Şimdi Ara

Galaxy S23 Ultra kamerası sınıfta kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kendi yorumunla kendini vurmuşsun bariz şekilde detaylar s23 ultrada 👋👋 lowlightte sağ tarafta iplikte iyicene çitiliyor s23 ultra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Detay çözünürlük ile alakalıdır. Çözünürlük yüksek olursa detaylar da artar. Ama detayların artması fotoğrafın temiz çıkacağı anlamını taşımaz. Ben burada grenden (noise) bahsediyorum. Hala gelip boş boş yorum yapıyorsun. Detay ile grenin farkını bilmeyen insansın. Git önce noise nedir bir araştır. Bir de 2005’ten beri üyesin yazık. 18 yıldır hiç mi bir şey öğrenemedin? Verdiğim ekran görüntüsü zaten low light bölümünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Nisan 2023; 2:31:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dxomark yanlı da olsa kabul etmek gerek mobil fotoğrafçılıkla ilgilenen herkes arada bir güncel sıralamaya ve yeni incelemelere bakmak ihtiyacı hissediyor. Mesela Dxomark'ın bana göre test protokolünde skandal bir madde var. Bu maddeye göre S23 Ultra'nın 200 mp ana kamerası cihazda varsayılan kamera olmadığı için test değerlendirmesine almamışlar. Bunu bizzat mail atıp Dxomarka sordum ve aynen bu cevabı aldım. Haberiniz olsun. S23 ULTRA nın aldığı 140 puana 200 mp ana kameradahil değil. Dahil olsaydı en kötü ihtimalle şu an ilk 5 sıra içindeydi 150 üstü bir puanla. Bu cevabı alınca Dxomarka bunun saçma olduğunu, 200 mp ana kameranın pek çok kullanıcı için satın alma sebebi olduğunu ifade eden bir cevap yazdım. Ama geri dönüş alamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.