Şimdi Ara

galaxy s2 servis mağduru(Yorumlarınızı Rica ediyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıktanda anlaşılacağı üzere yakın zamana kadar i9100 kullanıcısı idim taki servisin bana yaşattığı mağduriyete kadar,
    Cihazımı ilk olarak Home tuşu arada sırada çift tıklıyor diye servise verdim.Yazılımsalmış sorun,yazılım yükleyip tarafıma geri verdiler.Bu aradada sözlü olarak cihazımın köşesinde ezik vardı ondan dolayı ekran ile ilgili arızaları garanti dışı dediler Bende nasıl olsa ekranım çalışıyor diye umursamadım.Ama home tuşumun etrafındaki nikelaj kaplı çemberi cizmişler bu neden çizilmiş dediğimde telefonu alıp bir keçeli kalemle boyayıp geri verdiler.
    3 hafta sonra cihaz şarjı %100 den bir anda ısınarak %2 ye düşüp kısa süre sonrada kapanıp açılıp şebekesi gitti bende hemen sıcağı sıcağına servise götürdüm.Akabinde 3 gün sonra bir mesaj CİHAZINIZIN TAMİRİNİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN ÜCRETİ ONAYLAMANIZ GEREKMEKTEDİR diye servisi aradım.Benim teslim ederken belirttiğim şikayetleri tamir etmişler 390 tl ücret çıkarmışlar sebep olarak ta benim teslim ederken dokunmatik tuşlarımın ışığının yanmadığını beyan ettiğimi tuşlar için ekranın tamamının değişeceğini söylediler(ekran çalışıyor sadece dokunmatik tuşlar çalışmıyor).Benim teslim formumda öyle bir ibare yok dedim.Ertesi gün cihazı teslim almaya gittiğimdede cihazın tuş dokunmatiklerinin tamamen çalışmadığını gördüm cihazı size böyle vermedim Size vermeden önce kullanıyordum Diyerek teslim almadım.Artı bana teslim edecekleri formda dokunmatiklerle ilgili hiçbir bilgiyide not düşmemişler Bende el yazısıyla yazdırıp (tabi hemen yazmadılar Mücadeleden sonra not düştüler)Teslim aldığım gibi
    Şubatın 14 de TSHH Başvurdum.Bugünde Dokunmatik tuşun Ekranla alakasının olmadığını kendine ait bir ekrandan tamamen ayrı bir bordunun olduğunu öğrendim.Bana bide ekranın tamamını değiştireceğiz dediler.

Konuyla İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum...

• Yazmayı unuttugum nokta benim şikayette bulunduğum arızaları garantili olarak tamir etmişler teslim ederken sağlam olan dokunmatiklerimin bozuk olduğunu beyan ederek ücret talep ettiler Teslim etmeden önce dokunmatik tuşlarım çalışıyordu.Saygılar;
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkersivgin

Yazmayı unuttugum nokta benim şikayette bulunduğum arızaları garantili olarak tamir etmişler teslim ederken sağlam olan dokunmatiklerimin bozuk olduğunu beyan ederek ücret talep ettiler Teslim etmeden önce dokunmatik tuşlarım çalışıyordu.Saygılar;
    hangi servis bunu yapan hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hangi servis bunu yapan hocam?

Alıntıları Göster
    Servis'in eline düştün mü yandın demektir .. Sorun ve arızaların %80'i kullanıcı hatasıdır.. yani ücretli yapılacaktır.. Telefonu yaparken ya başka bir yerini bozarlar ya da mutlaka gözünüz gibi baktığınız telefonun bir tarafını çizerler..
    Satsan, 500 lira etmez telefonun ekranı kırılsa, 350-400 lirayı gözden çıkaracaksın..
    İnsanlar artık yedek parçayı bulup, youtube'tan bakarak yapmaya çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Servis'in eline düştün mü yandın demektir .. Sorun ve arızaların %80'i kullanıcı hatasıdır.. yani ücretli yapılacaktır.. Telefonu yaparken ya başka bir yerini bozarlar ya da mutlaka gözünüz gibi baktığınız telefonun bir tarafını çizerler..
    Satsan, 500 lira etmez telefonun ekranı kırılsa, 350-400 lirayı gözden çıkaracaksın..
    İnsanlar artık yedek parçayı bulup, youtube'tan bakarak yapmaya çalışıyorlar

Alıntıları Göster
    ADANA da samsung tabelası adı altında ADASER Diye bir servis Kardeş

• quote:

ADANA da samsung tabelası adı altında ADASER Diye bir servis Kardeş

Alıntıları Göster
    Tüketici Sorunları Hakem Heyetine Başvuruda bulundum yalnız işte 3-4 ay sabretmen lazım dedi.Birde arkadaşlar bu konuda haksızmıyım bir yardımcı olun.Çünkü eğer aklıma geleni yapmışlarsa tamamen dolandırıcılık bu...Buradan gelişmeleride yazacağım inşallah sizinde yorum desteklerinize ihtiyacım var Aynı olay başına gelmiş yada gelecek arkadaslara en azından bir Örnek teşkil ederiz.
  • arkadaşlar yorum yokmu hiç
  • quote:

arkadaşlar yorum yokmu hiç

hocam turkiyede bu is soyle yuruyor once servis yok para diyor eger ilgilenirseniz bagirip cahirip firca atip bylemi verdim derseniz yapiliyor demesseniz sikayetim var a veya tuketiciue basvurmaniz gerekiyor. banada nikelajin boya atmasinin sivi temasi yuzunden oldugunu ve cihazin garanti disi kaldigino soylemislerdi servisi yakicak kadar gozum donmustu bagirip cagirinca hemen hallediliyor
  • quote:

Bende bu şarjının %100 den ısınarak kapanması olayını merak ettim. anakart ile ilgili bir problem oluşturmadı mı ? Birde servise kaç kere götürdünüz. 4. kez götürüşünüzde cihazın yenisini vermeleri gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

hocam turkiyede bu is soyle yuruyor once servis yok para diyor eger ilgilenirseniz bagirip cahirip firca atip bylemi verdim derseniz yapiliyor demesseniz sikayetim var a veya tuketiciue basvurmaniz gerekiyor. banada nikelajin boya atmasinin sivi temasi yuzunden oldugunu ve cihazin garanti disi kaldigino soylemislerdi servisi yakicak kadar gozum donmustu bagirip cagirinca hemen hallediliyor

Kardeş adamlardaki mantığa bakarmısın ya Bana ücret onaylaması mesajı geliyor sonra ben servisi arıyorum.Ellerindeki formda benim beyanım olduğunu iddia ettikleri tuş ışık ları yanmııyor şikayetimin olduğunu söylüyorlar Hemen elimdeki formdaki Şikayetleri okuyunca telefon bir dakika denip suratıma kapatılıyor.Hemde adamlardaki saçmalığa bak dokunmatik tuşlar çalışmıyor diye çalışan ekranımın tamamını değiştirmeye kalkıyorlar 390 lira ücret çıkarıyorlar.Ben peşini bırakmadım Başka bir teknik servise gittim Rica ettim bana S2 nin ekranın arkasındaki detayları gösterirmisin diye Sağolsun elinde birtane var sırf benim için Arkadaş cihazı parçaladı birde ne görelim dokunmatik tuşların full ekranla alakası yok çünkü dokunmatik tuşların kendisine ait Boardu mevcut film şeklinde inşallah TSHHeyeti bu ayrıntıyı göz önünde bulundurur.
    Saygılarımla;

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Bende bu şarjının %100 den ısınarak kapanması olayını merak ettim. anakart ile ilgili bir problem oluşturmadı mı ? Birde servise kaç kere götürdünüz. 4. kez götürüşünüzde cihazın yenisini vermeleri gerekir.

Üstad cihazı şarjdan çektim %100 dü 3-5 dk sürmedi telefon ele alınamayacak derecede ısındı şarj%2 ye düştü sonra kapanıp açıldı açıldığında şebeke yoktu.Problem şarj entegresindeymiş bu şikayetimi garantiden yapmışlar elemanlar Ne tesadüftürki ilk servise götürdüğümde cihazımı köşedeki ezikten dolayı ekran ile ilgili arızaları garanti dışı bırakıp,cihazı servise 2.defa gidişinde kullanıcının talebi olmadan ekran tuslarınız bozuk garanti dışı 390 tl ücreti var deniliyor.Ben telefonu teslim etmeden önce şarj problemi haricinde herşeyi çalışıyordu.Teslim ederkende tek şikayetim şarj olayı formada öyle yazdırmıştım sadece ŞARJ %100 DEN ISINARAK %2 YE DÜŞÜP TAKİBEN KAPANIP AÇILIYOR SADECE BU ŞİKAYETLE teslim etmiştim.:)) gülünecek tarafı Aradığımda servis elemanının konuşması (((X:ilker bey cihazı teslim ederken bulunduğunuz şikayetler garanti kapsamında tamir edildi yalnız telefonunuzun tuşları çalışmıyor Ekran garanti dışı bırakıldığından Ücret karşılığı yapıcaz))) bende bunu takiben ben size verirken sağlamdı o tuşlar nasıl olduda bozuldular Dedim telefon 2.defa yüzüme kapandı :D

• quote:

quote:

Üstad cihazı şarjdan çektim %100 dü 3-5 dk sürmedi telefon ele alınamayacak derecede ısındı şarj%2 ye düştü sonra kapanıp açıldı açıldığında şebeke yoktu.Problem şarj entegresindeymiş bu şikayetimi garantiden yapmışlar elemanlar Ne tesadüftürki ilk servise götürdüğümde cihazımı köşedeki ezikten dolayı ekran ile ilgili arızaları garanti dışı bırakıp,cihazı servise 2.defa gidişinde kullanıcının talebi olmadan ekran tuslarınız bozuk garanti dışı 390 tl ücreti var deniliyor.Ben telefonu teslim etmeden önce şarj problemi haricinde herşeyi çalışıyordu.Teslim ederkende tek şikayetim şarj olayı formada öyle yazdırmıştım sadece ŞARJ %100 DEN ISINARAK %2 YE DÜŞÜP TAKİBEN KAPANIP AÇILIYOR SADECE BU ŞİKAYETLE teslim etmiştim.:)) gülünecek tarafı Aradığımda servis elemanının konuşması (((X:ilker bey cihazı teslim ederken bulunduğunuz şikayetler garanti kapsamında tamir edildi yalnız telefonunuzun tuşları çalışmıyor Ekran garanti dışı bırakıldığından Ücret karşılığı yapıcaz))) bende bunu takiben ben size verirken sağlamdı o tuşlar nasıl olduda bozuldular Dedim telefon 2.defa yüzüme kapandı :D

Alıntıları Göster
    Hocam bazen saçmalıyor servis yapıcak bişey yok şimdilik, adamlar dokunmatiğin camdan ayrılabildiğini sadece camın değişe bildiğini bile bilmiyor :))

• quote:

Hocam bazen saçmalıyor servis yapıcak bişey yok şimdilik, adamlar dokunmatiğin camdan ayrılabildiğini sadece camın değişe bildiğini bile bilmiyor :))

Alıntıları Göster
    Servis varya servis insanın kanını emer . garanti dahilinde olan cihazı kullanıcı hatası dşiyerek piyasanın daha üstünde fiyata yapmayı teklif ederler bide üstüne bizde yaparsanız cihazın garantisi devam edecektir derler
    Bizzat bu diyaloga şahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Servis varya servis insanın kanını emer . garanti dahilinde olan cihazı kullanıcı hatası dşiyerek piyasanın daha üstünde fiyata yapmayı teklif ederler bide üstüne bizde yaparsanız cihazın garantisi devam edecektir derler
    Bizzat bu diyaloga şahit oldum

Alıntıları Göster
    Burdan çıkarılacak ders. Telefon garantiye bırakırken ayrıntılı rapor bırakmak gerekiyor. Mesela telefonun menu tuşu dışında hiçbir arızası ve çiziği yoktu. Ayrıca telefonu adamlara teslim ederken gözlerinin önünde telefonun resmini ve videosunu çekmek lazım.

inşAllah istediğin gibi sonuç çıkar kardeş. yoksa Türkiyede garanti yalan olur benim ve bir sürü insan için.

• quote:

Burdan çıkarılacak ders. Telefon garantiye bırakırken ayrıntılı rapor bırakmak gerekiyor. Mesela telefonun menu tuşu dışında hiçbir arızası ve çiziği yoktu. Ayrıca telefonu adamlara teslim ederken gözlerinin önünde telefonun resmini ve videosunu çekmek lazım.

inşAllah istediğin gibi sonuç çıkar kardeş. yoksa Türkiyede garanti yalan olur benim ve bir sürü insan için.

Alıntıları Göster
    gerçekten servis çok ilgisizmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-112D66D80

gerçekten servis çok ilgisizmiş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Yaptıkları hareketlerden dolayı Sinirim okadar bozulduki telefona verdiğim 1800 tl umurumda bile değil telefonun değişimi yada iadeside heyet tutanağını aldığım anda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.Savcı bir arkadaşa danıştım anlattıkların İspat altına alınırsa soruşturma açılması için başvuruda bulunabilirsin dedi.Düşünsenize 1800 lira umurum olmaya bilir ama bunun asgari ücretle çalışıp binbir emekle biriktirip yada maaşının büyük bir bölümünü ayda bağlayan birisi olsaydı.Gerçekten yazık günah Hırsızlığın ve dolandırıcılığın büyüğü küçüğü olmaz.En çok zoruma gidende Samsung yetkililerin Kullanıcının arkasında durmaması oldu.Sonrasında tabi Sıra onlarada gelecek Dünyadaki en büyük pazara sahip bir ülkede satış yap tüketiciyi mağdur eden aracı şirkete müşteri yerine arka çık..Samsung ailesinde lee kun hee newyork ta yaşıyormuş şahsi mail adresine bile konuyu yazıp mail attım Bir arkadasım cevap alamazsın dedi bende göreve gidersem birebir görüşme talebinde bulunacağım Anlayın Nekadar zoruma gitti.

• edittttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 23 Şubat 2013; 19:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

edittttttttt
    kardeş ilgin için teşekkür ederim.
    Bencede bu sorun için Tüketici hakem heyetine başvur.
    Heyete başvuru için telefon elinde olması gerekiyor.Telefonu teslim alırkende.Önlerinde dene hala şarj almıyorsa bunu teslim formuna ellede yazsalar kaşeli imzalı yazdır.Bana telefonu teslim ettiklerinde tuşlarım çalışmyordu Bende yazın dedim Önce öyle bir uygulamamız yok dediler ama biraz zorlamayla sonunda yazdılar.
  • quote:

kardeş ilgin için teşekkür ederim.
    Bencede bu sorun için Tüketici hakem heyetine başvur.
    Heyete başvuru için telefon elinde olması gerekiyor.Telefonu teslim alırkende.Önlerinde dene hala şarj almıyorsa bunu teslim formuna ellede yazsalar kaşeli imzalı yazdır.Bana telefonu teslim ettiklerinde tuşlarım çalışmyordu Bende yazın dedim Önce öyle bir uygulamamız yok dediler ama biraz zorlamayla sonunda yazdılar.

Kardeş bugün telefonu almaya gittim telefon değişim olmuş ve sarj cihazıda değiştirilmiş yani diğer telefonun yerine sıfır bir telefon verdiler ımel vs hepsi değişti lakin diğer telefonda made in vietnam by samsung yazıyordu bunda made in china by samsung yazıyor :))
  • quote:

quote:

evet bağırıp çağırıp biraz ser yapınca hemen hallediyorlar ben 2 kez sarj problemi yüzünden servise verdim 2 kezde cihaz yapılamadan yapıdl diyerek bana verildi 3. gidişimde öyle bir kızdım ki girer girmez tamiri yapan teknisyeni çağırttım bağırdım çağırdım azarladım 10 gün sonra telefonumun anakart arızasından dolayı yenisi ile değiştirilmesine genel merkez onay vermiş bugun yeni cihazımı kullanmaya başladım burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum bağırıp çağırmassanız bu işi çözemessiniz malsef bizim türkiyede bazı işlerin yapılması için bunlar gerekiyor saygılar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.