Şimdi Ara

Galaxy S23'ün parmak izi sorununu çözecek güncelleme yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S23'ün parmak izi sorununu çözecek güncelleme yolda
    Galaxy S23 serisi için yeni yayınlanan One UI 6.1 güncellemesi, birkaç yeni yapay zeka (AI) özelliği ve kullanıcı arayüzü iyileştirmesinin yanında birkaç hata da getirdi. Bazı kullanıcılar, telefonlarını One UI 6.1’e güncelledikten sonra parmak izi sorunları yaşamaya başladı. Samsung, sorunun farkında olduğunu ve yakında çözeceğini söyledi.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy S23 serisinin dokunmatik problemi için Google'ı suçladı ve çözümü açıkladı

Parmak izi simgesi görünmüyor!

Bazı kullanıcılar, güç düğmesine basarak veya ekrana iki kez dokunarak telefonlarını uyandırdıklarında parmak izi okuyucu simgesinin çıkmadığını söylüyor. Kullanıcılar, parmaklarını parmak izi simgesinin olması gereken yere koyduklarında ekran kilidinin açılmadığını, parmaklarını kaldırdıklarında parmak izi simgesinin ekranda belirdiğini söylüyor.

Güncelleme ne zaman yayınlanacak?

Samsung, yakın zamanda yayınlayacağı güncellemeyle sorunu gidermeyi planlıyor. Güncellemenin ne zaman yayınlayacağı açıklanmadı ancak Nisan güncellemesiyle bu sorunun düzeltilmesi bekleniyor. Galaxy S24, Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5, Nisan 2024 güncellemesini alan cihazlar arasında. Galaxy S23 serisinin de güncellemeyi alması yakındır.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-fingerprint-issue-one-ui-6-1-fix-coming-soon/

• e bu da yok bende kim yaşıyo bu sorunları

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Dünya benim etrafımda dönüyor sendromu olmayanlar yaşıyor olabilir

• Üşendiğim için format bile atmıyorum telefona, tam 1 sene oldu alalı s23 ü hep üstüne güncelleme kura kura devam etrim hiç bir sorun olmadı. Parmak izi sorunu ise hiiç yaşamadım.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aynen s23 ultra var bende böyle bir sorun yaşamadım ama yapay zeka klavyesinde Türkçe olmaması çok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bixby ne yapay zeka hiç bir zaman Türkçe olmayacak buna kendini alıştırsın samsung kullanıcıları. Eskiden kelimeyi seçince çevir çıkardı direkt google çevir'e yönlendirirdi. O kalkmış mesela kend yapay zekası için ama onda da türkçe yok. Türkçeden daha zor hatta kullanılmayan diller bile varken Türkçe olmaması artniyetten başka bir şey değil. Samsung kullanıyoruz diye eksi yönlerni de söylemeyecek değiliz. Gerek Türkiye ayağı gerek global ayağı Türklere avantajlı fiyat sunmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar.

• Benim s23 te aynı problem oluştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen git o kadar Türkçe Galaxy Eyay reklamı yap PR çalışması yap ama reklamını yaptığın teknolojinin Türkçe desteği olmasın. Yatacak yerin yok Samsung

• Parmak izi sorunu ben yaşıyordum, zor algılıyordu. Son güncelleme ile pek algımaaz olunca parmak izlerini silip tekrar yükledim. Sorun kalmadı, bilginiz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.