Şimdi Ara

Galaxy S23 Ultra kamerası sınıfta kaldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dxomark telefonları kutudan çıktığı gibi test ediyor. Ayarları en üst seviyeye çekseler daha fazla puan alır.

Ekrem71'in haberleri çoğunlukla bu tarz ne yazık ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ona fanboyluk deniyor. apple dan iosu çıkar 5 para etmez

• dxomark sitesin de 599 usd fiyat etiketiyle kendine 10. sırada yer bulan google pixel 7nin Türkiye'de satışa sunulması bence bir çok firmanın fiyatlarını tekrardan revize etmesine sebep ola bilir.

amiral gemisi olup ta kötü olan telefon var mı ?

günlük kullanımlarda , ticari amaçlar hariç

amiral gemilerinin yapıp ta , orta segme telefonların yapamadığı ne var ?

telefon olayı fiyat politikalarından dolayı ülkemizde saçma sapan yerlerde yoksa bu kadar çok konuşulup tartışılacak yenilik sunmuyorlar artık .

Konu dışı olacak ama sonuçta konu telefonsa eğer , öncelikle doğal afet , acil durum vs durumlarda çalışan mobil operatörler lazım ...

Telefon önce asıl görevini icra etmesi lazım yıl olmuş 2023 telefonlar 5g destekliyor olmasına rağmen şehir merkezleri hariç , yolda izde 4,5g yi stabil şekilde kullanamıyoruz .

video kayıtlarında apple bence diğer markalara göre bir adım önde stabilite ve sosyal uygulamalar ile olan uyumundan dolayı .

ben androidi daha özgür buluyorum ve o yüzden tercihim android tarafında ama amiral gemisi diye tabir edilen cihazlara o kadar para veripte almam , alana çöpte demem ...

fayda zarar apple ürünleri değer kaybetmiyor , ancak android tarafında ise seçenek fazla , herkese hitap eden bir model elbet var ...

kısaca apple ürünleriyle android telefonların mukayesesinde fanboyluk haricinde kazanan çıkmaza mutlaka birinin diğerine olan bir üstünlüğü çıkacaktır.

ayrıca fani dünyada üzmeye , üzülmeye gerek yok bence ...

en iyi telefon apple olsa ne olur , androidli bir cihaz olsa ne olur , acil bir durumda sevdiklerimize ulaşamadıktan sonra , ya da olur olmaz bir yerde bozulup sizi mağdur ettikten sonra ...

• By66 B kullanıcısına yanıt
    Bende s23 ultra var kalemi kullanmayacağım. Hep kalemli telefon kullandım hiç kaleme ihtiyaç duymadım. apple geçmem zorlama aksesuarlar zorlama cihazlar apple kullanırsan hep apple cihazlara mahkumsun ben sevmem....

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    yok ya s22 ultradan daha iyi kamerası incelemelerde bir sıkıntı var. Büyük fark yok ama, Geçe çekimi çok iyi 0 karanlıkta iyi iş yapıyor. Bence en büyük özelliği o

• Bende s23 ultra var kamerası gayet iyi kötü felan değil. Nerde sınıfta kalmış bilmiyorum ama, Özelikle gece çekimleri çok iyi kötü telefon değil. Ama eskiden büyük geçiş de yok.

• Elimden çıkarmam için alınan sıradan bi samsung değil. Bunun özelliklerini kullanmam keşfetmem en az 3 sene sürer. Sadece "afyonu" var desinler diye alınmaz bir telefon. Almanı gerektiren bi özellik bi farkı olmalı. Yatırım amacı olarak mı kullanıyosunuz anlamadım. Not: bu msj s pen ile yazılmıştır :)) zevkler ve renkler tartışılmaz herkes özgür güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoom konusunda Iphone 14 PM 139 Puan, S23 Ultra 141 Puan aldığından beri Dxomark'a güvenmiyorum.

Bir diğeri ise Iphone 14 Pro Max'ın FHD+ ekranının Samsung'un QHD ekranını geçtiğini söyleyen Dxomark'a gene güvenmiyorum.

• By66 B kullanıcısına yanıt
    Ben de bu mesajı s pen ile yazıyorum. Samsung bu kamera işinde 3 ile 4 yıl geriden geliyor. Puanlardan anlaşılıyor. Dersen ki taraflı o zaman Samsung da para versin taraf olsun. Ancak öyle değil. Huawei gerçekten kamerada çok iyi. Kullandığım için biliyorum. Samsung arka planda netlik kaybediyor. Bunu daha önce daha ilk aldığım zamanlarda farkettimiştim. Mate 10 pro bile netlik konusunda ve gece çekiminde bazı yönlerden daha iyi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DxOMark sıralamasını ciddiye alıp haber diye sunmak...

• Kamera muhteşemdi, ne ara hayal kırıklığı oldu

• Düz iphone 14 mü yoksa bu mu

• Bence düz ip 14

• İphone 16 pro max çıkana kadar yer s23 ultra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Anladım hocam eyvallah

• s23 utraya geçiş yapıcam anlaşıldı

Hani şu bariz grenli çekim yapan S23U öyle mi? iPhone 14 PM’nin daha temiz ve noise oranı düşük fotoğrafları ortadayken S23U yer demek biraz komik olmuş.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yer yutar. Hala aynı kanıdayım gsmarena fotoğraf testlerini inceleyen anlar.

Kameradan anladığınız yok gelip yorum yapıyorsunuz. Düşük ışık testlerine bakmamışsınız. Bir de GSMArena diyorsunuz.

iPhone 14 Pro: ISO800 1/44 sn pozlama
    Galaxy S23U: ISO500 1/25 sn pozlama

Bu durumda düşük ISO ve düşük enstantane süresi ile S23U’nun çok daha temiz çekim yapması gerekirken bariz şekilde grenli (noise) çekim yaptığı ortada. Kaldı ki bu tam manasıyla adil dahi değil. ISO500 ile ISO800 çok farklı ışık hassasiyetleri. S23U ISO500’de bunu yapıyorsa ISO800’de kimbilir nasıl çekerdi artık yorumu fotoğraftan anlayanlara bırakıyorum. Üstelik enstantane süresi de düşük ve sensöre daha uzun süre ışık girmesine rağmen noise var. Noise dolu çekimiyle mi yer yutar? Gerçekten kameradan anladığınızı mı düşünüyorsunuz?

Galaxy S23 Ultra kamerası sınıfta kaldı

m.gsmarena.com
    Photo compare Apple iPhone 14 Pro vs. Samsung Galaxy S23 Ultra - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=11860&idPhone2=12024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Nisan 2023; 2:24:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.