Arkadaşlar, tahmin ediyorum bu konu birçok insanı sıkmıştır ancak, ben işin içinden çıkamadım ... Testlere yada videolara bakınca galaxy s2 ye verilecek fiyat farkının çok gereksiz olduğu görülüyor, galaxy s plus ta hemen herşeyi hakkıyla başarıyor. android 4 upgrade nin galaxy s serisinde sadece s2 ye çıkması da pek hoş olmadı :( sizce android 4 için galaxy s2 alınır mı??
s al s+ alma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
S2 dururken S+'ın yeri yok..
S+'mı? yok artık?
S2
Bende 1 hafta önce S II aldım, Arc S'imi satıp.Şu an o kadar kafam rahat ki anlatamam. Geriye 500 600 mb boş ram kalıyor. Bazen bu rakam artıyor da falan. Çünkü ben sadece sosyal ağları kullanıyorum. Arc S'den sonra kansere çare gibi bir şey oldu. 1 gb ram'in 910 mb'ını kullanıma açmışlar. Gerçekten büyük rahatlık. Bence almışken S II al kafan rahat etsin her açıdan.
hmmm .. ram açısından hiç bakmamıştım. S2 yi ister tabi gönülde, sanırım ay sonunu beklemek mantıklı, belki S3 le birlikte S2 nin fiyatı tepetaklak olur :)) umut fakirin ekmeği :P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme