Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
140
Favori
133.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kronik sorunu yok. ekran koruyucu kalitesi dokunmatiği etkiliyor. Mesela hayalet ekran koruyucu da özellikle sorun yaşayan oluyor. Ayarlardan hassasiyeti arttırın. Yine sorun var ise ekran koruyucu kaliteli bir tane ile değişin. Ben aldım temper ve nano 9h iki tane. henüz takmadım. 2 haftadır ana ekranı ile geziyorum. s7 vardı 6 yıl kullandım hiç koruma takmadım. en ufak çizik yok halen 😁 s24 fe büyük elimden düşer diye korkudan takacağım 😅😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    UFS 4.0 sadece hız değil. Belleğin teknolojiside farklı. Bunu geçmiş mesajlarda yazmıştım. Samsung bellek teknolojisini değiştirdi. kısaca şuan 128 eski, 256 yeni teknoloji belleklerdir.

• derinn35 kullanıcısına yanıt
    Ben de gri rengini aldım. Cidden çok güzel bir havası var. Silikon kılıf yerine görselde ki kılıfı aldım. Şiddetle tavsiye ederim. Premiyum hava x5 oldu 😃 gören bir daha bakıyor.

Adige Samsung Galaxy S24 Fe Uyumlu Kılıf Demre Magsafe Kamera Korumalı Siyah + Ekran Koruyucu 454 TL yerine 334,90 TL
    www.n11.com
    Adige Samsung Galaxy S24 Fe Uyumlu Kılıf Demre Magsafe Kamera Korumalı Siyah + Ekran Koruyucu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/adige-samsung-galaxy-s24-fe-uyumlu-kilif-demre-magsafe-kamera-korumali-siyah-ekran-koruyucu-67825245?magaza=abgac
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 29 Mart 2025; 9:31:36 >

• Ben de bir müddet aranıza katıldım dostlar. S23 den geçtim. Biraz ağır olması dışında sorun yok şimdilik.
    Ekrandaki solukluğu nasıl gideriyorduk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    s23 den sonra ebat ve ağırlık olarak rahatsız edebilir 😁 ben s7 den geçtim 2 hafta oldu daha yeni yeni alışma sahfasındayım 😅 ayarlar-ekran-ekran modu kısmından ayarları kurcalayabilirsin. göz rahatlığı kalkanı açık mı birde ona bak. Beni rahatsız etmediği için pek bakmadım.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Wi fi arama açık olmasına rağmen. Volte işareti var.
    Bir de mobil ağlarda sadece 4.5G seçimi var. S23 de 5G 4G vs bir çok seçenek vardı. 5G yok mu telefonda ? Farklı bir yerde mi acaba.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Son aramalar kısmında üstte 3 noktadan ayarlara gidin wifi olarak değiştirin. 5g var fakat yazılımı açık değil. samsung güncelleme ile destek verecek diye bildirim yapıyor. Diğer modellerde aynı muhabbet var. hanımın a25 de de durum aynı.

• Temuda çok kaliteli kılıflar var 90-100 tl ye 12 günde geliyor kapına kadar. Kalitesi mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelsın -- 29 Mart 2025; 14:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah kardeşim. Teşekkür ederim

• Nelsın kullanıcısına yanıt
    1ü0 lira dşyor ama en az 600 liralık alışveriş yapmayı zorunlu kılıyor

• kutudan ekran filmi ile mi çıkıyor?

• 3WakePig 3 kullanıcısına yanıt
    Hayır. koruyucu siyah bir film var sadece. Kılıf ekran koruyucu ve şarj aleti kendiniz alacaksınız. kutu içi sadece şarj kablosu var. Kablo da esnek değil sert olduğundan başka kablo ile kullanıyorum.

S24 FE alıp memnun kalmayanların çoğunluğunun 128Gb modeli deneyimleyerek yorum yaptığına eminim

256 GB almalı kesinlikle herkes

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Sorunların çoğu telefon ilk çıktığı zamanlar yaşanabiliyor. Güncellemelerle sorunlar çözülüyor. Bak şuan kimsenin sesi çıkmıyor çünkü çoğu şey güncelleme ve yazılım desteği ile çözülmüş durumda. 256 gb esas farkı ileride sanal ram olayında kendini bariz gösterir diye düşünüyorum. ısınma olayları 128 de daha ağırlıklı gördüm. 256 da oyunda bile pek ısınma görmedim. Tam ikisini de test edemedim ama test edebildiğim kadarı ile 256 hızda başarılı iş çıkarıyor.

Bende 256 GB olanı aldım. Bugün 3. günüm. Daha önce yurtdışı S24 Ultra kullandım. İnanın kullanım olarak hiç bir fark görmedim. Aynı şekilde seri ve takılma, donma yaşamadan kullanıyorum. Doğru seçim yaptığım için çok mutluyum. Herkese tavsiye ederim. Sıra geldi One UI 7 ye. Gelsinde bi tadına bakalım dimi Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• Hangi ayarda arka kamerada fotoğraf çekiyorsunuz ?

12M mi 50M mi?

3:4 mü, 9:16 mi, 1:1 mi, full mü?

• Batarya birkaç sene sonra ne derece yeterli olacaktır?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    genelde 12mp 3.4 yada 1.1 kullanıyorum. 12mp de 30 zoom var bazen işime yarıyor diye genelde bu modda kullanıyorum. 50mp de 5 zoom var.

• Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Bu kullanıma ve şarj aletinin kalitesine göre göreceli mevzu. Samsung bataryaları kalitelidir. Minimum 3 yıl götürür. s7 yi eşek niyetine kullandım 5 yıl da batarya gitti. 😁

• ben de iphone 4 den beri apple tarafındayken son güncelleme desteği açıklamalarından sonra deneyim dedim. Deneyimleri yazayım da ios dan geçecek varsa bilsin başına geleceği. Gördüğüm kadarı ile s24fe ios akıcılığına giriş seviyesi model. a55 de 1 2 ios güncellemesi görmüş hali gibi tam sınırda. Sevdiğim yanı telefon ile ios da yaptığım her şeyi ve fazlasını yapabilmek. Sevmediğim yanı ise insanı IT çalışanı gibi hissettirecek kadar yoracak seviyede her şeyi benim yapmak zorunda olmam. iphone u anneye verdik kurulum yapmam 5dk sürmedi ve en ufak güvenlik ve ayar derdim yok. Sonra samsung kurulum ayara geçtim. günler geçti daha bitiremedim ayarları. ve eminim daha 1000 tane farketmediğim ayar var. ilk adımı atıyorsun başlıyor google bi taraftan samsung bi taraftan ona izin ver , buna izin ver. izin vermezsen zaten uygulamaları çalıştırmıyor. hadi diyorsun üretici ve core şirketler zaten, sistem onların. samsung hadi datayı aldın niye otomatik encryption yok. ille kendin gibi bulup açacan. banka uygulaması kuruyorsun o bile diyor ki -bana full yetki ver yoksa bu platforma güvenip çalışmam. aynı uygulamanın ios da sesi çıkmıyor. store a girip uygulama kurarken ne şifre istiyor ne bişey. youtube vs sağda sola reklam uygulama indirme butonlarını gömmüşler zaten. bi uyar şifre sor onay iste yok. 2 tıka zıpzıp uygulamayı kurar. uygulamalarda twitter vs gezerken yanlışlıkla linke tıklasan browserda açıyor hemen. diyelim ki browser ı sadece gizli modda kullanıyorsun. onu da sallamıyor pop up ı normal modda açıyor bi de geçmişe belleğe yazıyor. malware linkle tıkladın geçmiş olsun. 10 saat arayıp "block apps from opening internet" ayarını buldum türkçe modunda nedir bilmiyorum. bu şekilde açmıyor. ama bu da block yemiş linkleri "bak bunları engelledim" diye hafızaya atıyor. internet geçmişi temizlerseniz anca gidiyor. daha fazla güvenlik ne var diye baktım app protection aç diyor. neymiş mcafee kuracaz. google samsung bağırsağıma kadar baktı yetmedi bi de mcafee bakacak. açmadığım için bilmiyorum allah bilir ram işlemciye bataryaya çöker arkaplanda. peşine menüleri gezerken görüyorsun ki windows 11 den fazla bloatware dolu sistem. sonra yok ısındı yok ram doldu. o kadar bloatware uygulamayı desktop makinede çalıştır onunda fanlar hızlı dönmeye başlar zaten. ayar yapmışlar bir süre sonra sistem otomatik reset atsın da rahatlasın diye. sim kart şifreliyse onu da yaptırmıyor tabi. saçma sapan yüklü uygulamalar yüzünden kartın şifresini kaldıracam ki çalınırsa telefona bağlı ne varsa çöksünler. oldu.. iphone da aldığım günden beri ios güncellemelerinin otomatik hali hariç reset atılmamıştır. ilk burada duydum böyle bir saçmalık. Her uygulamanın hem data hem batarya tarafında 100 tane seçeneği var. iyi güzel de bunların default ayarları niye açık. kapalı yap çalışmak isterse de izin iste dimi. mikrofon kamera vs için yapmışsınız ne güzel. uygulamayı kapatmışım; bakıyorum arkaplanda etkinliği var. lan kapat şunu. az mı kapatyım çok mu kapatayım? sadece wifi mı kapatayım sadece mobil mi kapatayım pil doluyken de kilit varken de kapatayım mı ? lanet olsun böyle özgürlüğe dedirtti. Wifi tarafında dünyanın arkaplan data kullanımını yapmış. mobile tarafında benzer durum olup sıkıntı yaşamam umarım. evde olmama rağmen wifi kapatıp hafiften test ediyorum kullanımı. playstore vs de mobile açıktı default ama apple tarafında benzer olduğundan kapamıştım. Aynı uygulamalar android tarafında nedense daha çok yer kaplayıp daha fazla data kullanıyor onu farkettim. Bir de geçiş yaparken microsoft un gıcıklığı tuttu. Auth app kullanıyorsanız geçmiş olsun. clouda yedekler android ve ios için farklı yedekliyormuş dolayısı ile aktarım yapılmıyor. mecbur 38 tane kayıtlı authenticator kaydını tek tek sitelere giriş yapıp kaldırıp tekrar kurdum. ilerisi için ise şöyle bir çözüm buldum. yeni auth kurarken hem ipad e hem samsung telefona taratıyorum. telefondaki ve tabletteki cloud backup ana microsoft hesapları 2 farklı 2 mail. böylece hangi tarafta devam edersem edeyim backup ile geri getiririm auth. yerine authy bitwarden vs kullanırsınız tabi ama ben microsoft un arayüzü ve login yapısını seviyorum. 38 tane hesabı tek tek girdikten sonra beynim eridi az mola verip eğlenceli bişeyler yapayım dedim telefonda. 1 2 tema wallpaper değişeyim dedim. adamlar arayüzde parayla wallpaper satıyor. 97'den beri pc ile ilgilenirim böyle saçma şey az gördüm. Onun haricinde ne yapılmak isteniyorsa bir yolu var ama her şey için ille uğraşmak lazım. kilit ekranında parlaklık biraz düşük auto dim yapmışlar. arttırmak lazım. neymiş goodlock app kurulacak. arkadaşım ben niye basic özellik için yan firmanın uygulamasını kuruyorum? yeteri kadar bloatware yokmuş gibi. 90 yaşında ninem ben bunu okuyamıyorum diyice store dan uygulama mı kursun. Son olarak onca şeyi düzeltince ne bir ısınma oldu ne takılma aktif kullanımda. Eminim ki sorun yaşayanların çoğunda bloatware etkisi vardır. alt serilerde sinyal problemi konuşuluyor hep. arka plana 100 tane uygulama zorlarsan o işlemci ısınır ısınınca da o modem cortlar. iosda da hatırlıyorum iphone 4s 5 vs gsm ve wifi modem arızalanıyordu cihaz ısınınca. hatta saç kurutma ile tekrar ısıtıp düzeltme yöntemi vardı bozulmuş çipiSamsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung donanımı üstüne ios kurma hakkı verseler 2 telefon parası verirdim heralde. Gerçi bizim ülkede zaten veriyorum...

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.