Bildirim
Galaxy S2 Cwm Recovery Mod [sorun]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci resimde bu
-
Buda son resim hatanın çıktığı yer.
-
Hocam CWM ile zipli bir dosyayı telefonu açarken ses açma+menu+power tuşu ile birlikte açıyorum install zip forum SD card'seçip zip dosyasını seçerek flashlıyorum
Benim bildiğim böyle yapılıyor ama Eğer bahsettiğiniz farklı bir yöntemse diğer arkadaşlar yardımcı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
Hocam CWM ile zipli bir dosyayı telefonu açarken ses açma+menu+power tuşu ile birlikte açıyorum install zip forum SD card'seçip zip dosyasını seçerek flashlıyorum
Benim bildiğim böyle yapılıyor ama Eğer bahsettiğiniz farklı bir yöntemse diğer arkadaşlar yardımcı olsun
Yani kurduğumuz program üzerinden herhangi bir işlem yapmıyoruz kurmak yetiyor.O söylediğini denemiştim fakat klasik recovery menü geldi ve öyle bir seçenek yoktu. -
quote:
Benim bildiğim böyle yapılıyor ama Eğer bahsettiğiniz farklı bir yöntemse diğer arkadaşlar yardımcı olsun
Konuyu hortlatmış gibi olacak ama bu moda girmek için telefonun rootlu olması gerekir mi?
Benhttp://vahapcolak.com/galaxy-s2-icin-multiwindow-ripple-effect-svoice-the-ink-effect-ve-dahasi/ sitesindeki özellikleri kurmak istiyorum.Root gereklimidir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: @CAN@
quote:
Konuyu hortlatmış gibi olacak ama bu moda girmek için telefonun rootlu olması gerekir mi?
Benhttp://vahapcolak.com/galaxy-s2-icin-multiwindow-ripple-effect-svoice-the-ink-effect-ve-dahasi/ sitesindeki özellikleri kurmak istiyorum.Root gereklimidir?
Selam ben Vahap...Cevap vereyim mod için root gereklidir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BahtsizWampir
quote:
Orijinalden alıntı: @CAN@
quote:
Selam ben Vahap...Cevap vereyim mod için root gereklidir :)
Peki teşekkürler cevap için.Rootsuz galaxy s3 teki ripple efecti yüklemenin yolu var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X