Şimdi Ara

Galaxy S I9000 - twlauncher + gps + rehber + tema + internet ayarları fix (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
20.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonForum

Konu Güncellendi / XXJPU Gingerbread Final - SonforumMod-v1.0 - 15.12.2010

hocam bu da 2.2.1 in farkli bir rom versiyonu mu yoksa sadece güncelleme tarzi birsey mi oluyor ? ben 2.2.1 i yükledim dün telefona su an gayet güzel calisiyor telefon . dün yüklerken nerdeyse aleti servislik yapiyordum . brick olma diye bahsedilen durum oldu sanirim ama halloldu öyle birsey yasar miyim bu update i yaparken ? 2.2.1 deki gps ayarlarindan farki fazlasi var mi ? su an gayet güzel baglaniyor uydulara 4-5 dk sürdügü oluyor ama 5 dk cok bir süre degil bence.

Bu güncellemeyi yaparken telefondaki verileri kaybeder miyim format atiyor mu telefona ? su an bende XXJPU var

iyi forumlar

• quote:

Yaptığınız modları jpo için de yapabilir misiniz?
    Ayrıca bu fix'i yaptıktan sonra daha önce bahsedilen wallpaper sorunu bende de ortaya çıktı. Bunun bir çözümü de var mıdır?
  • Rom manager CWM kullanarak yukleyebilirsin, bunun için root olman lazım veya K10K kernelle gelen CWM ile yükleyeblirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: cperinaz

quote:

hocam bu da 2.2.1 in farkli bir rom versiyonu mu yoksa sadece güncelleme tarzi birsey mi oluyor ? ben 2.2.1 i yükledim dün telefona su an gayet güzel calisiyor telefon . dün yüklerken nerdeyse aleti servislik yapiyordum . brick olma diye bahsedilen durum oldu sanirim ama halloldu öyle birsey yasar miyim bu update i yaparken ? 2.2.1 deki gps ayarlarindan farki fazlasi var mi ? su an gayet güzel baglaniyor uydulara 4-5 dk sürdügü oluyor ama 5 dk cok bir süre degil bence.

Bu güncellemeyi yaparken telefondaki verileri kaybeder miyim format atiyor mu telefona ? su an bende XXJPU var

iyi forumlar

• Şu an için bir çözümü yok gibi, anca twlauncherin stok sürümünü kullanırsak düzeliyor, bu seferde isme göre dizme, duvar kağıdını uygulama menusundede gösterme gibi özellikler kayboluyor. Bir çözüm bulursam sadece bunun için ayrı bir fix yaparım.

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Yaptığınız modları jpo için de yapabilir misiniz?
    Ayrıca bu fix'i yaptıktan sonra daha önce bahsedilen wallpaper sorunu bende de ortaya çıktı. Bunun bir çözümü de var mıdır?

• Son updatelerdeki hava durumu saat widgeti hangisi? Daha doğrusu adı ne?
  • Beautiful widget kullaniyorum
  • quote:

XXJPU Gingerbread Final - SonforumMod-v1.0 - 15.12.2010

Mevcut GB launcher 3D Gingerbread launcher ile değiştirildi

bu 3D Gingerbread launcher neden bende görünmüyor. home tuşuna basıyorum ve hop ana ekrandayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

quote:

Mevcut GB launcher 3D Gingerbread launcher ile değiştirildi

bu 3D Gingerbread launcher neden bende görünmüyor. home tuşuna basıyorum ve hop ana ekrandayım

Anlatılan şekilde uygulamalardan twlauncher için varsayılanı kaldırdınız mı?

Bu arada paket güncellendi

XXJPU Gingerbread Final - SonforumMod-v1.1 - 17.12.2010

• Hocam son paketinizi yükledim paylaşımınız için teşekkürler.Sanırım Browser hacki unutmuşsunuz koymayı diğer pakette vardı.

Bir sorum olacak , üstteki perdeyi değiştirme ihtimalimiz var mı ? Siyah şeridi ve açılan perdeyi saydamlaştırma şansımız var mı? Birde bu batarya göstergesi yatay ve daha büyük olsa daha okunabilir olur diye düşünüyorum . Hazırladığınız paket için yeniden teşekkür ederim...
  • XXJPU Gingerbread Final - SonforumMod-v1.0 - 15.12.2010

nereden indirecez bu sürümü herşey çok güzelde link yok sadece ikonlar için link var yoksa benmi yanlış anladım XXJPU Gingerbread Final diye bir sürüm yokmu ?
  • ustad bn yukledım recovery2edn jpu ıcın olanı anck bıse sormadı dırek acıldı??tekrar yukledım sonuc aynı??
    varsayılnları sil de yok twlauncherda sadece kpanmya zorla ve verılerı sıl var??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanaydin

nereden indirecez bu sürümü herşey çok güzelde link yok sadece ikonlar için link var yoksa benmi yanlış anladım XXJPU Gingerbread Final diye bir sürüm yokmu ?

biraz aşağıda çerçeveli ve çerçevesiz diye 2 ayrı link var bunlardan birini indirip inen paketi update olarak değiştirip telin dahili sd hafızasına atın ve ve 3tuşu kullanarak telinizi recovery modda açıp update zip uygulamasını başlatın. bahsedilen tüm özellikleri telinize kuracaktır. çerçeveli ve çerçevesiz arasındaki fark ise; menüdeki program ikonlarının etrafında çerçeve olup olmaması demek oluyor. daha görsel olsun derseniz çerçeveli, daha sade derseniz çerçevesiz. sanırım ilk sayfada linklerin biraz altında da ikisi içinde ekran görüntüleri var.

• xxjpu yu oclf ile unroot edebilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bY_iSTaNBuL

xxjpu yu oclf ile unroot edebilirmiyim??

evet edebilirsiniz.
  • tesekkur edıyorum.. yukledım oclf i un-root dedıgım zaman tel yenıden baslıyor ama superuser hala orda nedenı ne olabılır ascaba?
  • konu güncel

XXJPX Gingerbread - SonforumMod-v1.4 - 20.12.2010

XXJPX Stok - SonforumMod-v1.4 - 20.12.2010
  • kardeş. bu stok moddaki tema gingerbread teması mıdır yoksa jpx teması mıdır?
  • ve diyelim ki orijinal haline dönmek istiyoruz?
  • Gurol buradayken sorayım deneme imkanın oldu mu?
    Edit: gitmişsin. Bende zaten dayanamadım ve stoku yükledim. Ve sonuç tam istediğim gibi olmuş Aynı icon ve menüler duruyor. Çalışan youtube, alfabetik sıraya sahip menü. ayrıca menüye girdiğinizde siyah bir art alan değil de masaüstü resmin şeffaf transparan hali. resim çekmek için güç tuşu kullanılabiliyor yine. yani kesinlikle eline sağlık. ha bir de orijinal pil göstergesinin üstüne yüzdelik dilim uygulaması var. gayet sade ve hoş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ozgur -- 20 Aralık 2010; 19:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

ve diyelim ki orijinal haline dönmek istiyoruz?

Bugün komple recovery paketi ekleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.