ben I9000 telefonumu arabistandan getirtmiştim 5 gün önce. tüm pasaport vs kayıtları tamamlanmış vaziyette. turkcell hattımı ilk taktığımda gayet sorunsuz bir şekilde arama yapabiliyordum yalnız gel gelelim, herhangi bir marketten uygulama inmiyor, usb si düzgün çalışmıyor, kies ile bağlantı kuramıyor, ayrıca pili zar zor 1 gün dayanıyordu. bende telefonumdaki v2.1 i 2.3 e yükseltmek istedim. gayet sorunsuz bir şekilde updateyi tamamladım. fakaat, işlemden sonra sim kartı taktığımda operatorü tanımadığını, sadece turkcell değil, hiç bir operatorü tanımadığını gördüm. telefondan IMEI numarasını sorguladığımda, bana doğru olan imei numarasını veriyor yani telefonun arkasında yazan aynı numara, IMEI göstermemezlik gibi bir durum yok, şans eseri efs klasörüde duruyor, sadece efs klasörü içindeki imei klasörünün içi boş görünüyor. ayrıca üzerinde gelen sistemde şu an elimde yok. acaba simlock mu var, yoksa başka bir sorunmu şu an elimde telefon özelliği dışında sorunsuz, mükemmel çalışan bir alet var fakat şu operatör işini nasıl çözebilirim? bana yardımcı olursanız inanın çok makbule geçecek teşekkür ederim şu an ki sistemi: PDA:XWJVB PHONE:XXJVK CSC:XEEJV3
eski sistem 2.1v idi ama ayrıntısını bilmiyorum zaten çok değişik bir kodu vardı, ve fabrika ayarlarına atınca arapçaya dönmüştü.
sonuç olarak şu operatorü telefona nasıl göstertebilirim ?
iPhone'lardan hatırladığım kadarıyla simlocklu bir program yardımıyla kırılmış iPhonelar yazılım güncellemesi aldığında tekrardan simlock'lu duruma geliyorlarmış.Eğer aynı mantık burada da geçerliyse güncelleme yapman cihazını bu hale getirmiş olabilir.Bence cihazını bir servise götür ve onlarda baksınlar bakalım fabrika çıkışlı simlock varmıymış.Ya da anlıyorsan sen bak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme