Şimdi Ara

Galaxy S2 mi Sony Xperia S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar kararsızım hangisini alıyım fiyatlar nerdeyse aynı ? ve özellik olarak.

• Xperia S, Galaxy S2 ye göre daha yeni bir cihaz ben olsam Xperia S alırdım.
  • Bildiğim kadarıyla Galaxy S2 sadece oyun oynarken üstün diğer özellikler açısından Xperia S üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Bildiğim kadarıyla Galaxy S2 sadece oyun oynarken üstün diğer özellikler açısından Xperia S üstün.

Oyun oynarken ne gibi bir üstünlüğü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Bildiğim kadarıyla Galaxy S2 sadece oyun oynarken üstün diğer özellikler açısından Xperia S üstün.

Galaxy S2 mali400 grafik işlemcisi kullanıyo Xperia S e göre oyunlarda daha iyi performans sağlar yani.
  • quote:

quote:

quote:

Galaxy S2 mali400 grafik işlemcisi kullanıyo Xperia S e göre oyunlarda daha iyi performans sağlar yani.

Teşekkürler hocam oyunda Öyle pek bir fark olacağını zannetmiyorum

xperia s daha iyi bir telefon o fiyata alınabilecek en ıyi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki iki model arasından her türlü Xperia S i tercih ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki iki model arasından her türlü Xperia S i tercih ederim.

forever sony

• Performans açısından bakacaksanız her türlü s2 önde olacaktır. Saat hızı düşük olsa da mimarisi daha yüksek olduğu için işlemci olarak Xperia S'i geçemese dahi geri de kalmayacaktır, grafik işlemcisini ise söylemeye gerek dahi duymuyorum. Ayrıca inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla Xperia S hala özellikle internette ufak anlık takılmaları yaşarken s2'de böyle bir durum yok, zaten Samsung'un tepe seviye telefonları genelde çok akıcı oluyor. Ancak yine de bunlar sizin için önemsiz farklarsa, Xperia S hem kamerası, hem ekranı, hem de çok daha klas görüntüsüyle öne çıkıyor bence. Performans farkları çok büyük farklar olmayacaktır, ama S'in üstünlükleri gerçekten çok bariz. Ben olsam Xperia S alırım, ama seçim sizin tabi
  • Bana mantıksız gelen şu; samsung kaç ay önce çıkardı bu s II yi ve piyasaya sürdü.
    Sony buna karşılık arc s çıkardı en baba seviye olarak. Hani diyorlar ya amiral gemisi tabiriyle.
    Henüz yeni çıkardığı telefon ancak s ıı ye kafa tutuyor o da bazı konularda.
    E be kardeşim yapsana daha üstün. Bunlar herhalde milleti salak sanıyor.
    Ben inanmıyorum yani şu forumda işlemciyi ram i vs göz önüne almadan telefon satın alacak biri yoktur.
    Sony biraz daha önem vermeli. Yani gelse sosyal ağ uzmanları şu forumu incelese.
    Herkesten tam not alacak bir telefon çıkarsa satar hemde çok ama beyinleri çalışmıyor bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Bana mantıksız gelen şu; samsung kaç ay önce çıkardı bu s II yi ve piyasaya sürdü.
    Sony buna karşılık arc s çıkardı en baba seviye olarak. Hani diyorlar ya amiral gemisi tabiriyle.
    Ben inanmıyorum yani şu forumda işlemciyi ram i vs göz önüne almadan telefon satın alacak biri yoktur.
    Sony biraz daha önem vermeli. Yani gelse sosyal ağ uzmanları şu forumu incelese.
    Herkesten tam not alacak bir telefon çıkarsa satar hemde çok ama beyinleri çalışmıyor bunların.

Teknolojinin aşırı hızlı ilerlediğini ve henüz çift çekirdeklilerin bile tam potansiyeline ulaşmadığını düşünüyor Sony. 2013'e kadar da 4 çekirdek çıkarmayacak. Haksız da değil ama insanlar kullanamasalar da en iyi özelliği istiyorlar işte. Sony kendi düşündüğünden çok tüketicinin ne düşündüğüne önem vermeli bence. Zaten Sony telefon satışları çok düşük olan bir marka olduğu için satışlarını artırma hedefiyle bomba gibi ürünler çıkaracağına teknolojiyi yavaşlatmak gibi iyimser ama başarısızlıkla sonuçlanacak bir strateji izlememeli. Yoksa daha da düşüşe geçebilir. Gerçi daha da düşmez aslında isminden dolayı ama Sony ismine %3'lük falan satış yüzdesi hiç yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Bana mantıksız gelen şu; samsung kaç ay önce çıkardı bu s II yi ve piyasaya sürdü.

Teknolojinin aşırı hızlı ilerlediğini ve henüz çift çekirdeklilerin bile tam potansiyeline ulaşmadığını düşünüyor Sony. 2013'e kadar da 4 çekirdek çıkarmayacak. Haksız da değil ama insanlar kullanamasalar da en iyi özelliği istiyorlar işte. Sony kendi düşündüğünden çok tüketicinin ne düşündüğüne önem vermeli bence. Zaten Sony telefon satışları çok düşük olan bir marka olduğu için satışlarını artırma hedefiyle bomba gibi ürünler çıkaracağına teknolojiyi yavaşlatmak gibi iyimser ama başarısızlıkla sonuçlanacak bir strateji izlememeli. Yoksa daha da düşüşe geçebilir. Gerçi daha da düşmez aslında isminden dolayı ama Sony ismine %3'lük falan satış yüzdesi hiç yakışmıyor.

Hocam sony artık eski sony değil bence. Bütün ürünleri pahalı ve artık herkes tercih etmiyor.
    Bir arkadaşın da dediği gibi Tv de panasonic samsung lg falan aldı götürdü.
    Bilgisayarda acer hp packerd bell lenova vs.
    Sony bir tek oyun konsolunda 1. sırada sanırım. Onun dışında iddialı olduğu alan azaldı.
    Bu gidişle daha çok zarar eder. Ama sağlam müşterileri olduğu kesin.
    Adam mesela iş yerine kamera sistemi yaptıracak Sony den başka istemem diyor
    Böyle müşterileri sayesinde ayakta kalıyor yoksa çoktan batardı diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Hocam sony artık eski sony değil bence. Bütün ürünleri pahalı ve artık herkes tercih etmiyor.
    Bir arkadaşın da dediği gibi Tv de panasonic samsung lg falan aldı götürdü.
    Bilgisayarda acer hp packerd bell lenova vs.
    Sony bir tek oyun konsolunda 1. sırada sanırım. Onun dışında iddialı olduğu alan azaldı.
    Bu gidişle daha çok zarar eder. Ama sağlam müşterileri olduğu kesin.
    Adam mesela iş yerine kamera sistemi yaptıracak Sony den başka istemem diyor
    Böyle müşterileri sayesinde ayakta kalıyor yoksa çoktan batardı diye düşünüyorum.

Açıkçası Sony biraz daha ucuz olsa ben başka marka tercih etmezdim sanırım. Her yaptıklarında çok iyiler bence. Her ürünleri diğer tüm markalardan iyi olmuyor ama iddialı oldukları ürünlerinde gerçekten kalitelerini gösteriyorlar. Ayrıca her alana bölünmesine rağmen bu kadar iyi olmasıyla beni her zaman etkilemiştir. İşte fiyat olark neden daha fazla olduğunu anlamıyorum. Sony çoğu parçasını falan da üretebilen bir marka. Eskiden beri gelen pahalı olma politikası var ama artık bu politika biraz geçerliliğini yitirmeye başladı çünkü diğer markalar daha ucuza benzer kalitede ürünler satabiliyorlar ve daha da önemlisi çeşit çok arttı. Bugün piyasaya giren adı sanı duyulmamış markaların televizyonlarının görüntü kaliteleri bile insanı hayrete düşürebiliyor. Durum böyle olunca Sony'nin fiyatlarını gözden geçirmesi şart. Ekonomide veblen diye bir tabir vardır. Gösteriş yapmak isteyen kişilerin tercih ettikleri markalar için kullanılır genelde. Eskiden Sony bu tr bir markaydı bir bakıma ama şu anda bu durum değişti. Günümüzün veblen markası Apple. Tabi Apple Allah'tan daha her alana girmedi. Sony kendine çeki düzen vermeli yoksa geleceği kötü.

Bu arada arkadaşın konusu dağılmasın. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Nisan 2012; 3:18:15 >

• Her ikisinide kullanmış ve kullanan birisi olarak tartışmasız Xperia S.
  • Arkdaşlar f/p oranında karşılaştırın. Tamam özellikleri daha düşün S2 ye göre ama fiyatıda s2 kadar değilki. Ayrıca Arc s bence görüntü olarak hepsinden güzel. I phone neden tercih edilir anlamıyorum. Öteki markalarla uyumsuz işkence gibi bir sistemi var. öteki markalarla uyumsuz sadece kendine müslüman. Böyle devam ederse ı phone android sistemine ayak uyduramayacak. sonrasındada marka takıntısı olanlar I phone alacak gibi geliyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkdaşlar f/p oranında karşılaştırın. Tamam özellikleri daha düşün S2 ye göre ama fiyatıda s2 kadar değilki. Ayrıca Arc s bence görüntü olarak hepsinden güzel. I phone neden tercih edilir anlamıyorum. Öteki markalarla uyumsuz işkence gibi bir sistemi var. öteki markalarla uyumsuz sadece kendine müslüman. Böyle devam ederse ı phone android sistemine ayak uyduramayacak. sonrasındada marka takıntısı olanlar I phone alacak gibi geliyor bana...

İphoneu 2 ara 1 dere sıkıştırmışsınız ama apple'ın diğer markalar umurunda olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle bir derdi olsaydı ios u diğer markalarada verirdi kullanmaları için. Keza kişisel bilgisayarlara da kendi işletim sistemini verirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkdaşlar f/p oranında karşılaştırın. Tamam özellikleri daha düşün S2 ye göre ama fiyatıda s2 kadar değilki. Ayrıca Arc s bence görüntü olarak hepsinden güzel. I phone neden tercih edilir anlamıyorum. Öteki markalarla uyumsuz işkence gibi bir sistemi var. öteki markalarla uyumsuz sadece kendine müslüman. Böyle devam ederse ı phone android sistemine ayak uyduramayacak. sonrasındada marka takıntısı olanlar I phone alacak gibi geliyor bana...

İphoneu 2 ara 1 dere sıkıştırmışsınız ama apple'ın diğer markalar umurunda olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle bir derdi olsaydı ios u diğer markalarada verirdi kullanmaları için. Keza kişisel bilgisayarlara da kendi işletim sistemini verirdi.

Kötü demiyorum oldukça güzel bir tel ama fiyatı çok yükesek ayrıca arc s, S2, xperia s, htc oldukça iyi tercihler diye düşünüyorum. İosun bir de pcde kullanma derdi başa bela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.