Şimdi Ara

Galaxy s i9000 kies problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu araştırdım ama hala çözümü bulamadım sayfalarca cevap okudum ama bir faydası olmadı.

Galaxy S GT-I9000 kullanıyorum. Telefonu yurt dışından aldım ve yurt dışında kullanıyorum (belki ülke ile alakalıdır diye ülke: avusturya) Telefonu aldığımda android 2.1 kuruluydu. Kies 1.5 ile telefona bağlanabiliyordum ama güncelleme seçeneği çıkmıyordu. Kies i güncelledim son sürümü kurdum bu sefer telefonu görmüyor. Bağlanmaya çalıştığımda "GT-I9000 Cihazına bağlanılamıyor. Cihaz bilgileri alınamadı" uyarısı veriyor. Telefonun usb ayarları kies olarak ayarlı 3 tuş zaten aldığım andan itibaren çalışıyor. İçinde herhangi bir firmaya ait bir program yok. Bir türlü sorunu çözemiyorum. Millet 2.3 ı entegre edip kullanmaya başladı ben 4-5 aydır hala 2.1 i kullanıyorum.

Telefon bilgileri

Model Numarası:
    GT-I9000
    Ürün bilgisi sürümü:
    2.1-update1
    Ana bant sürümü:
    I9000XXJM1
    Kernel sürümü:
    2.6.29
    root@SE-S603 #2
    Yapım numarası:
    ECLAIR.XWJM7

Yok mu bunun bi çözümü? Gidip aldığım kişilerin kafasına fırlatıcam bu gidişle telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norego -- 2 Mart 2011; 23:50:53 >

• Yukarı aynı sorun bendede var
  • Wawe'de kiese baglamamayınca altta linkini verdigim videodaki işlemleri yapınca kies telefonu görüyordu isterseniz bir videoyu izleyip deneyin ise yaraya bilir :)

http://hotfile. com/dl/109175057/b4b6a6f/Samsung_Wawe_Kies_balanamama_sorunu.wmv.html
  • Kies 1.5 de android 21 i görüyordu 2.0 da görmüyordu odin ile 2.2 kurdum telefona kies görmeye başladı sanırım 2.1 desteği yokmuş kies 1.5 in.

Odinle 2.2 kurdum kies sorunu çözüldü ama bu seferde telefonun 3G si ve GPS i çalışmıyor. Aptallık yaptım sözleşmeli aldım bu kadar sorun olacağını bilseydim gider samsung dan sözleşmesiz açık olarak alırdım telefonu. Bu opratörler bütün hevesimizin zevkimizin içine etmekten başka bir işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.