Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Galaxy s22 ---8 aylık,çok temiz, 14.000 TL--- Satın Al 10 Haziran 2024 18:51 1 1 Galaxy s22 ---8 aylık,çok temiz, 14.000 TL--- 8 aydır kullandığım s22 yi satıyorum. cumaya kadar alıcı olmazsa bayram tatilinden sonra satacağım.bursa içi elden teslim edebilirim.fiyatı makul tuttum. bursa içi varsa test edip alabilir benden. spigen kılıf ile kullandım teli. isteyene hediye gönderirrim kılıfıs24 ultraya geçiş yaptığım için satıyorum.hepsiburada dan aldım. birkaç foto koydumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Galaxy s22 ---8 aylık,çok temiz, 14.000 TL--- MSI gg immerse gh50 --- 1700 tl ---