Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş mesaj yazmış.tüm sorularını cevaplıyorum

Kardeşim sana 1-2sorum var cevaplarsan sevinirim.

1-Uydunette şu an 3mbit-2yıl taahütüm var, yani bir kampanyadan faydalanıyorum, galaxy wifi 5.0 için hala şansım var mı?
    2- Galaxy wifi 5.0'ın multitouch'unun en fazla kaç parmak algıladığını (android için programı var) , RAM miktarını, oyun, uygulama, menü geçişi, genel arayüz, ses kalitesi, HD video performansı, dokunmatik hassasiyeti, ergonomisi, ekran parlaklığı-kalitesi.. , pil ömrü,kamera, video, malzeme kalitesi, tutuş hissi, tarayıcı ve flash performansı hakkında biraz bilgi verir misin (Genel farkettiğin eksikliklerini söylersen sevinirim) ? Normal bir cebe rahatsız etmeden sığabiliyor mu ve ekran camı gorilla glass mı? (Duymamış olabilirsin diye söylüyorum Gorilla Glass çok dayanıklı bir ekran camı modeli çizilmeye ve kırılmaya inanılmaz dayanıklı, internetten videolarına bakarak tam olarak anlayabilirsin)

Bir yerde test etme şansım olmadığı için biraz abarttım. alıp da pişman olmak istemiyorum kısa kısa cevaplarsan soruları sevinirim. PM'e cevap atmayıp konunda yada videonda değinsen de farketmez benim için.

1. Bende devam eden bir kampanyam olduğu halde aldım.sadece en az 6 aylık kablo net kullanıcısı olman gerekiyor.bunun haricinde bir problem yok.

2.Multitouch tester ile test ettim ekranı 4adet algıya sahip ekran.buda bütün uygulamalarda yeterli bir miktar.dokunmatiği gerçekten çok başarılı. Bunun yanısıra ben neredeyse mesaj yazarken yazmıyorum.konuşuyorum google yazıyor.ikisi çok başarılı çalışıyor.otomatik yazı tanima ve tamamlamadan mevcut.

3. Total ram 512 mb ve sistemde görünen 382 mb ve genellikle 200 mb hep boşta duruyor.bana yetmediği daha hiç olmadı.hemde gps wifi müzik ve uygulamalar açıkken bile.

4. Menü geçişleri süper.samsung touchwiz arayüzünü çok güzel geliştirmiş.dokunmatik hassasiyeti harika,algılama ve tepki süresini hesaplamak mümkün değil.

5. Uygulama binlerce ben 120ye yakın uygulama yukledim ve hepsi sorunsuz rahat rahat çalıştı.gps performansı ilcelerde bile başarılı özellikle de sygic programında.oyunlarda çok tatmin edici.ekran çözünürlüğü çok az düşük kalıyor ama bu hiç göze bile batmıyor ve bütün uygulamalarla tasarım,kalite yüksek olmadığından kaynaklanıyor bu durum.

6. Müzik demek bu aletle gerçek demek.soundalive equalizer ile müzik dinlemek bambaşka.sadece mp3dinlemek için bile alınır.ses çok temiz tok.bass equ ile müzik dinlemek benim için çok özel.

7. Hd video da ise içine 720p yüksek bitrate bir video attım .mkv dosyası.çat çat okudu. ac3 ses codeği ile beraber.altyazı konusunda hiç bir problem yok. Gayet başarılı bir medya player a sahip.ekranda 720p video çok zevkli izleniyor.

8. Tarayıcı performansı çok iyi.wifi ile 2gündür annemi ziyarete gelmemden dolayı alt komşudan bağlanıyorum.bana mısın demedi.yaklaşık 2gb data indirdim.alanlarda henüz problem yaşamadım ama birazdan test edicem ayrıntılı.

9. Pil konusuna gelirsek 3-4 saat müzik dinlediğimde sadece sarj %12 kadar gidiyor.sürekli wifi ve gps kullanarak yaptığım testte ise 7saat kullandım ve dediğim gibi 100tane uygulama ve 1-2gb veri indirdim ve yinede şarj %15 kalmıştı.2500 mAh çok yeterli diye düşünüyorum.yani full internet kullanımında 8 buçuk saat gideceğini dusunursek gayet başarılı. Bu denemeleri ekran parlaklığını yüzde 25te yaptım full ekran parlaklığında çok ışık oluyor %25-30 yeterli.

10. Malzeme kalitesi ve tutuş hissi mükemmel be ellerim biraz minyon olduğu için tam alışamadım fakat hiçte zorlanmadım.kot cebine rahatlıkla sığıyor.tam bir cep bilgisayarı.

11. Kamera performansı normal.fotoğraf performansı gayet iyi ama bu konularda çok fazla birşey beklemek yanlış olur.bu ikisine çok yuklenmemişler ama yinede başarılı buldu ben.yetiyor fazlasıyla.daha çok sosyal paylaşım odaklı.

12. Froyo işletim sistemi çok güzel. Swype özelliği yok ama birçok uygulama var yükleyebiliyorsun.ekran kilit sistemi başarılı.animasyonlu arkaplanlar masaüstü çok başarılı. Güncelleme gelirse gingerbread için de çok süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: motoyama

crazymix gün itibariyle teknosada galaxy s wifi 4.0 satışa sunulmuş durumda. daha küçük olması cezbediyor beni kullanış bakımından.
    5inç kullanımı nasıl rahat mı? el kavrıyabiliyor mu mesela

Evet kullanım çok rahat 5.0incte.

Galaxy S wifi 4.0 çekici geliyor olabilir ama onun pili 1200 mAh ve çok yetersiz.. Tavsiye etmem. Galaxy s wifi 5.0 2500 mAh pile sahip.

Belki galaxy s wifi 5.modeli pazara sunulduğunda benim aldığım fiyattan daha ucuz olabilir ama ben dayanamadım aldım turkiyede ilk alanlardan biri oldum hemde benim için taksitli olması onemliydi.

Bu arada teknosada galaxy wifi 4un fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 11 Eylül 2011; 2:07:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

quote:

crazymix gün itibariyle teknosada galaxy s wifi 4.0 satışa sunulmuş durumda. daha küçük olması cezbediyor beni kullanış bakımından.
    5inç kullanımı nasıl rahat mı? el kavrıyabiliyor mu mesela

Evet kullanım çok rahat 5.0incte.

Galaxy S wifi 4.0 çekici geliyor olabilir ama onun pili 1200 mAh ve çok yetersiz.. Tavsiye etmem. Galaxy s wifi 5.0 2500 mAh pile sahip.

Belki galaxy s wifi 5.modeli pazara sunulduğunda benim aldığım fiyattan daha ucuz olabilir ama ben dayanamadım aldım turkiyede ilk alanlardan biri oldum hemde benim için taksitli olması onemliydi.

Bu arada teknosada galaxy wifi 4un fiyatı nedir?

Teknosa'da 599tl 4.0'ın fiyatı...4.0 ilgimi çekti benim de başka teknoloji marketlerde daha satışa sunulmadı sanırım

• @crazymix, 30secondstomars'in de yazmış olduğu gibi fiyat 599tl. biraz önce istanbul cevahir avmdeki teknosadaydım. üründen on adet geldiğini ve hepsinin satıldığını söylediler. işin diğer ilginç yanı samsung'un sitesinde 3.2 mp kamera ve siyah versiyonu görünürken, teknosanın insertünde ürün 5mp kameralı ve beyaz kapaklı şekilde teşhir edilmekte. samsung türkiye distribütörü mü teknosayı sabote ediyor yoksa teknosa mı onları hiç ediyor işgillendim nedense!? neyse
    bu arada şarjı 5 inçliğe göre yarı yarıya çabuk bitmesi çok büyük problem değil. hele ki şebeke geriliminden adaptörle şarj edemediğimiz ipod touch'ı düşününce pek sıkıntı olmaz gibi. zaten az önce tükendi bey efendi 5dk önce gelseydiniz keşke lerle bir iki aya anca alırım ürünü bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motoyama -- 11 Eylül 2011; 15:22:10 >

• quote:

@crazymix, 30secondstomars'in de yazmış olduğu gibi fiyat 599tl. biraz önce istanbul cevahir avmdeki teknosadaydım. üründen on adet geldiğini ve hepsinin satıldığını söylediler. işin diğer ilginç yanı samsung'un sitesinde 3.2 mp kamera ve siyah versiyonu görünürken, teknosanın insertünde ürün 5mp kameralı ve beyaz kapaklı şekilde teşhir edilmekte. samsung türkiye distribütörü mü teknosayı sabote ediyor yoksa teknosa mı onları hiç ediyor işgillendim nedense!? neyse
    bu arada şarjı 5 inçliğe göre yarı yarıya çabuk bitmesi çok büyük problem değil. hele ki şebeke geriliminden adaptörle şarj edemediğimiz ipod touch'ı düşününce pek sıkıntı olmaz gibi. zaten az önce tükendi bey efendi 5dk önce gelseydiniz keşke lerle bir iki aya anca alırım ürünü bu gidişle.

evet android daha güzel ve ipod touch tan daha güzel bir alet.bana 4"çekici gelmedi çünkü bana full internete girdiğimde 9 saat giden bu wifi5" bile yetersiz geliyor.işime sürekli yarıyor.birde sürekli üniversitede laboratuvarda oluyorum.bu noktada 2500 mAh bana mantıklı geliyor.bu wifi 5 te 599a geliyo turksattan 24 X 24.90 tl taksitle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 11 Eylül 2011; 19:23:20 >

• Bir arkadaş Almanya'da bir fuarda Samsung'un 5'' telefonunun çıktığından bahsetmişti forumun bir yerinde ama hatırlayamadım nerede olduğunu.
    5'' telefon konusunda bilgisi olan arkadaş var mı? Türkiye'de ne zaman satışa sunulur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Bir arkadaş Almanya'da bir fuarda Samsung'un 5'' telefonunun çıktığından bahsetmişti forumun bir yerinde ama hatırlayamadım nerede olduğunu.
    5'' telefon konusunda bilgisi olan arkadaş var mı? Türkiye'de ne zaman satışa sunulur?

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=52263301&mpage=1#msglink_52263301

Buldum, Samsung Galaxy Note imiş.
  • Selam arkadaşlar ben Galaxy S wifi 5.0 almayı düşünüyorum ancak çok araştırmama rağmen bu cihazın gpu barındırıp barındırmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olamadım. Sonuçta bu cihaz HD video oynatmak için gpu gereksinimi duyar ancak hiç bir yerde gpu hakkında bilgi edinemedim. Ayrıca gpu olmadan bu ekranda stabillik sağlanamaz, oyun oynanamaz. Bu cihazı kullanan ya da bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu cihazın işlemcisi ve grafik birimi nedir?
  • quote:

@crazymix, 30secondstomars'in de yazmış olduğu gibi fiyat 599tl. biraz önce istanbul cevahir avmdeki teknosadaydım. üründen on adet geldiğini ve hepsinin satıldığını söylediler. işin diğer ilginç yanı samsung'un sitesinde 3.2 mp kamera ve siyah versiyonu görünürken, teknosanın insertünde ürün 5mp kameralı ve beyaz kapaklı şekilde teşhir edilmekte. samsung türkiye distribütörü mü teknosayı sabote ediyor yoksa teknosa mı onları hiç ediyor işgillendim nedense!? neyse

teknosa geçen bir haftada 4 inch'liğin fiyatını 599 tlden 479 tl'ye çekmiş durumda. ilginç olaylar devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Selam arkadaşlar ben Galaxy S wifi 5.0 almayı düşünüyorum ancak çok araştırmama rağmen bu cihazın gpu barındırıp barındırmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olamadım. Sonuçta bu cihaz HD video oynatmak için gpu gereksinimi duyar ancak hiç bir yerde gpu hakkında bilgi edinemedim. Ayrıca gpu olmadan bu ekranda stabillik sağlanamaz, oyun oynanamaz. Bu cihazı kullanan ya da bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu cihazın işlemcisi ve grafik birimi nedir?

Kişisel görüşümü sorarsanız 3boyutlu Halflife tarzı oyunları bile oynadığımda gözüm dönüyor.Bir kasılma olsa ya hani..bir saliselik bir takılma bile yaşamadım Allah'a Şükür çok mutluyum..Bunun haricinde aşağıdaki yazı teknoblog'tan alıntıdır.

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0′ın performansının bizi şaşırttığını söylemeliyiz. Her ne kadar teknik özellikler içinde tam olarak belirtilmese de cihazda 1 GHz’lik tek çekirdekli ARMv7 rev 2 (V71) işlemci yer alıyor. Bu işlemciye PowerVR SGX 540 grafik işlemci eşlik ediyor. Bu ikili özellikle video işlevlerinin oldukça iyi bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Bunun dışındaki işlevlerin de tatmin edici bir şekilde yerine getirildiğini söyleyebiliriz.

SMARTBENCH 2011 Sonuçları
    Cihaz Üretkenlik İndeksi Oyun İndeksi

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0
    1.0 GHz, Android 2.2.1 896 2212

Samsung Galaxy S II
    1.2 GHz, Android 2.3.4 3861 2244

Samsung Galaxy S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 841 2330

Nexus S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 854 1851

Sony Ericsson Xperia Arc
    1.0 GHz, Android 2.3.3 1097 1350

HTC Desire S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 971 1260

Buradan ayrıntılı incelemeyide bulabilirsiniz.Benim kişisel incelememde yakında gelecek arkadaşım onada bakabilirsiniz.

http://www.teknoblog.com/mobil/teknoblog-incelemesi-samsung-galaxy-s-wi-fi-5-0-galeri-video.html

• quote:

quote:

Selam arkadaşlar ben Galaxy S wifi 5.0 almayı düşünüyorum ancak çok araştırmama rağmen bu cihazın gpu barındırıp barındırmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olamadım. Sonuçta bu cihaz HD video oynatmak için gpu gereksinimi duyar ancak hiç bir yerde gpu hakkında bilgi edinemedim. Ayrıca gpu olmadan bu ekranda stabillik sağlanamaz, oyun oynanamaz. Bu cihazı kullanan ya da bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu cihazın işlemcisi ve grafik birimi nedir?

Kişisel görüşümü sorarsanız 3boyutlu Halflife tarzı oyunları bile oynadığımda gözüm dönüyor.Bir kasılma olsa ya hani..bir saliselik bir takılma bile yaşamadım Allah'a Şükür çok mutluyum..Bunun haricinde aşağıdaki yazı teknoblog'tan alıntıdır.

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0′ın performansının bizi şaşırttığını söylemeliyiz. Her ne kadar teknik özellikler içinde tam olarak belirtilmese de cihazda 1 GHz’lik tek çekirdekli ARMv7 rev 2 (V71) işlemci yer alıyor. Bu işlemciye PowerVR SGX 540 grafik işlemci eşlik ediyor. Bu ikili özellikle video işlevlerinin oldukça iyi bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Bunun dışındaki işlevlerin de tatmin edici bir şekilde yerine getirildiğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S

Nexus S

Sony Ericsson Xperia Arc

HTC Desire S

Buradan ayrıntılı incelemeyide bulabilirsiniz.Benim kişisel incelememde yakında gelecek arkadaşım onada bakabilirsiniz.

http://www.teknoblog.com/mobil/teknoblog-incelemesi-samsung-galaxy-s-wi-fi-5-0-galeri-video.html

Teşekkürler hocam bende alıyorum bu cihazı.

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 19 Eylül 2011; 3:17:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S

Nexus S

Sony Ericsson Xperia Arc

HTC Desire S

Ben çok memnunum kardeşim kullanıyorum.Şarj bitmek bilmiyoru.%100deyken %70e 1-2 saatte iniyor.Sonra şarjın bitmesi için cihazla 12-14 saat full ilgilenmeniz ve Wifi GPS kullanmanız gerekiyor.Müzik dinleyerek 50 saatte şarjını 3 gün bitiremeedim..Ayrıntılı 1 saatlik bir inceleme yapıyorum..onuda bitirdiğimde. film , müzik , uygulama , oyun , internet konularında youtube'a ekleyip sizlere çok ayrıntılı bilgiler sağlayacağım.

• Arkadaşlar kampanyadan bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama 7" tab ile arasında kararsız kaldım. Sizce performans ve kullanım açısından hangisini almalıyım.?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S

Nexus S

Sony Ericsson Xperia Arc

HTC Desire S

Ben çok memnunum kardeşim kullanıyorum.Şarj bitmek bilmiyoru.%100deyken %70e 1-2 saatte iniyor.Sonra şarjın bitmesi için cihazla 12-14 saat full ilgilenmeniz ve Wifi GPS kullanmanız gerekiyor.Müzik dinleyerek 50 saatte şarjını 3 gün bitiremeedim..Ayrıntılı 1 saatlik bir inceleme yapıyorum..onuda bitirdiğimde. film , müzik , uygulama , oyun , internet konularında youtube'a ekleyip sizlere çok ayrıntılı bilgiler sağlayacağım.

Cihaz su an elime ulasti hocam. Aksama isten donuste iyice kurcalicam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bycem

Arkadaşlar kampanyadan bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama 7" tab ile arasında kararsız kaldım. Sizce performans ve kullanım açısından hangisini almalıyım.?

Burda tercih devreye giriyor.7' ile çarşı pazar dolaşamazsınız.ama wifi 5 cepte tasiniyor.182 gr. Tab 7 modeli 400 gr.tercih ama bubub ekran ve özellik dikkate alındığında 2500 mAh pil ile bomba bir alet olduğunu soyleyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S

Nexus S

Sony Ericsson Xperia Arc

HTC Desire S

Cihaz su an elime ulasti hocam. Aksama isten donuste iyice kurcalicam:)

Kardesim hayırlı olsun şimdiden.8 gb oyun ve uygulama var elimde.soracağını birşey varsa sor burda yararlı programlarında inceleme yapıp paylaşalım. Bu cihaza birde 2.3 gingerbread plate çıkarsa bomba olur.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşlar bunlara ne zaman 3g koyacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ya arkadaşlar bunlara ne zaman 3g koyacaklar?

Bunların 3G li versiyonları işte SGS2 ve GAlaxy Note tarzı olan Cep telefonları. 3G transmitter olayı işin içine girince maliyetler direk artıyor arkadaşım.3G lisi telefon olanları zaten...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ya arkadaşlar bunlara ne zaman 3g koyacaklar?

Bunların 3G li versiyonları işte SGS2 ve GAlaxy Note tarzı olan Cep telefonları. 3G transmitter olayı işin içine girince maliyetler direk artıyor arkadaşım.3G lisi telefon olanları zaten...

dostum artsın en fazla maliyet hadi taş çatlasın 70 tl daha oynasın....

sizin incelemenizi izledim ürüne aşık oldum..ancak her zaman evde kullanmayacağım..dışarıda da kullanmak istiyorum haliyle bana 3g lazım....

telefon olarak 5800 kullanıyorum ama hem ekranın küçüklüğünden hemde resitif ekrandan kendimi bıçaklamak istiyorum...işkence gibi....

şimdi diyeceksiniz ki gidin telefon alın şimdi nerden baksanız arc neo galaxy 1-2 gibi üst düzey telefonlar 1000 tl civarı yada üstü...bende şimdi tablet bilgisayar almak varken yada player işte neden gidip akıllı telefon alayım...zaten 5800 işimi görüyor...ek olarakda mini tablet lazım bana anlayacağınız yani...

şimdi diyeceksiniz ki niye tablet almıyorsun diyeceksiniz? adamlar 3 ayda bir tablet çıkarıyor..aklımda yok değil tab lar ama 2012 de de android 4.0 gelicek....

özet geç diyenlere : bana sizin elinizdeki ürün + olarak 3g istiyorum

birde android kaçla geldi elinizdeki alet?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.