HTC EVO 3D kullanıyorum çalıştığım iş yerinde kablosuz ağ var .Ağ bağlantısı sağlanıyor fakat sayfa açılmıyor. Samsung galaxy s2 kullanan arkadaşım haricinde hiçibirimiz internete giremiyoruz.Kendiside hiçbir ayar değişikliği yapmadı.İp ayarlarını vs. karşılaştırdım benimkiyle aynı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Modemin markası linksys
Baslik cok ilgi cekici olmus. Neyse normalde sensation'un wifi'i sgs2'den daha guclu.(ama bazi sanssizlarda olu wifi noktasi var neyse)
Uygulamalar'dan internet'le ilgili veriyi silin. Oyle bir deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Problem aynı şeyden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim de 10 gün kadar önce airport avm'de benzer birşey başıma geldi. Bağlantı şifresiz sinyalde kuvvetliydi ama bir türlü bağlanamadım. Genel olarak wifi bağlantısında başka bir problemle karşılaşmadım, başka pek çok yerde wifi'den defalarca sorunsuz bağlanmıştım.
gs2 kullanan biri olarak 2 kat üstümde oturan komşumun sinyalini alıyorum hem net bişekilde kendiside şaşırdı. tek nokta çekse bile wifi gs2 çok rahat bağlanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Hotel California
Uygulamalar'dan internet'le ilgili veriyi silin. Oyle bir deneyin.
Biraz açıklar mısın ? Daha önce bağlandığım kayıtlı ağları silip denemiştim ama olmadı .