Eşime ilk çıktığında s23 almıştık hala kullanıyor ve çok memnun. Eşim bildiğimiz büyük oyunları oynamıyor ama ufaklık çok video izliyor ve basit oyunlar oynuyor. Genelde sosyal medya ve günlük kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor. S 2.. serisinin günlük kullanım için üretildiğini düşüyorum. S25 de günlük kullanımda kullanıcısını üzmeyecektir. Aslında bende s25 alacaktım ama eşimin çalıştığı kuruma kamu indirimi uygulamadı. Millet 40k ya alınca işin doğrusu 46-48k vermek de içimden gelmedi. Daha sonra İ16e düşündüm o da abd de S24 FE ile aynı fiyat olmasına rağmen burada 256 gb versiyonları arasında 23k civarı fiyat farkı olunca ondan da vazgeçtim ve S24 fe aldım ve memnun kaldım. S24 FE de gayet üst seviye bir cihaz, başka telefonda gözüm kaldı diyemem... |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (83. sayfa)

-
-
Bende senin gibi çok gittim geldim yurt dışı araştırmalar yaparak s24 FE de karar kıldım.
Boyut harici memnunum. S23 o zamanlar kardeşim aldı bende alacaktım vazgeçmiştim.
Normal kullanımda olsun oyunda olsun performansı tartışılmaz bir makine.
Boyutu çok hoş ideal. Normal kullanımda götürüyor fakat oyuna girdin mi tam tersi bataryayı söğüşlüyor. Donanım hayvan gibi olunca normal tabi ki normal.
S24 FE ekran çok büyük olmasına ve 4700 bataryaya sahip olmasına rağmen şarjı gayet iyi stabil gidiyor. s23 den de yurt dışı testlerde 1,5 saat gibi bir fark yaratıyor.
Amd ortak yapım işlemcisinden kaynaklanıyor bu durum.
Samsung yurt dışı lansmanında detay vermişti.
Çok iyi bir telefon olmuş.
A56 yıda merak etmiştim fakat fiyat olarak çok yüksek bir şekilde ülkeye geldi. s24 FE varken yakın fiyat hiç düşünelecek bir telefon değil. S25 i ileride fiyat düşerse düşünülebilir. Şuan fiyat çok yüksek.
-
Bence S26 serisinde kamera ve tasarım anlamında majör değişimler görebiliriz. Apple ve Samsung uzun süredir telefonları güncellemediler aslında. Samsung seneye de benzer telefon çıkarırsa satışlarda çakılır. Apple da aynı şekilde... Gerçi apple i17ye 120hz getirse elmacılar büyük yenilik der de neyse
. Bir nevi s25 serisine gereksiz yüksek bütçe bağlamayarak mantıklı davranmış olabiliriz
-
Bende S26 da tasarım kesin değişecek diye düşünüyorum. Mesela a serisi A36 A56 kamera kısmını değiştirdiler. Değiştirdiler dediğim de 3 kamerayı korumaya aldılar o kadar :) samsung zaten uzun zamandır tasarımda eleştiriliyor, her seri aynı kasa :) Benim kardeşte iphone den androide geçince ilk dediği yarabbi şükür oldu. Android herşeye açık, kaçak köçek apk ne varsa yükle geç. tam bizlik
parası olan s25 alabilir tabi ki, alanların çoğuda fiyata pek bakmaz sanırım
bizim gibi fiyat performans kovalayana S24 FE veli nimet gibi geldi.
-
Yok mu bunun bir yolu arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: MegaX-1
Arkadaşlar Xiaomi lerde olan uygulamaların wifi ve mobil internetini kapatma özelliği samsunglarda yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkür ederim. Burayı biliyorum. Dediğiniz gibi maalesef sadece mobil kapatılabiliyor.
Derin uyku modunal alıp deneyin. Pil ayarlarından uygulam ekleniyor. Denemek için whatsabı ekleyin başkasından mesaj atın. gelmiyorsa iş görür
-
Çok aktif kullandığım bir uygulamanın internetinin kapalı olmasını istiyorum derin uykuya alınca büyük ihtimalle programa girdiğim andan itibaren tekrar internete bağlanmaya başlayacak.
Şöyle birşey buldum işini görür mü bilmiyorum. Ayarlar>Bağlantılar>Veri kullanımı>uygulamalar için izin verilen ağlar. Burada uygulamalar gözükecek. Uygulamayı sadece wifi veya mobil veri kullanmasına olanak tanıyor. Kendin belirliyorsun. Mesela wifi kullanırken uygulamayı wifi erişimini engellersen bağlanmayacak gibi gibi
-
Hmm. Hemen deneyeyim hocam.
Trendyoldan aldığım telefonun hoparlörden gelen cızırtı ve metalik senden dolayı 2 günlük telefonu servise vereceğim. Nelere dikkat etmeliyim.
Geçmiş olsun. Serviste ürünü sıfırlayacaklar muhtemelen. Ondan verilerinizi yedekleyin. Tamir kesinlikle istemeyin, sıfırı ile değişim talep edin. Size bir ton saysalar bile değişim talep edin. Servis raporu formu, servise giriş kaydı ne varsa isteyin. İleride lazım olur. Hakem heyeti falana olay giderse alın dursun.
-
Teşekkür ederim. Telefon %0 batarya ile gelince içime sinmemişti bu hoparlör sorunu nedeniyle umarım sorun yok demezler.
Tamam hatırladım sizi 0 şarj deyince. Fabrikasyon sorunlu yada iadelerden geri dönüşüm yapılmış gibime geldi. şansızlık bahtsızlık ne diyeyim denk gelmez gelmez size denk gelmiş. Ben genelde n11 kendi mağazasından alırım 5 cihaz aldık farklı model samsung şükür hiçbirinde sorun çıkmadı
Bugün A56 ile S24 Fe yi elime aldım şöyle bir bakayım dedim. Bana göre A56 çok şık bir cihaz olmuş. Sanırım A56 seçecekler sırf tasarımdan dolayı seçer. Öyle ki benim bile aklım karıştı yani :) Kasasını çok beğendim. Keşke S24 Fe de o kasayla gelseydi :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon a56'yı da 6 taksitle satıyor. fiyatı 5 bin uygun olsa 6 taksitle çok cazip bir seçenek
Kesinlikle. Sorunda tam olarak bu bence. S24 Fe ile hemen hemen aynı fiyat olması. Fiyatı düşer ama bir kaç ay beklememiz gerekir. Ancak benim telefon beklemez işte. Emektar P20 Lite :(
Hangi kuruma kamu indirimi uygulamadır?
Öğretmenlere kamu indirimi var mı?
Kamu indirimi için o kurumun uzantısının olduğu e-posta mı lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X