Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Galaxy S düşünen ben şimdi Blackberry Curve 8520 düşünüyorum max 450tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi durumumuzun çöküşünden maximum 450 tl ye telefon alabilirim.15 yaşındayım.Blackberry neden derseniz bedava interneti ve sadece ismi yüzünden alıyorum onuda 399 tl vodafone da biliyorsunuz.Telefon hakkında bilgisi olan kullanan.Ve hayır sakın alma şu varken bunu neden alıyorsun diyen arkadaşları görmek istiyorum lütfen arkadaşlar zaten depresyondayım bana yardımcı olun

• lütfen arkadaşlar yakında telefon alıcam bir kaç gün içinde
  • vodafone hat kullanmak zorunda kalacaksın çevrende çok vodafone kullanan varsa alabilirsin

curve sandığın gibi güzel bir telefon değil Samsung chat daha alınabilirdir..

klavyeli istiyorsan yine Galaxy proda var
    Blacbery aldınmı Bold alacaksın oda pahalı..

sana önerim biraz daha para koyup Huwai ideops x5 almandır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 22 Temmuz 2011; 11:07:34 >
  • arkadaşa katılıyorum.Huawei ideos x5 almanı öneririm.
  • android işletim sistemli bir cihaz alman daha iyi olur.İlerde sıkıntı çekmezsin.. İdeos x5,gio,p503,daha uygun istiyorsan p305 optimus me.
  • teknosa birkaç gunluk kampanya yapmış, B7510 modeli 499TL hem Android hem touch Qwerty klavyeli .
    ıncele derim

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011323&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM

Galaxy S düşünen ben şimdi Blackberry Curve 8520 düşünüyorum max 450tl

• Curve oyuncak gibi geldi bana inceledim ben alma zaten kamera falanda kotu sırf blackberry diye alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.