Şimdi Ara

Galaxy S23 Ultra kamerası sınıfta kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman sıkıntı yok :)

• Koskoca yonetmen film cekio kamera kotu diolar hala

• En yüksek puan alanla arasında %6,43 fark var.

...Daha hata güncellemesi bile almamış, 20 günlük.

Biri 140, diğeri 149 almış.

Bu tür başlıklar clickbait sadece...

S23 Ultra kullanıcısı olarak kameraya laf söyleyen çarpılır. O kadar söylüyorum.

Mecazi olarak yeryüzünde Jupiter'e ulaşmış 2-3 cihazdan birinden bahsediyoruz.

Tek bir site üzerinden başlık açan editör, senin yaptığın editörlüğü serçe parmağımla yaparım.

Açın taraflı tarafsız YouTube kanallarını izleyin DXOMARK palyaçolarıyla uğraşmak yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 20 Şubat 2023; 19:24:7 >
  • Bunları kale bile almıyorum koskoca vivo x90 pro ya ne puan vermişler youtube de karşılaştırma ve en önemlisi gsmarena lowlight foto karşılaştırmalarında tarumar ediyor en iyi kamera bence gelmiş geçmiş. Param olsa 1 sn düşünmem s23 ultrayı kamera pil işlemci ekran herşeyi 4 4lük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl fonlanıyorsa iPhone aşığı bir site…
    Çok da şaapmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt

Gerçekler PC ortamına aktarınca ortaya çıkıyor zaten. Telefon ekranında güzel bir aldatmaca var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyodunuz ki? Sadece işlemci farkı var onun dışında aynı telefonu ısıtıp piyasaya sürmüşler kamera paketi aynı tasarım aynı. Hatta kıyaslamalarda bazı karelerde s22 ultra bile daha iyi fotoğraf çekmiş. Yeni çıkan ve yakın zamanda globale çıkacak Xiaomi 13 pro kamerası bile bundan iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefon alırken satmayı düşünmek nedir arkadaş

• S23 ultrayı çıktığı gün aldım. Yanımda elmalı telefonu olanlar geldi ve bizzat canlı canlı kıyasladık gece ve gündüz her özellikte karşılaştırdık. Gözle görülür fark yediklerine bizzat şahit oldular. S23 ultrada birdünya özellik var. Say say bitmez. Elmanın kazığını yediklerini anladılar. Hayran kaldılar. Kıyaslama yapmak için daha çok çalışmaları lazım. Aynı ligde bile değiller bence. S peni çıkarınca anladılar :))

• By66 B kullanıcısına yanıt

Elinden çıkarırken kazığı kim yemiş anlarsın. :)

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

aynen öyle.

2. elde samsung acaip zarar ettiriyor. iphone öyle değil. belki aldığından daha bile pahalıya satabilirsin.Galaxy S23 Ultra kamerası sınıfta kaldı 

ben 14 pm kullanıyorum ama kamerası bazen çekimden sonra çok parlatıyor. bazı durumlarda yapıyor sanki. siz hangi modeli kullanıyorsunuz? resim kalitesi nasıl?

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Photonic Engine saçmalıyor ondan oluyor. Düzelteceklermiş ama epey de geciktiler.

Bende 14 var. Bunu babama verip 14 Pro'ya geçeceğim ama sorunların düzeltilmesini bekliyorum şimdilik.

14'ten makro çekimler hariç memnunum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 21 Şubat 2023; 15:50:25 >
  • youtube 'da 14 promax ile s23 ultra kamera karşılaştırmasında 14 pro max çok daha iyi hala

• By66 B kullanıcısına yanıt

3 ay sonra 13pm ile bile telefonunuzu isteseniz takas edemeyeceksiniz. Elma logolu arkadaşlarınız 3 sene sonra s26 ultra ile ellerindeki cihazı takas edebilecekler ama :)

Kazık kim yemiş tartışılır o bakımdan. On sipariş bitti s23 ultra Amazon’da 3.000 TL indirim aldı bile şimdiden.

• Çöpandroidlerin tercih edilmesi çok saçma. Apple ile yarışabilecekleri iki şey var ekran ve kamera belli ki artık kamerada da yarışamıyorlar yazık. Ab lightining ile uğraşacağına çöpandroidin kalitesizliğine karşı kanun çıkarsın.

• Samsungun pahalı telefonları alınmaz. İphone 14 pro aldım yeni, yağ gibi akıyor. Ulan elektronik mühendisiyim, şu apple ne zaman cihaz çıkarsa hayran kalıyorum.

• Tamam

• Virinom V kullanıcısına yanıt

Bence biraz yanlış anlamışsınız. Bu bu web sitesinin en üst sıralarında genelde iphone, samsung ve huawei telefonlar yarışır. Hangi marka en son çıkarıyorsa modelini, genelde 1. sıraya geçmeye çalışır. Fakat şu an Samsung bırakın ilk 3ü ilk 10a zor girmiş. Optimizasyon sorunu vs olabilir ama sen top modelini optimize etmeden çıkarıyorsan, kullanıcıların saygısını kaybedersin. Haberde de zaten s23 ultra galaxy a serisi performansı veriyor demiyor..

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 22 Şubat 2023; 13:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.