Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış tarihi ile ilgili tahmini olan var mı?
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Sene sonuna doğru çıkar bence Kasım-Aralık gibi.

• ram 12 den aşağı gelirse fiyat 20 25 arasının çok çok üstünde olursa samsung yetkilileri kendi alsın kullansın. optimizasyon kralı apple alır geçerim çekemem bunların tantanasını

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Ölme eşeğim ölme yav s25 çıkacak ocakta telefon alir almaz eskiyecek
  • Önceki telefonun birinci yılını doldurduktan sonra duyuracaklar sanırım, sonbahar aylarında da satışa çıkar diye tahmin ediyorum. İşlemci konusu ve fiyatına istinaden tercih edeceğim.

• S24 fe tahmini 35 bin civarı gelir. Ama bu fiyata exynos almaktansa s23 256 gb 30 bine alır herkes

• ram durumu ve pil kapasitesi çok önemli ayrıca fiyat 29999 gelirse tadından yenmez valla

• Honor 200 pro 32bin şu an. S24 fe beklerseniz üzülürsünüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 11 Ağustos 2024; 10:26:20 >
  • weneorn kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür güzel cihaz ama gsmarena batarya testi leş cihazın. oneplus nord 4 veya ace 3v de mükemmel 7g3plus işlemci mükemmel batarya performansı var amiral gemisi alıp kullanamadıktan sonra gerek yok

• crashris kullanıcısına yanıt

İşlemci gen 3ün bir miktar kırpılmışı ama hala amiral gemisi seviyesinde 200 pronun. Pil çok da kötü gitmiyor ve bence güncelleme ile bir miktar daha toparlar gibi. S24fe alıp ısınma ve şebeke yüzünden testteki saatlere ulaşamayınca, insanlar kararlarını sorgulayacaktır diye düşünüyorum(2 kez exynos kullanmış ve güncel olarak s23 sahibi olarak yazıyorum)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 11 Ağustos 2024; 23:34:46 >
  • Bence fiyatı 30 ile 35 bin tl arasında çıkar o fiyatları exynos 2400 ün kırpılmış hali alınır mı ben olsam almam düz s23 alıp yoluma bakarım
  • mustafa3232 kullanıcısına yanıt

Samsung S24 serisini Ultra hariç exynos ile getirip güncellemeyi 7 yıla çıkarttı. S23'ün 2 sürüm güncelleştirmesi, 3 yıl da güvenlik güncelleştirmesi kaldı. Exynos'un satmayacağını bildikleri için garanti süresini uzatalım dediler herhalde.

• Umarım bu sefer düzgün bi fe gelir.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Merhaba. Konuyla alakasız biliyorum ama maalesef kimseye özel mesaj atamadığımdan buraya yazmak zorunda kaldım. Özel mesaj sistemini kullanıma açmama rağmen sistemde yine de özel mesaj kullanıma kapalı olarak çıkıyor. Bu sorunu çözebilir misiniz?

• Özellikleri sızdırılmış galiba 12 GB ram ile geleceği kesin gibi
    Birde 7 yıl güncelleme alırsa eğer 23 fe mi saydırıp üstüne 24 fe ye geçiş yapabilirim
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Adam orada en yüksek depolama seçeneğini 12/256GB olacağını belirtmiş. 8/128GB, 8/256GB ve 12/256GB şeklinde 3 versiyon çıkacak

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Öyle çıkacağından emin miyiz? Zira 12GB ramle çıktığı vakit S24 ve S24 pülüs'ün üstüne toprak atacaklar.

Doğmamış çocuğa don biçmek kolay. Çıktığında bakarız.

• achfighter kullanıcısına yanıt

Yogesh Brar'a sormak lazım Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Ben de bu cihaz için takipteyim Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]  Umarım 12 GB RAM ile geliyordur. Yoksa bir anlamı yok..

Not: Şu an Realme GT2 Pro kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.