Şimdi Ara

Galaxy S2 Alıyorum Yardım Lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu almaya kararlıyım fakat Yurtiçi garantilisini sıfır alacak durumda değilim. Bundan dolayı elimde 2 seçenek var;

A) Telpa garantili 2.el faturalı, kutulu, çiziksiz 3-5 aylık bir Galaxy S2 almak
    B) Paralel ithalat, kayıtlı, hiç kullanılmamış bir Galaxy S2 almak

İki seçenek de 1200 TL civarı. Sıfır garantili telefona +1600 TL vermek istemiyorum. Anakartın yanarak +300 TL bir masraf çıkarması da kabusum olur doğrusu. iki seçeneğin de iyi ve kötü yanları var; birisi kullanılmış ama garantili, diğeri kız gibi ama garantisiz.

Kafası karışmış bu arkadaşınıza bir yol gösterirseniz, onu çok mutlu etmiş olursunuz...

• ben tercihimi dün paralel ithalatten yana kullandım hem ucuz hemde taksit imkanından dolayı tercih ettim. ayrıca 2. el cihazlara sürekli bi süpheyle bakmışımdır. karar tamamen senin içini hangisi daha rahat ettirecekse o yönde olsun bana kalırsa sıfır cihaz daha mantıklı .
  • Tam da konu acsammı acmasammı die düşünürken senin konu takıldı gözüme..

Dün sahibinden sitesinden 24 ay telpa garantili sıfır samsuns s2 ilanının sahibiyle konustum düzcede telefoncuymus fiyatı 919 dan 870e düşürttürdüm zorlasam sanki 850ye düşecek gibi.. Telefon orjinal ve kullanılmamıs diyor sizce dogrumudur? Almayı düşünüorum ama abim adam kıllanıor adam nie 1600 liralik telefonu 870e satıor die. napayım sizce ? sonucta garantili degilmi sorun lu olsa tamir olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Tam da konu acsammı acmasammı die düşünürken senin konu takıldı gözüme..

Dün sahibinden sitesinden 24 ay telpa garantili sıfır samsuns s2 ilanının sahibiyle konustum düzcede telefoncuymus fiyatı 919 dan 870e düşürttürdüm zorlasam sanki 850ye düşecek gibi.. Telefon orjinal ve kullanılmamıs diyor sizce dogrumudur? Almayı düşünüorum ama abim adam kıllanıor adam nie 1600 liralik telefonu 870e satıor die. napayım sizce ? sonucta garantili degilmi sorun lu olsa tamir olmazmı?

Bence abin şüphelenmekte haklı zira sıfır garantili cihazı o fiyata alman imkansız. Ve bahsi geçen sitede çeşitli dolandırma olayları okudum dikkatli olmanı öneririm. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem ise yurt içi garantili sıfır gibi temiz kullanılmış bir s2 bulmaya çalışmasıdır. Sonuçta kılıf ve ekran koruyucu ile kullanan bir çok satıcı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Bence abin şüphelenmekte haklı zira sıfır garantili cihazı o fiyata alman imkansız. Ve bahsi geçen sitede çeşitli dolandırma olayları okudum dikkatli olmanı öneririm. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem ise yurt içi garantili sıfır gibi temiz kullanılmış bir s2 bulmaya çalışmasıdır. Sonuçta kılıf ve ekran koruyucu ile kullanan bir çok satıcı var.

Sanırım haklısınız ürün sıfır ve fatura benm adıma kesilecegini söylüor :) Gittigidiyor koy alayım dedim ama orası ücret alıor olmaz dior nese vazgectim sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Sanırım haklısınız ürün sıfır ve fatura benm adıma kesilecegini söylüor :) Gittigidiyor koy alayım dedim ama orası ücret alıor olmaz dior nese vazgectim sanırım.

Eğer 100 lira kadar fazla ödemeyi göze alırsanız GG'a koy farkınıda üzerine ekle deyin (%10) komisyon alıyor GG. Yanaşmazsa zaten boşverin. Koyarsada 957 liraya alırsınız.

• aynen dediginiz gibi dedim ne kadar ücret alıyorsa koyun ben öderim dedim cvp gelmedi sonrasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver ozaman yaramaz o adam. Bizim forumun 2. el ilanlarında uygun fiyatlı S2 bulabilirsin biraz sabır ve araştırma gerek.
  • Cvplarınız için teşekkür ederim.. Konuyu acan arkadasa ayıp oldu sanırım k.bakmayn :)
  • Birçok konuda söyledim tekrar söylüyorum . Paralel ithalat SGS2 lerin türkiye garantisi olabiliyor alırken kutudaki Warranty Card a dikkat edin orda Turkey(Telpa ) yada Turkey(genpa) yazıyordur.
  • 2. Seçenek en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.