Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (84. sayfa)

-
-
10 yıllık öğretmen tanıdığım var bu e-posta adresinden yokmuş. Nasıl alabilir,Meb'e mi başvuracak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MEB e yoktu, Samsung mebi eğitim indirimi olarak algılıyor. Eşim öğretmen olmamıştı lansmandaki indirim, şuanda var mı bilmiyorum.
Dener misiniz ?
S25 256 gb 49.950,00 TL oluyor. Bu lansmanda 40k olmuştu.
-
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Hala kararsızım ve araştırma içerisindeyim bakalım hayırlısı artık.
Evet şansızlık maalesef. Telefon değiştirmek aktarım yapmak zahmetli oluyor. Nasip diyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ne olur ne olmaz diye eski telefonu kenarda yedek bekletiyorum, eskisi de samsung olduğundan direk 40-50 dakikaya aktarım yapabiliyorum. En azından sorun olduğunda yada servise gideceği zaman hem ayazda kalmam hemde veri kaybım olmaz diye kendi kendime çözüm üretiyorum
tekrar geçmiş olun. İnşallah yakın zamanda işin çözülür. İnsanın hevesi kursağında kalıyor can sıkıcı gerçekten
-
İşin çözüldü mü hocam merak ettim
-
Maalesef o yöntem işe yaramıyor hocam. Misal sadece wi-fi kullansın dediğim uygulama mobil internette çatır çutur internete giriyor. Bana hem mobili hem wi-fi'yi aynı anda kapalı tutabileceğim bir yöntem lazım bu xiaomi'de çok kolay oluyordu samsung'da niye yok anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: MegaX-1
Maalesef o yöntem işe yaramıyor hocam. Misal sadece wi-fi kullansın dediğim uygulama mobil internette çatır çutur internete giriyor. Bana hem mobili hem wi-fi'yi aynı anda kapalı tutabileceğim bir yöntem lazım bu xiaomi'de çok kolay oluyordu samsung'da niye yok anlamış değilimValla hocam ben hiç gerek duymadığım bir konu ama son bir destek atayım o zaman. Google playda bunun için uygulamalar var onlardan birini indirip deneyebilirsin. Bir tanesinin linkini atayım gerisini araştırırsın illa ki biri işini görür
play.google.com
Net Blocker: Net Guard - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.q4u.internetblocker&pcampaignid=web_share
-
2 bin tl kuponla 22 bine geliyordu kaç gündür aklımdaydı kupon gitmiş 256gb olsa alırdım lakin bunu almadım hayırlısı olsun.
-
N11 kendi resmi mağazası s24 FE 256 Gb 25,599 TL ye indirdi fiyatı. .
A56 ile makas daralıyor 1600 TL farka düştü.
-
ben amazondan 24k ya almıştım 128 gb.
-
Yakınlık sensörü ile ilgili problem yaşayan var mı. Konuşurken ekran açık kalıyor farklı menülere giriyor telefon.
Bende soru yok. Kulağımı kameranın oraya koyduğumda ekran kararıyor. Çektiğimde açılıyor. Yazılım güncellemesini varsa yükleyin. Samsung mambers uygulamasından destek bölümüne girin testi çalıştırın. Sensör orada sorunlu gözükecek mi.
-
hangi sitede kupon hocam n11 mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi Burada da vardı bir ara. Kimine 2 bin TL indirim çıkmıştı. Kimine çıkmamıştı. Orası olabilir.
-
Evet bende farkettim çok randımanlı çalışmıyor, ara sıra konuşurken açık kaldığı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derinoğlu35 -- 26 Mart 2025; 18:0:7 >
Kurum içi işleyişi bilemem. Ancak Samsung'un resmi açıklamasında bu ve bunun gibi bir çok uzantı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X