Şimdi Ara

Galaxy S i9000 sahibi olanlar.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta galaxy s i9000 aldım. Gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorunum war. Birisi beni aradığında telefonum 2 saniye felan kısık sesle çalıyor daha sora yüksek sesle çalmaya başlıyor. Bütün ayarlarını denedim her ses ayarını sona getirdim ama maalesef yine aynı şekile ilk kısık çalıp ondan sora ses yükseliyor. Acaba bu durum bütün galaxy s lerdemi böyle yoksa benim telefonumda bir arızamı war. Öncelikle size sorup öle hareket etmek istedim. Galaxy s sahiplerinin cevaplarını bekliorum.
    Şimdiden çok teşekkürker.

• sadece G S lerde degil tüm samsunglarda bu durum mevcut. telefonun özelligi diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

sadece G S lerde degil tüm samsunglarda bu durum mevcut. telefonun özelligi diyebiliriz.

+1
  • Aslında kötü birşey değil.Bi toplantıda,derste,camide şurda burda sesini açık unuttuğunuzda çaldığında kimse duymadan farkedip telefonu kapatabilirsiniz
  • hepsinde böle bi durum warsa sorun yoktur benim için :) banada rahatsızlık wermiyo iyi bişey gibi aslında ama sadece telimde bi arıza olup olmadığını merak ettim :). ilginizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

sadece G S lerde degil tüm samsunglarda bu durum mevcut. telefonun özelligi diyebiliriz.

• aslında düşününce insan neden böyle yaptıklarını anlayabiliyor kısmen.

sesi en sona getirince ciddi bir yüklenme oluyor hoparlöre. araç teyiplerinden varsayarsak son sesteyken teyibi açtigimizda ya çıkışlar yanar ya hoparlör patlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aslında düşününce insan neden böyle yaptıklarını anlayabiliyor kısmen.

sesi en sona getirince ciddi bir yüklenme oluyor hoparlöre. araç teyiplerinden varsayarsak son sesteyken teyibi açtigimizda ya çıkışlar yanar ya hoparlör patlar.

Sebebi bu zaten. Telefonlar inceldi teknoloji ilerledi ama HDD lerdeki durum gibi mekanik yapılı hoparlör teknolojisi pek fazla yol kat etmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.