Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
140
Favori
133.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyurun.
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • minmax kullanıcısına yanıt

Hepsi buradada vardı hocam 5 gündür falan alıp almak arasındaydım sonunda gitmiş kupon almadım 128gb diye.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi yapmışsın 128 gb bu saatten sonra alınmaz sistem dosyaları zaten yarısını doldurur. 256 gb kovalamak lazım

• Gece sahuru beklerken yaşadım. Sinirim bozuldu ve gülmeye başladım.
    Tivitırda takılıyordum. Bir videoyu açtım. Hani siz kapatmasanız bile ekranı kaydırınca video otomatik duruyor ya. Hah işte ekranı kaydırdım ama video susmadı. Yeni video açtım ama eski video çalmaya devam etti. Tivitırı kapattım ama video çalmaya devam etti. Son kullanılanları temizledim. Video çalmaya devam etti. İşte orada gülmeye başladım 😀

En son telefonu yeniden başlattım ve normale döndü.
    Bilin istedim.
    Kadir geceniz mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 26 Mart 2025; 20:7:57 >
  • su55 kullanıcısına yanıt

Sizin de.

Bunu bu ay bende yaşadım S24 FE kullanmadığım halde:) aynı senaryo yaşandı ama başka videoya geçtim videodan gir çık yaptım düzeldi yeniden başlatma ramak kalmıştı.

• A54 kullanırken instagramdan çıkınca video sesi gelmeye devam ederdi bir çok kez yaşadım. Samsung ara yüzü ile ilgili bir sorun herhalde. S24fe de henüz başıma gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı durumu S20 FE cihazımda yaşıyordum. S24 Fe'de henüz başıma gelmedi.

• fbyram kullanıcısına yanıt

47'den aşağı hiç düşmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

İlk günlerde fiyatta hata vardı 40 diye hatırlıyordum da 43 küsüre alanlar oldu. Konusunda var;

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-s25-ana-konu--159823556-23

• Trenyol dan satın aldığım 3 günlük cihazı dün samsung servise vermiştim ve gün içinde teslim ettiler. Telefon a yazılım atmışlar. Hoparlör yüksek seslerde netlik kayboluyor sizlerinde mi öyle?

buna benzer durum eski ipad air 1 de hatırlıyorum. platformdan bağımsız ram işlemci şişip tetikliyor olabilir. yine aynı şekil uygulamayı kapatıp açınca düzelmişti.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, mesajını görünce youtubeden deneme yaptım son ses, bir sorun yaşamadım. ekolayzer ayarlarına bir bakarmısın nerede duruyor. Benim ki dengeli modda duruyor.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ayarlara baktım sorun görünmüyor. Bugün zamanım olursa büyük teknoloji marketlerden birine gidip s24fe telefonlarını karşılaştırma yapacağım. Samsung yetkili servis çalışanı hoparlör kalitesi farklı olabilir dedi. Belki sorun yoktur ama daha önce kullandığım telefonlara göre hoparlör de net ses gelmiyor. Biraz metalik ve ş gibi seslerde sorun var. Şuan çözüm olarak ses seviyesi en üstte orta arasında kullanıyorum.

merhaba, metalik şırıltılı cızırtılı hiç ses yok hocam gayet iyi. ayarlardan dublo atmos ve stereo mono ayatlarına da bir bakın isterseniz. Mağazalarda bakmanızda fayda sağlar. ses konusunda bir şikayet görmedim. ben sadece titreşimini beğenmiyorum birde boyutuna alışamadım henüz 😅😅

Benim telefonda sorun yok hocam. Aşağıdaki ayarlarda son ses sorunsuz kalitede ses veriyor. Cihazda problem olabilir.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Aynı ayarlar var ama yüksek seslerde bozulma devam ediyor. Servis sorun yok dedi anlamadım

• Dolby atmos'u ben hiç kullanmıyorum mesela. Çünkü sesin imaging/detay-ayrımını düşürüyor. Sesler iki kulaklığa aynı oranda geliyor. Bu şekilde gelmemesi gerekiyor. 808'lerin vuruş MPE'i, Vokal difleri, önemsiz bile görünse adlib'lerin bile bölge ayrımını net duymak gerekiyor, dolby bunu mahvediyor. Tabi ben müzik konusunda biraz takıntılıyım, son kullanıcı için çokta fark eden hususlar değilSamsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Ayarları yaptım devam ediyor. Karşılaştırma sonrası durumu anlarım artık.

Metalik ve Ş sesleri baskılı geliyorsa hoparlörde sıkıntı vardır. Dahili DRN'ler de veya yazılımsal da olabilir.

Bence ürünü iade edin tamamen. (Değişim yapılmıyorsa tabi)

Trendyol gibi yerlerden de almayın. Amazon'dan alın şu telefonları yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDMDC -- 27 Mart 2025; 15:8:52 >
  • @erdincerdinc İade edin bence telefonun hoparlörleri bozuk. N11den zamanında 2 tane sony xperia xl mi ne almıştım. Sabah arayıp satışları iptal etmeliyiz dediler. O günden sonra n11i çok nadir kullanırım, teknolojik hiçbir ürün almam. Genelde amazon ve hepsiburadayı tercih ediyorum. Ara sıra trendyoldan alırım. Bu S24FE yi de PTT den aldım. Çünkü business kredi kartıma sadece burası taksit yaptı. 1 günden kısa sürede elime ulaştırdılar çok memnun kaldım...

@WDMDC Bende müzik kulağı yok. Tek noktaya odaklanması daha keyifli geliyor. Bende FRESH'N REBEL Clam Fuse ANC kulak üstü kablosuz bluetooth kulaklığı var. Şarj sorunu olmasın, ANC olsun diye almıştım gayet memnun edici bu konularda... Önceki telefonumda çok kaliteli ses deneyimi sunuyordu. Daha S24 FE ile deneyimleyemedim. Ramazandan sonra yürüyüşlere başladığımda denerim ama dediğim gibi müzik olarak iyi bir kulağım yok, son kullanıcıyım Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] .

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.