Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy s 2 de Alt yazılı filmlerde Türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız metin belgesi ile altyazıyı açınız, farklı kaydet ile yeniden kaydederken altda dil kodlamasını ANSI yerine UTF-8 yaparak kaydediniz yazı karakterleri düzeltecektir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0phiesw0rld -- 22 Ağustos 2014; 10:49:37 >
  • Arkadaşlar samsung galaxy s wifi 5 Turksat ın kampanyasındaki telefonun iyatını net bilen varmı internette yok.Bugun avea bayı
    iinde sorddum 1300 tl dedi özellik farkları varmıdır yoksa aynı cihaz mı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0phiesw0rld -- 22 Ağustos 2014; 0:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbaramca

Arkadaşlar samsung galaxy s wifi 5 Turksat ın kampanyasındaki telefonun iyatını net bilen varmı internette yok.Bugun avea bayı
    iinde sorddum 1300 tl dedi özellik farkları varmıdır yoksa aynı cihaz mı.

Siz bu cihazi sordugunuza eminmisiniz? Galaxy S anlamis olsalar o da 1300 lira degil. Bu cihaz Turksat kampanyasiyla 25*24=600 TL fiyata sahip.
  • ben türksat abonesiyim almak isteyen varsa pm atsın görüşelim
  • Kullanan arkadaşlar , Cihazın müzik performansı hakkında bilgi istiyorum .

Youtube da izlediğim incelemede detaylı ve fazlaca kişiselleştirilebilen ekolayzer ve ses ayarı yapılabildiğini gördüm .

Acaba müzik arayüzü , Ipod touch kadar güzel mi ? Albüm kapakları sürükleme , anlık liste oluşturma falan nasıl ?

Bir kaç ss ekleyin .

• Arkadaşlar bu cihazı kullananladan, silikon kılıf ve ekran koruyucu getirmeyi düşünen varmı? Amazon, Ebay gibi sitelerde mevcut. Getiren olursa haber versinde topluca alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Arkadaşlar bu cihazı kullananladan, silikon kılıf ve ekran koruyucu getirmeyi düşünen varmı? Amazon, Ebay gibi sitelerde mevcut. Getiren olursa haber versinde topluca alalım.

Ben ebay dan geçen hafta sipariş verdim 5 tane ekran koruyucu 1 tanede silikon kılıf. Bu hafta gelir mi bilmem ama 1-5 ekim arası çin ulusal bayramına denk geldi gecikme olur dedi satıcı.
  • Arkadaşlar galaxy den HDMI ile LCD TV ye ses ve görüntü aktarımı yapmak için Orinigal Samsung MHL Adapter Micro USB to HDMI for Galaxy alacağım. Ürünle ilgili görüşlerinizi alabilirim.
    Aşağıda resmi bulunan ürün 25 dolar dahada ucuzları var 11 dolardan 25 dolara kadar.

http://www.hizliupload.com/di-8T3J.jpg
  • Arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum ama gps alıcısını merak ediyorum alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum yani bağlanma hızı nasıl sinyal bulmada sorun yaşanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak03amg

Arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum ama gps alıcısını merak ediyorum alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum yani bağlanma hızı nasıl sinyal bulmada sorun yaşanıyormu?

Cihazın gps uydularına bağlanması ve konumunuzu bulması 10sn. civarı sürüyor, kesinti yaşanmıyor. Gps konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Ben program olarak iGO kullanıyorum ve gideceğim yeri sorunsuz olarak gösteriyor. Çizdiği rotanın dışına çıkarsanız hemen yeni rota çiziyor, Türkçe seslendirmeli çok iyi bir gps programı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum ama gps alıcısını merak ediyorum alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum yani bağlanma hızı nasıl sinyal bulmada sorun yaşanıyormu?

Cihazın gps uydularına bağlanması ve konumunuzu bulması 10sn. civarı sürüyor, kesinti yaşanmıyor. Gps konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Ben program olarak iGO kullanıyorum ve gideceğim yeri sorunsuz olarak gösteriyor. Çizdiği rotanın dışına çıkarsanız hemen yeni rota çiziyor, Türkçe seslendirmeli çok iyi bir gps programı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim bilgi için.. Daha çok gps için kullanacağım için cep telefonları gibi bağlanması dakikalar alırsa yada hiç bağlanmazsa diye tereddütlerim vardı.Evet bende İgo primo kullandım bir süre,, alırsam onu yüklemeyi düşünüyorum.. yada dell streak 5 mi alsam diye bi yandan düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim bilgi için.. Daha çok gps için kullanacağım için cep telefonları gibi bağlanması dakikalar alırsa yada hiç bağlanmazsa diye tereddütlerim vardı.Evet bende İgo primo kullandım bir süre,, alırsam onu yüklemeyi düşünüyorum.. yada dell streak 5 mi alsam diye bi yandan düşünüyorum..

Hocam Dell Streak 5 Andreno 200 Gpu ve 1530 mah batarya kullanıyor. Sgs Wifi daha iyi bir tercih olur tabi telefona ihtiyacınız yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arakadaşlar bgn e.world de 4.0 ın fiyatı 599 lira idi fakar sizdeki bu cihazda aynı para bende uydunet kullanıcısıyım bir arkadaş linkinide paylaşmış ancak şunu söyliyeyim ayın 15ine kadarmış geçtimi bittimi yada yeni alan varmı bende ipod tarzı birşey almak istiyorum fakat bu cihaz benim işimi fazlası ile görür birde alan arkadaşlar kredi kartı ilemi aldınız faturaayamı eklendi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

arakadaşlar bgn e.world de 4.0 ın fiyatı 599 lira idi fakar sizdeki bu cihazda aynı para bende uydunet kullanıcısıyım bir arkadaş linkinide paylaşmış ancak şunu söyliyeyim ayın 15ine kadarmış geçtimi bittimi yada yeni alan varmı bende ipod tarzı birşey almak istiyorum fakat bu cihaz benim işimi fazlası ile görür birde alan arkadaşlar kredi kartı ilemi aldınız faturaayamı eklendi ?

Evet 15inde bitti kampanya. Faturaya ekleniyor taksitler.
  • bu wifi hd video mu çekiyo normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

bu wifi hd video mu çekiyo normal mi

Şu an 720*480 çekiyor ancak güncelleme geldiğinde HD çekebileceğini düşünüyorum. Sonuçta HD video oynatabiliyor. Donanım olarakta destekliyor.
  • Arkadaşlar cihazın facebook sayfası açllmıştır. sayfa üzerinden istek yorum paylaşımlar yapabilirsiniz.
    http://www.facebook.com/pages/Samsung-galaxy-s-wifi-5-Galaxy-playerMini-tablet/106457776124110
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.