Şimdi Ara

Galaxy S I9000 - twlauncher + gps + rehber + tema + internet ayarları fix (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
20.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonForum

quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

ve diyelim ki orijinal haline dönmek istiyoruz?

Bugün komple recovery paketi ekleyeceğim

üstad büyüksün. ama bu halinden çok memnun kaldım zaten.
  • Temiz bir XXJPX'i bu forumda verileni indirip kurdu,superuser,root explorer,rom manager..vs yükledim.Sayfa başındaki XXJPX Gingerbread - SonforumMod'u adını update.zip yapıp recovery modda yükledim,ama açılışta hangisi diye sormadı,şimdi ben hangisini kullanmış oluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 21 Aralık 2010; 1:35:22 >
  • Güzel ve faydalı bir konu olmuş.
    Emeği geçenlerin eline sağlık.
  • sonforum hoca JPY için update geliyor mu?
  • Konu Güncellendi

XXJPY Gingerbread Final - SonforumMod-v1.5 - 24.12.2010

XXJPY Stok - SonforumMod-v1.5 - 24.12.2010
  • quote:

Konu Güncellendi

merak ettiğim birşey var. gingerbread modundaki pil gösterge iconu çok küçük örneğin battery icon mod 2 de yer alan versiyon c deki iconu entegre edemiyor muyuz? şimdi ben denedim ginger romun üstüne kurdum ama bu kez tüm modu etkiledi ilk haline benzer bir rom ile senin romunun karışımı tuhaf birşey oldu.
  • KOnu güncellendi. Wifi fix ekledim. Batarya performansı olarak farkı hissedeceksiniz.

Bu arada biliyorum çoğu soruyu cevaplayamadım, özür dilerim , en kısa zamanda cevaplar yazacağım.
  • Dün temiz bir JPY kurulumunun ardından senin mod'u yüklemiştim. Keşke bugünü bekleseymişim dedim şimdi. Bu Wifi-Fix'i şu halde kursam Recovery'den sorun yaşar mıyım..? Yoksa yine temiz bi rom kurulumu yaptıktan sonra mı kurayım..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi credo -- 27 Aralık 2010; 12:56:01 >
  • 12c kernelde galiba sd card okuma sorunu varmış, ama patchi de varmış. yani onu yükle bunu yükle... yükleme manyağı olacaz yakında.

bir de bu wi-fi fix'i ayrı olarak yüklememiz mümkün değil mi? zaten 1.5 sürümün yüklü, sistemde başka değişiklik yaratmaz umarım.

şimdi xda'de buldum konuyu da, wifi sürümünü değiştiriyormuşuz sadece, şu ana kadar en iyi wifi JPA sürümündeymiş, o sürümü kuruyormuşuz, diye anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatbek -- 27 Aralık 2010; 15:43:35 >
  • Temiz kuruluma gerek yok, eski paketin üstüne kurabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: credo

Dün temiz bir JPY kurulumunun ardından senin mod'u yüklemiştim. Keşke bugünü bekleseymişim dedim şimdi. Bu Wifi-Fix'i şu halde kursam Recovery'den sorun yaşar mıyım..? Yoksa yine temiz bi rom kurulumu yaptıktan sonra mı kurayım..?
  • 2 gündür kullanıyorum ama bir problem ile karşılaşmadım. Diğer sdkart okuma hatası k10k sürümünde vardı ama k12c sürümü bende gayet iyi çalışıyor.

sadece wifi fixi buradan indirebilirsin.

http://www.huseyinhadi.com/dosyalar?category=2

quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

12c kernelde galiba sd card okuma sorunu varmış, ama patchi de varmış. yani onu yükle bunu yükle... yükleme manyağı olacaz yakında.

bir de bu wi-fi fix'i ayrı olarak yüklememiz mümkün değil mi? zaten 1.5 sürümün yüklü, sistemde başka değişiklik yaratmaz umarım.

quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

12c kernelde galiba sd card okuma sorunu varmış, ama patchi de varmış. yani onu yükle bunu yükle... yükleme manyağı olacaz yakında.

• ilk paketteki yatay pil ikonunu bir ara koyacağım, kimisi onu daha çok sevdi

quote:

quote:

Konu Güncellendi

merak ettiğim birşey var. gingerbread modundaki pil gösterge iconu çok küçük örneğin battery icon mod 2 de yer alan versiyon c deki iconu entegre edemiyor muyuz? şimdi ben denedim ginger romun üstüne kurdum ama bu kez tüm modu etkiledi ilk haline benzer bir rom ile senin romunun karışımı tuhaf birşey oldu.

• quote:

ilk paketteki yatay pil ikonunu bir ara koyacağım, kimisi onu daha çok sevdi

quote:

quote:

Konu Güncellendi

Evet yatay olan daha güzeldi Buda güzel ama çok ufak görünüyor rakamlar o yüzde kaç olduğunu anlamak zaman alıyor biraz...

• kurulumlarım bitti harika olmuş,
    gayet hızlı, geçiş animasyonlarıda guzel ve seri,
    ustune bir de sgs battery iconmod2 den icon seçtim miss gibi artık güncelleme yapmak istemiyorum biraz telefonun keyfini çıkartma zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibopotam

kurulumlarım bitti harika olmuş,
    gayet hızlı, geçiş animasyonlarıda guzel ve seri,
    ustune bir de sgs battery iconmod2 den icon seçtim miss gibi artık güncelleme yapmak istemiyorum biraz telefonun keyfini çıkartma zamanı.

battery icon mod 2 den icon seçince gingerbread modla stock mod karışımı birşeyler çıktı bende. geri aldım bende sizde nasıl oldu
  • Gingerberad yatay pil göstergesini hazırladım, 30 dakika test etme fırsatım oldu bu sürede bir sorun görmedim. Umaım işinize yarar.
  • quote:

Gingerberad yatay pil göstergesini hazırladım, 30 dakika test etme fırsatım oldu bu sürede bir sorun görmedim. Umaım işinize yarar.

denemedim şimdi deneyeceğim ama soyleyeceğim o ki sen harikasın.
  • belki fazla olacak kardeş ama bir sorum olacak battery icon mod 2yi uygulamak istediğimizde sorun oluşuyor bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı?
  • O program batarya ikonunu değiştiriyor ama sizin anladığınız şekilde değil, direk kendi modifiye ettiği framework.apk dosyasını download edip framework klasorune atıyor, zaten temanın bütün renk, imaj ayarları framework.apk içerisinde olduğu için doğal olarak sıkıntı çıkıyor.

quote:

belki fazla olacak kardeş ama bir sorum olacak battery icon mod 2yi uygulamak istediğimizde sorun oluşuyor bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı?
  • quote:

O program batarya ikonunu değiştiriyor ama sizin anladığınız şekilde değil, direk kendi modifiye ettiği framework.apk dosyasını download edip framework klasorune atıyor, zaten temanın bütün renk, imaj ayarları framework.apk içerisinde olduğu için doğal olarak sıkıntı çıkıyor.

quote:

belki fazla olacak kardeş ama bir sorum olacak battery icon mod 2yi uygulamak istediğimizde sorun oluşuyor bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı?

bilgi için teşekkürler. zaten bu haliyle de güzel oldu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.