Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: minmax , minmax , MegaX-1 , trabzon61_66 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.833
Cevap
142
Favori
135.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    icisleri.gov.tr, egm.gov.tr, meb.gov tr gibi uzantılı mail adresleriyle Samsung hesabı oluşturuyorsunuz. Sonra mail adresine gelen linkten satın alım yapıyorsunuz. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bora_kalender kullanıcısına yanıt

10 yıllık öğretmen tanıdığım var bu e-posta adresinden yokmuş. Nasıl alabilir,Meb'e mi başvuracak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

MEB e yoktu, Samsung mebi eğitim indirimi olarak algılıyor. Eşim öğretmen olmamıştı lansmandaki indirim, şuanda var mı bilmiyorum.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Dener misiniz ?

S25 256 gb 49.950,00 TL oluyor. Bu lansmanda 40k olmuştu.

• MegaX-1 kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Hala kararsızım ve araştırma içerisindeyim bakalım hayırlısı artık.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Evet şansızlık maalesef. Telefon değiştirmek aktarım yapmak zahmetli oluyor. Nasip diyelim.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

Bende ne olur ne olmaz diye eski telefonu kenarda yedek bekletiyorum, eskisi de samsung olduğundan direk 40-50 dakikaya aktarım yapabiliyorum. En azından sorun olduğunda yada servise gideceği zaman hem ayazda kalmam hemde veri kaybım olmaz diye kendi kendime çözüm üretiyorum Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]  tekrar geçmiş olun. İnşallah yakın zamanda işin çözülür. İnsanın hevesi kursağında kalıyor can sıkıcı gerçekten Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• MegaX-1 kullanıcısına yanıt

İşin çözüldü mü hocam merak ettim  

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Maalesef o yöntem işe yaramıyor hocam. Misal sadece wi-fi kullansın dediğim uygulama mobil internette çatır çutur internete giriyor. Bana hem mobili hem wi-fi'yi aynı anda kapalı tutabileceğim bir yöntem lazım bu xiaomi'de çok kolay oluyordu samsung'da niye yok anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaX-1

Maalesef o yöntem işe yaramıyor hocam. Misal sadece wi-fi kullansın dediğim uygulama mobil internette çatır çutur internete giriyor. Bana hem mobili hem wi-fi'yi aynı anda kapalı tutabileceğim bir yöntem lazım bu xiaomi'de çok kolay oluyordu samsung'da niye yok anlamış değilim

Valla hocam ben hiç gerek duymadığım bir konu ama son bir destek atayım o zaman. Google playda bunun için uygulamalar var onlardan birini indirip deneyebilirsin. Bir tanesinin linkini atayım gerisini araştırırsın illa ki biri işini görür Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• 2 bin tl kuponla 22 bine geliyordu kaç gündür aklımdaydı kupon gitmiş 256gb olsa alırdım lakin bunu almadım hayırlısı olsun.

• N11 kendi resmi mağazası s24 FE 256 Gb 25,599 TL ye indirdi fiyatı. .

A56 ile makas daralıyor 1600 TL farka düştü. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• ben amazondan 24k ya almıştım 128 gb.

• Yakınlık sensörü ile ilgili problem yaşayan var mı. Konuşurken ekran açık kalıyor farklı menülere giriyor telefon.

• dimsum kullanıcısına yanıt

Bende soru yok. Kulağımı kameranın oraya koyduğumda ekran kararıyor. Çektiğimde açılıyor. Yazılım güncellemesini varsa yükleyin. Samsung mambers uygulamasından destek bölümüne girin testi çalıştırın. Sensör orada sorunlu gözükecek mi.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    hangi sitede kupon hocam n11 mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • minmax kullanıcısına yanıt

Hepsi Burada da vardı bir ara. Kimine 2 bin TL indirim çıkmıştı. Kimine çıkmamıştı. Orası olabilir.

• dimsum kullanıcısına yanıt
    Evet bende farkettim çok randımanlı çalışmıyor, ara sıra konuşurken açık kaldığı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derinoğlu35 -- 26 Mart 2025; 18:0:7 >
    Kurum içi işleyişi bilemem. Ancak Samsung'un resmi açıklamasında bu ve bunun gibi bir çok uzantı var.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.