Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

quote:

ya arkadaşlar bunlara ne zaman 3g koyacaklar?

Bunların 3G li versiyonları işte SGS2 ve GAlaxy Note tarzı olan Cep telefonları. 3G transmitter olayı işin içine girince maliyetler direk artıyor arkadaşım.3G lisi telefon olanları zaten...

dostum artsın en fazla maliyet hadi taş çatlasın 70 tl daha oynasın....

sizin incelemenizi izledim ürüne aşık oldum..ancak her zaman evde kullanmayacağım..dışarıda da kullanmak istiyorum haliyle bana 3g lazım....

telefon olarak 5800 kullanıyorum ama hem ekranın küçüklüğünden hemde resitif ekrandan kendimi bıçaklamak istiyorum...işkence gibi....

şimdi diyeceksiniz ki gidin telefon alın şimdi nerden baksanız arc neo galaxy 1-2 gibi üst düzey telefonlar 1000 tl civarı yada üstü...bende şimdi tablet bilgisayar almak varken yada player işte neden gidip akıllı telefon alayım...zaten 5800 işimi görüyor...ek olarakda mini tablet lazım bana anlayacağınız yani...

şimdi diyeceksiniz ki niye tablet almıyorsun diyeceksiniz? adamlar 3 ayda bir tablet çıkarıyor..aklımda yok değil tab lar ama 2012 de de android 4.0 gelicek....

özet geç diyenlere : bana sizin elinizdeki ürün + olarak 3g istiyorum

birde android kaçla geldi elinizdeki alet?

:) işte 3G transmitter ve GSM BAnd transmitter işin içine girdimi 1000 lira farkediyor böyle bir alette.Yani düşündüğünüz gibi ucuz şeylre degil. Tab 7" mesela 3Gsiz 500 lira 3G li 900 lira. Sana bir önerim kardeşim 3Gli bir cihaz alma bunu al güzel güzel kullan.5800de oluyor mu bilmiyorum android olsa kesin oluyorda, telefonu wifi modem olarak göster ordanda baglan wifi cihazına istediğin yerde kullan aleti internetine bağlanıp..İşin içine cep Telefonu veya 3 G transmitter girdimi zaten şarj olayı çok sıkıntı oluyor.

Cihaz çok çok harika sizin için güzel bir inceleme hazırlamaya çalışıyorum.bittiği gibi upload edicem buraya.

Bana Froyo 2.2.2 ile geldi 2.3.3 Gingerbread update gelecekmiş onu bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 20 Eylül 2011; 17:54:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunların 3G li versiyonları işte SGS2 ve GAlaxy Note tarzı olan Cep telefonları. 3G transmitter olayı işin içine girince maliyetler direk artıyor arkadaşım.3G lisi telefon olanları zaten...

sizin incelemenizi izledim ürüne aşık oldum..ancak her zaman evde kullanmayacağım..dışarıda da kullanmak istiyorum haliyle bana 3g lazım....

telefon olarak 5800 kullanıyorum ama hem ekranın küçüklüğünden hemde resitif ekrandan kendimi bıçaklamak istiyorum...işkence gibi....

şimdi diyeceksiniz ki gidin telefon alın şimdi nerden baksanız arc neo galaxy 1-2 gibi üst düzey telefonlar 1000 tl civarı yada üstü...bende şimdi tablet bilgisayar almak varken yada player işte neden gidip akıllı telefon alayım...zaten 5800 işimi görüyor...ek olarakda mini tablet lazım bana anlayacağınız yani...

şimdi diyeceksiniz ki niye tablet almıyorsun diyeceksiniz? adamlar 3 ayda bir tablet çıkarıyor..aklımda yok değil tab lar ama 2012 de de android 4.0 gelicek....

:) işte 3G transmitter ve GSM BAnd transmitter işin içine girdimi 1000 lira farkediyor böyle bir alette.Yani düşündüğünüz gibi ucuz şeylre degil. Tab 7" mesela 3Gsiz 500 lira 3G li 900 lira. Sana bir önerim kardeşim 3Gli bir cihaz alma bunu al güzel güzel kullan.5800de oluyor mu bilmiyorum android olsa kesin oluyorda, telefonu wifi modem olarak göster ordanda baglan wifi cihazına istediğin yerde kullan aleti internetine bağlanıp..İşin içine cep Telefonu veya 3 G transmitter girdimi zaten şarj olayı çok sıkıntı oluyor.

Cihaz çok çok harika sizin için güzel bir inceleme hazırlamaya çalışıyorum.bittiği gibi upload edicem buraya.

anladım dostum teşekkürler...malesef yurtdışı fiyatları ile tr fiyatları çok farklı.....bakalım ne yapacağım

• ayrıca bu cihaz ile p1010 arasındaki fark nedir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım dostum teşekkürler...malesef yurtdışı fiyatları ile tr fiyatları çok farklı.....bakalım ne yapacağım

Yurtdışında şu an kargosuz ve tam sıfır. Refurbished olmayan modeller 270$ civarı..Buda yaklaşık 450-500 civarı eder.Türkiye'de garantisi olmucaktır.Türkiye girişi olmadıı için.Dokunmatik cihazlarda garanti çok önemli.En sistematik ürünlerdir cünkü.Ayrıca bu fiyatta kargoda yok.150$ üzerindeki cihazlarda gümrük problem çıkarttığı için su an Türksat'ın kampanyası oldukça uygun.. Galaxy Tab ile arasındaki tek fark 7" ekranın 5" olması.Birde dahili hafızası 8 GB

• eyvallah hocam en yakın zamanda incelemeni bekliyorum
  • Yok stokta ürün kalmadı yok sistem hata verdi derken nihayet yarım saat önce sipariş verebildim. Gelsin bakalım nasılmış küçük canavar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycem

Yok stokta ürün kalmadı yok sistem hata verdi derken nihayet yarım saat önce sipariş verebildim. Gelsin bakalım nasılmış küçük canavar.

Hayırlısı olsun şimdiden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar ben Galaxy S wifi 5.0 almayı düşünüyorum ancak çok araştırmama rağmen bu cihazın gpu barındırıp barındırmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olamadım. Sonuçta bu cihaz HD video oynatmak için gpu gereksinimi duyar ancak hiç bir yerde gpu hakkında bilgi edinemedim. Ayrıca gpu olmadan bu ekranda stabillik sağlanamaz, oyun oynanamaz. Bu cihazı kullanan ya da bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu cihazın işlemcisi ve grafik birimi nedir?

Kişisel görüşümü sorarsanız 3boyutlu Halflife tarzı oyunları bile oynadığımda gözüm dönüyor.Bir kasılma olsa ya hani..bir saliselik bir takılma bile yaşamadım Allah'a Şükür çok mutluyum..Bunun haricinde aşağıdaki yazı teknoblog'tan alıntıdır.

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0′ın performansının bizi şaşırttığını söylemeliyiz. Her ne kadar teknik özellikler içinde tam olarak belirtilmese de cihazda 1 GHz’lik tek çekirdekli ARMv7 rev 2 (V71) işlemci yer alıyor. Bu işlemciye PowerVR SGX 540 grafik işlemci eşlik ediyor. Bu ikili özellikle video işlevlerinin oldukça iyi bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Bunun dışındaki işlevlerin de tatmin edici bir şekilde yerine getirildiğini söyleyebiliriz.

SMARTBENCH 2011 Sonuçları
    Cihaz Üretkenlik İndeksi Oyun İndeksi

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0
    1.0 GHz, Android 2.2.1 896 2212

Samsung Galaxy S II
    1.2 GHz, Android 2.3.4 3861 2244

Samsung Galaxy S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 841 2330

Nexus S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 854 1851

Sony Ericsson Xperia Arc
    1.0 GHz, Android 2.3.3 1097 1350

HTC Desire S
    1.0 GHz, Android 2.3.3 971 1260

Buradan ayrıntılı incelemeyide bulabilirsiniz.Benim kişisel incelememde yakında gelecek arkadaşım onada bakabilirsiniz.

http://www.teknoblog.com/mobil/teknoblog-incelemesi-samsung-galaxy-s-wi-fi-5-0-galeri-video.html

Teşekkürler hocam bende alıyorum bu cihazı.

Ben çok memnunum kardeşim kullanıyorum.Şarj bitmek bilmiyoru.%100deyken %70e 1-2 saatte iniyor.Sonra şarjın bitmesi için cihazla 12-14 saat full ilgilenmeniz ve Wifi GPS kullanmanız gerekiyor.Müzik dinleyerek 50 saatte şarjını 3 gün bitiremeedim..Ayrıntılı 1 saatlik bir inceleme yapıyorum..onuda bitirdiğimde. film , müzik , uygulama , oyun , internet konularında youtube'a ekleyip sizlere çok ayrıntılı bilgiler sağlayacağım.

Cihaz su an elime ulasti hocam. Aksama isten donuste iyice kurcalicam:)

Kardesim hayırlı olsun şimdiden.8 gb oyun ve uygulama var elimde.soracağını birşey varsa sor burda yararlı programlarında inceleme yapıp paylaşalım. Bu cihaza birde 2.3 gingerbread plate çıkarsa bomba olur.....

Tesekkur ederim kardes. Su an bu cihazdan yaziyorum, cihaz bekledigimden iyi cikti diyebilirim rahatlikla. Su an fazla oyunum olmasada oynadigim oyunlarda en ufak bir kasilma yasamadim. Flash performansi tatmin edici duzeyde. Neredeyse her formatta videoyu sorunsuz sekilde oynatabiliyor. F/P olarak ustun bir cihaz. Ancak tek hayal kirikligina ugradigim nokta cihazin disari verdigi ses. Ben boyle bir multimedya cihazdan daha dolgun bir ses beklerdim.

• quote:

Tesekkur ederim kardes. Su an bu cihazdan yaziyorum, cihaz bekledigimden iyi cikti diyebilirim rahatlikla. Su an fazla oyunum olmasada oynadigim oyunlarda en ufak bir kasilma yasamadim. Flash performansi tatmin edici duzeyde. Neredeyse her formatta videoyu sorunsuz sekilde oynatabiliyor. F/P olarak ustun bir cihaz. Ancak tek hayal kirikligina ugradigim nokta cihazin disari verdigi ses. Ben boyle bir multimedya cihazdan daha dolgun bir ses beklerdim.

Dışarıya sesi boşver ya kardeşim...Kulaklıkla kullanılacak bir cihaz bu...Dışarıya verdiği sesi çok fazla kullanma zaten. Watt itibariyle şarjının daha çabuk bitmesini sağlar..Benim beklediğim gerçekten buydu çünkü Samsung'un kalitesini biliyorum ve üstünleştiriyorlar multimedya cihazlarını adamlar.Bazı markaları yıkma çabası içindeler.. F P konusuna gelince bu alet gerçekten harika...

• kulaklıktan çıkan ses hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 22 Eylül 2011; 10:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

kulaklıktan çıkan ses hakkında bilgi verir misiniz?

Kulaklıktan 5.1 den daha tok bir ses çıkıyor.Harika ötesi bir ses diyebilirim.Dışarı verdiği sesi ben yeterli buluyrum cünkü bu tarz cihazlardaki hoparlörlerin ancak bu kadar işlevi olur boyutsal açıdan.Kulaklıkla gerçekten çok güzel.Ben garanti veriyorum ses konusunda.. :)

Aynı zamanda SoundAlive ile bildiğiniz tüm desibelite ve wattlarda kendi ekolayzırınızı oluşturabiliyorsunuz ve halihazırdaki 8-10 tane hazır Equ.'ı kullanabiliyorsunuz. Bass Cafe Tekno Underground gibi bir çok tercih var ve bunu şarkıya göre otomatik düzenleyebiliyor alet....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 22 Eylül 2011; 21:41:08 >
  • @crazymix

Kardes ben pmlere cevap veremiyorum bana msn adresini pm gecersen ordan konusalim. İlgin icin tesekkurler.
  • quote:

@crazymix

Kardes ben pmlere cevap veremiyorum bana msn adresini pm gecersen ordan konusalim. İlgin icin tesekkurler.

Attım pm kardeş
  • Siparişim üzerinden 4 gün geçti ne arayan var ne soran bu kadar geçmi gönderiliyor bu tablet?
  • quote:

Siparişim üzerinden 4 gün geçti ne arayan var ne soran bu kadar geçmi gönderiliyor bu tablet?

Benim48 saat sonra direk geldi cihaz arkadaşım.
  • @crazymix

Ben cihazdan almayı düşünüyorum.Uygulamalar konusunda biraz bilgi alabilir miyim senden?

Yani parasız olarak uygulama yüklemek istiyorum.And market te paralı oyunlar bunları int den indirip cihaza atmayı denedin mi hiç?

veya herhangi bir program kurup indirme yaptın mı?

Birde root'lama gibi bir işleme gerek var mı?
  • Sonunda nihayet bugün geldi ürün. Şu an inceliyorum gerçekten güzel bir ürün, iyiki almışım..
  • quote:

Sonunda nihayet bugün geldi ürün. Şu an inceliyorum gerçekten güzel bir ürün, iyiki almışım..

Hayirli olsun güle güle kullanin. Yardima ihtiyac duyarsaniz burdan yazmaniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

@crazymix

Ben cihazdan almayı düşünüyorum.Uygulamalar konusunda biraz bilgi alabilir miyim senden?

Yani parasız olarak uygulama yüklemek istiyorum.And market te paralı oyunlar bunları int den indirip cihaza atmayı denedin mi hiç?

veya herhangi bir program kurup indirme yaptın mı?

Birde root'lama gibi bir işleme gerek var mı?

crazymix birkac gundur girmiyor sanirim ben cevaplayim. Android Market zaten ulkemizde parali icerik satin almayi desteklemiyor su anda, yani uygulamalarin free versyonlari bulunmakta. Ayrica Blackmart Alpha vb. marketler olsun, internetten istediginiz uygulamayi .apk olarak indirerek olsun, uygulama, oyun indirmek cok kolay. Cihaz gercekten guzel ben tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar biraz araştırdım da bu ürünü sadece Türksat verdiği için ekran koruyu silikon kılıf vb aksesuarlar yok. Dealextreme gibi Çin sitelerinde yok sadece aliexpress de buldum orada da tane ile satmıyorlar. İşin özeti bu ürün piyasada yeni olduğu için aksesuar bulmakta sıkıntı çekeceğiz. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.