Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bora_kalender Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
140
Favori
133.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15-25bin tl arası bütcemiz var s24Fe. Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz kronik sorunu var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarlottis S kullanıcısına yanıt

Sorun yok fişek gibi telefon iyiki almışım alalı da epey oldu

100 bin bütçem olsun giderim yine s24FE alırım

Bir haftadır kullanıyorum araştırarak almaya karar vermiştim. Kronik bir sorun duymadım bende yaşamadım.

A55 bakıyordum aslen sonra a56 çıkacak diye erteledim, A56 fiyatı S24 FE fiyatına yakın ülkeye girince S24 FE 256 olanını aldım. Memnunum bir sorun yaşamadım. Tek titreşiminden memnun değilim titremiyor sanki fısıldıyor gibime geliyor   N11 kendi mağazasından almıştım 25,899, şuan 25,599 indi. 256 gb olanını almanı tavsiye ederim. UFS 4,0 hem hızlı hemde yeni bellek teknolojisi kullanıldı. Birde 23gb civarı sistem kullanıyor. ben yüklemeler ile 70 gb ta ulaştım. Oyun 1 tane yüklü olmasına rağmen. İlerisi için 256 şart gibi görünüyor.

www.n11.com
    Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Graphite 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-s24-fe-8-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-60295855?magaza=n11

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler alacağım cihazi

• type c üstünden tv ye bağlamak istiyorum. fhd olu 4k olur en ucuz ve iş görecek kablo adaptör tavsiyeniz var mı ?

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam 256 olanı almaya çalışacağım

Kullanmakta olduğum cihaz herhangi bi kronik arıza yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malik08 M kullanıcısına yanıt

Tşkler hocam

• Spigen 35w çift type c çıkışlı şarj cihazı Amazon da 183 TL ye geliyor. İhtiyacı olan varsa acele etsin. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_conq -- 28 Mart 2025; 15:46:40 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bayağıdır araştırdığım S24Fe yi dün alarak aranıza katıldım. Gri renk aldım çok güzel duruyor. Tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Almayı düşünenler hiç beklemesin, telefon harika olmuş.

• _Phoenixx_ _ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, benimki de gri renk şeffaf kılıfla kullanıyorum. Harika, premium duruyor. Herkes soruyor bu hangi cihaz böyle diye 😃

• derinn35 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim :) Siz de iyi günlerde kullanın. Evet gayet premium duruyor. Çok beğendim. Henüz kılıf ve ekran koruyucu alamadım. Ama aklımda 1 tane şeffaf 1 tane de siyah renk kılıf almak var.

Teşekkürler :) siyah premier ince silikon kılıf olabilir elde tutuşu iyi ama ekran gövde oranı malum biraz düşük olunca çok siyah siyah duruyor, farklı bir renk daha güzel gösterebilir, bence şeffaf en ideali bu konuda.

Haklısınız. Aslında kılıfsızda kullanabilirim ama çok kaygan bir yapısı var. 1 saat önce elimden fırladı şanslıymışım ki koltuğa düştü. Çok korktum telefon gitti diye :)

Evet, köşeli olduğu için elde tutması da zor, yine sen önlemini al boşver :)

Zaten öyle bir korktum ki seve seve önlem alacağım 😃

• Arkadaşlar ben de geçen sıfır 24fe aldım ama ekran dokunmatiği bazen algılamıyor gibi geliyor bana, böyle bir kronik sorun var mı? Amazondan ucuz bir ekran koruyu aldım ama ondan mı bilmiyorum.

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan, dokunma hassasiyetini açtınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinn35 -- 29 Mart 2025; 0:12:55 >

Teşekkürler hocam, konuyu araştırırken gördüm ve siz de yazmışsınız. Şimdi açtım o ayarı. Bakalım yapacak mı göreceğiz.

Ama kesinlikle 256gb lık versiyonu al

Ufs 4.0 diye bir muhabbet var 256 lık modelde

Cihaz hızı çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 29 Mart 2025; 4:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.