Şimdi Ara

Galaxy S I9000 - twlauncher + gps + rehber + tema + internet ayarları fix (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
20.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonForum

Şu an XXJPU için birşeyler yapmaya çalışıyorum, akşama kadar bitirip burada paylaşırım. Şu an paylaştığım dosyalardada (XXJPO) birkaç düzeltme yapacağım.

Hocam bundan sonra yaptığınız fixleri hem jpu hemde jpo için hazırlarsanız çok makbule geçer. Çünkü örneğin ben Gingerbread gelinceye kadar rom değişikliği düşünmüyorum.
  • Gingerbread launcher dediğiniz şey nedir bende göbek tuşuna bastığımda sadece ana ekran geliyor.
  • sonforum teşekkürler ama ben xxjpu için uyguladım ama wifi çalışmadı bende tekrar xxjpo ya döndüm.
    yukarda arkadaşın dediği gibi xxjpo için de update yayınlarsan çok makbule geçer.
  • son uygulama çok güzel olmuş. eline sağlık sonforum arkadaşım. geçen sefer bazı sorunlar yaşamıştım internet bağlantıyla ilgili, biraz çıkışmış gibi oldum, kusura bakma. olay şuymuş: eskiden normal bağlanıyordum 3g'ye. sonra 1 aylık 500mb paket aldım, onun bitmesi de tam o update.zipi yüklediğin zamana denk gelmiş, operatörler de paketten sonra data hattını tamamiyle kapatıyormuş, yani paketsiz hiç bir şekilde bağlanamıyorsun, bunu da söylemiyorlar, ben de normal şekilde bağlanabilmem gerektiği düşünüyordum, bir kaç kere aramıştım operatörü, her seferinde ayarlar gönderip duruyorlardı. en sonunda kızıp olayı anlatınca kız dedi ki data hattınız kapalı, haydaa kaç zamandır ben telefonda sorun oldu diye uğraşıp durmuştum. neyse tekrar kolay gelsin.

bende wifi normal çalışıyor. kamerada tuş olayı çok güzel olmuş, yoksa ekrana dokunmak için parmaklar şekle giriyordu iki elle tutarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatbek -- 12 Aralık 2010; 22:18:50 >

• bir sorum olacak: saat neden kaldırıldı? kime ne zararı vardı?
  • alarmı bulamayışımın sebebi saatin kaldırılmış olması mıdır? eğer öyleyse bu kadar elzem birşeyi kaldırmaktaki mantık nedir anlayamadım? şimdi orijinal update zipe nasıl dönücem?
  • İyi akşamlar herkese,

ben geçen hafta sıfırdan JPO yükledim, canavar gibi kullanıyorum şu an. En ufak bir problemim yok...

JPU'ya geçmeye değer diyorsanız geçicem? :)
  • bence geçme sonra ğişman olursun ekstra bi özellik getirmiyo zaten bence xxjpu sorunlu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

alarmı bulamayışımın sebebi saatin kaldırılmış olması mıdır? eğer öyleyse bu kadar elzem birşeyi kaldırmaktaki mantık nedir anlayamadım? şimdi orijinal update zipe nasıl dönücem?

Edit:İndirdiğimiz dosyanın içindeki META-INF\com\google\android\updater-script dosyasının içinde silinen uygulamaların arasına yanlışlıkla ClockPackage.apk ve ClockPackage.odex de konulmuş sanırım Sonforum arkadaş tarafından.

Aşağıdaki dosyayı inidirip uzantısını ClockPackage.apk yapın ve system/app içine atın saatiniz geri gelecek

Bu arada updater-script dosyasının içinden de aşağıdaki 2 satırı silin ki tekrar aynı updatei yüklemek isterseniz gene saatiniz gitmesin

delete("/system/app/ClockPackage.apk");
    delete("/system/app/ClockPackage.odex");

http://www.ersinkoc.com/android/apk/20101202175815-com.sec.android.app.clockpackage.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 13 Aralık 2010; 0:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

İyi akşamlar herkese,

ben geçen hafta sıfırdan JPO yükledim, canavar gibi kullanıyorum şu an. En ufak bir problemim yok...

JPU'ya geçmeye değer diyorsanız geçicem? :)

En azından GPS için geç. Sapıklıları giderildi zannetme ama. Sadece kaç gündür uydulara bağlanırken 1dk'yı geçmedi (tak,tak,tak)
    Şu an lag-fix falan da yapmadım. İhtiyacım yok.
  • Paketi fixliyorum, saatide içine dahil ediyorumki geri gelsin, bu arada o satırı nasıl koydum oraya kendimde hayretler içerisindeyim

OK. Paket fixlendi, diğer rom kullanıcıları içinde yarın birşeyler yapmaya çalışcağım.

quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

alarmı bulamayışımın sebebi saatin kaldırılmış olması mıdır? eğer öyleyse bu kadar elzem birşeyi kaldırmaktaki mantık nedir anlayamadım? şimdi orijinal update zipe nasıl dönücem?

Edit:İndirdiğimiz dosyanın içindeki META-INF\com\google\android\updater-script dosyasının içinde silinen uygulamaların arasına yanlışlıkla ClockPackage.apk ve ClockPackage.odex de konulmuş sanırım Sonforum arkadaş tarafından.

Aşağıdaki dosyayı inidirip uzantısını ClockPackage.apk yapın ve system/app içine atın saatiniz geri gelecek

Bu arada updater-script dosyasının içinden de aşağıdaki 2 satırı silin ki tekrar aynı updatei yüklemek isterseniz gene saatiniz gitmesin

delete("/system/app/ClockPackage.apk");
    delete("/system/app/ClockPackage.odex");

http://www.ersinkoc.com/android/apk/20101202175815-com.sec.android.app.clockpackage.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonForum -- 13 Aralık 2010; 2:05:35 >

• http://www.ersinkoc.com/

Ersin kardeşimiz buralarda yazar mı acaba?
  • XXJPU Paketleri güncellendi, artık yavaş yavaş JPO sürümüne bakalım...
  • quote:

XXJPU Paketleri güncellendi, artık yavaş yavaş JPO sürümüne bakalım...

sağol kardeşim. ancak açıkçası jpo için yaptığınız updatelerin özellikle ayarlar kısmındaki iconlar daha güzeldi. teşekkürler.
  • Doğrudur, gingerbread olarak sundugum için herşeyin ona uygun olmasına dikkat ettim, vaktim olursa dosyaları çeşitlendiririm.
  • quote:

XXJPU Paketleri güncellendi, artık yavaş yavaş JPO sürümüne bakalım...

evet ya mümkünse çünkü senin updatelerin ile pil ikiye katladı xxjpo da, o yüzden değiştirmek istemiyorum. merakla bekliyoruz xxjpo için updatelerini
  • ya ben göremedim galiba anlattiysan da hocam nasil uygulayacagim bunu ?
    quote:

XXJPU Son Güncelleme : 13.12.2010 - 11:15 (Alarm ve Saat fixlendi)
    Menü renkleri ve ayarlar bölümündeki renkler düzeltildi
    Orjinal batarya ikonu ve pil göstergesi fixlendi
    Menüler Full Türkçe
    Gingerbread launcher dahil
    Gingerbread Klavye ve Ekran görüntülerindeki okunmamış mesajları gösteren uygulamayı /sdcard/sonforum klasörü içerisinden kurabilirsiniz.
    Kamera hack eklendi, resim çekerken güç açma kapama düğmesinide kullanabilirsiniz.
    Lock, Unlock sesleri değiştirildi

NOT: Son güncellemeden sonra google hesabınızı yeniden eklemeniz gerekebilir.

İçerik olarak
    1-Gingerbread launcher eklendi.
    2- twlauncher uygulamasının standart ikonlar (Arayüzün modifikasyon geçirerek 10 sayfada uygulama yükleseniz hızlı geçiş sağlıyor, ikonları istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz.)
    3- twlauncher uygulamasının çerçeveli ikonlar (Arayüzün modifikasyon geçirerek 10 sayfada uygulama yükleseniz hızlı geçiş sağlıyor, ikonları istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz.)
    4- Ekran kilidinde model çizimi kullanıyorsanız renklendirilmiş ve kilit açma sesi eklenmiş versiyonu,
    5- Standart android ekran kilidi.
    6- Batarya seviye göstergesi
    7- Ayarlar bölümünde ikonların değiştirilmiş hali bulunmaktadır.
    8- Kamera hack eklendi, resim çekerken güç açma düğmesinide kullanabilirsiniz.
    9- Bazı uygulamaların ikonları GingerBread ikonları ile değiştirildi.
    10- Bauhaus ITC font varsayılan font olarak değiştirildi,
    11- Gingerbread 2.3 Android klavye /sdcard/sonforum klasorunden kurulabilir
    12- Okunmamış mesaj ve çağrıları gösteren widget /sdcard/sonforum klasorunden kurulabilir
    13- Saat ve alarm hatası fixlendi.
    14- Menü renkleri ve ayarlar bölümündeki renkler düzeltildi
    15- Orjinal batarya ikonu ve pil göstergesi fixlendi

Silinecek uygulamalar
    1-Aldiko Ebook Reader (Çok ihtiyacınız var ise applanetten pro versiyonunu indirebilirsiniz.)
    2-Günlük Bilgilendirme ???!!!
    3- Mini Günlük ???!!!

Not:
    1- twlauncher arayüzü xda forumdan azreil ve spike_m kullanıcılarının çalışmaları harmanlanarak tarafımdan compile edilmiştir.
    2- Smssayac uygulaması tarafımdan Türkçe'ye çevrilip compile edilmiştir.
    3- Kendim update.zip uygulama testlerimde herhangi bir problem ile karşılaşmadım, aksini yaşayan olursa hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

ÖNEMLİ !!!

Kurulumun ardından:
    1 - Telefonunuzu açtığınızda karşınıza hangi arayüzü kullanmak istediğinizi soran uyarı penceresi gelecek,

a- com.sec.android.app.twlauncher.Launcher yazan klasik arayüz,

b- Launcher yazan gingerbread arayüzü,

2- Eğer a şıkkını seçip Bu eylem için varsayılan ayarı kullan derseniz Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışıyor bölümündeki listeden com.sec.android.app.twlauncher üzerine tıklayarak veriyi sil butonuna basıp ayarları sıfırlamanız gerek, aksi halde anasayfada göbek tuşuna her bastığınızda hata alırsınız.

3- Varsayılan launcher uygulamasını değiştirmek için Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışıyor bölümündeki listeden kullandığınız launcher uygulamasını seçtiğinizde en alttaki varsayılanları sil demeniz yeterli, tekrar göbek tışuna bastığınızda varsayılan launcher i ayarlayabilirsiniz.

4- Android klavye için Ayarlar => Bölge & Metin aktif hale getilip giriş yöntemi olarak seçilmelidir.

IKONLAR KLASIK MOD
    update_signed_klasik_tr.zip (20.59 MB)

IKONLAR ÇERÇEVELI MOD
    update_signed_cerceve_tr.zip (20.77 MB)

Ekran Görüntüleri:

13.12.2010 - 11:15

Galaxy S I9000 - twlauncher + gps + rehber + tema + internet ayarları fix
    -
    -
    -
    -
    -

Bir önceki Paket

-
    -
    -
    -
    -

-
    -
    -
    -

-
    -
    -
    -
    -

#########################################################################################
    #########################################################################################

XXJPO Son Güncelleme : 05.12.2010 - 01:00
    Menüler Full Türkçe
    update.zip imzalı sürüm ile değiştirildi,
    Kamera hack eklendi, resim çekerken güç açma kapama düğmesinide kullanabilirsiniz.
    Browser hack eklendi, tarayıcınızın web sitelerinde farklı algılanmasını sağlayabilirsiniz.
    stabil gps sürücüleri, gps.conf ve csc içerisine internet ve mms için costumer.xml ilave edildi

Merhabalar XXJPO için hazırladığım update.zip dosyasını paylaşmak istedim.

İçerik olarak
    1- Press Reader uygulamasının çalışan versiyonu
    2- Rehber uygulamasının tüm harfleri gösteren versiyonu
    3- twlauncher uygulaması çerçeveli ikonlar (Arayüzün modifikasyon geçirerek 10 sayfada uygulama yükleseniz hızlı geçiş sağlıyor)
    3b- twlauncher uygulamasının standart ikonlar (Arayüzün modifikasyon geçirerek 10 sayfada uygulama yükleseniz hızlı geçiş sağlıyor)
    4- Ekran kilidinde model çizimi kullanıyorsanız renklendirilmiş ve kilit açma sesi eklenmiş versiyonu,
    4b - Standart android ekran kilidi.
    5- Ayarlar bölümünde ikonların değiştirilmiş hali bulunmaktadır.
    6- csc bölümüne Türkiye'deki operatörlerin bağlantı bilgilerini içeren dosya eklendi.
    7- Gps.conf dosyası eklendi.
    8- Şimdiye kadar en stabil olarak JM9 sürümünde çalışan GPS driver dosyaları eklendi.
    9- Kamera hack eklendi, resim çekerken güç açma düğmesinide kullanabilirsiniz.
    10- Browser hack eklendi, tarayıcınızın web sitelerinde farklı algılanmasını sağlayabilirsiniz.

Not:
    1- twlauncher arayüzü xda forumdan azreil ve spike_m kullanıcılarının çalışmaları harmanlanarak tarafımdan compile edilmiştir.
    2- Kamera ve browser hack xda forumdan Fr4gg0r kullanıcısının çalışmasıdır.
    3- Kendim update.zip uygulama testlerimde herhangi bir problem ile karşılaşmadım, aksini yaşayan olursa hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

ÖNEMLİ !!!

Kurulumun ardından:
    1 - Ayarlar => Uygulamalar => Uygulamaları Yönet => Çalışıyor bölümündeki listeden com.sec.android.app.twlauncher üzerine tıklayarak veriyi sil butonuna basıp ayarları sıfırlamanız gerek, aksi halde anasayfada göbek tuşuna her bastığınızda hata alırsınız.

2- Ayarlar => Kablosuz ve Ağ => Mobil Ağlar => Erişim Noktası Adları bölümünden menü tuşuna basarak Varsayılana Sıfırla seçiniz.

3- GPS için tuşlar ile *#3214789650# çevirerek Açılan menuden Delete GPS Data butonuna bastıktan sonra GPS açık bir şekilde Get Position Test çalıştırınız.

IKONLAR KLASIK MOD + GPS FIX
    update_signed_klasik_tr.zip (15.57 MB)

IKONLAR ÇERÇEVELI MOD + GPS FIX
    update_signed_cerceve_tr.zip (15.74 MB)

ORJINAL DOSYALARA GERI DONMEK ISTERSENIZ
    update_signed_restore_tr.zip (13.13 MB)

Ekran Görüntüleri:

-
    -
    -
    -
    -

-
    -
    -
    -
    -

-
    -
    -
    -
    -

• quote:

Orijinalden alıntı: cperinaz

ya ben göremedim galiba anlattiysan da hocam nasil uygulayacagim bunu ?

dosyayı update.zip olarak telefonun dahili hafızasına kopyalayacaksınız. Daha sonra recovery mod ile açıp apply:update.zip yapacaksınız.
  • Merhaba forum ahalisi tekrardan =) SonForum arkadaşıma bi sorum olucaktı ben JPO'dan JPU'ya geçtim Launcher Pro kullanıyorum fakat resimlerde gördüğüm tuş kilit ekranını istiyorum ve tabi ek olarak alarm ve saat fixlemesi fln gibi hızlandırıcı şeyleri istiyorum böyle birşeyi senin update.zip inin üzerinden oynıyarak yapmam mümkünmüdür? yada yapılıyosa basitmidir? Amacım öğrenmek ve sana daha fazla uğraş verdirmeden kendi kendime halletmem.Tamamiyle kurmak istiyorum ama ne touchwiz nede gingerLaunch unu kullanmak istiyorum cunku LauncherPro ya alıştım bikere napmalıyım sizce? Bide hep merak ettiğim bir soruyu sizin gibi üstadlara ve forum ahalisine sormak istiyorum; Lock Screen'de (ben modelle girileni kullanıyorum şuan) arkada Muzik Çalardan mp3 dinlerken şarkı değiştirmek istedğimde hep lock screen i acmam gerekiyo e buda hem yorgunluk hem sarj sarfiyatı demek bunun bi cözümü varmı bunu merak ediyorum..herkese iyi forumlar.

• Konu Güncellendi / XXJPU Gingerbread Final - SonforumMod-v1.0 - 15.12.2010
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.