicen böylelerini aslında. aynı yeri arıyorum 2 farklı adam çıkıyo ve 2sinin verdigi cevaplar farklı.sonuç: forumlarda biri var der biri yok der.BENCE S2 DE GORİLLA EKRAN VAR GEREKSE VİDEOLARLA GEREKSE KULLANICI YORUMLARINDA AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR.tabikide istisnalar olacak ama ''istisnalar kaideyi bozmaz''.o istisnalarda genellikler söyle olur.telefonun ekranı belirli bir noktadan darbe alırsa çok rahat kırılır ama genel olarak darbe alırsa zor kırılır.o kıranlar böyle kırmışlardır diye düşünüyorum.
    NOT=Egerki gerçektende türkiyeye gönderilen s2lerde gg yoksa ve biz bunları 2 katı fiyatına alıyorsak lanet olsun böyle adalete diyorum başkada bişey demiyorum.ayrıca s2 alacam yurdışından mı alsam türkiyedenmi.hem garanti en önemli parçayı yani ekranı kapsamıyormuş eee ne bokuna var o zaman şu garanti öff bee ne saçma düzen maalesef ülkemiz böyle.

garanti ekran kırılmasını kapsamıyor. benim galaxy tabımın ekranı garantiden değişti 5 kuruş para vermedim. aklınızda olsun =)

• quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

quote:

Orijinalden alıntı: By Qarizma

bende s2 alacaktım aylar önce samsung türkiyeyi aradım galaxy s2 nin ekranı nedir diye sordum s.amoled plus dedi adam gg var mı diye sordum o nedir dedi sonra yok dedi. kapattım teli almayı erteledim.biraz araştırdım ordan burdan bilmem o mail aldım yok diyor. o mail aldım var diyor. söylentiler var.birileride türkiyedeki s2 lerde gg yok demiş(mantıga bak sen)ama çok düşük olsada böyle birşeyin olma ihtimali var.neyse bugün aklıma geldi ben bu adama ekranı nedir diye sordum camı nedir diye sormadım dedim kendi kendime.neyse gene aradım.dedimki abi ekranı nedir s.amoled pulus dedi.peki ekranda kullanılan cam gorilla glass mı dedim evet dedi.şimdi özetle şimdi markanın suçu var mı yok peki kim suçlu '' biz ''neden peki.çünkü biz hakkımızı aramazsak kimse hakkımızı aramaz gerekli yerlere şikayet edicen böylelerini aslında. aynı yeri arıyorum 2 farklı adam çıkıyo ve 2sinin verdigi cevaplar farklı.sonuç: forumlarda biri var der biri yok der.BENCE S2 DE GORİLLA EKRAN VAR GEREKSE VİDEOLARLA GEREKSE KULLANICI YORUMLARINDA AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR.tabikide istisnalar olacak ama ''istisnalar kaideyi bozmaz''.o istisnalarda genellikler söyle olur.telefonun ekranı belirli bir noktadan darbe alırsa çok rahat kırılır ama genel olarak darbe alırsa zor kırılır.o kıranlar böyle kırmışlardır diye düşünüyorum.
    NOT=Egerki gerçektende türkiyeye gönderilen s2lerde gg yoksa ve biz bunları 2 katı fiyatına alıyorsak lanet olsun böyle adalete diyorum başkada bişey demiyorum.ayrıca s2 alacam yurdışından mı alsam türkiyedenmi.hem garanti en önemli parçayı yani ekranı kapsamıyormuş eee ne bokuna var o zaman şu garanti öff bee ne saçma düzen maalesef ülkemiz böyle.

garanti ekran kırılmasını kapsamıyor. benim galaxy tabımın ekranı garantiden değişti 5 kuruş para vermedim. aklınızda olsun =)

ben ekran kırılmasında bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Hala anlamadiniz mi turkiyedeki cakallar samsungtan trye ozel gorilla glassiz tel siparis verip ucuza maletmeye calisiyorlar ve 2 kat fiyattan satiyorlar. gidin yurtdisindan alin telefonlarinizi sorun kalmaz. kazanmasin para bu uc kagatcilar.

Eminim bu mesajı atmadan önce 2 saniye kadar düşündün.
  • Ben yaklasik 7 aydir s 2 kullaniyorum ne bi cizik nede bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 senedir kılıfsız kullanıyorum kaç kere düşürdüğümü hatırlamıyorum ekran hala sapasağlam.
    Asıl hassas olan tarafı kenardaki metal çerçeve o kısmın kaplaması atıyor.
  • Bu başlıkta baya iş dönmüş yorumlar yapılmış bende bildiğim bazı şeyleri söyleyeyim arkadaşlar

Evet Gorilla glass yoktur ve olmaması ihtimaldir bırakın telefonlardaki özellikleri içtiğimiz cola yediğimiz nutella vb ürünler bile orjinallerinden çok uzaktadır
    Babam gemilerde çalışırken amerika avrupadan cola getirirdi bizim içtiklerimiz ile dağlar kadar fark vardı bir kere tadı hemen bir iki kapak açma kapama ile gitmezdi

Bende Optimus Black kullandım tr çıkışlı onun camıda güya gorilla glasstı ama öyle bir çizildiki ben ondan sonra anldım telefonlarda malzeme kalitesi özellikleri düşürülüp geliyor notebooklarda öyle hepsi öyle onun için en son telefonumu yurt dışından gelme aldım garantisiz HTC Sensation Xe camı gorilla glass bütün denemelerime çizilmedi bende bundan sonra öyle görünüyorki garantili cihaz almam hem dünyadan daha pahalı alalım hemde malzemeden çalsınlar

5inci dünya ülkesimiyiz ? devlet nerden para koparacağım imei kayıt yok yanında getiriyorsan 100tl ver bunları yapacağına biraz halkına ne satılıyor ona baksın ama olurmu olmaz..

• Arkadaşlar Samsung'u mahkemeye vermeye hazırlanıyorum bu mevzu yüzünden.

Eğer elinde Samsungdan GG ile ilgili mail alan varsa bana iletmesini rica edeceğim.

Teşekkürler.
  • galaxy s te kesinlikle gorilla glass vardı rahmetli ne darbelere maruz kaldı cepte anahtarlıkla beraber yıllarca kullandım hemde ekran koruyucusuz ama çizik bile yoktu... s2 de gorilla glass olayına gelince s2 ilk çıktığında geliştirilmiş gorilla glass deniliyordu evet geliştirdiler ama ters yöne doğru ve s2 deki gorilla glass larda kesinlikle üretim hatası var en azıdan belli bir seride durum böyle ve samsung da bunun farkında ve size s2 de gorilla glass yok diyor garanti olayında ellerinde patlamasın diye. bende de s2 var galaxy s den sonra ekran koruyucu takmadım ama 1 hafta içinde kılıfında kullanmama rağmen çizik içinde kaldı hemde ne çizik... the midnight adlı arkadaşın yorumu da enteresan ve gelen ürünlerde kalite farkı olabilir...
  • Arkadaslar bu konuyu sg2 almadan once okumus ve gg olup olmadigi konusu aklima takilmisti
    2 hafta once aldim sg2 yi koruma kilif i falan kullanmiyorum! Ama bugun cebimde oyle derincizildiki aklima bu konu geldi direk... 3 yerinden derin olmak uzere cizilmis bana kimse anlatmasin artik gg dir vs. Diye.dusursem kim bilir neler olucak tahmin bile etmek istemiyorum.alicak arkadaslar herseye ragmen alicaklarsa mutlaka cizilmelere karsi ekran koruyucu taksin derim.

Not:cebimde sg2 disinda baska hicbirsey yoktu (cakmak,anahtarlik vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 10 Mayıs 2012; 17:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

Arkadaslar bu konuyu sg2 almadan once okumus ve gg olup olmadigi konusu aklima takilmisti
    2 hafta once aldim sg2 yi koruma kilif i falan kullanmiyorum! Ama bugun cebimde oyle derincizildiki aklima bu konu geldi direk... 3 yerinden derin olmak uzere cizilmis bana kimse anlatmasin artik gg dir vs. Diye.dusursem kim bilir neler olucak tahmin bile etmek istemiyorum.alicak arkadaslar herseye ragmen alicaklarsa mutlaka cizilmelere karsi ekran koruyucu taksin derim.

Not:cebimde sg2 disinda baska hicbirsey yoktu (cakmak,anahtarlik vs.)

Nasıl olur arkadaş? Bende Turkcell T20 var ve 2 telefon taşıyorum. Dolayısıyla cebimde telefonlar birbirine temas ediyor. Ekranda koruyucu film falan olmadığı gibi en ufak bir çizik dahi yok..

İlginç S2 nin çizilmesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armi -- 10 Mayıs 2012; 23:41:40 >
  • 7 aydır ekran koruyucusuz kullnaıyorum ve şu anda ekranda tek çizik bile yok. Bugün çok kötü bir şekilde yaklaşık 30 cm yükseklikten ekranın üstüne düştü telefon. İçim gitti bir hamleyle bir kaldırdım ve çizik iz hiçbir şey olmamıştı. Telefonda GG olduğuna %100 eminim.
  • gg olsun olmasın ben gördüğümü bilirim. wave 2 kullanıyorum gerek ekran gerekse kasanın çizilmeye müsait olduğunu farkettim ve kapak+koruyucu film kullanmaya başkadım. bazen topic'lerde soranlara koruyucusuz kullanın birşey olmaz diyenler çıkıyodu hayret ediyodum hep. bir de ekranı kırılan arkadaşlar için acaba y.dışında garanti kapsamına alıyolar mı onu öğrenmek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: mez

ben wave II yi duvarlara attım, yerlere attım baya bi carptım ama zar zor kırdım, ki wave II de gorilla glass yok,
    wave II nin kasası bence Gs2 den daha iyi. Teneke gibi geldi S2 bana.

var. link

• telefonun özelliklerini bu şekilde ayrıntılı yazmaları lazım aslında

quote:

Dokunmatik Ekran

Kapasitif

Ekran boyutu

3.7 ''

Ekran yüksekliği

800 piksel

Ekran genişliği

480 piksel

Ekran teknolojisi

Corning® Gorilla® Glass
    AMOLED
    ClearBlack
    Kavisli cam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

Ben yaklasik 7 aydir s 2 kullaniyorum ne bi cizik nede bir sorun

benimde 4. ya da 5. ayım ıdolduruyor bendede ne çizik var nede kırık nede herhangi bir pürüz telefonu fiberbezle siliyorum bakıyorum aynı ilk aldığım günkü gibi. yoksa o kadar kotun içine girdi çıktı vs daha neler neler ama nafile bir çizik yok

esas rezillik bence böyle bir konunun açılmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Mayıs 2012; 19:01:08 >

• bende dell aero vardı gg ekran vardı verdim tornavidayı jileti banamısın demedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Bu başlıkta baya iş dönmüş yorumlar yapılmış bende bildiğim bazı şeyleri söyleyeyim arkadaşlar

Evet Gorilla glass yoktur ve olmaması ihtimaldir bırakın telefonlardaki özellikleri içtiğimiz cola yediğimiz nutella vb ürünler bile orjinallerinden çok uzaktadır
    Babam gemilerde çalışırken amerika avrupadan cola getirirdi bizim içtiklerimiz ile dağlar kadar fark vardı bir kere tadı hemen bir iki kapak açma kapama ile gitmezdi

Bende Optimus Black kullandım tr çıkışlı onun camıda güya gorilla glasstı ama öyle bir çizildiki ben ondan sonra anldım telefonlarda malzeme kalitesi özellikleri düşürülüp geliyor notebooklarda öyle hepsi öyle onun için en son telefonumu yurt dışından gelme aldım garantisiz HTC Sensation Xe camı gorilla glass bütün denemelerime çizilmedi bende bundan sonra öyle görünüyorki garantili cihaz almam hem dünyadan daha pahalı alalım hemde malzemeden çalsınlar

5inci dünya ülkesimiyiz ? devlet nerden para koparacağım imei kayıt yok yanında getiriyorsan 100tl ver bunları yapacağına biraz halkına ne satılıyor ona baksın ama olurmu olmaz..

p970 japonya da bright-l olarak isimlendirilmiş.gorilla glass sadece bu versiyonda var.

• anlaşıldı her telefon dükkanı açanada güvenemicez bundan sonra. bende almayi düsünüyodum haziranda bazilarinda var bazilarinda yok heralde bu gg anlamadim mevzuyu garanti falan işindede uğraşılmaz hayatta satarken müşteri memnuniyeti sorun oldumu ama müşteri seylerinde olmuyo ne yapmalı
  • ekranlarında çizik olmayan arkadaşlar..ekranlarını ışığa yan tutarak kontrol etsinler bide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

ekranlarında çizik olmayan arkadaşlar..ekranlarını ışığa yan tutarak kontrol etsinler bide..

4 ay dır kullanıyorum dediğim gibi telefon ufiber bezle tezmilerken ışığa her açıdan tutup bakıyorum hala daha çizik yok.. ve bu 4 ay içinde telefon kotlara girdi çıktı 1-2 kez çok hafif düştü. birde arabanın içinde düşmüştü car docktan .

not: telefonda koruma ya da kılıf vs yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

ekranlarında çizik olmayan arkadaşlar..ekranlarını ışığa yan tutarak kontrol etsinler bide..

4 ay dır kullanıyorum dediğim gibi telefon ufiber bezle tezmilerken ışığa her açıdan tutup bakıyorum hala daha çizik yok.. ve bu 4 ay içinde telefon kotlara girdi çıktı 1-2 kez çok hafif düştü. birde arabanın içinde düşmüştü car docktan .

not: telefonda koruma ya da kılıf vs yok

note kullanıoum bahsettiğim çizikden 1-2 adet mevcut..arkadaşımda s2 var.. ekranda çizik yok derken inceleyince çiziklerin varolduğunu gördük.. başka ekran olsaydı çok daha fazla derin çizik olacagını biliyorum..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.