Şimdi Ara

galaxy s2 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 güne kadar KKTC'den S2 almayı planlıyorum.. Ortalama fiyat 1100 tl civarında. Şunu söylemek isterim ki ilk defa android kullanıcam daha doğrusu şu zamana kadar sybiam dışında bir işletim sistemli telefon kullanmışlığımda yok doğrusu.Neyse konuya gelelim;arkadaşlar dediğim gibi ilk defa bu işletim sistemini kullanacağım için hiç bir şeyini bilmiyorum desem yeridir.Kulakdan dolma,netten araştırdığm kadaryla telefonun özelliklerine ve kalitesinin tartışılmaz oldğuna dair yorumları okudum..Yalnız beni korkutan şu ki:Bu telefonlara herhalde root,rom,ram vb. şeyler ile değişiklikler yapmak mı gerekiyor.Mesela ben telefonu aldğmda burda yazılanları yapmazsam nelerden eksik kalırım..Telefonun hangi özelliklerinden istifade edemem merakım bu yönde.. Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.

• Up
  • Sana Önerim Galaxy Mini s5570 İle Başla Pişman Olmazsın 400 Tl Civarı Fiyati Ama Mükemmel Bir Cihaz
  • Neden böyle bir öneride bulundunuz öğrenebilir miyim? Gönlüm s2 den yana
  • ROM yada ROOT yapmazsan emin ol eksik oldugun özellikler toplam özelliklerin %10u anca olur. Ben uzuuun süre yapmadan kullandım sonra ROM attım falan ama öyle illa yapılması gereken bişey değil orjinal ROM'a geri dönmeyi düşünüyorum mesela
  • bana göre stok rom gibisi yok,
    sana göre vardır.tercih meselesi kişisel görüş tamamen
    nasıl xp sp3 normal var birde modifiyeli xp ler va perfect xpdir felan, rom olayıda öyle

roota gelecek olursak telefona hakim olduktan sonra yapılması gerektiği yönündeyim.tamamen hakim olursun cihaza overclock felan yaparsın, sistem yedeği alırsın vs.
    1 haftada alışırsın 1 aya kalmaz bütün soru işaretlerini giderirsin android hakkında
  • s2 aldıktan sonra rom yüklemene gerek yok ki ha nova 3 oynarsan başka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla rom,ram ve root araba modifikasyonu gibi bir şey heralde(benzetmemi mağzur görün)
    Bide arkadaşlar bşy sormak istiyorum;Nova 3,modern combat vb. oyunlar google play'da yer almıyor yanlış duymadıysam hrlde .. Peki bu tür oyunları nasıl yklüyorz telefona ?
  • Up
  • Bir çok uygulama crakli olarak internette boy gösteriyor. Root iyimidir iyidir fakat çok da gerekli değil kanaatimce.
    Tablet ve telefonlarım olmak üzere 3 adet android cihaz kullanıyorum. Birini satacağız yakında fazla geliyor. :) Sadece birinde root yaptım. Onun da gereksiz olduğunu daha sonradan anladım.
    Bence root eğer firma tarafından çıkmış olan son guncellemeler doğrultusunda stabil calismayan sorunlu bir sistem var ise gerekli.

• Oyunu internetten apk dosyasini indiriyorsun telefona atip aciyorsun o yukluyor. Bu kadar, ekstra bir islem yok
    Buyuk boyutlu oyunlarda oyunu yukledikten sonra acinca kendi otomatik oyunun dosyalarini indirip hallediyor senin bisey yapmana gerek olmuyor yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.